Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT עכשיו אני סטודנט ויש לי USB MEMORY CRUSER של SANDISC שבו אני משתמש לכל העבודות שלי בתחום הלימודים- החומר שם קריטי לי, היום במחשבים של המכללה נעלמו לי כל הספריות מהדיסק און קי, נבהלתי ורק עכשיו יצא לבדוק לאן הכל נעלם במחשב שלי . מסתבר שבכל הרשת של המכללה יש ווירוס שהדביק לי את הUSB. בכל אופן חזרתי למחשב שלי והAVG זעק לי על בערך 71 קבצים נגועים (כולם פיקטיביים נוצרו ע"י הווירוס- שמו : vb.ajd) מחקתי את כולם וכרגע הכל עובד טוב, אבל יש לי בעיה חמורה: כל מה שנמצא בספריות בדיסק און קי פתאום מוגדר כHIDDEN FOLDERS. עכשיו אצלי במחשב היות ומוגדר לו לראות קבצים נסתרים -הוא רואה אותם והכל עובד חלק,שום קובץ לא ממש נפגם, אבל במחשבים של המכללה אני…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל העמדה שלי אובייקטיבית לחלוטין אני אני לא בא לפרסם שום חברה אין לי שום נטיות כלפי MS לטוב ולרע אני לא פאנבוי של אף אחת מן החברות של מערכות ההפעלה בשוק ההתקנה: התקנה פשוטה מאוד יחסית למרות שאני הרבה אבל הרבה יותר אוהב את ההתקנה של XP , הרבה יותר נוחה והרבה יותר מהירה אנשים אם אתם רוצים להתקין ויסטה , תקחו את הזמן!! ואני לא צוחק עד שהדיסק נטען לוקח לו איזה 5 דקות ואז עוד פעם לוקח לו 5 דקות ואז רק הוא מתחיל להתקין ואת ההתקנה אני לא יודע כמה זמן , אני הלכתי מהבית , כשהגעתי זה סיים אהבתי מאוד את העיצוב , לגבי דרייבר של כרטיס מסך עוד לא בדקתי אם הוא זיהה אוטומטית בינתיים עובד לי יחסית חלק למרות שממבט ראשון אני מרגיש שXP יותר מהר אבל אני עדיין לא …
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציע לאמריקאים רישיונות לויסטה ולעוד כמה תוכנות בחינם, בתמורה למעקב אחרי הרגלי השימוש שלהם בתוכנות (למשך 3 חודשים), גם ע"י סקרים וגם ע"י תוכנה שמותקנת ועוקבת. http://wfp.microsoft.com האם היית מסכים לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות לפני שבוע בערך היו לי כמה הפסקות חשמל פתאומיות וכל כונן C שלי נדפק/נמחק. פירמטתי את המחשב, התקנתי את Windows XP SP2 עם כל העידכונים ואיזה אנטיוריוס. מאז יש לי קצת בעיות עם המחשב: למשל בתוכנות CUBASE 3 ו GUITAR RIG 3. בחלק מהתוכנות ההתקנה נתקעת באמצע או שאני מצליח להתקין ואז כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה כזאת של "send / don't send" . ניסיתי שתי התקנות שונות של הווינדווס, כל התוכנות הותקנו מאותן התקנות שהשתמשתי בהן כדי להתקין את התוכנות לפני מה שקרה למחשב, בנוסף תהליך EXPLORER תקוע כשהווינדווס עולה(סימן שעון חול כשמעבירים את העכבר מעל הTASKBAR( וצריך ללכת למנהל משימות לסגור את התהליך מהתהליכים ולהתחיל אותו מחדש מהשורת פקודה. מה קרה למחשב …
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
בתור משתמש poweruser במחשב, האם יש הבדל מהותי בין ויסטה buisness ל ultimate ?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הוינדוס לא עולה לי - נתקע אחרי הבוט של הביוס. HIREN BOOT CD מראה לי שכונן C לא מפורמט כביכול.... שאר הכוננים מופיעים תקין, והBOOT SECTOR לא קיים.... מה קרה?? אולי נדפק MBR או שזה לא קשור? מה אתם ממליצים? בבקשה להגיב אנשים בעלי נסיון. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני לא מוצא אותו ב-add/remove גם כשה-show updates מסומן בווי מאיפה אפשר למחוק את העדכון? http://img100.imageshack.us/img100/196/afdsewyo8.jpg
