עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.

2. אי אפשר להגדיר את זה כתקלה אבל זה בעיה מציקה! בעליית המחשב נעשה לי CHECK DISC של כונן D , ניתן לבטל את זה בלחיצה על מקש כלשהו אבל אני מעוניין שזה לא יופיע כלל בעליית המחשב, אז אם מישהו יכול לעזור לי באפשרות כלשהי לביטול הפעלה אוטומטית של זה אני ישמח!

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by u_o,

הוא אומר לי שאני לא פועל כאדמינסטרטור הקובץ של הרג'סטרי בנעוץ לא עוזר כניראה לא מותאם לWINDWOS XP PRO SP2 עוד בעיה , כל שורת המשימות של ההתחל וכל מה שבצד לא נפתח וזה כן פועל מן הסתם.. חח בטח גם לזה יש REG אז מישהו מוכן להביא לי תיקון מתאים ?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  4. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי את WIN7 והוא לא מזהה את כל הכוננים שיש לי במחשב במערכת XP מזהה את כל הכוננים(יש לי 3 HD) במחשב מזהה רק 2 האם צריך לבצע איזה הגדרה במערכת WIN7 אודה לסיוע בברכה :s05:

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  5. שלום לכולם! הבעיה שלי היא כזאת - אני צריך לאפשר שימוש במחשב גם ברוסית וגם בעברית , אבל בRAGIONAL OPTIONS לתמיכה ב- non-unicode programs אפשר לבחור רק שפה אחת כך שנגיד אני פותח קובץ טקסט ומקליד בעברית ורוסית יש סימני שאלה עבור השפה שלא מסומנת... יש דרך להגדיר את שתי השפות ע"י בו זמנית,אולי ע"י העתקה של פונטים לאנשהוא ... ?

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  7. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש (מפרט בצד) ועליו מותקנת WIN7 64bit. נכנסתי פעם אחת ל-windows media center, לא התרשמתי ממנה ואחרי התעסקות קלה לא נגעתי בה יותר. מאז, אני שם לב שמדי פעם היא מתעדכנת, אבל מה שהכי מפריע זה שהיא בולעת את הזיכרון, גורמת לביצועי המעבד להשתולל ומעיקה על רוחב הפס של האינטרנט בצורה שמאטה את הגלישה באופן משמעותי(יש לי 5Mb רוחב פס). מישהוא יודע למה זה קורה, מה גורם לתוכנה הזאת לעולל למחשב שלי את הדברים האלו ואיך אפשר לבטל את פעולות התוכנה המעיקה והלא רצויה הזו? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד intel core 2 duo e7300 2.66 penryn ו4 גיגה זיכרון כמובן שלפי כל מה שקראתי באינטרנט ובפורום הזה - התקנתי ויסטה 64 - התקנתי גם sp1 ועידכנתי בכל העידכונים אבל העתקת הקבצים איטית להחריד לפעמים אפילו באמצע ההעתקה החלון נתקע ויש צורך להפסיק את explorer.exe ולהפעיל אותו מחדש מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by belldom,

יש ברשותי מחשב שקיבלתי שמותכנת עליו מערכת הפעלה של XP ככל הנראה לא מקורית מותקנת החבילה של SP2. בעידכונים שמחכים להורדה נמצאת החבילה של SP3. רציתי לדעת האם זה צריך/הכרחי להוריד את ה SP3 וגם האם זה בטוח. (וכמובן שמחכים עוד הרבה עידכונים.) תודה

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  10. או קי פתאום לפני כמה ימים הוא התחיל לעבוד לאט...אין לי מושג למה..לא עשיתי שום דבר חריג איתו.... וגם ב-TASK MENEGER הוא מראה שהכל רגיל מה עושים עם זה?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by SHAY951,

איך אני עושה שאני אראה את התאריך ליד השעון בשורת המשימות? תודה

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by R.L,

שאלה קטנה. אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבא CD I386\WINNET אז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת??? בבקשה שמישהו יחפש מידע.. תודה.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by idan1836,

אני אומר שוב שתעבירו אם אתם רוצים לפורום אחר כי פשוט לא ידעתי איפה לשים. אוקיי אז הבעיה שלי היא: זה וירוס ככל הנראה שלא נותן לי לעשות כמעט כלום! הוא לא נותן לי להתקין דברים והמחשב עובד לאט ויש לי תוכניות שפועלות ואי אפשר לסגור אותן. והאנטי וירוס שלי לא נפתח - הוא מושבת לחלוטין ואם מנסים לפתוח אותו אז הוא נסגר אחרי כמה שניות... והבעיה ממש מעצבנת! אני לא יודע מה לעשות ואין לי ממש ממש ממש.... כוח לפרמט את המחשב אבל אם לא תציעו לי פתרונות כמו איזה אתר כמו נורטון שימצא או לפחות ימצא וימחק את הוירוס + סריקה או כל דרך שונה אז אצטרך לפרמט. בבקשה תציעו לי פתרונות!!! :-\ נ.ב. תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  14. ובכן יש להם מסמך רשמי המתאר את זמני מותם של מערכות ההפעלה . ובכן לפי הצפי , מערכת חלונות 2000 , תפסק התמיכה של מייקרוספט באמצע 2008. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle.mspx

