Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
איך אני מבצע למחשב אתחול (קיים כונן HP RECOVERY) ואין לי שום דיסק. תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
קודם כול בוקר טוב לכולם , ============== אתחיל בתאור הבעייה , יש לי מערכת בת 2 הרד דיסקים : 1- C: = עליו מותקן WIN XP PRO בעברית 2-D: - עליו מותקן WIN מילניום . אני רוצה שהמערכת תאפשר לי לבחור בעת הפעלת המחשב באיזה מערכת הפעלה לעבוד השאלה שלי היא האם זה אפשר ואם כן כיצד ? ??? ותודה רבה לכול מי שיוכל לעזור לי אם לחיוב או לשלילה .
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אהלן, לפני זמן מה קפא לי המחשב ולאחר ריסט לא עלה יותר ): בBIOS רשום שדיסק המערכת פגום, יש להחליפו וללחוץ על כל מקש.. כרגע אני על UBUNTU לייב סידי ואין לי גישה לכונני הNTFS ולכונן שעליו היה הWINDOWS.. נאמר לי שזה כנראה בגלל שהווינדוס לא נסגר כראוי.. מה ניתן לעשות חוץ מלפרמט? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לפני איזה שבוע פתחתי יוזר אדמין חדש כי שכחתי את הסיסמא של השני, אבל לאחר מכן נזכרתי בה וחזרתי ליוזר הרגיל בלי למחוק את זה שפתחתי. אתמול עשיתי ריסטארט למחשב (כל הזמן הזה המחשב היה דלוק..), ובאפשרות בחירה של היוזרים במסך הפתיחה של הוינדוס היה רק יוזר אחד (זה שפתחתי ולא הרגיל). עכשיו הבעיה היא שכל המסמכים והסיסמאות מאוחסנות על היוזר הרגיל שנעלם, וכשאני נכנס לחשבונות משתמשים המחשב נתקע ובעצם מראה רק לבן בחלון של החשבונות. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לא מצליח לעשות עברית ב XP SP3 התקנתי מולטילאנגוג וזה לא עובד יש אולי פיתרון לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה; לדוד שלי, שחזר לא מזמן לארץ יש מחשב נייד, אפשר לומר שהוא דיי מיוחד.. מדובר במערכת שלמה, ז"א כל רכיב כמו סידירום, כונן דיסקטים, וכו'.. זה רכיב חיצוני המתחבר כמו ציוד היקפי ממש.. מדובר במחשב ממש קטן עם מסך 11", מקלדת ועכבר. זה כל מה שהוא רכש, את "הראש" של המערכת עצמה ואין לו אף אחד משאר הרכיבים, רק מקלדת עכבר ומסך....... מותקן לו שם ווינדוס 2000 PRO, ולאחרונה הוא טוען שיש לו איזו הודעת שגיאה כל הזמן, שטוענת שהמחשב יכבה או משהו, וזהו ולא קורה כלום.. זה קורה דיי הרבה אז זה דיי מעצבן והוא רוצה להפטר מזה..למנוע את ההודעה.. עכשיו כמו שהיה את הפירצת אבטחה הזאתי עם הדקה לכיבוי המחשב, אני רוצה לדעת אם יש משהו בסגנון ל WIN2000. ובנוסף אם יש דרך לבצע שינויים כלשהם במערכת מבל…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
קודם כל ברצוני לומר שהיה לי WinXP Pro והתקנתי עליו WinXP Corp+SP1, ב-WinXP Pro, כשהוא היה נתקע והיה את המסך הכחול ואז הוא ביצע Restart אוטומטי, הוא פשוט הראה לי את המסך החכול לשניה או 2 ואז ביצע את ה-Restart. לעומת זאת, ב-WinXP Corp+SP1, הוא מראה לי את המסך הכחול ורשום למטה משהו בסגנון Dumping Physical Memory ואז הוא סופר עד 100 ומבצע את ה-Restart. כל שברצוני לדעת הוא מה זה ה-Dumping Physical Memory הזה?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת התקנת וינדווס ויסטה. בתחילת ההתקנה באמצע ה - loading files מופיע לי מסך כחול עם השגיאה : stop:0x000000a5(0x00001000,00000000,0xffffffff,0x00002040) תודה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
להכנסי אלוי כל מיני תוכנות שישר אחרי התקנת הוינדוס יהיו לי כבר את כל התוכנות הדרושות לי. אפשרי? לפי מה שהבנתי זה חוקי לצרוב את הדיסק אם יש לך אותו מקורי.. ועוד משהו שקשור: אממ,קיבלתי מחבר שלי 3 דיסקים של התקנת וינדוס xp: 1.של הבוט. 2.של ההתקנה. 3.גם של ההתקנה. אחרי שאני מתקין את הוינדוס כבר יש לי מסנגר 7 ועוד תוכנות,כאשר נכנסתי דרך המחשב שלי לתוך הכונן תקליטורים כדי לראות את הקבצים בדיסק ההתקנה ראיתי שיש קובץ עם סיומת gho ,יש סיכוי לפתוח אותו ולהנכניס להתקנה עוד תוכנות? תודה רבה רבה מראש!!!
