Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים בן דוד שלי הביא לי את המחשב שלו בשביל שאני יראה למה חלק מהתוכונת ומהחשחקים לא פועלים פשוט לוחצים דאבל קליק ולא קורה כלום המחשב הוא E6400, 7600GT 2 GB זיכרון, 2X250 ולוח 965 של MSI לא זוכר בידיוק אני הדגם אני יעדכן.... בכל מקרה כל הדרייברים מעודכנים ניקיתי ת'רג'יסטרי וסרקתי עם adawere וspy sweeper ולא מצא כלום עשיתי repair לווינדוס חשבתי אולי זה יעזור במשהו אבל אותו הדבר... אין לי בעיה לפרמט, פשוט הוא צריך את המחשב שלו ביום שישי כשהוא חוזר מהצבא יש לו כל מיני סרטים לערוך בשביל הצבא ליום ראשון והוא צריך את כל התוכנות שיש עכשיו, אז אם אני יפרמט זה יקח לו זמן אחרי זה להתקין את כל התוכנות והכל.... מישהו? משהו? חנוכה שמח ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שמתי לב במקרה לפני מספר ימים שהפיירוול של ווינדוס כבוי, ובאחד הצ'קבוקסים מסומן כי אני משתמש בפיירוול אחר ולכן כביכול כיביתי אותו. מכיוון שאין סיכוי שאני סימנתי זאת, רציתי לדעת אם יש רעיון כיצד זה קרה. כעת הבעיה היא שאין באפשרותי להחזיר את הפירוול למצב ON, כל הצ'קבוקסים הרלוונטיים "אפורים" ולא נגישים. איך לעזאזל אני מחזיר אותו?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לנעול תקייה שלא יוכלו למחוק לי אותה מהמחשב בשום דרך , וגם לא להסתכל בתוכה ... אני אישית מעדיף שזה היה ללא כל תוכנה מחוץ ( כי אם אני לא טועה תוכנה אפשר למחוק עלידי הסרת תוכנה ואז אין סיסמא יותר ) ושנית אני מעוניין כדאי שיורידו משהוא למחשב לפני שהוא נשמר בדיסק קשיח שרק עם אישור סיסמא היה אפשר להוריד ... תודה רבה לכם ישמח לעזרה ...
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היום באמצע עבודה בפוטושופ קפא לי המחשב לא זז, עשיתי ריסטרט המחשב עלה ומשום מה אני לא יכול לעשות כלום, עכשיו אני רוצה לגבות את הקבצים מכונן c לכונן d להעתיק הוא לא נותן לי אני מנסה לצרוב הוא גם לא נותן לי אין לי מושג מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מותקן לי על המחשב ווינדוס ויסטה כבר קרוב לחודש ובימים האחרונים יש לי בעיה שהאקספלורר כל הזמן קורס. ביטלתי את המניעת ביצוע נתונים או משו כזה (DEP) וזה עדיין עושה את הבעייה! אם למישהו יש רעיון איך לסדר את הבעיה הזו אני אשמח לעזרה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. יש לי XP HOME ולפני כמה ימים הוא חובר לאינטרנט לראשונה בחייו (לאחר שלוש שנות עבודה נקיות מתקלות כמחשב עבודה נטו). התקנתי AVG ו-AD AWARE ויצאתי לדרך. לאחר כמה ימים הצטברו התקלות: - המחשב נתקע כשנכנסים ל"מחשב שלי" - אי אפשר להסיר תוכנות (נתקע) וגם להתקין תוכנות - העדכונים האוטומטים של ווינדוס לא מצליח להוריד או להתקין - האייקונים בשולחן העבודה התנתקו מהקישורים שלהם (כלומר הקיצור דרך לא מוצא את היעד למרות שהוא קיים) לאחר כל אלו התקנתי מחדש את הה-XP המקורי שלי, הוספתי SP2 בקובץ שהורדתי לפני כמה זמן, אך לצערי התופעות חזרו - המחשב נתקע לאחר כמה שניות של סיור בתוך המחשב שלי, אי אפשר להתקין תוכנות, העדכון האוטומטי נתקע וכדומה... האם זה וירוס ? וכיצד אני מטפל בו ? האם זו בע…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
^ ניסיתי להתקין דריבר, אך התכנה סירבה בטענה שכרטיס של נבידיה לא מותקן על המחשב המדובר. אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוריד לי את ההתקנה של כל העידכונים של WINDOWS התקנתי מערכת חדשה נקייה ואני רוצה להוריד לה את כהל העידכונים ולאחר מכן יש לי עוד מחשב שאין לו אינטרנט ולכן אני רוצה את ההתקנה של כל העידקונים כדי שאוכל להתכין אותם בצורה מסודרת במחשב השני. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את השאלות, אך זה נראה לי הפורום הקרוב ביותר לנושא. 1. האם יש השפעה שלילית למספר המחיצות על הדיסק הקשיח? לדוגמה: האם דיסק קשיח עם 2 מחיצות יפעל יותר טוב מדיסק קשיח עם 4 מחיצות? 2. האם התקנת משחק כבד (מבחינה גרפית למשל) על מחיצה שהיא לא C (מחיצת מערכת ההפעלה) תשפיע לרעה על ביצועיו? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי ווינדאוס XP פרו. פירמטתי את המחשב שלשום, אז הפעלתי את שירות העדכונים האוטומטיים ולבנתיים הכל מעודכן חוץ משני העדכונים שבתמונה! הסמל הצהוב המעצבן מודיע לי כל הזמן שיש אותם להתקנה, אני מפעיל אותו ונותן לו אישור להתקין, וכל פעם עולה אותה השגיאה. ניסיתי גם את האופציה של ההתקנה ברגע שהמחשב מכבה את עצמו, אבל זה לא עוזר. יש לכם מושג איך אני גורם לעידכונים האלה לעבוד כמו שצריך? ואם לא, איך אני מעיף אותם מהמחשב שהסמל הצהוב של ווינדאוס לא יהיה שם כל הזמן ויודיע על שני עידכונים שאי אפשר להתקין בכלל!? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם המחשב שלי עושה ריסט ואחרי שהמחשב עולה הוא אומר ש windows בצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפוייה ומראה לי תהודעה הזאת: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: a BCP1: 000000000000002F BCP2: 0000000000000002 BCP3: 0000000000000001 BCP4: FFFFF80001C598B2 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini112907-01.dmp C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-45271-0.sysdata.xml C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WERCF9D.tmp.version.txt קרא את הצהרת הפרטיות שלנו: http://go.microsoft.com/fw…
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, שאני מדליק את המחשב אז הוא מבקש ממני ללחוץ על המשתמש... הקטע זה שיש לי רק משתמש אחד ובשאר המחשבים יש גם משתמש אחד וזה עולה לבד ולא צריך ללחות על המשתמש... איך אני עושה שהוא יעלה לבד שאני מדךיק אותו??? מישהו פה פעם הביא לי קישור למשהו אבל זה לא עזר... תודה.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם בפורום, כבר חודש שלם (אולי יותר) שכניסות הUSB במחשב שלי לא פועלות ולא מזהות התקני דימות וחומרה.כשמחברים למשל מצלמה דיגיטלית,אין שום תגובה.המחשב לא מזהה שחיברו אליו התקן מסוים.פעמים רבות הוא רושם את ההודעה המוכרת והמעצבנת:"חלונות זיהתה USB לא תקין,יתכן וההתקן שלך לא יפעל כראוי..." אני מדבר על מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה של חלונות XP בעברית-מחשב כבן שנה ללא תקלות מיוחדות ! אני מפנה את הבעיה לפורום הזה,כי לא נראה לי שזו בעיית חומרה,או תקלה חשמלית בלוח האם.דווקא נראה לי יותר שישנה בעייה בתוך הREGISTRY אולי משהו השתבש בהגדרות ? כשאני נכנס לתוך מנהל ההתקנים של "חלונות" אני לא מזהה משהו חריג,לכאורה הכל פועל כשורה... אני אשמח לשמוע ממכם כיוון,ייעוץ ועזרה …
