עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ^HocK^,

אהלן, אני לא בטוח אם הבאג מופיע רק בווינדוס שלי (2000) או בכל הווינדוסים אבל זהו מין פופ-אפ שמופיע כל חצי דקה על המסךף ומשגע אותי!!! זה סוג של פופ-אפ שמופיע.. מופיעים עוד אלפים כאלו!! איך אפשר להוריד אותם?! תודה, יאן.

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  2. אהלן , עכשיו הגיע אל חבר שלי מחשב חדש ורציתי לדעת אם צריך דיסק בשביל שלוח האם יקלוט את ההארד דיסק , ואם צריך מאיפה אפשר להוריד אותו ואז לצרוב? זה הלוח אם וההארד דיסק Hard drive: SATA 80GB 7200RPM Motherboard: ECS\BIOSTAR 800 HT

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by Satlan,

הוא נעלם ואני לא מוצא אותו ! :s05: תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  4. Started by liiight,

הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור. זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by Alechko88,

יש לי wni xp pro(בלי sp1 או sp1a) ושום דבר בjavascript לא עובד לי...(כמו המפרטים בפורום וכל דבר ב ג'אווה סקריפט) חשבתי שזה בעיה בIE חרשתי בכל הinternet tools והכל מוגדר כמו שצריך... אז הורדתי mozilla ועדיין לא עובד,(עכשיו אני עובד בג'אווה עם סאן ג'אווה כי אין באקס פי מונה) אז החלטתי להתקין SP1, ב SP1 יש ג'אווה ובSP1a אין אבל כל מה שצריך זה קובץ אחד... שאפשר להוריד אותו מקאזאה או פשוט לקחת מחבר... שיש לו SP1 מותקן.. ועדיין לא עובד כלום..(אני יודע שאין קשר בין ג'אווה לג'אווה סקריפט אבל חשבתי שהקובץ ההוא הוא גם לג'אווה סקריפט.. למישהו יש פיתרון?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  6. Started by nehmia,

יש לי אפשרץ כזאת בביוס ומה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  7. שמתי את הדיסק אחרי שצרבתי אותו הפעלתי מחדש שמתי את הסידי בבוט שיעלה ראשון ... המחשב ממשיך ואז הוא כותב boot from CD וממשיך הלאה ומעלה את הווינדווס כרגיל ... מה אני עושה ? אני ממש בבעיה עם זה ... :kopfpatsch תודה לכולם ... העליתי תמונה של מה שנכתב לי בצד ... אחרי השלב הזה המחשב עולה רגיל משום מה ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלום, לפני מספר ימים התקנתי משחק,לאחר ההתקנה הנורטון זיהה וירוס טרויאן אז עשיתי סקאן והנורטון מצא וירוס אבל לא הצליח למחוק אותו! יש לכם הצעה איך למחוק אותו? תודה רבה רבה רבה מראש! נ.ב ניסיתי גם להוריד את הוירוס "במצב בטוח". וגם ניסיתי להסיר אותו ידענית. תודה.... :pissed:

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by shimon23,

יש לי את מערכת ההפעלה win xp sp2 ובזמן האחרון (אני לא זוכר אם מאז התקנת ה sp2 או קודם), כשאני מנסה להיכנס לדפי אינטרנט מסוימים מופיע לי מסך לבן - בדקתי את האתרים האלה במחשב אחר והם תקינים לחלוטין. ניסיתי לכבות את ה pop up blocker המובנה וזה עדיין לא עזר, מישהו מכיר את הבעיה הזאת או את פתרונה?

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. אני מתקין אני עושה boot לדיסק ואז זה נכנס למסך הכחול הזה יש ליSATA אז אני עושה בהתחלה F6 ואז רשום שזה קואה את הכול זה קורא את כול מה שמחובר למחשב (אני לא יודע אנגלית) אני התקנתי 4 פעמים ווינדוס אבל עכשיו יש בעיה חדשה! ואז יש לי 3 אפשריות 1- s=specifu additionat deevive 2- enter=continut 3- f3=exit אני לוחץ על קמאקר ואז יש לי ואז אני לוחץ על להתקין.. ואז רשום windwos xp pro.... setup setup did not find any hard disk drivs indtalled in your computer make sureany hard disk drivr hre powered on and propejy connrcld toyour computer and that any disk-related hardware configuration is correct this may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program setup co…

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  11. יש לי מחשב ישן ועלוב שאני מעוניין להשתמש בו. בגלל העובדה שהוא ישן ועלוב התקנתי עליו WIN98SE,לצערי צצות לי אתו כל מני בעיות(בעיקר של למצוא דריברים מתאימים),שלא היו צצות לי בWINXP. הבעיה שעד כמה שידוע לי WINXP תופס משאבי מערכת יותר גדולים מ98 ובגלל זה אני פונה אליכם. האם יש אפשרות לגרום לWINXP לתפוס את אותם משאבי מערכת כמו שWIN98 תופס(באומרי משאבי מערכת אני כמובן מדבר על המהירות של המחשב,ולא כמות הזיכרון שנתפס בהארדיסק(סתם ביאור למי שאולי לא הבין).)? מפרט המחשב: Motherboard: ( CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 (System Memory …

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  12. הפיירוול שלי מגלה לי שקובץ saie.exe מנסה להתחבר לכתובת מסויימת. האם ניתן למחוק את הקבצים הנ"ל ? (שאגב לא נמצאו בspybot ) על פניו זה נראה לי קובץ שנשתל אל המחשב שלי אבל מכיוון שהוא נמצא בספריית ווינדוס אני שואל אתכם האם כדאי למחוק . אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by mifam,