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה? הדפדן הוא אינטרנט אקספלורר 7.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה windows vista ultimate 64 bit. עכשיו אני רוצה להתקין בנוסף windows xp professional 32 bit אבל מה שאני רוצה לדעת אם לא יהיו לי בעיות כלשהן אם אני אתקין אותו. בנוסף, רציתי לדעת גם אם אני אצטרך להתקין מחדש את כל הדרייברים מכיוון שאני משתמש בדרייברים של 64 ביט (לדוגמה: הכרטיס מסך). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חשבתי שראיתי את כל התקלות המוזרות אבל קרו לי עוד: 1. במחשב של אחותי הופיעה הודעה server excution error בnetwork and sharing center. ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס WIFI כמה פעמים והתייאשתי. לפני כמה שעות גיגלתי קצת ומסתבר שהיה צריך להוסיף את local service לgroup של administrators בwindows. כאילו הווינדוס חוסם את עצמו! פשוט טמטום. 2. במחשב שלי לא הצלחתי להתקין את המדפסת שמחוברת למחשב Windows Fundamentals ברשת. קצת גוגל ומתברר שצריך להפעיל את הUAC (שהיה מבוטל), להתקין את המדפסת, ואז אפשר לבטל את הUAC חזרה! מסקנה: תמיד כשחשבתם שראיתם את כל התקלות המוזרות ואתם יחדעים לפתור, הווינדוס מפתיע
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מותקן לי על המחשב XP אחד באנגלית ואחד בעיברית. שניהם על אותה מחיצה C יש אפשרות למחוק אחד מהם? (את האנגלית לצורך העיניין) שכך כשאכנס למחשב לא יהיה צורך לבחור בין השניים? כמו כן אני רוצה לדעת איך אפשר לפרמט לחלוטין את הדיסק קשיח. לחלוטין כאילו קיבלתי את המחשב חדש ולהתקין מחדש הכול, אני מדבר על כונן שהוא רק מחיצה אחת:C ואני רוצה למחוק אותו לגמרי כדי שאוכל להתחיל מחדש לחלוטין. יש אפשרות. כי בכול זאת זה המחיצה הראשית ואין אפשרות למחוק אותה סתם ככה. יש איזו פקודה שמוחקת את כול הכונן אבל (!!) מאפשרת להתקין עליו אחרי זה ווינדוס מחדש??
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדווס ויסטה 32BIT הום פרימיום לאחרונה שידרגתי את המחשב שלי ואני מתלבט האם להתקין או לא המפרט הוא intel e6700 2gb g.skill 800mhz כמסך nvidia 8500gt 256 mb ddr2 hd 250gb צורב DVD PIONNER האם ויסטה תומכת טוב יותר מXP בעניין הליבה הכפולה(היא תגרום למחשב לעבוד יותר מהר?) האם זה שהכרטיס מסך שלי תומך בDX 10 מועיל במשהו? *יש לשים לב שמדובר בגרסאת 32 האם זה משנה? תודה
-
- 50 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני באמצע התקנה למחשב חדש , וכשאני רוצה לחלק את הארד דיסק האופציה מושחרת , לעדכן דרייבר אני לא יכול כי אין לי דיסק ל Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מישהו יכול לתת לי קישור אם צריך איזה קובץ אני צריך לצרוב על גבי דיסק . הבעיה נפתרה : מחקתי את הכונן יצרתי חדש ונתן לי לחלק רק שאת ההפרש הגדול הוא עדין לא יצר מחיצה תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
העידכון לSP1 לאופיס 2007 יצא רק בויסטה או גם בXP?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הכל היה בסדר עד שפתאום נתקע לי הBABYLON וכנשנכנסתי לטאסק מנג'ר לסגור אותו זה מה שקיבלתי: איך אפשר לתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז מופיע מסך כחול(צירפתי תמונה) והמחשב עושה רסטרט. ואז המחשב עובד כרגיל. מה לעשות ומה זה לעזזאל? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להגדיר שלא יוכלו להוסיף או למחוק קבצים מ/לתקיה מסוימת בזמן שהגישה לקבצים שכבר בה תהינה חופשית?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-