Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
בעיה רצינית אצל חבר שלי השתלט לו דפדפן על האקספלורר וניסינו להסיר אותו בעזרת adware ו spybot s&d הסרנו את הפדפדן עם xp lite , התקנו avant browser וגם שם זה השתלט אפילו ניסיתי לבדוק דרך מאפייני החייגן(יש אתרים שמוספים suffix לDNS...) מי שסקרן לדעת שם האתר הוא blacksnake ויש שם דברים מזעזעים. עצות מישהו (כי אנחנו אובדי עצות ???)
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שאני מנסה להעתי קבים ממקום למקום במחשב או מדיסק הוא אומר לי file accses denied you need permisssion to prefor this action you require permission from administrtiom to make changes to this file עכישו שיניתי את הUAC למינימום ויוזר שאני משתמש בו הוא אדמין ונכנסתי גם לאדמין ביוזר של הווינזדוז וזה גם לא עובר ולא משנה מה אני מנסה לעשות זה עדיין מה שזה נותן לי יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות: 1. איך אני בעצם מפרמט אותו? 2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו? 3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי. יש לי 3 מחיצות במחשב כולן FAT32 . אני רוצה להתקין WIN98 על מחיצה C שבה היה XP . פירמטתי את המחיצה, אבל ברגע שמתחילה התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין את הקבצים הדרושים ואני גם נשאל אם יש לי NTFS . אבל הרגע פירמטתי אז מה פה לא בסדר ? אציין רק-אם זה חשוב -שהפירמוט נעשה ללא דיסקט אתחול אלא פשוט עם דיסק ההתקנה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בגלל התקנה וחילוק מחיצות לא נכון יצא שהתקנתי WINDOWS פעמיים פעם אחת בF: ופעם אחת בD: המחשב פועל על המערכת שבכונן F: כל פעם בהדלקת המחשב יש הודעה שנותנת לבחור באיזה מערכת להשתמש כשבוחרים בF: הכל טוב כשבוחרים בD: זה אומר שחסרים קבצי מערכת... גם כשאני מנסה למחוק ידנית את הWINDOWS שבכונן D: זה לא מוחק אותו... יש דרך להיפטר מהכפילות וההודעה המעצבנת הזאת בלי לפרמט?
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
האם יש אפשרות שאני מפרמט את המחשב(יש לי WINDOWS XP PRO)לפרמט את כל הכוננים ולא רק את C? ואם כן אז איך אני עושה את זה(לפני שעולה ה-WINDOWS)? אני קודם כל מכניס את הדיסקטים של האיתחול(6 במספר) ומה אח"כ? איזה אפשרויות אני צריך לבחור?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעלות את המחשב עם BOOT DISK מבלי שיגיע לווינדוס וישאר במצב "דוס" איך אני עושה את זה עם דיסק ולא עם פלופי ? ניסיתי את האתר http://www.bootdisk.com/ אבל כל קובץ שהורדתי משם דרש שאני אכניס דיסקט 1.44 לכונן . אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- התקנתי מחדש ווינדוס XP, אבל המחשב התקין מערכת נוספת. עכשיו יש לי שתי מערכות הפעלה, אחת תקינה ואחת לא. הבעייה היא, שהמערכת התקינה לא "רואה" את כל התוכניות והקיצורים שהיו לי קודם, למרות שהן על המחשב. 1. איך גורמים למערכת החדשה "לראות" את התכנים של המערכת הישנה? 2. איך מוחקים את המערכת הישנה, כדי לא להישאר עם שתי מערכות הפעלה (שתיהן XP)?
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המחשב לא מבקש סיסמה בעת הפעלת המחשב אע"פ שהגדרתי סיסמה כשאני מנסה להתקין מדפסת יש לי הודעה שהמחשב לא הצליח וצריך לנסות עוד פעם
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית ביתית בין שני מחשבים דרך SWITCH. הרשת עובדת, יש גישה לאינטרנט דרך מחשב ה"לקוח" ויש גישה גם לתקיות המשותפות. הדבר הבעיתי הוא שכאשר אני מנסה להיכנס למחשב דרך "הצג מחשבים מקבוצת העבודה" הוא לא נותן לי להכנס כי "אין לי הרשאה, כנראה...", אבל בגישה ישירה לתיקיה הכל עובד. ניסיתי לשחק עם כל מיני הרשאות, שום דבר עד עכשיו. יש למישהו רעיון? כמוכן אני אציין שבעבר זה עבד, ומדובר בשני מחשבים בעלי WINDOWS XP PRO SP1
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
לאחר חיפוש, לא מצאתי את התשובה שחיפשתי. אני מעוניין לשדרג את המחשב לVISTA , הרצתי את התוכנה שבודקת את התאימות של המחשב שלי לVISTA והתוכנה מצאה שהכרטיס מסך שלי לא יתמוך ב WINDOWS AERO באמת Ti4400 לא מספיק בשביל VISTA ? או שישנם דרייברים שסוגרים את הפינה הזאת .. ???
