Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן. פתאום כשאני מעלה את המחשב אני מקבל שתי הודעות שגיאה. צירפתי תמונה. עשיתי סריקת spyware ולא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אנ כבר אחרי הפרמוט החמישי השבוע!! יש לי לפעמים בעיות שגיאה בעיקר בקובץ DLLCHACH שנמצא בתיקיה SYSTEM32. המחשב מרתיע על כך ואומר להריץ את הצ'ק דיסק, לאחר כמה דקות המחשב נתקע ולא מגיב וסוגר כל חלון פתוח. מה שאני נאלץ לעשות זה רק ריסט ואני כבר יודע שהמחשב לא יעלה יותר. מה אני אמור לעשות? ניסיתי את אקס פי הום אדישן ופרופשיונל והדיסקים שלי ובמחשבים האחרים שלי זה לא קורה ככה. רציתי להזכיר כמה דברים: התופעה התחילה בשבוע האחרון ולפני כך היא לא הייתה, יש לי לוח אם של אביט IS7-E והארדיסק 16- GB של מקסטור. תודה מראש וזה די דחוף לי לכל מי שיכול לעזור..
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי סיריקות לוירוסים ומצא לי כמה וירוסים וטרוייאנים שמתחבאים להם בקבצי הוינדוס,מחקתי אותם ,ומה שקורה עכשיו,זה שעולות לי הודעות שגיאה עם כניסה לשולחן העבודה , שכנראה חסרים קבצים.יש אפשרות לשחזר את הקבצים הללו? אם כן איך אני עושה את זה? אני ינסה להעלות תמונות של השגיאות עוד כמה דק'.. ואחרי שאני לוחץ אישור מופיעה השגיאה הזאת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש ב-windows xp sp2 Hebrew שהתקנתי שילשום. אין לי בעיה עם יישומים חוץ מיישום אחד, שכאשר אני מנסה לפתוח אותו אני מקבל את ההודעה המצורפת בקובץ התמונה, וכן האייקון שלו זה אייקון ברירת מחדל של windows. המוזר הוא שיש לי windows xp sp2 באנגלית שאין לו בעיה לפתוח את הקובץ ולהראות את האייקון האמיתי. אני בעל זכויות של administrator וכן יש לי אנטיוירוס של AVG free (שגם אותו ניטרלתי לשם הבדיקה). למישהו יש פיתרון מדוע זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה כך שלא יקרה דבר כזה עם קבצים אחרים שאתקל בהם בעתיד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מופיעה לי כל הזמן ההודעה הבאה ואז הEXPLORER מוסר ואני צריך לעשות משימה חדשה ולהעלות אותו שוב. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את מערכת ההפעלה ל- windows 10 לפני כמה ימים, ובחלון של ההתראות מופיעה לי ההודעה "אנו זקוקים לעזרתך כדי לסיים הוספת תכונה, הקש כדי לתקן". כאשר אני לוחץ על ההתראה, נפתח חלון של רכיבים אופציונליים, ולא מופיע שום דבר שקשור להודעה. (מצ"ב צילומי מסך) ההודעה מופיעה שוב ושוב, וזה מטריד. ניסיתי לחפש פתרון ברחבי הרשת ללא הצלחה. אשמח לעזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא ידע אם זה שייך לפורום הזה קיבלתי הודעת Alert Eror: window. document. getElementsByTagName("TABLE")[0] has no properties במקביל להודעה הדפדפן נתן הודעת שגיאה ואמר שהקשר נותק בזמן התחברות. הפעלה מחדש של המחשב ושוב אותה בעיה, רק שהפעם בסוף התחברתי לרשת. כרגע המחשב בסריקה ואין עדיין תוצאות. האם מישהו מכיר את הודעת שהתקבלה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה קורה כאשר אני מנתק את ההארד דיקס המשני שלי. יש לי ווסטרן דיגיטל 160 גיגה שקצת נדפק והוא תוקע לי תמחשב, ואני מנסה לנתק אותו אבל המחשב לא עולה בלעדיו....ואני מקבל b0 error. הווינדוס מותקן על הHD השני של סיגייט. מה עושים??? תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 הארד דיסקים זהים ששניים מהם מחוברים במערך RAID0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 7 X64). ביומיים האחרונים לאחר פעמיים שהמחשב נתקע לי ורק כיבוי והדלקה שלו פתרו את הבעיה שמתי לב אחרי הפוסט איפה שיש את הרשימת הארד דיסקים שמחוברים למערך RAID שבאחד מהם רשום באדום Error Occurred. כרגע המערכת הפעלה ממשיכה לעשות אולם ההודעה ממשיכה להופיע. יכול להיות שאחד מההארד דיסקים הולך למות או משהו ? (אני עם 3 סמסונגים F3 חדשים) תודה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ההודעה הזאת צצה לי רק כאשר אני ניכנס למחיצה ספציפית. בכל שאר היישומים היא לא קיימת.. האם מדובר בוירוס כלשהו?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי. לפני כמה ימים ביטלתי ואז החזרתי חזרה את הפיירוול של windows. מאז שעשיתי את זה, ההודעה הבאה מופיעה לי בכניסה למחשב. חיפשתי מידע ברשת ולא מצאתי כ"כ, מתאר לעצמי שזה קשור למרכז האבטחה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם XP ופעם ראשונה זה קורה לי? למה גם 256 DDR לא מספיק לXP?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! לאחרונה כאשר אני נכנס לדפי אינטרנט מאובטחים (סלקום, לימודים ועוד) מופיעה לי הודעת אבטחה שמתריעה בפני ש"דף האינטרנט מכיל פריטים מאובטחים ולא מאובטחים", ושואל אותי אם להציג את הפריטים הלא מאובטחים. האמת, כל הפריטים הלא מאובטחים גם ככה לא חשובים לי (פרסומות, ועוד כל מיני שטויות בצד הדף). בכל אופן, ניסיתי לבדוק את הגדרות הדפדפן ולנסות לאפשר תמיד צפיה בדפים כאלה ללא אישור מחדש כל פעם אבל לא מצאתי. יש למישהו פתרון בשבילי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי הבעיה כבר מספר ימים כשאני נכנס לחשבון בבנק הפועלים. ישנה הודעת אבטחה שכל פעם שאני נכנס לדף אחר היא מופיע שוב ושוב. איך אפשר לבטל אותה לתמיד? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ערב טוב , כל פעם כשאני מחברת את הדיסק און קי שלי לכניסת ה-USB בקידמת המארז , מופיעה ההודעה המצורפת (בצילום מסך) האם הכוונה שהדיסק עצמו הוא בתקן USB2 אבל המחשב שלי לא תומך בזה ? או שצריך להתקין דרייבר שיתמוך? ואיך בכלל מבטלים את ההודעה שלא תקפוץ כל פעם ? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה להופיעה לי הודעת טעות כשאני יוצא המאינטרנט אספלורר מישהו יכול לעזור ? ההודעה בקובץ המצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה זה ההודעה הזאת :s05: http://img230.imageshack.us/img230/6061/wor0rk.png
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
העותק של WIN7 שעל המחשב שלי חוקי היום ביצעתי עידכונים שונים. אחרי זה השחיר לי המסך (רקע שולחן עבודה שחור) ולמטה בצד הופיע לי ההודעה הבאה: this copy of windows is not Genuine מה עושים עם זה עכשיו ?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום כלום אני נימצא בבעיה רצינית, אני ישתמשי בעבר בגיסרה שך מפתחים וכרגע התחילה לצוץ לי הודעה שהמחשב יבצע כיבוים עד שלא ישדרג או להפך יפסיק לעבוד פחות זמן עם כל ריסט . יש לי התקנה וקוד מוצר מקורי שקניתי ואני לא מצליח לעדכן את הקוד במחשב יוצר לי שגיאה ,תמונה מצורפת .. ישמח לעזרה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמעט כל פעם שאני פותח תוכנה או משחק מסוים יש ל תerror הזה מה עושים זה מעצבן מוות וגם באותו זמן שזה התחילת התחילה עוד בעיה כל פעם שאני סוגר תדפדפן explorer הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי לכבות תמחשב וזה לא עזר HELP. *מחקתי חלק בגלל שהתמונה היתה גדולה מידי
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-