עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אהלן, היום קניתי מחשב נייד חדש של DELL, ללא מערכת הפעלה. מחר אתקין עליו מערכת הפעלה, עד עכשיו הנחתי שזו תהיה ווינדוס 8.1 וצץ לי הרעיון להתקין את 10 החדשה. ראיתי הרבה ביקורות טובות על המערכת וטענות שגרסת ההדגמה התייצבה ובגדול פועלת כמו שצריך. ההתלבטות היחידה שלי לגבי התקנת ווינדוס 10 בגרסת הבטא היא מה קורה עם כל הדרייברים שאני אצטרך להתקין על המחשב..? הרי התמיכה באתר של DELL היא לדרייברים של ווינדוס 8.1 ומטה. האם ניתן להתקין דרייברים כרגיל למרות הפער בגרסאות? למה בדיוק לצפות והאם כדאי לנסות...? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  3. יש לי מסך רחב וחלק מן הסרטים אני רואה מרובע חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי מישו יכול לעזור איך מגיעים לזה? תמונה או משו? תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by T-Flash,

איך אני יכול למחוק את המשתמש שלי? אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להטעין את ה WINDOWS כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, ואני לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה שה WINDOWS יטען בצורה אוטומטית. תודה : :-*

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by yanhak,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391336,00.html

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by zoriza,

לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by HardGore,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  9. הדבר היחיד שעשיתי זה להתקין את ENTER THE MATRIX ולא נראה לי שזה קשור, הוא רושם לי שגיאה ואז לא מתחבר, השגיאה בעה כשאני מנסה לעשות LOG IN. למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. יש לי בדיסק קשיח ישן כמה קבצים מקולקלים עם שמות שמכילים תווים לא חוקיים. אני רוצה למחוק את הקבצים האלה, אבל Windows נותן לי הודעת שגיאה במחיקת קובץ: "אין אפשרות למחוק את קובץ: שגיאת מערכת קבצים (1026)." איך אפשר למחוק את הקבצים האלה?

• 30 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by nehmia,

זה תופס לי איזה 90 אחוז מה CPU מה זה ואיך אפשר להוריד את זה קצת מהמעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היי אני מחפש דרך כלשהיא להפעיל תוכנה מסויימת (למעשה אחת מאוד ספציפית - utorrent) כאשר המחשב לא בשימוש. הרבה פעמים קורה לי שאני סוגר אותה בזמן השימוש במחשב, אבל שוכח להפעיל אותה מחדש ועוזב את המחשב לכמה שעות - מבאס... זה יאפשר לי לוודא שבמצב שהמחשב "נשכח", התוכנה תמיד תעלה אם היא לא עובדת כבר. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות כאלה, אבל אף אחת מהן לא היתה חופשית / קוד פתוח, והרושם שהן עשו עליי גרם לי לסמוך עליהן בערך כמו שאני סומך על אחמדיניג'ד... יש איזשהו utility חופשי, או אפילו דרך כלשהיא בווינדוס עצמו (ניסיתי דרך Scheduled Tasks, אבל אין לו מצב של "כשהמחשב לא בשימוש"), לגרום לזה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by blitz,

אני מקבל שגיאה קובץ DLL. חיוני PSAPI.DLL לא נמצא השגיאה מתקבלת כשאני מריץ את השורה: Z:\SP2\i386\update\update.exe /s:Z:\WinXP מישהו יודע למה ?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

אהלן, עד לא מזמן היו לי בOUTLOOK , שלושה חשבונות אימייל, אחד מהעבודה, ושניים HOTMAIL, כאשר בעץ של ה outlook כל חשבון קיבל מקום משלו, עם INBOX ושאר התיקיות שלו. עכשיו, עשיתי אינטרנט מהיר (013) וקיבלתי אימייל חדש, שהותקן לי אוטומטית לאווטלוק ברגע שהתקנתי את החייגן, ואת האימייל הזה, והאימייל של העבודה, אני מקבל ל INBOX אחד, של החשבון הראשי (LOCAL FOLDERS) אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי, איך להפריד את העסק, כך שלכל אימייל יהיו תיקיות שלו. יש לי בעקרון ידע רחב במחשבים, בחלונות ובהגדרות, אז אפשר לדבר איתי במושגים טכניים. בתודה מראש, אריק.