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מלפני איזה חודש חודשיים בערך זה התחיל ב-BF1942: לפעמים כשאני מנסה להפעיל משחק אז הוא פשוט מתמזער ל-Taskbar וכשלוחצים להחזיר את זה לא קורה כלום. לפעמים זה מסתדר כשפשוט מעבירים User, לפעמים רק אחרי Restart, לפעמים רק אחרי שאני מתקין Via 4in1 ולפעמים אפילו גם זה לא עוזר ורק אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך מחדש זה חוזר לפעול. אם אני מנסה להפעיל את המשחק דרך ה-All-Seeing Eye בפעם הראשונה לאחר הפעלת המחשב אז הוא לא יפעל עד ל-restart או החלפת User או משהו כזה. אם המשחק הראשון שמפעילים אחרי פתיחת המחשב הוא BF1942 (לא דרך ASE) אז כמעט בטוח שהוא יפעל בלי בעיות - ואחרי הפעם הזאת גם הוא יפעל אפילו דרך ה-ASE עד ה-Restart הבא... ניסיתי התקנת ה-XP והמשחק מחדש כמה פעמים ו…
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
היי חברה קניתי home ושמתי לב שלא בא אופסי איתו (חוקי וכשר למהדרין).MS כאלה כלבות? בכל מקרה,אני משתמש כרגע בopen office,מאוד נחמד,אבל רציתי לשאול האם יש תוכנה יותר נוחה (אני צריך בעיקר את הוורד אבל אקסל וPP יכולים לעזור)? תודה רבה. ועוד שאלה קטנה: שחזור המערכת משחזר גם את הרג'יסטרי? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עשו טובה, תענו לי מהר כי אני כבר נואש!!! מאיפה, לעזאזל אפשר להוריד את ה-Q306676 לוינדוס בעברית???
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק תסרבס פאק 3 ולא יודע איך אין אותו בהוספה והסרה הוא מותקן לי עם הווינדוס שהתקנתי ..אז יש אפשרות למחוק אותו בדרך כל שהיא?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני כבר מעל כמה חודשים מנסה לפתור את הבעיה הזאת שהיא פשוט לפרמט את המחשב שלי. ברשותי מעבד AMD Athlon 3000+ ולוח אם GB k8ns pro והארד דיסק עם חיבור SATA רציתי לפרמט את המחשב שלי לאחר שהוא כבר חייב פירמוט. הכנסתי את הדיסק של הווינדוס XP Home והכנסתי דיסקט עם הדרייברים של הSATA מהאתר של הלוח אם וטענתי אותם. הווינדוס לא זיהה לי את ההארד דיסק. ניסתי בשיטה בתוכנה של הE lite משהו כזה.. הכנסתי את הדרייברים וצרבתי דיסק עם הדרייברים של הSATA. ניסיתי שוב לפרמט ולא הצלחתי כי עדין ההתקנה לא קראה לי את ההארד דיסק. מעל אלף פעמים ניסיתי כל מיני שיטות שחיפשתי באינטרנט בשביל לזהות את ההארד דיסק ולא הצלחתי למרות שראיתי שכל מי שניסה אחת מהם הצליח בסופו של דבר. רק אני נשארתי עם המ…
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את תוכנת XP-TWEAK PRO 3. ביצעתי בעזרתה כמה שינויים - לפי ההמלצות שלהם ו...זהו. אבל, מאז שהתקנתי את התוכנה אני לא יכול להשתמש בלחצן הימני של העכבר כאשר אני משתמש ב-EI. כל פעם שאני לוחץ עליו (כדי להכנס למאפיינים או פתיחה באמצעות) ולא משנה על איזה קובץ המחשב מתחיל לחשוב לכמה שניות ואז אני מקבל הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית וה-IE נסגר. ניסיתי לסגור את התוכנה ולאתחל את המחשב - אבל שום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון מה יכול להיות לא בסדר או יותר חשוב - מה אני יכול לעשות? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בעייה ממש מעצבנת. כשאני משנה את השפה במקלדת (alt+shift) השפה בסרגל שבשורת המשימות משתנה לעברית, אבל הכל נכתב באנגלית. הדבר נכון הן לדפדפן והן למעבדי תמלילים, כאשר אני כותב עכשיו משורת החיפוש שבתפריט התחל וזה כותב בעברית.
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנית מסויימת להתעדכן אוטומטית (באינטרנט). (כמובן שאין לה בתפריט כפתור של "עדכון אוטומטי" שהלוואי שהיה קיים וניתן לביטול) אני יודע שזה קיים באמצעות תוכנות פיירוול שונות (שאני לא רוצה להתקין...), אבל ידוע לי שזה גם קיים ב-WIN XP. ישנו יישום מסויים/ דרך מסויימת שבאמצעותו ניתן לבטל/לשלול מהיישום גישה "החוצה" לרשת, ובכך למנוע את עדכונו. איפה/איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב די חדש (מפרט בצד) ועליו מותקנת WIN7 64bit. נכנסתי פעם אחת ל-windows media center, לא התרשמתי ממנה ואחרי התעסקות קלה לא נגעתי בה יותר. מאז, אני שם לב שמדי פעם היא מתעדכנת, אבל מה שהכי מפריע זה שהיא בולעת את הזיכרון, גורמת לביצועי המעבד להשתולל ומעיקה על רוחב הפס של האינטרנט בצורה שמאטה את הגלישה באופן משמעותי(יש לי 5Mb רוחב פס). מישהוא יודע למה זה קורה, מה גורם לתוכנה הזאת לעולל למחשב שלי את הדברים האלו ואיך אפשר לבטל את פעולות התוכנה המעיקה והלא רצויה הזו? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-