Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי לאחרונה קניתי את הויסטה והתקנתי אותה . היא הייתה עם סרויס פאק אחד הורדתי עדכונים ממיקרוסופט והפכתי אותה לעברית כשביקשתי להתקין את הסרויס פאק שתים הוא ביקש שאחזור לאנגלית כרגע חזרתי לאנגלית ועדכנתי את הסרויס פאק שתים הבעיה היא שהוא לא נותן לי להתקין עכשיו עברית . ואני שואל , עדיין לא יצא עברית לסרויס פאק שנים ? מה אני צריך לעשות ? נ.ב זה ויסטה 64 ביט אולטימט .
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא דרך לבטל את שמירת ההיסטוריה בדפדפן. האם יש דרך? אני לא רוצה שבהיסטוריה יראו משהו. איך אני עושה את זה? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
נניח אני מעוניין שכשאני מחבר את הIRIVER שלי הוא יקבל אות קבועה שתהיה שמורה רק לו(לפי LABEL של הכונן(נניח H)) ואף כונן אחר לא יוכל להשתמש באות הזאת כלומר שכשאני אחבר את הDOK שלי (בזמן שהIHP שלי לא מחובר) אז הוא יקבל את האות הבאה בתור (נניח ן)
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום ! אני הורדתי דיסק שנקרא WINDOWS XP SP2 GOLD EDITION של קבוצת REALOADED וזה לא BOOT מהפעלה מחדש של המחשב ואני צריך להתקין אותו איך אני עושה אותו דיסק BOOT
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורום. לצערי אני פותח ת'רד ראשון מסיבות לא כל כך טובות...המחשב מקרטע בצורה נוראית, ואני צריך פירמוט דחוף. אני צריך את דיסקט האתחול ל-Windows XP Home. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המיקרופון של המחשב, סתכלו. יש לי winXP וכרטיס קול מובנה על הלוח שהדגם של הלוח הוא ASUS P4S533 עכשיו כל כמה זמן, נדפק המיקרופון, יענו לא עובד, ואז אני צריך להתקין את הדריבר של הקול. וזה כבר נמאס, זה בא והולך בא והולך, יש איזה פתרון לדבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כדי לנסות להבין קצת יותר מתוך כל הדיסאינפורמציה בנושא, יזמתי את הסקר הקטן הזה. אני זוכר שכש XP יצאה לשוק, אמרו ש 512 מגה לא יספיק, ואין שום בעיה עם זה. מצד שני, באותה תקופה מכרו מחשבים עם 256 מגה וזה בהחלט לא מספק...
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי שמי דניאל המחשב שלי עבר פירמוט לפני כמה ימים ומאז אני מקבל הודעת שגיאה אודה לכל מי שיכול לעזור תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - עשיתי שטות חמורה לאחרונה והורדתי קראק מאתר דיי תמהוני, מבלי שהיה לי אניטיוירוס. מתברר שהקובץ הזה היה וירוס כלשהו שגרם ככל הנראה למחיקת כמה קבצים קריטיים השייכים למערכת ההפעלה. הוירוס עצמו נמחק כליל מהמחשב, אבל הנזק כבר נעשה, והוירוס הספיק לגרום לנזק דיי רציני במחשב - אין אפשרות לשימוש בעברית ("סרגל השפה" בסרגל הכלים לא מופיע) וישנה בעייה בהתנתקות האינטרנט (מתבצעת התחברות לאינטרנט והדפדפן עולה, אבל לאחר מספר דק' מפסיקים דפי האינטרנט לעלות ותוכניות התומכות בחיבור לרשת, כמו המסנג'ר, ה-steam וכד', מתנתקות). השאלה שלי היא האם ניתן לתקן בעיות אלה בדרך כלשהי, מבלי לבצע פירמוט? האם ישנה אפשרות ב-XP ל-repair, והאם זה יכול לעזור לי?
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לא מזמן מחשב חדש, ורציתי להעביר את כל המידע שיש לי למחשב החדש (מHD הישן לחדש). בHD הישן היה XP ובחדש WIN7. רציתי לדעת: האם צריך לעשות משהו? או פשוט להתקין את החומרה, ולהעביר לHD החדש?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כותרת. (מפרט בצד). תודה.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום WIN XP ויש לי מסך לבחור משתמשים בהפעלה של הWINDOWS איך אני מבטל את המסך ועושה שכל מי שמפעיל את המחשב יהיה מנהל? תודה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
-
שלום רב ברשותי windows xp home חוקי !!!!!!!!!!!!!! והוא כולל SP2 והSP2 עושה לי מלאה בעיות הוא פוגע בסימולטור הטיסה LOCK ON עכשיו ברשותי דיסק קשיח SATA 200 GB וכאשר קניתי אותו והתקינו אותו והתקינו את הWINDOWS שקניתי באותו יום כשאר הגעתי הביתה ראיתי שיש בו SP2 ושאלתי היא יש אפשרות להתקין בלי !!!!! SP2 ? ברשותי גירסא שאחרת של windows והיא PRO בשביל שאני אתקין אותה אני זקוק לדרייבר לSATA ואני לא יודע מאיפה להוריד ! ברשותי לוח אם מסוג ABIT IS7 משהו כזה והורדתי דרייבר לפי ה שאמרו לי בפורום YNET עשיתי את זה והעתקתי את הדרייבר לדיסקט ולא הלך כלום התקנתי את הוינדוס השני לאחר סיום ההתקנהלאחר סיום ההתקנה אני מעונין להתקין את הדרייבר של הלוח האם יש שגיאה בהתקנה חסר לו קובץ מסוג …
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך שאני נכנס לתיקיה עם תמונות או סרטי וידאו אני מקבל הודעת שגיאה (SEND/DONT SEND). אין לי מושג ממה זה,עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי כלום. המחשב הוא לא ממש חדש P4. XP PRO. תודה.
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שמתי לב שב XP SP3 המצלמה מזוהה ע"י הווינדוס אוטו' ואין צורך ב "אשף עדכון החומרה" ואז לבחור "לא לא הפעם" >חפש באופן אוטומטי" זה משהו חדש בXP SP3 ?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
איך יכול להיות כזה דבר? יש לי XP PRO באנגלית דיסק מקורי של מייקרוסופט!! פירמטתי את המחשב ואני בא לעשות אקטיבציה וכשאני מאמת את הקוד הוא רושם שנעשה שימוש. איך??
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני רוצה לבטל את הבחירה של המשתמשים בהפעלה של WINXP את זה אני מתקוון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חיברתי הארדיסק חדש אבל האותיות התבלגנו לי ??? פעם ידעתי איך לעשות את זה אבל שכחתי :-[ תודה למי שעוזר אגב לא ידעתי איפה לרשום את זה אז רשמתי את זה כאן.. אם טעיתי אז תעבירו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-