Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אצלי בנייד מותקן windows 7, לאחר שהתקנתי דרייברים ותוכנה עבור המצלמה המובנת בנייד (Dell 1555), בהפעלה מחדש הוינדוס החליט שהוא לא מתכוון לעלות ועוד לפני הציג הודעת שגיאה: 0xc000000e ורשום שהוא לא יכול להיכנס כי הוא לא מצליח לגשת לאחד ההתקנים (שאני מניח שההתקנה של הדרייברים למצלמה חירפנה אותו) בסדר עם הנאחס הזה והכאב ראש הזה, לא הצלחתי למצוא פתרון כדי למנוע את הסרה של ההתקנה או מה שלא היה שם ** (אם למישהו היה פתרון אחר אשמח לדעת, שחזור לא עבד כי לא היו נקודות ולא היתה אפשרות לבצע תיקון עצמאי) אז נאלצתי להתקין שוב את הוינדוס, למי שלא יודע שמתקינים שוב וינדוס על אותו כונן הוא יוצר גיבוי לקודם בתיקיה שנקראת windows.old כמובן נאלצתי להתקין הכל מחדש כולל דרייברים ** השאל…
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
פירמטתי לא מזמן אז הייתי צריך לעשות את העידכונים של ה WIN, סבבה. עכשיו היה לי כמה עדכונים, הכל התקין וזה חוץ מעדכון אחד שניסיתי להתקין אותו איזה 20 פעם והוא לא רוצה להתקין את עצמו. ניסיתי להוריד אותו גם מהאתר של Microsoft וזה כאילו מתחיל להתקין ואז אומר שההתקנה לא הסתיימה. העדכון שאני מדבר עליו זה: Security Update for Internet Explorer 7 for Windows XP (KB938127) מה אפשר לעשות איתו? יכול להיות שהוא גם פוגע קצת בביצועים של המחשב שכל הזמן יושב לו שם העדכונים האלה? כי שאני נגיד משחק CS 1.6 יש כל שניה וחצי ירידה של FPS וישר הוא חוזר ושוב יורד ושוב חוזר.. בקיצור אי אפשר לשחק ככה. ולא מזמן רק פירמטתי (רק את C. שב D יש לי משחקים, סרטים, שירים וכל זה). יכול להיות שהבעיה באה מ D? …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה: היה קובץ בתיקיה אחת אצלי בשם(דוגמא) X והעתקתי קובץ(חדש) באותו השם לאותה תיקיה. הקובץ(החדש) הזה על על הקודם והמקור(קודם) נמחק. כיצד אוכל לשחזר את הקובץ שנמחק בגלל שעליתי עם קובץ אחר עליו(באותו השם)? אם לא הבנתם אז קובץ אחד בשYYY נדרס ע"י קובץ אחר שגם לו קוראים YYY. איך אני יכול לשחזר את הראשון שנדרס? תודה מראש. swg
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP במחיצה נפרדת על מחשב שמותקנת בו כבר ויסטה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב לדעת מה לעשות כי מחקתי בטעות סרט מהמחשב ששוקל 700 מגה ואני חייב להחזיר אותו ואני לא רוצה לעשות system restore כי יש לי בעיה עם זה . איך אני יכול לשחזר את זה ? יש תוכנה כלשיה ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם win 10 אני מוריד קבצי word מהמייל שלי ואני לא מצליח לפתוח אותם , אין בעיה עם ה office הכל תקין .! אני מצליח לפתוח את הקבצים רק לאחר שאני משנה הגדרה בקובץ , הגדרת אבטחה כמו שהעלתי בתמונה מאפיינים - למטה - אבטחה - ״קובץ זה הגיע ממחשב אחר וייתכן שנחסם כדי לסייע בהגנה על המחשב זה . ״ -- לאחר שאני מסמן כי אני מבטל חסימה הקובץ נפתח ללא בעיה ! האם אפשר לבטל את הפונקציה הזו !
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להכי אימג של גוסט אונברסלי .. שיהיו בו כול התוכנות שמעתי שצריך למחוק מהתקייה את התקייה של ASPI משהו כלומר את התקייה שיושבים שם הדרייבור של הכול המחשב הציפסט והכול .... שאחרי התקנת הגוסט המערכת תתחיל לזהות אוטמטית לבד התקנים איך אני עושה זואת ? : תודה רבה לכול העוזרים ... ;D
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים באחת מתוכניות ה"הצילו!" (call for help) שבערוץ techTV שב-YES, הסבירו שלא מומלץ שהחשבון משתמש שלנו במחשב יהיה מוגדר כ-administrator מהסיבה שחשבון מסוג זה נותן כוח רב במחשב, כוח שברוב הפעמים יכול להרוס. בעיני, הם צודקים כי רוב הבעיות נגרמות מהגדרות שגויות שנוצרו כשהתקנו תוכנות בעיתיות ששינו דברים ב-windows. רציתי לדעת אם צעד זה כדאי ואכן מומלץ? בכל אופן, עושים את זה כך: התחל-הפעלה-כותבים:control userpasswords2. בחלון שנפתח בוחרים במשתמש שרוצים להגדיר, ואז לוחצים על "מאפיינים". בחלון שנפתח בוחרים בלשונית "חברות בקבוצה" ובוחרים באפשרות "משתמש רגיל".
