Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי אנשים מידי פעם בפעם (בתקופה האחונה יותר מפחות) קורות לי שגיאות ובעיות במחשב אז זה שצריך לפתור אותן אני יודעת. העניין הוא שכל פעם כזו יוצאת לי הודעה של ה- XP המציעה לשלוח דו"ח שגיאות למייקוסופט. כמובן שאיני רוצה לעשות זאת וכל פעם אני נאלצת לסרב מחדש. פעם שמעתי שניתן לבטל כליל הצעה זו. מישהו יודע כיצד? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב 64 ביט ואני רוצה להתקין עליו xp אבל יש לי של 32 ביט השאלה שלי אם אני יתקין את ה32 ביט זה יוריד את איכות ביצועי המחשב שלי? ועוד שאלה זה אם זה בכלל יעלה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, איך אני אמור לצרוב WINDOWS XP PROFFESIONAL , SERVICE PACK 2, ככה שיהיה BOOTABLE, שהמחשב יקלוט אותו... האם צריך להוסיף איזה קובץ מסויים? האם צריך להיות קובץ AUTORUN או משהו בסגנון? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש תיקיה במיקום הזה: C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings בשם Temporary Internet Files שלשם יורדות כל ההורדות ואח"כ מועתקות למיקום הרצוי ואמורות להימחק לאחר ההעתקה הבעיה היא שזה לא מנקה אצלי את זה גם אחרי ריסטרט ואני גם לא יכול לראות את הקבצים (גם ניסיתי ניקוי דיסק וזה לא עוזר) מה אני עושה כדי למחוק אותם?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, לאחרונה לאחר שהתקנתי את CCC של ATI ואת DeskScape שמתי לב שיש סרוויס שמשתמש ב 50% CPU באופן קבוע. שמו svchost. גם לאחר שהסרתי את התוכנות הנ"ל וחזרתי לדרריבר המקורי של ויסטה לכרטיס מסך, עדיין הסרוויס הזה נשאר. איך זה מתקשר לכ"מ ול dreamscene? אם הורגים את הסרוויס הזה, כל ה AERO מתבטל. מכאן אני מבין שזה קשור, כנראה. עליי לציין שזה לא קרה לאחר שהתקנתי ויסטה אלא רק לאחרונה ואני בכלל לא יודע אם זה קשור ל CCC או ל DeskScape שהוסרו בינתיים מהמערכת. כמו כן, הרצתי אנטי וירוס וכנראה שזה לא וירוס. נא עזרתכם, אופיר
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב, 1) בטח קרה לכם שעשיתם איזה משהו וכל השולחן עבודה שלכם התבלגן ועכשיו אתם צריכים להיזכר איפה כל דבר היה ולהחזיר אותו. יש אולי איזה plug שאפשר להכניס שיאפשר לשמור את הדבר הזה? 2) אני לא רוצה שהמסנג'ר שלי יעלה (לא התחברות) בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. כשאני ארצה להתחבר, אני אפתח את התוכנה. איפה אני מוריד את ההגדרה הזו? עשיתי את זה במחשב הנייח שלי, אבל אני לא זוכר איך 3) הורדתי winamp וכל השירים בעברית מופיעים לי בג'יבריש. יש דרך לשנות את זה?! בתודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויש לי בעיה- למשתמש שלי אין סיסמא ועדיין זה מראה לי את מסך הwelcome ואני צריך ללחוץ על המשתמש כדי להכנס אליו. יש אפשרות לבטל את זה ושהוינדוס ישר יעלה לי בלי ללחוץ על המשתמש? תודה
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מתי תצא חבילת השירות השלישית ל-XP וחבילת השירות הראשונה ל-Vista? יש תאריך מדוייק (או לפחות חודש)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המערכת שלי חדשה מעבד די 2 גיגה ראם כ.מסך 7200 וכו.. ומערכת ההפעלה עולה רק לאחר דקה וחצי בערך..עד לפעולה מלאה.. ממצאים: א.בדקתי את כל עניין הווירוסים עם נוד32 ולא מצא כלום ב. בדקתי את עניין הספיי וור עם הייג'אק דיס וגם לא מצאנו כלום.. ג.מערכת שאמורה לתפעל אקספי בצורה חלקה ד.אין לי תוכנות מיוחדות שעולות עם המחשב או משו כזה.. מה שנראה לי שזאת גרסה של האקספי דפוקה כי הוא נתקע בעיקר בחלק של הטעינה של האקספי עם הלוגו ..כ-דקה.. מה אתם אומרים ומה אפשר עוד לעשות?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן האם משהו יודע להעלים את הודעת השגיאה הזאת? אני מצרף תמונה של התקלה, וכן קישור לאתר שמסביר איך אמורים לטפל בזה(בתגובה השלישית)- אולם זה כנראה למביני עניין (ואני ככל הנראה לא מהם) http://forums.microsoft.com/MSDN/ShowPost.aspx?PostID=327951&SiteID=1 אודה לכם/ן אם תעזרו לי! תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל ת נמחשב אני מגיע לשולחן העבודה וכל מה שהיה בו איננו נישאר רק הרקע אולם אני מצליח להפעיל אותו דרך מהל המשימות בטענת c: מה עלי לעשות