15. טוב שכחתי כמו גאון את הסיסמא למנהל המערכת אבל יש לי משתמש בלי סיסמא אך יש לו הגבלות כגון להתקין דברים וכו'... יש איזה תוכנה או דרך או משהו ע"י כתיבה בהפעלה/cmd שאני יוכל להכנס למשתמש מנהל מערכת או למצוא את הסיסמא שלו? מבלי לשנות את הסיסמא? דרך אגב גם למצב הבטוח יש סיסמא למשתמש administrator אבל יש עוד משתמש ללא סיסמא...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

אם שמתם לב החלון במקס אבל אני עדיין רואה את הגבולות שלו? מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by matizami,

לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  18. Started by ofirn2,

תראו אני קונה מחשב חדש עכשיו הייתי רוצה לדעת אם הוא יריץ לי משחקים כמו שצריך. אני מדבר על 64BIT WINDOWS VISTA ULTIMATE והמפרט הוא: E6600 ASUS P5B GEFORCE 8800 GTX KINKSTON 1 GB DDR2 667 MHZ CL 5 WD 250 GB 16 MB BUFFER עכשיו האם משחקים כבדים שדורשים 1 גיגה במומלץ, ירוצו טוב בלי FPS נמוך :s05:

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by EmanuMan,

שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם .. אני צריך עזרה אני כבר הרבה זמן מחפש קובץ אימייג של מערכת הפעלה אונברסלית הכוונה למשל קובץ בפורמט של GHOST של מערכת הפעלה XP עם כול התוכנות בפנים ושהיא תתאים לכול מחשב ללא בעיית ציפסטים ודרייברים ... שאחרי הטעינה היא פשוט תתחיל לאתר חומרה לבד או עם מישהו מוכן להסביר לי איך אני בונה כזה דבר לבד :s05: תודה לכולם ... ;D

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  21. רק אני יודע שOEM אם אנלא טועה זה סתם רק דיסק בלי כל האריזה והחוברות הסברים וRETAIL זה כל החבילה - הדיסק קופסה חוברות הכל הכל.. (ד"א ההתמקדות שלי היא בXפ לא בויסטה) אבל בתוכנה עצמה יש הבדל? זתומרת אני משום מה הבנתי XP OEM יהיה אפשר להתקין אותו על מחשב אחד ואחר כך אם אני בא לקנות מחשב ואז להתקין עליו את אותו הווינדואוס אז לא אפשרי או שמהו כזה וכאילו RETAIL זה כן אפשרי? אני שואל מתוך עניין אבל גם כיא יזה חבר אחד שלי נואש מהעותקים הלא חוקיים שהוא משיג/מוריד והוא חושב כבר ללכת על קנייה אז זה סבבה גם ללכת על OEM? כי הפערי מחירים בין OEM לRETAIL די רציניים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by the_lighting,

יש לי בעיה, המחשב יוצר לי תקיה לבד, למשל בשולחן עבודה הוא יוצר תיקיה desktop וכשאני נכנס אז הוא מכניס אותי לתיקיה כללית של הwin אותו הדבר בתיקיית שירים נניח בתוך התיקיה יש תיקיה בשם שירים והיא שוב פעם מביאה למקום של הראשון....כל פעם שאני מוחק את זה זה חוזר. מישהו מכיר את זה? ויכול לעזור לי

23. פירמטתי היום את המחשב שלי והתקנתי XP +SP1 מחדש. כמו כל איש מחשבים טוב, הדבר הראשון שעשיתי היה להלהגדיר את החיבור לאינטרנט ולהכנס לwindows update. בכניסה לWU הוא כרגיל הודיע שיש גירסה חדשה יותר של תוכנת ההתקנה וכמובן שהורדתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז, הוא שוב אמר לי שיש גרסה חדשה של תוכנת ההתקנה, ושוב התקנתי אותה. ואז... אתם מבינים את הרעיון. בחיים שלי לא נתקלתי בתופעה והתחלתי ממש להתעצבן, אבל אז פתאום קרתה תופעה שלמזלי אני כן מכיר. הופיע לי חלון קטן שהודיע לי שוינדוס יסגר תוך 60 שניות... מוכר למישהו? בקיצור, msblast עדיין מסתובב, ועדיין מסוכן - הייתי מ…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. 1) הדסקטופ כל הזמן קופא, ז"א המחשב ממשיך לעבוד והכל עובד אבל לא ניתן ללחוץ על שום אייקון בשולחן עבודה 2) האקספלורר כל הזמן נתקע או נסגר בגלל שגיא 3) הBSPLAYER נסגר גם הוא כאשר מריצים את הסרט האם אפשר לעשות UNINSTALL ל RC1? האם מישהו נתקל בתופעות דומות?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by raYo,

היי. יש לי בעיה עם המחשב שכל פעם שאני פותח אותו הוא מחכה מלא זמן ואז יש לי הודעה NTLDR is Missing - to restart alt+ctrl+del אתמול שמתי זיכרון חדש במחשב ואני לא יודע אם זה קשור, הוצאתי את הזיכרון וניסיתי להפעיל ועדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.