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום!! יש לי VISTA HOME BASIC וזה בעברית ואני רוצה לשנות לאנגלית!!! וזה לא עובד אני עשיתי הכול שיניתי הכול לאנגלית עשיתי ריסטרט! ולא עובד וניסיתי מלאה פעמים והכול האפשרויות עשיתי באנגלית אלגלית(ארצות הברית) ככה מהשו כזה!! מי שיודע איך להחליף בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי וירוס או סוס לא יודע, הוא נעל לי את מנהל המשימות,כיבוי,הפעלה,חיפוש ועוד . במצב בטוח גם אי אפשר להפעיל תאופציות הנ"ל הוא שינה לי את הדף בית לSERIAL 99.COM ניסיתי להסיר אותו עם קספרסקי נורטון ונוד ניידים ,AVG SERVER רגיל, עם ספייוור דוקטור, אד וואר, קסופט ספיי . והוא לא יצא . מה ניתן לעשות חוץ מפרמוט כי יש לי המון תוכנות בC .. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב ישן וחלש ולכן כל תוכנה מיותרת שעולה עם הפעלת Windows מקשה על יציבות המערכת. אני מצרף 2 תמונות (התמונה השניה היא המשך הרשימה) של התוכנות שעולות עם הפעלת המחשב, אודה לכם אם תוכלו לומר לי אילו תוכנות להשאיר שהם חיוניות של Windows ואילו סתם תוכנות שמפריעות. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה אולטימט ורציתי לשאול האם זה הגיוני שרצים לי בסביבות 60 פרוססים ובזמן מנוחה יש לי בן 35 45 אחוז של ניצול זכרון??? יש לי 2 גיגה ראם מעבד 3ג ולוח 865 עם רדאון 9600 פרו [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש משו אחד החזקים: מעבד אינטל Q6600 עם קירור למעבד דיסק קשיח 500G זיכרון 2G כרטיס מסך 8800 אולטרה הכי חזק שיש לוח אמ של גיגה בייט P35 כולל מסך 22 אינץ' ו5 ונטות לקירור עכשיו אני לא יודע איזו מערכת הפעלה אנטי וירוס ואופיס לבחור מערכת הפעלה: אקס פי או ויסטה אנטי וירוס: נוד 32 או קספרסקי 7 אופיס: 2003 או 2007 מה שאני בוחר לא משנה מה יעלה אותו דבר אז תעשו טובה תעזרו לי לבחור
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
WDXMS800TE דיסק קשיח חיצוני 80 גיגה תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אם זכרוני אינו מטעני, בWIN98 היה אפשר לבחור רקע לכל תיקייה. השאלה היא, האם הדבר אפשרי גם בXP ואיך?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יוכל להסביר לי מה הפעולה הזאת? היא מנסה להוריד לי גם לפעמים דברים מהאינטרנט [אני רואה תעבורה בnet limiter] נראה לי שהיא מתחילה כשהאימיול מוריד אז יכול להיות שזה קשור הקטע הוא שבפעם האחרונה שאישרתי אותה פתאום נכבה לי המסך כאילו מישהו השטלת לי על המחשב והכונן של הדיסקים פתאום התחיל להסתובב ... בקיצור נראה חשוד... מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הבעיה התחילה בכך שפעם כשהייתי מנסה להיכנס לכוננים הקשיחים הכונן (באופן מאוד מוזר) היה נפתח בחלון חדש, ואז שמתי לב ששני תהליכים בשם temp1 ו temp2 מתחילים לרוץ... לאחרונה זה הגיע למצב שכשאני מנסה להיכנס קופצת לי ההודעה לגביי ה copy.exe כמו בנושא הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286539.0. ניסיתי לפעול על פי העצות שם, וכשניסיתי להרוג את התהליך svchost.exe קפץ לי חלון כמו של בלסטר, שתוך 60 שניות המחשב יכבה, ואכן כך קרה... אני אשמח אם מישהו ידע לעזור לי עם הטוריאני/וירוס המעצבן הזה!! בכלל איך אתם מגינים על המחשב שלכם? מה מותקן אצלכם? (אנטי-וירוס, פיירוול, אנטי-ספייוור וכו') עריכה: שכחתי לציין, אבל רצים אצלי 7 תהליכים של svchost.exe... שזה בטוח לא טוב :-\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-