עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  2. שלום לכולם. אני לא מצליח לפתוח את התמונות בעזרת win רק עם תוכנת הצייר. ממה זה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by orbk,

שלום רציתי איך לשנות בווינדוס פורטים של COM לכל מיני מכשירים שאני מחבר למחשב במקרה הזה זה מתאם בלוט', הבעייה היא שהפורט גבוהה מידיי ואני צריך שהוא יהייה מתחת ל10 אין אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by ilay22,

מה פשר הדבר? פתאום נהיו לי מלא קבצים כחולים כאילה במחשב? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  5. שלום לכולם, כרגע התקנתי win 7 על המחשב והוא לא עולה לי... תאמת אני לא יודע איזה עוד פרטים לתת כותב starting windows ואז מסך שחור במקום לעלות המחשב אמור להתאים ל7 q9450 4g ram 1333 hd4879 p5e3 wifi מה אתם מציעים לעשות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Spoke38,

לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום תוכנה, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 Bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

כל פעם שאני לוחץ על האקסםלורר הוא לא נפתח ומופיע לי במקום ה WINDOWS ERROR REPORT !!! לא קרה כלום במחשב לפני שזה קרה ולא שינו דבר! מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. ^ יש מצבי תצוגה בתיקיות : סמלים, תמונות ממוזערות, משבצות, רשימה, פתקים לילה טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by nore0,

אני נכנס ל-SAFE MODE וכלום לא מופיע ב-DESKTOP רק מנהל המשימות יכול לעלות

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  11. שלום, יש לי Xp pro Sp2. פתאום כל פעם שהוא עולה הוא עושה "בדיקת שגיאות" בכל הפעלה\בכל ריסט של המחשב בלי שביקשתי ... (אני מדבר על הסריקה הזאת שעושים : המחשב שלי>כונן מסוים>מאפיינים>כלים>בדיקת שגיאות. כיצד מבטלים זאת ? זה מציק שהוא עושה זאת פתאום סתם ככה בכל הפעלה של הXP. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofir123,

אני רוצה לבדוק בד סקטורים

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  13. איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  14. הייתי צריך להתקין את המשחק FSX. מחדש. מחקתי אותו, ואז הכנסתי את הדיסק של ההתקנה, ההתקנה התחילה ואחרי כמה דקות היא נתקעת כל פעם במוקם אחר. יש חלון שמראה יזה קבצים מועתקים ויש קובץ אחדד והוא לא משתנה. יש לי שני כונני DVD וניסיתי בשניהם ובכל פעם ההתקנה נתקעת בדקתי את הדיסק ואין עליו שריטות... מה לעשות? אוקי, עכשיו המערכת לא עולה. יש מסך כחול וריסטרט ביליתי את השעה האחרונה בהוצאה והרכבה של כל החלקים, (ניתוק כוננים, סטיק אחד של זיכרון, כרטיס מסך חלופי) והתברר שכששמתי את ה7300GS במקום ה-8800GT. הווינדוס עלה. לפני זה לא היו בעיות עם ה-GT גם תחת מאמץ (שיחקתי FSX כאמור). עכשיו המשחק בתהליכי התקנה. נראה לי יש 3 דברים שיכלים להיות הסיבה לתקלה: דרייבר של הכונן (דרך DEVICE MANAGER מחק…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by leahd3,

חברה אחרי שאני מוריד את העדכון אני מעוניין לעשות התקנה נקייה עכשיו יש לי את הקובץ על USB אני צריך לרשום בצד את המפתח מוצר הנוכחי שלי או שזה כלול בתוכו כבר? - - - תגובה אוחדה: - - - או שזה מקושר לחשבון מייקרוסופט שלי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eliXir,

As you can see I write in english because I can't install hebrew, why? I guess the virus ruined something in my "Clicking options", which mean, I can't click on links or buttons of the windows / explorer, lets say I can't click on the "MAFRETIM" of the people here in the forums, I can't open Windows Update ETC, and sometimes I can't Copy/Paste. To recover the virus I followd what writen in the Sonic22 page, plus deleted the msblast.exe, did I do something wrong?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by Zeev86,

גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by weeday,

יש לי שתי מחיצות (ושתי הארדיסקים- לכל אחד מחיצה). על אחת מותקן XP ועל השנייה יש כל מיני קבצים. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר את המחיצה שלא מותקן עליה הXP, למחוק את המחיצה שמותקן עליה XP ולהתקין עליה XP x64? המחיצה עם הקבצים שלא קשורים לווינדוס ימחקו?... או שיקרה להם משו?.. כי לא בא לי להתחיל לצרוב 80 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by ras81,

שלום יש לי IE7, ואני לא מצליח לבצע UPDATE לווינדוס אז חשבתי לחזור לגירסה של 6 הבעיה היא שאני לא מצליח, עשיתי REMOVE מהתפריט של הלוח בקרה (החלק של WINDOWS COMPONENTS) וניסיתי להתקין את הגירסה 6 אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול כי גירסה חדשה יותר מותקנת על המחשב. מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by shoval,

שלום שאלה: אני מנסה להתקין את ויסטה HOME BASIC מחדש, כדי לנקות את המערכת ולהתחיל מחדש כשההתקנה רצה ומגיעה ל 27% היא נתקעת למעל שעה, ואאז אני חייב לבטל התקנה ולהתחיל מחדש. כשהמחשב עולה מחדש יש לי 2 ברירות:SETUP ROLL BACK או ויסטה. אני בוחר ויסטה ואני מגיע למערכת הפעלה כאילו לא עשיתי כלום. יש לי RAID 10 אולי זה מה שמפריע ואני לא יודע?? יש למישהו רעיון? ואולי עדיף לשדרג לויסטה אחר או לXP PRO?? אשמח לתשובה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by 7278608,

שלום שאני מוריד קובץ מהאינטרנט ואני רוצה להוריד לכונן אחר שהוא לא כונן C. אז ה windows טוען שאין לי הרשעה להוריד לכונן אחר חוץ מ C. ואני נימצא במצב של administrator איך אני מעלץ אותו לתת לי הרשעה להוריד באיזה כונן שאני רוצה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תראו מה מצאתי. האם זהו ווירוס או משהו מזיק כלשהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. צריך 2 מדריכים בבקשה ככה לפרמט עם הדיסק של הWINDOWS שמפרמטים את כול המחשב אני יודע אני צריך עזרה למצבים הבאים יש לי מחשב עם כונן C ו D וWINDOWS מותקן ב כונן C 1}אני רוצה לדעת איך אני מפרמט רק את כונן D 2} איך אני מפרמט רק את C מתקין שוב WINDOWS ב C ו D נשאר עם כול הדברים שעליו תודה מאור

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by cganir,

שלום לכולם ! שוב... מי פה משתמש ב XP ? מי משתמש ב XP ובפיירוול ? במה אתם משתמשים ? אם מישהו מכם משתמש ב XP וב Zonealarm, אולי נתקלתם בתופעה מוזרה - לאחר התנתקות מהרשת, לא ניתן לחזור ולהתחבר. החייגן מחייג, מתחבר , אולם כתובת ה IP אינה משתנה, ולא ניתן לקבל כלום מהרשת - רק לאחר אתחול הכל מסתדר. שיתקתי את ה ZoneAlarm, והבעיה נעלמה כלא היתה. כעת אני משתמש בפיירוול של נורטון, אבל הוא כבד מדי. רעיונות ? הצעות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.