Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי מספר כונן חיצוניים ו-שני DOK שאותם אני נוהג לחבר למחשב לפי הצורך. בסיום השימוש, אני סוגר את כל התיקיות והיישומים הפתוחים, ואז מנסה לנתק את ההתקנים באופן בטוח. לפעמים זה הולך בצורה חלקה, אך לפעמים מתקבלת ההודעה שבתמונה המצורפת. אני מניח שבמצב כזה, יש תהליך כלשהו שעדיין פעיל ומפריע להוצאה, אבל אין לי מושג כיצד מגלים זאת, ואני הרי לא יכול לסגור סתם ככה תהליכים שאולי קשורים לעבודתו התקינה של המחשב. לכן, השאלה מה עושים במקרה כזה? ושאלה נוספת- במידה ואני שולף את ההתקן בכל זאת, האם עלול להיגרם לו נזק פיסי כלשהו, או נזק למידע שמאוחסן עליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום אנשים, זה נכון ש SP2 גורמת להאטה באינטרנט בכלליות? שההבדל מ SP1 ל- 2 היא איטיות בגלישה והורדה לחסרונה של סרביס פאק 2? את האמת, לדעתי זה נכון כי עד לפני חודשיים הייתי משתמש בSP1 וההורדה באימיול וטורנטים הייתה הרבה יותר מהירה מעכשיו. את הנושא המוזר הזה שמעתי מבן דוד שלי שלומד בנושא מחשבים באוניברסיטה..רציתי לשאול אם כאן שמעתם על זה במקרה? בתאבון ושבת שלום
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי מפתח חוקי. האם יש דרך להוריד באופן חוקי גרסה "נקיה" של התקנת Win7 Ultimate? שמעתי איפשהו שזה אפשרי מהאתר של מייקרוסופט, אבל לא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני משתמש בתוכנה IDM עם המתזמן להורדה מרובה וכיבוי אוטומטי של המחשב לאחר שהורדות מסתימות. ב-xp היה מוריד בלי בעיות ומבצע כיבוי של המחשב, אבל כעת ב-win7 בשלב מסוים לאחר כשעה ההורדה פתאום נעצרת והאינטרנט מתנתק (ראוטר סימנס של בזק מתחבר למחשב בכבל רשת) ויש להפעיל מחדש את המחשב והראוטר על מנת להמשיך להוריד. הבעיה נראה לי קשורה בWIN7 האם מישהו יודע ומכיר את הבעיה ויכול להעניק לי עזרה? יש אפשרות שזה קשור להגדרות צריכת החשמל כאשר אני לא משתמש במחשב? (כיבוי אוטומטי של רכיבים?) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד גירסא מלאה של Internet explorer 6 בעברית? אני לא רוצה את השיטה של Micrtosoft שמחייבת אותך להוריד ולהתקין את התוכנה רק על המחשב שלך. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה עזרה כי אני לא מוצא הורדה תקינה וברורה ל-visat sp2 hebrew או במידה ואין עברית אז לפחות vista sp2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך הורדה של ווינדוס 7 שבאמת עובדת. ניסיתי הרבה הורדות וכלום לא עבד לי :'( :-\ אני רוצה את זה כדי לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב נייד חדש שאני הולך לקנות ויהיה בו רק linux... אני צריך 64bit כי יהיה למחשב 3g זיכרון. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היי שלום לכולם יש לי win 7 64bit עם רישיון חוקי אך למחשב נייד שברשותי אני לא יכול להתקין 64BIT אלא רק 32BIT המחשב נייד דגם toshiba satellite l500-1u6 נאמר לי שאני יכול להוריד מהאינטרנט את win 7 32bit ולהתקין עם הרישיון שיש לי שאלתי היא כזו האם אני יכול להתקיi על המחשב הזה 64BIT (באתר של טושיבה יש דריוורים רק ל 32BIT ) ומאיכן אני יכול להוריד WIN7 32BIT כקובץ iso
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על קובץ מסוים עם מקש ימני בעכבר נפתח תפריט כזה: פתח, פתח באמצעות.... עכשיו, הבעיה שלי היא שנוספה שורה מוזרה לתפריט הזה (כנראה מאיזושהיא תכנה שהתקנתי, בידיעתי או לא בידיעתי....) ואני מעונין להוריד אותה... גם הסרה של כל התכניות המוזרות שהיו לי במחשב לא עזרו, והשורה הזאת לא יורדת מהתפריט, וגם פשוט לא פעילה שאני לוחץ עליה (יש EROR כזה שאני לוחץ) האם ניתן להוריד את השורה הזאת ? אם כן איך ניתן לעשות את זה? תמונה של השורה (בכחול): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איך אניי מוריד את Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 המלא מהאינטרנט כדי שיהיה מוכן להתקנה? זאת כדי שאני לא יצטרך להוריד אותו כל פעם....
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול - אני קיבלתי דיסק התקנה מ-HP ל-Windows 7 64 bit home אבל אמרו לי שבעצם זה גירסת שדרוג.. אני לא הולך להתקין את זה במחשב הנייד, מבחינתי שיישאר עם הויסטה פחות מפריע לי.. אני רוצה להתקין במחשב הנייח. אם אני מוריד Windows 7 מהאינטרנט מאתרים כמובן לא חוקיים (מנהלים אנא תסלחו לי על הדיבור על הורדות לא חוקיות, אבל יש בדבריי משהו חוקי וטהור בסופו של דבר), אז אחרי שהורדתי והתקנתי אני יכול למלא את הסיריאלי נאמבר החוקי שקיבלתי יחד עם הדיסק שהזמנתי דרך HP ? כאילו בעצם יש הבדל בין גירסה מלאה לגירסת שדרוג ? אני פשוט לא הכי מתמצא בזה. ודבר נוסף אני כנראה ארכוש את השדרוג מ-Home ל-Ultimate - איך זה אבל יודע לפתוח ולהוסיף את כל הדברים שצריך להוסיף - הכוונה לתמיכה בעוד שפות …
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי מה המצב דוד שלי קנה מחשב חדש עם מעבד של AMD ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד windows xp 64 bit ,חיפשתי ולא מצאתי קישור להורדה רק קישור להזמנה אז אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תודה לכול להוזרים
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התקנתי גרסה נוספת של XP על המחשב(PARTITION אחר על אותו הדיסק הקשיח), אך פירמטתי את הPARTITION עם אותו הWINDOWS. למרות זאת, בSTART UP של המחשב, הוא עדיין נותן לי אופצית בחירה בין 2 הWINDOWS(למרות שאחד מהם כבר מחוק), ולא מעלה בגלל זה את WINDOWS אוטומטית. איך אפשר להוריד את האופציה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
http://drp.su/drivers/notebooks/?v=asus&m=X200LA&id=205183&l=en פשוט לא מוצא דריברים ל- WIN7 32 BIT למחשב הנייד בשום מקום אחר (ASUS X200L) תודה.
-
- 25 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
מלא פעמים כשאני פותח את התפריט התחל מתפלק לי הסמן ולוחץ על האייקון של העזרה. מישהו יודע איך מורידים את הדבר הזה? עוד משהו, למישהו אי פעם עזרה ה"עזרה"? גם למניאק לוקח שעה להפתח...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רכשתי בעבר ווינדוס 7 32 סיביות הבנתי שמיקרוסופט מאפשרים להוריד את אותה גירסה של ווינדוס 64 סיביות ולהישתמש באותו מספר סידורי, איפה אני יכול להוריד את הגירסה 64 סיביות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להוריד אימג' של ווינדוס 10 העדכני, לצורך פירמוט מחשב של חבר. לפי מה שזכור לי (יצא לי לעשות זאת לפני שנה בערך...), היתה הורדה של האימג' עצמו ישירות מהאתר של מיקרוסופט, היה אפשר להתקין אותו ללא אקטיבציה, ולאקטב אותו בנפרד לאחר מכן. ראיתי עכשיו באתר את כלי יצירת המדיה: https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 לא זכור לי שכך היה בעבר, אולי אני מתבלבל אבל זה נראה לי שונה ממה שהיה פעם. הם רושמים שיש צורך ברשיון לפני הכל. האם הכלי הזה יאפשר להוריד את האימג' ולהתקין בעזרתו את הווינדוס, ולדאוג אח"כ לרשיון? או שחייב רשיון מראש? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מאיפה? קישור ישיר ל BUILD האחרון של גרסת ה64 ביט אם אפשר... משעמם לי ואני מתכוון לשחק בזה.....
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענות השאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-