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שמתי את הדיסק אחרי שצרבתי אותו הפעלתי מחדש שמתי את הסידי בבוט שיעלה ראשון ... המחשב ממשיך ואז הוא כותב boot from CD וממשיך הלאה ומעלה את הווינדווס כרגיל ... מה אני עושה ? אני ממש בבעיה עם זה ... :kopfpatsch תודה לכולם ... העליתי תמונה של מה שנכתב לי בצד ... אחרי השלב הזה המחשב עולה רגיל משום מה ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא יודע איפה לפרסם את זה, אם יש מקום מתאים יותר להעביר. בזמן האחרון המחשב שלי עושה בעיות, כשאני משתמש בתוכנה או משחק במשחק, כל כמה דקות המחשב ממזער עצמאית את המשחק, מה שיכול להרוס את המשחק כשזה און-לין וגורם למשחקים מסוימים אפילו לקרוס. הבעיה הזו מחרפנת אותי, אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד. אני משתמש בVista 64bit.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר את קבצי ה BOOT למחיצה של ה WIN7 ? הם כרגע על המחיצה של הXP ואני רוצה למחוק את המחיצה הזו.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי. יש לי שרת פרוקסי: ip, port, username, password חפרתי ברשת וניסיתי למצוא אפשרות להגדיר פרוקסי במערכת הפעלה עצמה, אבל כל המדריכים מסבירים איך לעשות את זה בדפדפנים השונים. אני חייב להתחבר לשרת פרוקסי באופן כללי, כדי שתוכנה מסוימת לא תדע שאני מתחבר מישראל. מדובר על מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המארז הזה, בלי תוספות או שידרוגים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=&gclid=CMKy7_yg9aMCFQ2S3woduBqI1w האם חלונות 7 תעבוד בסדר במחשב הזה, יש טענה שהיא כבדה מידי ותאט מאד את המהירות . מייעצים לי להתקין XP PROF. אשמח לקבל תגובות מדריכות. בברכה
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מדליק את המחשב והווינדוס (7 אולטימייט x86) מתחיל להיטען ישר קופץ מסך כחול ואז מופיע הדף שנותן אפשרות להכנס למערכת ב-safe mode, הבעיה שבמסך הזה המקלדת והעכבר לא מגיבים אחרי שהמערכת עולה במצב רגיל אחרי המסך הכחול אני מקבל הודעה 'windows has recovered from an unexpected error' ועוד משהו, איך שקופץ המסך הכחול אני שומע מכיוון המחשב רעש כזה כמו של מאוורר שמפסיק לפעול או של הארדיסק שנכבה פתאום, מה שאומר שכנראה מדובר בבעיה חומרתית... אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב סוף סוף. עכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר מסויים נגיד אני כותבwww.hwzone.com אז הוא כותב לי שורה הזו של הכתובת file:///C:/searchpage.html?page=www.hwzone.co.il וככה זה לכל אתר שאני מנסה להכנס, הצלחתי איכשהו להכנס לגוגל ומשם לאתר. וחשוב לציין שהוא אוטומתית משנה לי את אתר הבית לc:\searchpage.html#1526 אודה לכם מאוד אם תעזרו לי! גיא
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון למה אני לא מצליח להדפיס מקובצי PRN שאני מכין הכנתי קובץ PRN מטופס של ביטוח לאומי ושאני בא להדפים אותו במדפסת עם DOK יוצאים לי מלא דפים עם שורה וכמה סימנים למעלה וכל השאר ריק לחצת בתוכנה של אדובה על הדפסה עשיתי לו וי ב"הדפס לקובץ" ושמרתי את הקובץ ככה עושים את זה? לא צריך לשנות עוד משהו שם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אופגרייד לווינדוס כדי להפוך אותו לויסטה אולטימייט: http://www.iopanel.net/forum/thread9379.html במקום ה- Hwzone.co.il תכניסו i o p a n e l . n e t (בלי רווחים) (תתחילו לקרוא מהודעה מס' 10 והלאה..) 1) אם יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 98 זה תופס? 2) מה שבסוף יוצא לי זאת התקנה נקייה של הויסטה אולטימייט? (כאילו התקנתי דיסק מקורי של הווינדוס הזה) 3) אני אוכל לעשות עדכונים לווינדוס דרך האתר של מייקרוסופט? 4) אם יש לי בבית 2 מחשבים. אז אפשר יהיה לעשות את האופגרייד על שניהם? או שה CD-KEY תופס רק למחשב אחד? תודה. עריכה: סליחה, הלינק תוקן. אי אפשר להכניס פה כתובות של אתרים אחרים?? ???
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
CASE STUDY: לקוח מתשובה שלי ללקוח של החברה שלי ששאל שאלה דומה: Allow Hybrid Sleep should be OFF and then you'll see Hibernation דוגמה מהמחשב שלי: http://i48.tinypic.com/34flms3.png לקוח מכאן: http://www.mydigitallife.info/2009/08/12/how-to-enable-or-disable-hibernate-in-windows-7
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק האף לייף 2 ההתקנה היתה חלקה אבל כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מראה לי שגיאה שחסרים לי כמה קבצי DLL. אחרי שהתקנתי כמה קבצים כאלה הגעתי למסך למעלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מה זה בכלל ddentry10?? חיפשתי בגוגל לתשובות וראיתי שלהמון אנשים אחרים יש את הבעיה הזאת ולא יודעים איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-