עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by et_gershon,

עשיתי ריפייר לווינדוס עם בעייה ולאחר מכן הוא פותח את המסך של ההקתנה של הווינדוס על השלב "מתקין את ווינדוס" ותקוע על 39 דקות ולא מתקדם. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by ^oz,

suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

אני צורב דיסק של התוכנות למחשב החדש שיהיה לי אני צריך לדעת אם יש בSP2 דירקט איקס 9

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by UltraWaveMUSA,

אני משתמש בתוכנה TUNEUP ובהגדרות רשום לי : disabling driver and core paging can increase system preformance on computers with 256MB memory or more. Driver and Windows system core : 1.Page as needed 2.Always keep in memory מה לבחור, 1 או 2? אני דואג לפרטיות ולמהירות המחשב. ומי ששואל את עצמו למה לא צילמתי פשוט אז אני אענה שלא היה לי כוח להעלות את התמונה :-) עוד שאלה קטנה : איפה, איך ומה אני עושה כדי להגדיר את ההגדרות הכי מומלצות לרשת ביתית עם 2 מגה? אם זה לא קשור אז אל תענו פשוט יש לי בהגדרות של ה TCP\IP כמה דברים שאני מתעניין לגביהם מה להגדיר ומה הם עושים [MTU וגם RWIN] תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. מה גודל הpartition המומלץ לויסטה אולטימט 64 ביט כשיש לי הארד דיסק של 640 גיגה? והאם עדיף לשים את המשחקים בכונן של הוינדוס או בכונן השני? תודה

• 71 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. שלום לכולם. אני לא מצליח לפתוח את התמונות בעזרת win רק עם תוכנת הצייר. ממה זה יכול לקרות?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  8. בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by eli_hori,

:-[

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by eagle701,

יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. יכול להוריד מהאתר של מוקרוסופט: http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/v3-19990518/cabpool/windowsxp-kb936929-sp3-x86-enu_a2ca583dedcd86837796111a632efa29a23f4cc0.exe

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום רב ניסיתי להתקין לחבר שלי SP1 מתוך דיסק שהוא windows xp sp1 והדיסק התקין לי עוד מערכת הפעלה משל עצמה . הפסקתי את ה setup באמצע ואז בהעלאת המחשב זה נתן לי שני אפשרויות : windows xp proffesional windows xp profeesional setup נכנסתי ל boot.ini ומחקתי את השורה של windows xp profeesional setup כרגע שהמחשב עולה רשום windows xp proffesional windows(default) אני רוצה לשנות את זה שישר זה יעלה ל windows xp proffesional וימחק לי לגמרי את השני תודה רבה לעוזרים ומצטער אם חירפנתי אתכם קצת

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. עכשיו יש בעיה חדשה. ברגע שמפעילים תמחשב החלונות האלה עולים וממש אין לי מושג איך לטפל בזה. הסרגל כלים בשולחן עבודה למעטה הפך לאפור. אתמול הבעיה הפכה לחמורה יותר מצב המחשב חזר למצב שאי אפשר לשנות רזולוציה עוד פעם. וברגע שפתחתי אינטרנט הוא ישר קרס. המערכת אחרי שיחזור.

