Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אם התקנתי כמה וינדוסים על המחשב ..איך מוחקים אחד?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל כמה פעולות שקשורות לסייר וינדווס הexplorer נסגר והוינדווס מפעיל אותו מחדש... פירוט: שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: explorer.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16549 חותמת הזמן של היישום: 46d230c5 שם מודול התקלה: StackHash_3284 גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549bdc9 קוד החריגה: c0000374 היסט החריגה: 000af1c9 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 3284 מידע נוסף 2: ac4807bfc0071468be9411181549f7d9 מידע נוסף 3: 4031 מידע נוסף 4: a9ecb89baba6f9ad702241251d592f13
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מעונין לחלק את הכונן שלי ל 2 חלקים וכבר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה האם יש דרך שניתן לעשות זאת או רק בהתקנה מחודשת?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי כנראה מאוד מאוד נגוע, והחלטתי לפרמט. החלטה נוספת היא לשקול לעבור לוויסטה, ופה יש לי מספר שאלות. בגלל בעיות תקציביות, אני לא יכול להרשות יותר מHome Premium 1. האם הוא ירוץ אצלי? (מפרט בפרופיל איפהשהו, אפשר להכנס גם פה מימין) 2. לפי המפרט, 32 או 64 ביט? 3. האם יש דברים שקיימים בXP Pro, לא קיימים בHome Premium וכן קיימים בUltimate? 4. כמה מקום Home Premium צריך, ובהנחה שהכונן הוא רק בשבילו, כמה כדאי שיהיה? 5. איפה לקנות? (בעיקר מבחינת מחיר, אבל שתיהיה חנות טובה) תודה רבה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אני חווה תופעה מאד מוזרה בווינדוס שלי. אני משתמש הרבה ב IE7 ובצורה מאסיבית (פותח הרבה טאבים) ובמקביל מריץ emule , outlook 2003 , messanger live , avast antivirus , ועוד... אהה וגם את החבילה של הויסטה טרנספורם (החבילה שעושה UI כמו של ויסטה). משום מה , באיזשהו שלב הווינדוס מתחיל לתפקד בצורה משוגעת... תוכנות שאני מנסה להריץ לא מתחילות , אני לא יכול לפתוח עוד טאבים , לינקים שאני לוחץ עליהם לא עולים , אני לא יכול לקבל מיילים וכו'. הנחתי שהתופעה קוראת עקב חוסר בזכרון ואכן ב TASK MANAGER ראיתי שלפעמים הפרוסס של iexplore מגיע למעל חצי ג'יגה זכרון והמסנג'ר לפעמים מגיע למעל 200 מגה וכך הלאה... רק כאשר אני מעיף את הפרוסס הכבד אז המחשב חוזר איכשהו ולזמן מוגבל ל…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום . אני מנסה להלחם בתופעת הlow id שיש לי בתוכנות שיתוף הקבצים לא רץ אצלי שום פיירוול ולכן ניסיתי להציץ לתוך הגדרות הפיירוול של הוינדוס ואני מקבל את ההודעה : "windows firewall settings cannot be displayed because the assosiated service is not running .do you want to start the windows firewall/internet connection sharing (ics) service? ואז לא חשוב אם אני בוחר בyes או ב no לא קורה שום דבר . מישהו יודע איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הבעיה התחילה בכך שפעם כשהייתי מנסה להיכנס לכוננים הקשיחים הכונן (באופן מאוד מוזר) היה נפתח בחלון חדש, ואז שמתי לב ששני תהליכים בשם temp1 ו temp2 מתחילים לרוץ... לאחרונה זה הגיע למצב שכשאני מנסה להיכנס קופצת לי ההודעה לגביי ה copy.exe כמו בנושא הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286539.0. ניסיתי לפעול על פי העצות שם, וכשניסיתי להרוג את התהליך svchost.exe קפץ לי חלון כמו של בלסטר, שתוך 60 שניות המחשב יכבה, ואכן כך קרה... אני אשמח אם מישהו ידע לעזור לי עם הטוריאני/וירוס המעצבן הזה!! בכלל איך אתם מגינים על המחשב שלכם? מה מותקן אצלכם? (אנטי-וירוס, פיירוול, אנטי-ספייוור וכו') עריכה: שכחתי לציין, אבל רצים אצלי 7 תהליכים של svchost.exe... שזה בטוח לא טוב :-\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום התקנתי XP על דיסק קשיח במחשב א', וכשאני מעביר את הדיסק הקשיח למחשב ב' או ג', הXP מסרב לעלות (בכל צורה, גם בSAFE MODE) כאשר מגיע השלב שצריך להופיע הלוגו של הXP שטוען אותו, המחשב עושה ריסט. וכשאני מחזיר את הכונן למחשב א', הXP עולה כשורה... מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי משום מה כונן C שלי כשאני מנסה להכנס אליו לא מגיב ואני חייב לסגור את התהליך ידנית.הוא כן נותן לעשות PROPERTIES וכל שאר המחיצות בסדר. אשמח לכל עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
כמו שכבר הבנתם יש לי בעיה קטנה גדולה, להורים של חברה שלי יש מחשב יחסית חדש (שנה) ובזמן האחרון הוא עובד ממש אבל ממש לאט. יש להם ווינדוס אקס פי הום ורק להגיע לשלוחן עבודה לוקח 15 דקות על השעון. גם כשהווינדוס עולה הכל לוקח שנים. שמתי לב שמנהל משימות שיש משהו שנקרא "תהליך לא פעיל של המערכת" שלקוח כל הזמן בין 97-98 אחוז מהמעבד ואפילו שאני מנסה לסיים אותו הוא לא נותן, הוא רושם איזשהי הודעה.. עכשיו בגלל זהמחשב ממש איטי ( לפתוח תיקייה לוקח 10 דקות) אז אי אפשר בכלל להתעסק איתו.. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? האם יש פתרון מעבר לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפעולה הזאת? היא מנסה להוריד לי גם לפעמים דברים מהאינטרנט [אני רואה תעבורה בnet limiter] נראה לי שהיא מתחילה כשהאימיול מוריד אז יכול להיות שזה קשור הקטע הוא שבפעם האחרונה שאישרתי אותה פתאום נכבה לי המסך כאילו מישהו השטלת לי על המחשב והכונן של הדיסקים פתאום התחיל להסתובב ... בקיצור נראה חשוד... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE והוא מאפשר לי תוספת עברית כאחד מה- UPDATES בן דוד שלי קנה עכשיו WINDOWS VISTA BUSINESS האם גם שם יש לי אפשרות להוסיף עברית, כי בדקתי וכרגע הוא לא נותן לו ב- UPDATE את האפשרות, ואם כן קיימת לגרסה הזאת מאיפה אפשר להוריד את התוספת עברית?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלום רב, בינואר2000 רכשתי מחשב חדש, זה שמפורט בצד, ואיתו רכשתי עותק מקורי ל- Windows 98 SE. באפריל 2007,בערב פסח, לאחר בעיות יציבות קשות של וינדוס 98, ניגשתי לחנות "נעה מחשבים" בתל חנן ורכשתי עותק מקורי של Windows XP HOME ב- 520 ש"ח. עם הרכישה קיבלתי כמובן קבלה, דיסק מקורי, חוברת הוראות של מיקרוסופט ומס' זיהוי להקלדה בעת ההתקנה. לאחר ההתקנה שמתי לב שמדובר בעותק OEM שנמכר למחשבים חדשים בלבד. הבעיה היא כזאת: אני כעת חושב על רכישת מחשב חדש, ומעוניין לפרמט את ההרד דיסק של המחשב הנוכחי ולהתקין את הוינדוס במחשב החדש. מחיפוש בפורום מתברר לי שבגלל שמדובר בגרסת OEM היא אמורה להימכר ללקוחות עם מחשבים חדשים בלבד ולכן מיקרוסופט לא יאשרו לי את השימוש בתום ההתקנה (שכחתי את השם המדוייק …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת הפעלה windows 98 se ,וכל האייקונים בשולחן העבודה מופיעים גדולים, הדבר משפיע על כל חלון שאני פותח גם כן, באינטרנט כל התצוגה גדלה באופן משמעותי, ניסיתי לשנות רזולוציה אך לשווא (כעת זה 640 על 480 pixles ) אשמח לעזרתכם המהירה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמעיקה ומתרחשת בתנאים מסוימים. כאשר אני מוחק תוכנה, אחריה אני רוצה למחוק את הקיצור דרך, אז לוקח לחלונות המון זמן (משהו כמו 15 שניות) מלחיצת כפתור DELETE ועד הצגת תיבת דו שיח "האם ברצונך למחוק..." לדעתי זה נובע מכך שחלונות מבצע חיפוש של הקובץ המקושר (המחוק), אבל זה משהו שמעולם לא עזר לי בכלום, איך אני נפתר מהבעיה הזו? כזכור לי, הדבר מעולם לא קרה עד שיחרור SP2 לחלונות XP. תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום מאיפה אני יכול להוריד dx10 ל וידוס ויסטה ? כשאני נכנס לאתר של מיקרוסופט זה נותן לי את הגרסה dx9c תודה מראש אבי ( אני לא בטוח שזה המקום המתאים להודעה שלי )
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מע' הפעלה XP. אפשרות ה"חיפוש" נעלמה לגמרי מהמערכת. כלומר, אין את האיקון בתפריט ההפעלה (התחל), אין אותו באפשרויות של תפריט ההפעלה ולחיצה על F3 לא עושה כלום באף מקום. יש למישהו רעיון? תודה רבה אייל
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי תיקייה שמכילה אלפי תתי-תיקיות ובכל תת תיקייה יש אלפי קבצים. אני צריך להעביר את כל הקבצים מכל תתי התיקיות (רק את הקבצים ולא את התיקיות עצמן) לתיקיה אחת בהארדיסק השני. בסופו של התהליך אני צריך שתהיה לי תקירה אחת שמכילה עשרות אלפי קבצים בהארדיסק השני. האם ניתן לעשות את זה באמצעות פקודה כל שהיא בוינדוז? אולי באמצעות XCOPY? יש תוכנה שיכולה לעשות את זה באופן אוטומטי? אני אשמח לכל מידע שיוכל לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-