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by tomer_et,

התקנתי אתמול את תוכנת XP-TWEAK PRO 3. ביצעתי בעזרתה כמה שינויים - לפי ההמלצות שלהם ו...זהו. אבל, מאז שהתקנתי את התוכנה אני לא יכול להשתמש בלחצן הימני של העכבר כאשר אני משתמש ב-EI. כל פעם שאני לוחץ עליו (כדי להכנס למאפיינים או פתיחה באמצעות) ולא משנה על איזה קובץ המחשב מתחיל לחשוב לכמה שניות ואז אני מקבל הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית וה-IE נסגר. ניסיתי לסגור את התוכנה ולאתחל את המחשב - אבל שום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון מה יכול להיות לא בסדר או יותר חשוב - מה אני יכול לעשות? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  16. א.כשאני ניכנס לאתר אינטרנט לא משנה איזה אתר.עולה לי חלון ששואל אותי אם לאשר את האתר הזה.האם יש אפשרות לבטל את האפשרות זהו.?? יש עוד בעיה שלכל אתר שאני ניכנס מופיעה לי מין אזהרה או משהו כזה שאומר לי משהו על "אקטיביאיקס.האם יש אפשרות לבטת את ההודעה הזו??? והשאלה האחרונה.עד היום ההיתה לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי לא חוקי.וההיתי יכול לעשות עדכונים דרך האתר של מיקרוסופט.מאז שהתקנתי את 2003 יש לי שגיאה שאומרת שתוכנה שלי לא חוקית.האם יש דרך להפוך אותה ל" חוקית"?

• 12 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by maverick,

היום ראיתי בתוכנית call for help חלופה מעניינת (חלקית אמנם) לבעיה ספציפית בחלונות XP: מדובר בפירצה אבטחתית אשר מיקרוסופט הסתירה במשך 11 שבועות ממשתמשי ה-XP. הפירצה יכולה לגרום לכך שלחיצה על קישור מסויים ימחק קבצים מהדיסק הקשיח מבלי לחכות לאישור. טלאי זה אמור לתקן את הבעיה. קישור לאתר הורדה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  18. אפל משחררת עדכון דחוף למערכת ההפעלה השולחנית שלה וגם לדפדפן הספארי לכתבה

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  19. Started by krispelj,

יש לי מחשב שמשמש לטלויזיה, מעבד http://ark.intel.com/products/27518/Intel-Pentium-D-Processor-930-(4M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB לוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178 כרטיס מסך radeon 5450 1gb זכרון (בהתחשב שאני אשדרג ל2GB, זה המקסימום של לוח האם) ואני מעוניין לשדרג את המערכת הקיימת (XP) לווינדוס 7 ultimate השאלה היא, האם להתקין מערכת הפעלה ב32bit או 64bit? תודה על העצות!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. שלום, לפני כמה שבועות התקנתי WIN7 64BIT (המחשב תומך בזה) אבל כל כמה דקות (תלוי במצב רוח של המחשב ) נופל הווידוס וניראה המסך הכחול. כיוון שאין לי כל כך הרבה זמן להתקין כל פעם מחדש ווידוס (הותקן כמה פעמים ונוסה על מחשבים אחרים בלי תקלות) רציתי לשאול עם אולי יש איזו שהיא דרך לסדר את התקלה ? נ.ב השתמשתי בתוכנה BlueScreenView כדאי למצוא את התקלות : *SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION *IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED תודה רבה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by eagleye,

אני לא מצליח לעבור בין שפות קלט למרות שווידאתי שהמקשים למעבר הם אכן אלט פלוס שיפט. שפוט הקלט שמוגדרות בסרגל השפה הן:אנגלית ארצות הברית->לוח מקשים-ארצות הברית, ועברית->לוח מקשים-עברית. בחלק מהתוכנות לגודמא במסמך הכתבן, זה כן עובר לי בין שפות קלט , רק באקספלורר זה לפעמים לא עובר ואני צריך להעביר את זהה ידני דרך סרגל השפה. מישהוא יודע מה הבעיה אולי?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? אז ככה, היום הסרתי לאחי את הWGA ואחרי הריסט המחשב ביקש ממני שם משתמש וסיסמא לא דרך החלון של הWelcome אלה דרך חלון קטן כזה ומוזר. בהמשך רשמתי לו Administrator בשם ושתמש את הסיסמא גם כן במקומה. הוא נותן אישור ואחרי שתי שניות הוא מעלה עוד פעם את החלון הזה וכאילו צריך מחדש. ניסיתי ככה כמה פעמים וכל פעם הוא רוצה מחדש שם משתמש וסיסמא. ניסיתי לתת סיסמא שגויה או שם משתמש שגוי וזה אמר לי שיש שגיאה אבל ברגיל הוא לא אומר לי. מכאן אני חוטר לזה שאין מצב בעולם שהשם משתמש והסיסמא שגוים. ניסיתי גם דרך Safe Mode, אותו דבר. אני כבר השתגעתי, איפה שלא חיפשתי לא מצאתי תשובה, בבקשה תעזרו לי, אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את הסיסמא אני אשמח לשמוע עלייה או על כל דרך אחר…

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by Joob69,

קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by TheReaper,

sorry this is in english i just installed vista... ignore typos i had vista on 1 HD and i just installed VISTA on another it seems that the boot menu is vista's and my question is: can i still format the harddisk with vista on it and still use XP with no problems? is the XP boot file still there? and i want to make that XP is the defualt OS so it will open it automaticly if i dont choose anything how do i do that?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.