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד לפני כמה זמן, DELL, 1520.... הכול היה בסדר גמור <.<, אבל היום שהדלקתי את המחשב, זה פשוט נתקע ב " welcome" העיגול הזה מתחת ממשיך להסתובב, וזהו, לא קורה כלום...היום בבוקר הכול היה בסדר....ואני לא זוכר שעשיתי משהו חדש או התקנתי משהו...פשוט סתם כך זה כול פעם שאני מנסה להדליק....זה נכנס לווינדוס עושה את הסוונד של הכניסה ואז "welcome" וזהו....הוא עושה LOADING אבל אף פעם לא מסיים <.< הנייד פקינג חדש מה כבר יכול לקרות? <.< help >.>
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של מקום פנוי בכונן C (או חוסר מקום ), אפשר להגדיל את המחיצה של C על חשבון מחיצה אחרת באותו הארדיסק?(מבלי לפרמט שום מחיצה) כל המחיצות NTFS אגב..
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב חדש ויש כמה בעיות. יש לי את הווינדוס שאני תמיד מתקין על המחשב שלי שהוא עובד לי מעולה. אני שם אותו במחשב החדש והוא מעלה טיפה את ההתקנה ואחרי איזה דקה או שתיים רושם שיש בעיה משהו ב - pci.sys .... בווינדוס אחר שיש לי הוא בכלל לא קולט אותו , ועשיתי בביוס שהסידי יעלה ראשון.. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד DUAL CORE של AMD. איזה ויסטה הוא צריך להתקין - X64 או X86? ככה הוא שאל אותי. ככה אני שואל אתכם. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד עם ויסטה בעברית (לצערי) מובנה. רציתי לדעת: 1) האם יש אפשרות להסיר את הויסטה והלתקין במקום XP? (הכל מקורי כמובן....נו אז עוד 400 שח) 2) אולי עדיף לשדרג לויסטה Ultimate או כל גרסה מתקדמת אחרת שתאפשר לי לשנות את השפה -כמה עולה כזה שדרוג? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של הרשאות במערכת ההפעלה הנ"ל אני מתכנת אתרים בשפת ASP כאשר VBS היא שפת ברירת המחדל ואני רוצה לגשת לאוביקט ולהריץ קוד שמאפשר לי לתקשר עם DOS ולהריץ פקודות מתי שאני עושה את זה אני מקבל שגיאה שהגישה נדחתה אתם יכולים לראות כאן פרטים נוספים ברמת התכנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=108200206 אגב עוד כמה שאלות חשובות על הפרק: מזה Wins ולמה זה משתמש? מזה DNS ולמה זה משתמש כי פשוט ב - Windows 2003 Server אנטפריס יש באפשרותי לפתוח DNS ו WINS ועוד מלא שטויות אגב תנחשו כמה הגירסה של המערכת ההפעלה הזאת עולה אתם לא תאמינו אחרי שניחשתם גלגלו לסוף הדף | | | | | | | | | | | | | | | | | | נו ניחשתם כבר? | |…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע התקנת דביאן הפסקתי(בשלב שבו הוא מבקש מאיזה אתר מראה להוריד קבצים) ופשוט אני עושה בוט והוא רושם לי press key to reboot עשיתי fixmbr עם הדיסק של הוינדוס אבל לא יודע מה לעשות זה לא עזר אגב כשעשיתי fixmbr הוא הראה לי שעדיין יש לי את הוינדוס מותקן וכל הכוננים מותקנים כרגיל מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום התקנתי ויסטה לפני כמה ימים וזה מצא חן בעייניי, אז אני רוצה להשאיר את זה ולפרמט את הכונן שעליו מותקן XP , ניסיתי מניהול דיסקים ואתחול, כלום לא עבד, רציתי לשאול איך אני יכול לפרמט את הווינדוס XP ולהשאיר את הויסטה. תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ערב טוב , היום קיבלתי את ה athlon 4200X2 שלי.. התקנתי , והכל בסדר , בויסטה מופיע לי מסך כחול וריסטרט אחרי חצי שעה. בXP הכל תקין לחלוטין. (יש על המחשב שתי מערכות הפעלה בשתי מחיצות נפרדות.) מה הפתרון האולטימטיבי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-