עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by R0tem1,

קניתי לא מזמן מחשב חדש, בהתחלה התקנתי עליו XP PRO 32 וכל הUSB עבדו מצויין. החלטתי לעבור לVISTA ומאז שהתקנתי אותה יציאות הUSB במחשב הפסיקו לעבוד. הלוח אם הוא GIGABYTE GA-M56S-S3 והתקנתי את כל הדריברים העדכניים כשאני מכניס התקן USB מופיע לי חלון שכתוב בו שהדרייבר להתקן לא מותקן והוא מציע לי לחפש את הדרייבר באינטרנט, אני בוחר לחפש והוא לא מוצא. אני לא מצליח למצוא אותם גם בחיפוש ידני מה שמוזר הוא שנגן MP3 של SANDISK התקין בעצמו את הDRIVR והוא כן עובד. מה לעשות?? תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by TakSun,

צהריים טובים, יש לי בעיה בוינדוס, דבר בשם Dr.Watson תוקע וסוגר לי תכונות וכל מיני דברים אחרים במחשב ברגע שאני מנסה לפתוח אותם. כשאני פותח ישר מופיעה ההודעה והוא נסגר, רק לאחר כמה ניסיונות נואשים לבסוף אני מצליח. כאלה אמרו לי שיכול להיות שהבעיה היא בגלל הגירסת וינדוס שיש לי, 32 bit כאשר המחשב שלי תומך ב64 Bit. אני באמת לא יודע אם זו הסיבה אבל אני חייב לפתור את מה שמתרחש אצלי במחשב. הנה המפרט שלי אם זה רצוי: מעבד Amd athlon 64 Dual core x2 3800+ לוח אם: GYGABYTE GA-M55PLUS-S3G כרטיס מסך: GYGABYTE Geforce 7600 gt זיכרון: 1024 667MHZ DDR2 מקווה שמישהוא יכול לעזור לי , אני מאוד אשמח, תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by reuven5,

יש ליvista home premium באנגלית חוקי וכשר למהדרין הבנתי שאני יכול להוסיף את העברית רק באזורים נגישים בווינדוס והאנגלית תיהיה שפה ראשית עכשיו אני לא מוצא כל זכר באתר של מיקרוסופט לLIP בעברית תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by 114508534,

לאחר התקנה והסרה של ICQ6 מוצגת לי הודעת השגיאה הנ"ל , כיצד לבטלה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  6. שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה דרך בויסטה להסיר את ה IE7 או WMP11 כוון שלא מצאתי מאמרים בנושא???

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. שלום לכולם קודם כל. אני משתמש בווינדוס XP SP2. לפני זמן קצר, קרה מקרה מוזר. אני ירדתי לשתות משהו וכשחזרתי הזזתי את העכבר והמחשב היה תקוע, אז עשיתי ריסט. לאחר הריסט, זה הגיע לטעינה של המערכת הפעלה, אך פתאום מופיע מסך שחור וכלום לא קורה. המחשב עולה כרגיל במצב בטוח עם אינטרנט. מה אני יכול לעשות? אני אפילו לא יודע מה הגורם לבעיה וממש לא בא לי לפרמט עכשיו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  8. Started by Nosh,

שלום לכולם יש לי וינדואס ויסטה אולטימייט 32BIT. ואני רוצה לעבור לויסטה ביסנס האם אפשרי לעבור לויסטה ביסנס ללא פרמוט וכך שהתוכנות שמותקנות אצלי לאולטימייט ישארו גם בביסנס ללא התקנה מחדש? אני יודע שזה אפשרי כשועשים UPGRADE מגרסא "פשוטה" יותר של ויסטה, האם גם DOWNGRADE, הפעולה ההפוכה גם אפשרית? תודה מראש, אנטון.

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום לצרכי ניסויים, אני זקוק להתקנה של מס' מערכות הפעלה שונות (בעיקר xp pro, 2003 server 32/64bit) על אותה חומרה (יענו מחשב אחד). פתרון של VMWare לא מתאים לי מאחר והוא מעוות את כל מסקנות הניסויים (נעשה כבר). יצא לי בעבר להתקין 2 מערכות הפעלה על אותו כונן, ואז במהלך BOOT יש בחירה איזה מערכת הפעלה להעלות. האם זה יעבוד בהתקנה של 4-6 מערכות הפעלה שונות על אותו כונן ? לדוגמא שתי התקנות XP PRO אחת 32 ביט ואחת 64 ? לחילופין אני מחפש אם בכלל קיימת תוכנה (מיני מערכת הפעלה?) שיודעת לנהל כמה מערכות הפעלה, ואם קיים snapshot אז בכלל אהיה מאושר. מישהו שמע על כזה דבר ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by SpEcToR,

תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by DontTouch,

תקשיבו יש לי בעיה אני שמתי ארת המראה של FlyakiteOSX על ה XP שלי ככה זה היה ניראה פעם http://www.siz.co.il/my.php?file=mdtchoy45mnl.jpg עכשיו אין אייקונים פשוט... רק כתב ... מה אנ י עושה? ת!דה לע!זר+ם

12. Started by CASSPY,

שלום ! למרות שביטלתי סיסמא בחשבוןן משתמש בעת החלפת משתמש אני נדרש להכניס סיסמה כשאני מכניס סיסמא יש הודעה שהסיסמא שגויה ואני לא מצליח להחליף משתמש אלא רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב בתודה-כספי