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. התקנתי גירסת ויסטה לנסיון ואח"כ התקנתי אותה על המחשב לגמרי אבל בבוט הוא עדיין נותן לי תפריט בחירה בין שתי ההתקנות למרות שאחת כבר לא קיימת וזה מציק לי... איך נפטרים מזה? 2. למה ויסטה מציגה רק חלק מהמשחקים בתיקית games ולא את כל המשחקים שיש לי?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי יש לי עכשיו הארד-דיסק 80G שיש בו את כל התמונות\שירים\סרטים\משחקים\תוכנות וכו'...ולא מותקן עליו win... בקרוב אני קונה עוד הארד-דיסק 160G.. אז אני רוצה להתקין win xp על ה160 ואז להעביר את כל המידע מהארד דיסק 80 להארדיסק 160... ואז למחוק את הwin xp ולהתקין win xp על ה80 וככה ליצור שה160 יהיה בעל כל המידע וה80 יהיה בעל הwin xp... קודם כל...האם זה אפשרי???? ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה מראש install
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שהICON על הDESKTOP הכתובית שלו תהיה שקופה כלומר אני יראה את הרקע ולא את הצבע שהWINOWS נותן לי?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זה הרדיסק של סייגט מהגירסאות שיש בהם תקלה ...עשיתי עידכון לפריימור..ועכשיו אחרי חודשים פתאום הארדיסק עושה בעיות אי אפשר להעתיק מהירות שלה על הפנים ועכשיו הוא בכלל נדפק אי אפשר לעשות כלום עם מה שיש עליו משחקים וכו'.. הנה תמונה עם מה שהוא רושם שהוא נתקע [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות על ויסטה: 1. ויסטה בעצמו התקין לי AC97 AUDIO DRIVER השאלה היא האם דרייבר זה הוא עדכני או שיש צורך להוריד חדש? 2. ב WINDOWS UPDATE אני יכול להוריד את הדרייבר של כרטיס מסך.. השאלה היא אם עדיף להוריד בעצמי מהאתר של NVIDIA? 3. האם צריך להתקין את NVIDIA NFORCE DRIVER בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כשמחליפים לוח אם צריך התקנה חדשה של וינדוס אז או שעושים התקנה מחדש או שמפרמטים , ככה אני יודע ... אני שואל האם אפשר בלי התקנה מחדש לגרום לוינדוס הישן לעבוד ? ואם חייבים להתקין , איך גורמים למחשב לחזור להיות בול כמו שהיה (בלי להתקין הכל שוב)? אולי בעזרת הרג'יסטרי ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי ברצוני ל"צבוע" את הכתוביות (תמונה בסוף) מיתחת לקבצים, אם לא הבנתם, נכון שכתוב "המחשב שלי" אין אני הופך את זה לצבע אחר חוץ מהלבן? תמונה למה היתכוונתי: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איזה אנטיורוס הכי כדאי להיום? ולא סתם להגיד כי אמרו לכם....לנמק תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי חבר שפתאום המחשב שלו כאילו עשה לעצמו מצב של נעילה והוא לא יכול לעשות כמעט כלום. ז"א הוא לא יכול לשנות קבצים מDOK או למחוק אותם וכו', גם בוורד הוא לא יכול להשתמש כל הלחצנים שם הם במצב לחוץ (אפורים) ואין שום אפשרות להשתמש בהם. המחשב כולו כאילו מישהו חסם את הגישה לשימוש בו. איך מסדרים את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם היום נכנסתי להוספה והסרה שלי ב-windows xp וראתי שם משהו שלא התקנתי אף פעם אז רציתי לשאול אותכם אם אתם יודעים מזה התוכנה תופסת40 מגה בערך ככה זה מראה לי וקוראים לה microsoft.net framework1.1 למה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי ויסטה ומאז אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס מסך שלי (9600GT), אבל כל פעם שאני מתקין צריך לעשות ריסטרט, ואיך שהמחשב עולה המחשב רק מציג צג שחור (ואני יודע שהוא עובד כי אני שומע את הצליל של העליה של הוינדוס), והדרך היחידה שלי לראות משהו היא או להיכנס במצב בטוח או לעשות שיחזור מערכת ללפני ההתקנה ניסיתי להוריד מהאתר שלהם דריבר ולהשתמש בדיסק שקיבלתי עם הכרטיס וכלום לא עובד למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בפורום תוכנה אף אחד לא ידע לענות לי אז אני מעלה את הבעיה גם פה. אחותי זרה מהמזרח עם דיסק און קי מלא וירוסים והעבירה אותם למחשב החדש שלי. האנטי וירוס כביכול "ריפא" את הקבצים הנגועים ועכשיו כשמריצים סריקה לא מגלים כלום (AVG) כרגע הויסטה (ULTIMATE) מתחילה לעלות ואז מופיע מסך שחור.. בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כשאני מתקין xp sp3 על מחשב 1.8g ההתקנה מתחילה כרגיל ואז מופיעה הודעה הבאה: STOP: 0x000000A5 (Parameter1, Parameter2, Parameter3, Parameter4) The ACPI Bios in this system is not fully compliant to the specification. Please read the Readme.txt for possible workarounds, or contact your system vendor for an updated bios. The bios in this system is not fully ACPI compliant. Please contact your system vendor for an updated bios. If you are unable to obtain an updated bios or the latest bios supplied by your vendor is not ACPI compliant, you can turn off ACPI mode during text mode setup. To do this, simply press the F7 key when you are prompted to install stor…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-