מישהו יודע למה ההארדיסק שלי חסר מנוחה? כל הזמן מתבצע איזשהו access, ומעבר לזה שהוא די רועש אני מניח שזה לא מוסיף לו בריאות. רעיון למישהו? אגב - לא עושה רושם שיש process אחד ספציפי שמעסיק אותו במיוחד. תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  14. היי, אבא שלי קיבל מחשב חדש ואמר לי שהוא קיבל את זה עם וייסטה aurora.. רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא הזאת לבין אנלימיטד וכמה פרטים שאני ידע בכלליות מה זה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. Started by Miros,

האם הכרטיס שאני יקנה יתמוך בזה? 1950PRO? ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  16. Started by haim744,

שבוע טוב לכולם יש לי בעיה במחשב בכל מה שקשור לקטעי וידאו. זה התחיל אחרי שעשיתי ניקוי מלא למערכת של קוקיז וכאלה. עכשיו זה משפיע במשחקים ובכל קטע וידאו. המחשב מתחיל לקרטע ועד שאני לא סוגר אותו הוידאו זז לאט... יש לי ג'יגה זיכרון והמחשב חוץ מזה עובד חלק... אין לי בעיה בווינדוס חוץ מזה שאני לא מצליח לעדכן לסרביס פאק 2 (לא שזה מפריע לי)

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by Drazick,

שלום. יש לי יוזר אחד בלבד במחשב. משום מה בימים האחרונים בעת האיתחול של ווינדוס הוא מבקש ממני לבחור את היוזר. בעבר הוא היה עולה איתו כברירת מחדל. מישהו יודע איך לשחזר את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  18. Started by max74,

שלום לכולם איך אני מחזיר את הסרגל למטה מעל ההתחל .עשיתי שיחזור מערכת אני מאמין שיש פקודה כל שהיא .מצרף תמונה. תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  19. Started by neogod,

לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  20. שלום, יש לי ויסטה 64 ביט אולטימט, ואני לא מצליח להתקין את ה UMI כדי ששפת הממשק אצלי תהיה בעברית. הורדתי את כל סוגי ה UMI שמצאתי חלק לא עובדים, וחלק נראים כאילו יעבדו אבל בסוף בשלב שרשום עברית בחלון של ההתקנה ואני מסמן את העברית לחצן ה NEXT מוחשך ואני לא יכול ללחוץ עליו. ההודעה שרשומה היא "The lenguage can't be selected because the language pack version is incompatible with this version of windows" אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות. אני גם לא יודע האם מותר "לדבר" על ה UMI כך שבמידה וזה אסור על פי חוקי הפורום אני מתנצל מראש. אשמח לקבל פיתרונות למצב שלי מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  21. Started by joniar,

שלום. אני חדש עם WIN7 ויש לי כמה בעיות א.אני לא מבין איזה גירסא יש לי כי אני התקנתי 64BIT ואני רואה שכתוב שיש לי 4GB וגם שיש לי 64BIT {ב"מאפינים" ב"מחשב שלי"} אבל.. אני רואה שמותקנים כמה דברים שהם 32BIT השאלה אם זה הגיוני או לא ואם צריך להתקין מחדש. ב.אם אני לא נוגע במחשב בערך שעה אז הוא ב"מצב מיוחד" כלומר אני מזיז את העכבר ולא קורה כלום ואי אפשר לצאת מהמצב הזה רק ע"י הפעלת המחשב מחדש.נראה לי שזה מצב שינה או משו כזה-אני חודש שצריך לבטל אותו-איך אני עושה את זה {היה דבר כזה גם בויסטה ועזרו לי פה לטפל בזה.} ג.יש את הדבר הזה שקופץ כל פעם כשאתה מתקין/מוריד/עושה משו חדש למחשב הוא שואל אם אתה בטוח שאת רוצה לעשות את זה איך מבטלים את זה?! תודה רבה!יום טוב!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by ag80,

שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by zepled,

שלום לכולם, מה ההבדל בין התקנה של חלונות 7 64 ביט ל32 ביט? מה ההבדל בין HONE EDITION ל PROFESSIONAL EDITION? Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 3.2GB זיכרון NVIDIA GeForce 8800 GT האם מפרט החומרה הנ"ל יתאים לWIN7? תודה!

24. יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  25. Started by alergic,

המפרט: Intel Pentium 4 2400 Proccesor Asus P4S8X-X (SiS 648) Series Bios revison 1002 למטה בטעינה כתוב 01/24/2003 - sis648/sis963/w697-p4s8x-x titanus 256mb pc 2100 P32M648HGD-75A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 P32M648HHC-6A 184-PIN Chip-Count 8 256MB Configuration: 32MEGX64 QUANTUM CX13A011 13.0GB Hard Drive UDMA33 (CX13A011) GeForce4 MX 440 128 HL-DT-STDVD-ROM GDR8162B הבעיה: אני מפעיל את הדיסק, הכל עובר חלק עד שהוא מגיע לחלק Inspecting your system.... אז הוא נתקע ולא ממשיך יותר. חשבתי על מספר בעיות: 1- בעיה בלוח 2-בעיה במעבד 3- בעיה בזיכרונות 4-בעיה בסידירום 5-אולי בעיה בספק הכח(אין מספיק כח להחזיק את כל החלקים) תוצאות: 1- אין בעיה- הוא אכן עולה…

• 2 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.