13. קניתי מחשב סוס מSKYPC המפרט: לפי מה שאתם רואים יש לי 4GB מעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך 8800GT שזה תומך DX10 עכשיו אני בדילמה ענקית... כשקנתי את המחשב המוכר המליץ לי לא ללכת על ויסטה 64 ביט כי עושה הרבה הרבה בעיות הוא המליץ לי על 32 של ויסטה או 32 של XP כי הוא אמר שאם כבר אתה מתכנן על XP 63 אז לך על 32 ויסטה עכשיו השאלה היא: הוא צודק? לעשות מה שהוא אומר? ללכת על 32 ויסטה/XP? אני מפחד ללכת על ויסטה 32 כי אמרו לי שאם יש לי יותר מ2GB זיכרון משחקים לא יכולים לפעול לי ציטוט מנושא רישמי: "ויסטה 32 תומכת במקסימום 4 גיגה של זכרון, מתוך ה4 גיגה תהיה גישה רק ל3-3.5 גיגה בערך. כמו כן ליישומים הרצים על גרסת ה32 ביט לא תהיה גישה ליותר מ2 גיגה לכל יישום. כלומר גם אם המערכת עש…

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by coorva,

ניתן להתקין אופיס 2007 על מערכת הפעלה XP? תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. אני חייב המלצה על סרגל כלים ``צף`` כאילו DOCK יש לי אחד אבל הוא פשוט מידי אני מחפש אחד טוב ומפואר...... יש אחד שאם אתה לוחץ על אותה תקייה הוא מוציא לך עוד.... [move]בקיצור תמליצו לי[/move]

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by dagish,

שלום לכולם, ניסיתי להפעיל קובץ avi ב-media player על מחשב נייד שמריץ vista home basic אבל קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6336 Application Timestamp: 46a16548 Fault Module Name: StackHash_b9fc Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000001 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional Information 1: b9fc Additional Information 2: c9c339152d89f2ba0d4df3a25cac345a Additional Information 3: d43f Additional Information 4: 7959c85a74d494c599a44305a035ffb9 קבצים מסוגים אחרים (m…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by mrraz,

יש לי מערכת AMD עם ויסטה 64 מותקנת ומתכוון להחליף את הלוח אם לאינטל Q6600 מישהו יודע אם ויסטה תוכל לעשות BOOT לפלטפורמה החדשה ולבצע את ההתאמות הדרושות?

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by bennyye1,

יש לי במחשב שני משתמשים אחד מנהל (עם סיסמא) ואחד חשבון מוגבל.. כשאני רוצה לעבור בניהם אני לוחץ על ניתוק=>החלף משתמש ואז אני מגיע למסך פתיחה ופשוט עובר משתמש. אתמול פירמטתי את המחשב ומאז כמעט כל פעם שאני רוצה לעבור משתמש אני עושה את אותו דבר אבל במקום להביא אותי למסך הראשי של ההחלפת משתמשים, הוא מביא אותי לאיזה חלון שכתוב שם משהו החשב ננעל ורק המשתמש (המשתמש האחרון שממנו ניסיתי להתנתק) יכול לבטל ואז אם הוא מבטל זה פשוט חוזר לאותו משתמש וככה אני לא יכול לעבור משתמש.. מה אפשר לעשות עם זה??

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by aloneg,

מישהו יכול להגיד לימה זה ולמה זה כדי לי? הגרסה הזאת באמת משפרת משהו? Microsoft .NET Framework 3.0: x86

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by aloneg,

שלום רק התקנתי את ה-WINDOWS מחדש, בגלל איזה שהי בעיה. ועכשיו אני שואל את עצמי למה לא עשיתי את זה עד עכשיו... הWINDOWS טס!!! בכל מקרה ההתקנה היא של Windows SP2 והורדתי את העידכונים הקריטים והדריוורים החדשים. בנוסף יש לי עוד 77 עידכונים להוריד, שבעיקר מסוג: Security updates, כמה של comulitive updates, ועוד שאר דברים אחרים. ממש לא בא לי להתקין אותם כי המחשב עובד טוב. מה ההמלצה שלכם? ועל פי מה להחליט מה כן ומה לא?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by shaifbisss,

שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  22. משהו נוראי, ניסיתי הכל. defragment להכל, לפייג' פייל ה-כ-ל. ניסיתי למחוק Prefetch ניסיתי פשוט הכל! מה אני עושה עם החארתה הזאתי? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  23. שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום , <אני עורך את המודעה כי אני לא בטוח שזה קשור ל RAID) תצורה המחשב: שלוש דיסקים ב RAID0 דיסק 1 נוסף עבור OS אני מנסה להתקין ויסטה, יצרתי כבר פרטישינים(בפטרישן D יש כבר XP). לאחר שלב ה UPDATING WINDOWS המחשב עושה RESTART מסודר אך כאשר ממשיך ל COMLETING INSTALATION הוא פשוט נתקע בערך בשלושת רבעי הדרך,ז"א הכל נראה עובד אבל התהליך לא מתקדם. <עריכה מחדש> אחרי בערך שעה וחצי הוא זרק הודעה "המערכת לא יכלה להשלים את ההתקנה עבור כמה רכיבים,אנא התחל את המערכת והתקן מחדש"ץ ניסיתי כפי שהוצע להוסיף את הדרייברים של ה RAID 0 (המערכת לא ביקשה אני הוספתי בתחילת ההתקנה ע"י כפתור "DRIVER") אך ללא הועיל- אותה בעיה. אין שום בעיה בחומרה לדעתי,כי התקנה ה XP (שכללה את הדרייברים של הR…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  25. שלום לכם!!! רציתי לדעת אם יצא כבר sp-3 ל- xp? ואם כן איפה אני יכול להוריד אותו. ואם לא אז מתי הוא אמור לצאת? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים