עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. באופן כללי, האם יש חשיבות למערכת ההפעלה, או שיש דרייברים לכל סוגי מערכות ההפעלה ? ובאופן ספציפי, האם ויסטה 64 ביט תתמוך בכרטיס הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  3. Started by קוד גישה,

הבנתי שעומד לצאת SP3 ל XP 32 ביט (אין SP ל XP 64 ביט) האם SP1 שעומד לצאת לויסטה, הוא רק לגירסת ה 32 ביט, או גם לויסטה 64 ביט ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by פבליק,

קניתי מחשב נייד חדש והתקנתי עליו windows xp עכשיו יש לי במחיצה של מערכת ההפעלה קובץ pagefile.sys. כפי שהבנתי זהו קובץ של הזיכרון הוירטואלי. כיון שיש לי2 גיגה ראם אין לי צורך בקובץ כה גדול (גודלו של הקובץ 2 גיגה), לכן נכנסתי להגדרות של המחשב שלי והקטנתי את גודלו. ניסיתי לעשות זאות מספר פעמים ואף לבטל(כמובן שהפעלתי מחדש את המחשב לאחר כול שינוי) אותו אבל הקובץ הספציפי הזה נשאר ולא נעלם (או מוחלף בקובץ בגודל קטן יותר). התאריך שבו נוצר הקובץ נשאר זהה- היום בו התקנתי את מערכת ההפעלה. מה עלי לעשות האם עלי למחוק אותו פשוט או שאיך אני מקטין את גודלו?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. איזה ויסטה יהיה יותר טוב להתקין על המחשב שלי? חשבתי בפרמוט הבא להתקין ויסטה לראות ולנסות...

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. ואני לא מתכוון לסרגלי כלים אלא לטקסט המוצג באתר,וגם לשנות את הפונט. נסיתי באפשרויות אינטרנט לשנות את הפונט והוא מגביל אותי לששה פונטים בלבד. מרגע שהתקנתי את אקספלורר 7 הפונטים המוצגים באתר השתנו וגם קטנים יותר בנוסף לא חדים כמו שהיו באקפלורר 6 . אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by Moty_p,

Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמש היא מסורבלת ומעצבנת היום התקנתי את המערכת הנ"ל Windows Vist Ultimate על מחשב מסוג: hp xw6200 2 מעבדים של xeon 3000MHZ 5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!)) כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400 תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת! ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשה חוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץ boo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזה ואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administrator כדי לקבל הרשאות זאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיי מה כולם מתלהבים מזה? סה"כ מערכת גרועה בי…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. שלום רב, סוף סוף, קיבלתי את מחשב ה-HTPC שהזמנתי (עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום) בהזדמנות זו תודה לחבר'ה מפורום מפרטים שעזרו לי בבחירת החומרה עכשיו אני צריך להתקין מספר מקודדים ונגנים הדרושים לצורך עבודה עם קבצים של HD הבנתי, שיש מצבים בהם המקודדים האלה עלולים לגרום לכל מיני התנגשויות ביניהם ובעיות במחשב, ולכן חשוב לי שתהיה נקודת שחזור למצב שבו קיבלתי את המחשב, לפני כל ההתקנות שאני עומד לבצע. השאלה, האם מערכת ההפעלה יוצרת באופן אוטומטי נקודות שחזור בכל פעם שמתבצעת התקנה, או שאני צריך ליצור בעצמי נקודת שחזור כזו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. Started by amirusus,

שלום חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. למרות שיש לי במחשב גם אנטי וירוס מותקן spyboot , windows defender , ad-aware, כולם מותקנים ועובדים אך אני עדיין מקבל הודעה מה-security center (מצב צלום מסך) שאין לי אנטי וירוס מותקן ושהדיפנדר לא עובד. לפעמים גם הפיירוול מפסיק לעבוד לבד. הרצתי את כל התוכנות והמחשב נקי. ניסיתי עוד 2 אנטי וירוס(AVG, AVASt) . וגם איתם הבעיה חוזרת. כשאני מנסה ללחוץ על"TURN ON NOW" בדיפנדר הוא מבקש לעדכן ואז נותן לי את התוצאה הנ"ל. הרצתי HIJACK . אפילו בתמיכה של מיקרוסופט לא ידעו להגיד מה הבעיה. יש לי מה לפחד מווירוס? למרות שהאנטי וירוס מותקן? או מרוגלות על המחשב?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:19:55 צילום מסך נוסף[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:20:…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Rin,

לא ידעתי איפה לפתוח את הנושא , זה נראה המקום האידיאלי אז ככה , יש לי איזה וירוס או תולעת שכל הזמן פותח לי את ה My Computer וגם את ה Deskop בלי הפסקה אני כבר משתגע ולא יודע מה לעשות , בקושי לכתוב את זה הצלחתי אנטי וירוס לא מצא כלום Nod32 גם Stinger לא עזרה בבקשה!!!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. http://pixblog.members.winisp.net/blogpix/viewer/viewer_1.jpg http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/vista/rtm/imageview.jpg תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by almogas,