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  14. פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. יש לחבר שלי בעיה, בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). להערכתי זה לא הוירוס blaster המוכר מלפני שנתיים מכיוון שבמחשב מותקן serivce pack2 עוד הרבה לפני הוירוס. כמו כן,למרות הפקודה shutdown - a עדיין המחשב נכבה. ( גם בבלאסטר הישן היה צורך רק shutdown -a ואז הורדת עידכון ממיקרוספט+הסרת הוירוס מאנטי וירוס - והתופעה חולפת) כאן כבר העידכון קיים בתוך sp2.) יש המון מדריכים כאן באתר ואתרים אחרים לגבי ההסרה אך אני חושש שמדובר בפיתרונות רק לבלאסטר הישן והמוכר. מכיוון שזה במחשב של חבר שלי אשמח אם תוכלו לקשר אותי לפיתרון החדש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מספר DOK ודיסקים חיצוניים, בכולם יש את אותה הבעיה, העברת הקובץ "טסה" לפי הפס התקדמות אך נעצרת באמצע/בסוף זמן רב מאוד. כאילו הקובץ עובר אבל יש בעיה עם ה"סגירה", לא יודע, אין לי מושג מה גורם לזה. מדובר על וינדוס 7 בגרסא 64 ביט. ניסיתי לחבר ישירות ללוח-האם ללא HUB באמצע, לא שינה כלום. כל עצה תתקבל בברכה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ברשותי דיסק קשיח 20 ג'יגה של IBM שאני לא סומך עליו בשביל לשמור שומדבר חשוב יותר מה-MP3-ים של מייקל ג'קסון שאחותי אוספת. עד היום הוא היה מחובר כ- SLAVE לדיסק הראשי שלי (80GB) והכל עבד מצויין. במסגרת השינויים שהחלטתי להכניס במחשב שלי, העברתי את הכונן הגדול ל- RAID (לא עשה שום בעיות!), ושיניתי כמה מהחיבורים של התקני ה-IDE במחשב שלי. הבעיה עכשיו היא ש-XP נתקע עם מסך שחור מייד אחרי המסך הראשון של הטעינה שלו (זה עם הלוגו והקוביות הכחולות הקטנות). כשאני מעלה את ה-XP ב-Safe Mode אין שום בעיה לעבוד עם הדיסק הזה והכל טוב. הדיסק מזוהה בביוס וב-RAID, וניסיתי לחבר אותו בכל תצורה אפשרית יחד עם הדיסק הראשי. ניסיתי גם כבלים שונים. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  18. Started by RayZ,

לא זוכר מאיזה ת'רד לקחתי את התמונה הזו. אבל הסקין של ה Windows קצת מוזר לי. אני רואה את זה אצל המון אנשים שעשו Print Screen. רציתי לשאול,מה זה?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  19. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  20. התקנתי ווינדוס חדש הזה 64 win 7 enterprise. יש לי בעיה לראות סמלים של קבצים וקיצורי דרך. ז"א קבצי ה- EXE לא מוצגים עם הסמל של הקובץ אלא סמל של קובץ חסר סיומת (אבל זה פועל כרגיל). כך גם שאני עושה קיצור דרך לקבצים אלו לשולחן העבודה או שורת המשימות. קשה ככה לגשת לתוכנות שלכולן אותה תמונה כי בשורת המשימות אין שמות לקיצורי דרך. מה אני עושה כדי לראות סמלים אמיתיים של כל תוכנה ספציפית? ועוד דבר אחד..אני מוריד מלא קבצי RAR בחלקים, מישום מה אני לא מצליח להגדיר את החלקים כקבצים שנפתחים בתוכנה WINRAR וגם שהם יוצגו עם תמונה של קבצי RAR. אם לא הבנתם את הבעייה אני יעלה תמונות או משהו..

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. הורדתי משחק לא משנה איזה שמשקלו בערך 6.5 ג'יגה. כשאני רוצה לעשות OPEN לקבצי ראר , הוא מתחיל ומגיע ל40 אחוז ואז הוא רושם שייתכן שהדיסק מלא. יש לי 65 ג'יגה פנויים על פורמט של NTFS ראוי לציין שבוינדוס XP הכל עבד כשורה. מה הבעיה ? :< תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. Started by rankomemy,

אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תודה ^

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. שלום, יש לי Win7 גם X64 וגם X86 ; לשם ההדגמה אני אקרא ל-X64 "מערכת 1" ול-X86 "מערכת 2", שיהיה קל יותר להבין. במערכת 1 יש את כל השירים שלי. במערכת 2 אין לי שירים. האם אני יכול לגשת לשירים שבמערכת 1 דרך מערכת 2, ולנגנם על נגן שהורדתי במערכת 2? או שאני חייב להוריד הכל מחדש? כמובן שהשאלה מכוונת גם למשחקים וכו'. תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.