עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני מנסה להעביר קבצים ששוקלים פחות מ 2 גיגה לדיסק קשיח FAT32 וזה לא זז ובסוף נותן הודעת שגיאה, ב 8.1 לא הייתה שום בעיה עם אותם קבצים למישהוא יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by michael1232,

יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  3. לפני כמה זמן יצא לי לרשום הודעה כאן שזה היה תוכנה: « בתאריך: 29.06.2006 בשעה 12:29:36 » השב עם ציטוט ערוך הודעה כאשר אני מדליקה את המחשב ומגיעה למסך שחור שבו אני בוחרת את מ"ה הרצויה לי- אני לא יכולה להפעיל את המקלדת. ניסיתי לבדוק אם יש בעיה בBIOS אבל הכל מוגדר כראוי וכאשר מ"ה שלי עולה, המקלדת עובדת גם. משמע הבעיה היא ספציפית במסך שאחראי על בחירת מ"ה . ניסיתי לחפש פקודה בCMD שתעזור לי בבעיה הנ"ל אבל לא מצאתי. חשבתי שהבעיה היא בקובץ boot.ini אבל כשל פתחתי אותו והשוותי אותו לקבצים אחרים ראיתי שהקובץ בסדר גמור. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת פתרון לבעיה כי אין לי מושג מה אחראי על תפקוד החומרה במסך שאחראי על הבחירה במ"ה שרצויה לנו. המקדלת היא עם חיבור PS\2 . בדקתי כל הגדרה…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. Started by sadann22,

המחשב הנייד הישן שלי האט קצב והתקנתי מחדש עם תקליטור המקור את windows 7 premium אני מנסה לפתוח ב notepad קבצי שנשמרו בקידוד ANSI ומקבל ג'יבריש מה חסר לי בהתקנה החדשה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by eliXir,

As you can see I write in english because I can't install hebrew, why? I guess the virus ruined something in my "Clicking options", which mean, I can't click on links or buttons of the windows / explorer, lets say I can't click on the "MAFRETIM" of the people here in the forums, I can't open Windows Update ETC, and sometimes I can't Copy/Paste. To recover the virus I followd what writen in the Sonic22 page, plus deleted the msblast.exe, did I do something wrong?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by dsdiesel,

טוב לפי מה שאני יודע רוב המדריכים וכמעט בכלל לא עושים ויסטה מלאה אז יש לי מדריך לעשות ויסטה מלא: טוב קודם כל מורידים את זה: http://rapidshare.com/files/31980137/Andrexv.rar לאחר שמורידים את זה פותחים ואז מפעילים את הקובץ "UXTheme Multi-Patcher 5.0.exe" ומתקינים את זה(לוחצים הכל next) לאחר שסיימתים תפעילו את המחשב מחדש עכשיו אתם נכנסים שוב לתיקייה שהורדנו ולוחצים על הקובץ "Andrexv.msstyles" ואז אתם תיראו עיצוב של ויסטה לאחר שסיימתם סגרו הכל. עכשיו נעבור לחלק שעושה ויסטה מלא: לוחצים מקש ימיני על המסך ואז בוחרים "מאפיינים" הולכים ללשון "מראה" בוחרים בגודל גופן "large fonts"(לא חייב אבל זה רק יראה כך יותר אמיתי) אחר כך הולכים ל-אפקטים מסמנים ב-V "השתמש בשיטה הבאה להחלקת הקצו…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

שתי התוכנות הללו עובדות על ויסטה 64 ...? מישהו יודע ? 10X

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך משנים בXP את צבע הכתב של האיקונים בשולחן בעבודה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by spacedye,

יש לי בעיה באתרים מבוססי ג'אווה חלק מהפקודות לא עובדות.. למשל אם יש תמונה באתר ואם אני לוחץ עליה היא אמורה לפתוח חלון חדש עם התמונה זה לא קורה.. אני צריך לעשות REFRESH לעמוד ורק אז ללחוץ ואז זה עובד.... מאוד מוזר... הבעיה התחילה ככה סתם לא זוכר משהו ספציפי שהתקנתי... אני גם לא יכול להכנס לאתרים שהם ftp:// משום מה הוא ישר כותב PAGE IS UNACCESIBLE וזה לכל האתרים האלה.. שוב מאוד מוזר. הבעיה עם הג'אווה גם מתבטאת בזה שאם באתר מסויים כשאתה נכנס צריך להפתח עוד חלון או משהו כזה זה לא קורה.. (כהפקודה היא בג'אווה). בקיצור יש לי XP עם SP1 והתקנתי את כל הUPDATES מהאינטרנט... הצילו!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by Zeev86,

גרסת Windows 10 מביאה איתה הרבה שיפורים. אבל כמי שעובד עם תוכנות ומכשירים שעושים וירטואליזציה לעכבר - מי הגאון במייקרוסופט שחשב שזה מקובל להעלים את סימן העכבר עם התחברות המשתמש למערכת ההפעלה, כל עוד לא מזיזים את העכבר בצורה פיזית? יש תעשיה שלמה של מכשירי KVM over ip ותוכנות כמו xpadder שלא יוכלו לעבוד בצורה הזאת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by weeday,