שלום לכולם נראה לי שיש לי איזזו שהיא בעיה במחשב שמקורה בווירוס מסויים.. אני לא מצליח להתקין שום אנטי וירוס לא קספרסקי ולא נוד בטענה שאין לי גישה לתיקיה שבה מותקן האנטיוירוס ולכן אי אפשר להתקין גם שאני משנה את מיקום התיקיה הוא עדין רושם לי את זה ותמיד זה על הקובץ הפעיל של האנטיוירוס הוינדוס דיפנדר לא עולה לי גם.. יש למישהו מושג? אה ובקשר למסכים הכחולים הסתדרתי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי ויסטה (אנגלית) אני רואה עיברית באינטרנט והכל טוב ויפה אבל בקבצי טקסט (תרגום) אני לא רואה עיברית איך אני משנה את זה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  16. Started by dindawn,

אני משתמש ב - windows XP ושמתי לב לאחרונה שחלק משמות הקבצי (מכל הסוגים) נצבעים בכחול. באותה תיקיה ניתן לראות שחלק משמות הקבצים כחולים וחלק נשארו שחורים. מישהו יודע למה זה קורה ולמה זה טוב?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. Started by Oc_er,

שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  18. אוקי מצאתי תוכנה ממש מגניבה שיכולה לעלות מערכת הפעלה נוספת בתוך המערכת שלך בלי לפגוע בכלום בלי למחוק כלום או משהו דומה. איך זה עובד? אנחנו מעלים את מערכת ההפעלה שאיתה אנחנו עובדים ומריצים את התוכנה Virtual PC 2007 התוכנה פותחת חלון ומדמה לנו הרצה של המחשב ואנחנו יכולים להתקין איזה מערכת הפעלה שבא לנו בלי לפגוע או למחוק משהו. לדוגמא: ולמה זה טוב? לאנשים שרוצים ללמוד להתקין מערכות בהפעלה מעוניינים להריץ מערכות הפעלה נסיוניות מעוניינים להריץ לינוקס או לשנות הגדרות ולראות מה הם ההשפעות על המערכת. התוכנה נתנת להורדה חינם, לבעלי חלונות חוקי בלבד לפי מיטב ידעתי. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=04d26402-3199-48a3-afa2-2dc0b40a73b6&DisplayLang=…

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by tom12345,

התקנתי לפני יומיים את windows xp service pack 3 build 2 וכאשר נכנסתי לcontrol panel לשנות את הUNICODE מאנגלית לעברית , לחצתי על apply וזה רושם לי setup was unable to install the chosen locale . please contact your system administor /. משום מה אני לא מצליח להתקין את השפה הזאת ל UNICODE/ זה גורם לג'יבריש במקום עברית בכל מה שקשור להצגת שירים ישראליים בווינאמפ וכיוצ''ב

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. כשאני מנסה להכנס להוספה או הסרה של תוכניות (בין אם זה מהלוח בקרה או מקום אחר) הוא פשוט אינו מופיע. שום שגיאה, פשוט כלום לא קורה. עשיתי שיחזור מערכת, לא עזר.. אני כבר אובד עצות. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לבדוק כמה זיכרון פנימי צורך המחשב-ב-WIN 2000 איך אני עושה את זה? כי כשאני לוחץ ALT+CTRL+DEL, הוא לא פותח את החלוון כמו ב-XP. (אלא הוא לא פותח כלום). אז איך אפשר לבדוק את זה בדרך אחרת? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by veredaniel,

כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב כל הכתובות שהיו בהיסטוריה בoutlook נעלמות מה אפשר לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by ELiA,

רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ ויסטה חלק וכדאי לי לעבור להשתמש בתוכנה או לא אני מתכנן להתקין ויסטה הום פרימיום 32 המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0 ג'יגהרץ 2 ג'יגה DDR2 GEforce 6600le 256mb דיסק קשיח 80 ג'יגה. תודה :]

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  24. שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה ועוד 2 מחשבים. שאני מנסה לגשת לתיקיות המשותפות שעל המחשב שלי דרך מחשבים אחרים זה מבקש סיסמא... אני יודע איך לבטל את הבקשה לסיסמא. השאלה היא איך אני משנה את הסיסמא? תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by almogas,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש ויש לי בעיה בויסטה כל הזמן יש לי מסכים כחולים קרה לי יותר מפעם אחת ביומים האחרונים.. שהפעלתי את המחשב זה היה הפירוט של הבעיות שהוינדוס הציג: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: B0DB7000 BCP2: 00000000 BCP3: 820849C2 BCP4: 00000000 OS Version: 6_0_6000 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\Mini010208-02.dmp C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER-25022-0.sysdata.xml C:\Users\אלמוג אסולין\AppData\Local\Temp\WER76F3.tmp.version.txt יש לי ויסטה אולטימה אם אני צריך להקריא לכם את הבעיה…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים