עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elyfox2000,

הרכבתי היום מחשב חדש מובוסס AMD PHENOM 9950 מפרט: לוח אם :gigabyte ga-ma790fx-ds5 מעבד:amd phenom 9950 זיכרון:g.skill 4gb 1066 cl5 ddr2 כרטיס מסך:gigabyte gtx260 ספק כוח:zalman 1000w דיסק קשיח:320gb western digital הבעיה היא כך שאני פירמטטי את הדיסק קשיח ולאחר מכן ניסתי להתקין win vista ultimate 32bit הבעיה שברגע שהוא להתקנה הוא עושה את המחשב מהתחלה ורושם לי BOOTMGR is missing מה אני עושה בנידון. : ???

2. Started by longhorn,

איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. שלום חברים, מערכת ההפעלה במחשב שלי (win 7 ultimate 64bit) מדווחת לי כבר זמן מה שיש עדכון אבטחה עבור microsoft.net 3.5.1. נפח הקובץ מעל 14MB. בכל הנסיונות להוריד אותו ולהתקין קרה דבר מוזר - האנטי-וירוס התערב ומחק מיידית את כל הקבצים בטענה שמדובר בוירוס מסוג win32:evo-gen. נסיונות ההתקנה נכשלו והתקבלה הודעת שגיאה קוד 80070002. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש למישהו רעיון כיצד לפתור את הבעייה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, מחר בבוקר אני עובר לויסטה פרימיום 64 ביט אחרי שאני אקח את המערכת שהגיעה אלי בדואר ורציתי לדעת אם יש דברים מסויימים שצריכים להגדיר בביוס או כל דבר אחר כדי שלא יהיו בעיות כבר אחרי שאני מתקין את המערכת, כרגע אני עם XP 32 ביט. ועוד דבר, אני רוצה שויסטה תהיה מותקנת במחיצה נפרדת בגודל 40 ג'יגה בכונן קשיח חדש מדגם WD6400AAK שכרגע יש עליו רק קבצי מוזיקה ווידיאו בלי מחיצות בכלל אבל אני לא מוצא איך עושים את זה, כמו כן אני מעדיף למחוק את XP שמותקנת אצלי במחיצה של 800 מגה בית בהארד דיסק הישן יותר ואשמח אם תגידו לי איך אני מרוקן את המחשב מכל שריד של חלונות לפני המעבר לויסטה , תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה

6. שלום לכולם.. אני משתמש בהרדיסק HITACHI 320GB.. הכל תקין . קניתי הרדיסק היום של W.D 500GB.. פירמטתי אותו כמובן לNTFS ע"י PARTITION MAGIC 8 רואים את הכוננים בבווינדוס..אפילו העברתי קבצים הכל תקין. בקיצור אני רוצה להעיף את ההיטאצי.. ולהתקין את המחשב מחדש ואת הווינדוס על ההרדיסק החדש. אז חיברתי רק את ההרדיסק החדש W.D... עושה רסטרט..בוט מהסידירום..אני מגיע להתקנת ווינדוס אקס פי... בוחר את הכונן C להתקין לצורך העניין.. והוא רושם לי שאין קבצי מערכת מתאימים כדי להתקין את מערכת ההפעלה.. מאיפה ההודעה הזאת באה? אני לא יכול להתקין עכשיו שום מערכת הפעלה עליו... למה זה ככה? מה עשיתי בצורה שגויה? תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  7. Hibernation הרבה יותר פרקטי ומהיר...השאלה היא האם זה פוגם במשהו?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  8. Started by nehmia,

זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Kidney_stonE,

אהלן, עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו. עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו. יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים. בתודה מראש, אריק.

10. 1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

http://www.xp-sp3.com/sp3/

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  12. קניתי מחשב נייד של HP ויש בו windows vista home premium OEMACT .. והוא בא באנגלית .. 64 bit!! ואני רוצה לשנות את השפה שלו לעברית .. ואין גישה בלוח בקרה.. זה אפשרי לשנות לעברית? ואם כן אשמח לקבל לינק שמתאים לגירסא ... תודה D:

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by LadyBug,

אני מקווה שאני בפורום הנכון.... יש לי מחשב כף יד עם Windows Mobile 5, אני רוצה שייראו את כל הפונטים במסך יותר בגדול (זה בעצם אומר להקטין את הרזולוציה, לא?) יש למישהו מושג אם אפשר לעשות את זה ואיך?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by udi,

שלום אני קונה מחשב נישא שאלתי היא עם אני מפרמט אותו האם יש גירסה מיוחדת של WIN שאני צריך להתקין בעיקבות שזה מחשב נישא או כל גירסה מספיק טובה { למשל WIN XP למחשב נייח } תודה מראש

15. Started by meir3420,

יש לי את גירסת ווינדוס ויסטה SP1 אולטימייט.... עם כל העדכונים המומלצים... קיימת איזה שהיא בעייה שהווינדוס לא "זוכר" את מצב התיקיות והסמלים אותם ערכתי כבר סתם דוגמא בתיקיית פרוגרם פיילס ב C עשיתי לו כבר כמה פעמים שיסדר לי את זה לפי תאריך שינוי מה שנקרא בווינדוס XP השתנה... ובכל פעם הוא מחזיר לי את התצוגה על פי שם... או בתיקייה אחרת רציתי שקבוע הוא יפתח לי את הסמלים בגודל בינוני וכל פעם הוא מחזיר לי את זה לסמלים קטנים לאחר היציאה מהחלון... אשמח אם משהו מכיר את הבעייה ויוכל לייעץ לי על פיתרון... תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש וגדול יותר, אני רוצה להעתיק את כל כונן C להארדיסק החדש, כדי שאני לא אצטרך להתקין מחדש את הווינדוס. האם זה יעבוד? או שחובה להתקין את הווינדוס מחדש?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by EmanuMan,

שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by orelzion,

אוקיי צירפתי צילום מסך, כדי שתבינו את הבעיה. אין לי מושג איך זה קרה (אני חולק את המחשב עם ילדים קטנים) אבל האם יש למישהו מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודנ מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום חברים! כאשר אני נכנס למס' תיקיות במחשב שלי (למשל התמונות שלי, או הסרטים שלי שנמצאים ב-MY DOCUMENTS), אני נתקל בהודעת שגיאה של ה-EXPLORER, שמשתקת לי את המחשב. את אותה ההודעה אני מקבל גם כשאני פותח קבצי וידאו (גם במדיה פלייר וגם ב-BSPLAYER). אפשר לדעת מה הבעיה? מישהו יודע? תודה מראש, תומר מצורפת תמונה להמחשה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by Sweet_Tooth,

ב XP PRO שלי ה TM נראה ככה וכאשר אני מכבה את המחשב זה לוקח יותר מדי זמן!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  23. במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?

24. למעשה הכותרת אומרת את הכל. כמה פרטים נוספים: קובץ הISO שאני צורב לא פגום, הדיסקים לא פגומים (צרבתי כבר שלושה) וכאשר אני מעלה את הISO בULTRAISO רשום לי שהקובץ הוא אכן bootable cd. את סדר הBOOT של הביוס שלי הוא: CD ראשון, הראדיסק שני. את הדיסק עצמו צרבתי בהתחלה במהירות מקסימלית. כאשר העותק הראשון לא עבד ניסיתי במהירות הכי נמוכה שהDVD-R של TEAC מאפשר - X4 - ועדיין אותה התוצאה: המחשב רושם booting from cd\dvd ואז מוותר, כאילו שאין דיסק או שהדיסק לא BOOTABLE. מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.