יש לי שתי מחיצות (ושתי הארדיסקים- לכל אחד מחיצה). על אחת מותקן XP ועל השנייה יש כל מיני קבצים. עכשיו השאלה היא האם אני יכול להשאיר את המחיצה שלא מותקן עליה הXP, למחוק את המחיצה שמותקן עליה XP ולהתקין עליה XP x64? המחיצה עם הקבצים שלא קשורים לווינדוס ימחקו?... או שיקרה להם משו?.. כי לא בא לי להתחיל לצרוב 80 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by Kurt,

יש לו איזה 9 עידכונים להתקין, אני לוחץ על התקנה ואז הוא מבקש ריסטרט כדי להתקין אותם. עושה ריסטרט, במסך עלייה לווינדוס רשום installing updates, 1 of 9 ואז failed ולבסוף reverting changes והמחשב עושה ריסטרט לעצמו וחוזר לאותו מצב שצריך להתקין 9 עידכונים. ראוי לציין שזה קורה מאז שהשתמשתי באופציה של system restore וביצעתי שיחזור למערכת בעקבות קריסה של דרייבר (אולי זה קשור) יש לי win 7 ultimate 64

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by HellBoY,

SS: http://img376.imageshack.us/my.php?image=untitleddz6.jpg help me please

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by someone,

היו לי יותר מ3GB פנויים ופתאום אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש יש לי פחות מ220MB.. מה יכול לגרום לזה?.. ועכשיו מחקתי עוד כמה דברים קטנים ופתאום זה קפץ חזרה ל9GB פנויים...

17. כשאני מנסה להיכנס לאחד הכוננים הוא לא נפתח לי וכשאני עושה מקש ימני עליו זה מראה לי שזה מודגש על Auto ובכלל צריך ש"פתח" יהיה מודגש. איך אני עושה שה"פתח" יהיה מודגש ??? התוכנה folderopenssearch לא עוזרת לי במקרה הזה (היא עזרה לי פעם שהתיקיות נפתחו לי בחיפוש ואז אחרי שהתכנתי את התוכנה זה נפתח לי רגיל ולא בחיפוש).

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by et_gershon,

מישהו בבקשה יכול להגיד ל באיזה חלק של הפירמוט אני בוחר איזה מיחצה לפרמט, כי אני רוצה להיות בטוח שאני ייפרמט רק את c בתודה,איתי

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. אז ככה: כיביתי את המחשב מהכפתור ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לאחר מכן הדלקתי אותו והופיע לי הודעה מוזרה משהו ריבוט. אחר כך שאלתי פה בפורום מה לעשות אמרו לי להכניס דיק של וינויס ולפרמט את המחשב. הבעיה היא שהוא דורש כפי הניראה דיסקט של דרייבר לדיסק קשיח, כפי שהמחשב ביקש לפני כן. הנה הודעת השגיאה שקיבלתי בניסיון לפרמט:

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  20. אהלן, אני חדש פה. מצטער שככה אני מצטרף עם בעיה פשוט הבעיה הזו דחופה לי להיום והמליצו לי על הפורום הזה לתמיכה טכנית. אז ככה: כל קובץ - ואני ממש מתכוון שכל קובץ במחשב של אחותי לא ניתן לצריבה. אני מנסה כל דבר אפשרי אבל אי אפשר לעשות כלום! אני מנסה לצרוב דיסק עם התוכנת דיפולט של המחשב (מה שמקבלים עם הווינדוס) - אבל זה מראה לי את השגיאה הזו: וברגע שאני פשוט צורב את זה עם נרו (במקום להשתמש בתוכנת הדיפולט של המחשב), אני מצליח לצרוב אך שאני מנסה לקרוא את הדיסק אני מקבל שגיאת מערכת. הבעיה מתרחשת בכל קובץ קיים במחשב, יש פתרון לזה?! אני באמת חייב תשובה לזה כי אני צריך לצרוב משהו דיי דחוף להיום ודווקא שאני צריך זה פשוט לא עובד! תודה ענקית מראש לכל העוזרים --עריכה: זה צורב…

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. יש כמה תוכנות שמופעלות אצלי בכשאני מפעיל את המחשב ואני רוצה לבטל את זה.איך אפשר? אני פועל בHome. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shahar07,

יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 32 bit והבנתי שאני פשוט יכול לשדרג ל win 7 מבלי לפרמט האם אני יכול לשדרג לwin 7 64 bit ? uvto zv fsth ?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by OgANDi_BoY,

בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by menas,

פתאום,WINDOWS אחרי הטעינה יש מסך שחור ואני שומע טיקטוקים ככה דקה-שתיים ואז יש את ה"ברוך הבא" שהוא איטי להחריד ואז גם לוקח יחסית הרבה זמן עד שכל הסמלים נטענים. הטכנאי אמר לי שזה קשור לפלופי והוא "סידר" את זה,אך זה עדיין מופיע. בדקתי,אני מריץ את המחשב דרך הדיסק הקשיח. משהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.