Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני עובד עם כרטיס קול חיצוני (כרטיס FIREWIRE) ויש לי בעיה... יש לי ווינדוס XP PRO, ויש לי בעיה בחיבור והזיהוי שלו בווינדוס. באתר של הכרטיס הם אומרים שאם יש service pack 2 צריך להוריד אותו, ואני לא ממש מצליח... למישהו יש מושג איך עושים את זה? הוא לא מופיע לי בהוספה והסרה של תוכניות שזה מה שאומרים לי לעשות באתר של הכרטיס קול... בבקשה אני חייב עזרה... הווינדוס מקורי כמובן ועל העטיפה רשום שהוא ורסיה מ-2002...
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המחשב מודיע על הרד דיסק מלא, כל התיקיות עליו לא תופסות יותר מ 20% מנפחו, מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מדובר על ווינדוס XP אני מנסה להגיע למסך כי כנראה סיסמא קודמת לא נכונה ולא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו win xp sp2 את אותו דיסק שהיה מותקן על המחשב הקודם. במחשב הזה יש לי בעייה כשאני מחבר התקנים כמו נגני mp3 diskonkey מצלמות דיגטליות, חלק עובדים בלי בעייה וחלק מקפיצים לי את החלון הכחול של האקס פי.. הwin קורס בעצם והמחשב תקוע עד לאיתחול... הבעייה היא לא בכניסות usb כי ניסיתי מכשירים אחרים על אותן כניסות ולא הייתה שום בעייה, והבעייה היא גם לא במכשיר כי במחשבים אחרים אין בעייה לחבר אותו כנראה הבעייה היא איפשהו בwindows... השאלה היא איפה ואם אפשר לסדר את זה או שצריך להתקין win אחר?
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, לפטופ עם ויסטה (32bit) חוקית לחלוטין, אחרי מספר שניות של טעינת מערכת ההפעלה, יש מסך כחול (לחלקיק שניה ו-restart. גם ב-safe mode - אותו דבר בדיוק. הוא נעצר בקובץ crcdisk.sys כמו שמופיע פה: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistaapps/thread/8b95be75-dc9f-4de3-b8db-3e1811899ce6 הורדתי Recovery disk לויסטה, צרבתי וניסיתי לעשות boot - והוא אכן עשה, אבל בשלב מסויים פשוט נעצר על מסך שחור עם סמן עכבר (פעיל) ולא התקדם משם. מה עוד יכולה להיות הבעיה? איזה עוד דרכים לפיתרון יש חוץ מלנסות לחפש את הדיסק של הויסטה (בתקווה שהוא בכלל קיים) שהגיע עם המחשב ולהתקין את המערכת מחדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הקרדיט מגיע למר גרין מהפורומים של טכנו http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?p=43608#43608 תזכרו ההתקנה אל אחריותכם בלבד! לנוחיותכם העלתי את התיקון לשרת ישראלי מהיר: http://planet.nana.co.il/zvib3/Hotfix/Q815411%5FWXP%5FSP2%5Fx86%5FENU%2Eexe תהנו!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
[נייח]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה/סקריפט/משהו שיחליף את ההעברת הקבצים הפשוטה והגרועה של חלונות XP. נכון כשמעבירים קובץ מכונן לכונן או לדיסק או קי, או מדיסק לכונן, אז נפתח חלון קטן כזה שרושם מעביר/מעתיק מ-X אל-Y ופס התקדמות? אז אני רוצה להחליף את זה למשהו יותר מתקדם. כי אם נגיד קובץ נמצא בשימוש אז זה מפסיק את כללל ההעברה ואז צריך להתחיל מחדש. או אם נגיד זה נתקע אז שזה ימשיך אוטומטי מאיפה שזה הפסיק ודברים כאלה יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB ועליו WIN 7, התקנתי על כונן 250GB XP ואבל מאז יש לי בעיה ממש מוזרה, הבוט של XP השתלט על הכול וכשאני בוחר את הדיסק של ה500GB בF8, עולה XP, כשאני בוחר את הדיסק של 200GB שעליו 100% אין מערכת הפעלה כל שהיא, עולה XP, רק בדיסק שעליו התקנתי את הXP (250) לא עולה כותב לי BOOTMGR MISSING. זאות אומרת אני לא מצליח לעלות את הWIN7 לא משנה מה... יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול שאלה זו: אני משתמש במערכת הפעלה WINDOWS XP PROFESSIONAL לאחרונה גיליתי כי המעבד עובד ב-100% תפוקה ללא כל אפליקציה פתוחה !!! כלומר , אני נמצא ע"ג שולחן עבודה , אף תכנית אינה עובדת (אפילו אנטי-וירוס מנותק) ובכ"ז המחשב מראה כאילו המעבד עובד ב-100% תפוקה !!! איך ראיתי שזה 100%? הקשתי CTRL+ALT+DEL בחלון שנפתח יש אפשרות לראות CPU USAGE רציף על 100%... מה זה יכול להיות? האם זה תקין? אנא עיזרו - תודה... BEERYR ??? ???
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי כולם, (לא בטוח שזה לפה אבל זה היה נראה לי הכי הגיוני) מספר שאלות אודה למי שיוכל לענות לי עליהם: - האם יש דרך למצוא מספר סריאלי של מדפסות שמחוברות מקומית למחשב דרך הREGISTRY או כל מקום אחר? - אני יודע שיש את הנתיב הנ"ל בREG: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/Print/Printers/<Printer Name>/<Serial_number_value> אבל האם רואים שם את כל הסיריאלים של כל סוגי המדפסות? בתודה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה שהיתה לי מאז שאני זוכר את עצמי משתמש ב XP. הבעיה היא הקפאה להערכתי בת חצי שניה של תוכניות ברקע, כאשר אני ממזער חלונות. נשמע קצת מוזר אה.., אני ינסה לסגנן את זה אחרת, לדוגמא אני רואה סרט על צג המחשב בחלון קטן, אם באותו זמן אני ימזער כל חלון, סתם של איזו ספריה, הסרט שברקע יקפא לחצי שניה , אותו דבר קורה גם לדוגמא ב Spectrum של Winamp. כשאני שומע מוזיקה ובו בזמן ממזער חלון, התצוגה של של Winamp ( Spectrum) יקפא לחצי שניה. זה מאוד מפריע כשבטלויזיה רואים סרט ובמחשב עושים דברים אחרים (הסרט כל הזמן קופץ). הרבה זמן אני מנסה למצוא פתרון לבעיה..מה שבטוח שזה זה לא קודקים לא הכרטיס מסך ולא קשור ל "Priority" של התוכניות כי זה קורה גם ב RealTime. (אני בסך הכל רוצה לראות סרט…
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי WIN XP ושולחן העבודה לא עולה אין שום הודעת שגיאה מה שאני ראה זה רק את הסמן של העכבר. נשאתי כבר במצב בטוח עדין לא רואים כלום, חשבתי לעלות את שולחן העבודה באופן ידני אבל אני לא מצליח להיכנס למנהל המשימות בשביל זה(לא מגיב לctrl+alt+delete) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...
-
יש הבדלים בביצועים של המחשב (מיני נייד לצורך העניין) אם מותקנת עליו מערכת WIN 7 ultimate או starter?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-