עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המסך שלי חוזר כל הזמן משום מה לקצב ריענון של 60 HZ למרות שמוגדר לו 85 HZ. כאשר אני בודק ב SETTINGS אני רואה שמוגדר עדיין 85, בשביל לתקן את הבעיה אני מעביר לקצב אחר ואז מחזיר ל 85 אך לאחר כל ריסטרט המצב חוזר לקדמותו. הכרטיס מסך שלי הוא FIC RADEON 9600 PRO וההמסך הוא Sampo Alphscan 712. שמתי לב שהמסך שלי באמת מוגדר על Default Monitor ולא על דגם המסך האמיתי, בעבר כאשר באמת היה רשום לי שם הדגם במקום Default Monitor לא נתקלתי בבעיה זו. גירסת הדריברים שלי היא 4.12.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by finish,

לפני שעולה ווינדוס במצה של הגריין בר שרץ לוקח למחשב בערך חצי שעה עד שהווינדוס עולה מדובר במחשב נייד חדש של MSI

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by ras81,

שלום התקנתי את העברית בווידוס XP אבל משום מה במיילים שלי וגם בתפריטים של תוכנות לדוגמאת תפריט ההחלה של התקנת שה תוכנה שהוא בעברית - מופיע לי בג'בריש בדקתי אם כל הHEBREW מסומנים אצלי ולא מצאתי שום בעיה אשמח באם תוכלו לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  4. היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  5. Started by imac,

יש לי בעיה.. התקנתי לחבר שלי WINDOWS 2000 והוא לא מרוצה בכלל כי זה עובד לו איטי.. אז לקחתי תמחשב אליי לבית... אבל נזכרתי שבהתקנה הפכתי את הכונן NTFS.. לא הייתה לי בעיה לפרמט את כל הכונן קשיח, אבל אני צריך לשמור כל מה שיש בכונן D שהוא עדיין FAT32 . רציתי לבקש ממכם, איזה פיתרון יש לפרמט את C לFAT32 ? ניסיתי עם PARTITION MAGIC אבל הוא כתב לי משהו כמו TABLE ERROR 105# אני צריך היום להחזיר לו את המחשב בדחיפות.. אני ממש יודה לכם אם תעזרו לי! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by asichen,

יש לי ווינדוס xp האים אני יכול לימחוק את הקבצים שבתיקיית temp ב c:Documents and Settings שתופסים לי 600 מגה... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by elior021,

בעיה: התחלנו תהליך של התקנת וינדוס XP במקום ויסטה. הייתה בעיה שהוינדוס לא מצליח לזהות את הדיסק קשיח(SATA?? הורדנו דרייבר כדי שהמערכת תצליח לזהות את הדיסק בקשיח, השתמשו בדיסקאון קי, עברנו את כל התהליכים F6, וכשהגענו למצב שבו מופיעה ההודעה לגבי כונני SCSI ושיש ללחוץ S לחצנו והופיעה הודעה כי ווינדוס לא מזהה כונן פלופי במחשב להעתקת דרייברים ממנו. מה עושים?!:\

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by tzahi16,

שלום לכולם..... יש לי לוח של GIGABYTE EP43-DS3L ומערכת ההפעלה שלי היא WIN 7. את הסואנד הרגיל שבא מהחלק האחורי של המארז אני שומע בצורה תקינה. אבל כאשר אני מחבר את האוזניות לחיבורים מקדימה, מ"ה לא מזהה שאיפלו חיברתי התקן (במקרה הנ"ל מדובר באוזניות עם מיקרופון תקינים שעובדים במחשב אחר). הורדתי דרייבר חדש ל WIN 7 מאתר של GIGABYTE אך גם זה לא עזר. תודה מראש לכל העוזרים ושנה טובה לכולם.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by -JobNick-,

רציתי לשאול כמה שאלות אז ככה אני ממש משועמם מוינדוס (אותה מערכת הפעלה מ95 נמעס כבר) וכל הזמן אנשים מפרסמים SCREENSHOTS של הלינוקסים שלהם והם נראים לי פשוט פצצה ואני ממש רוצה להתקין אחד ללמוד להשתמש בזה והכל בשביל הניסוי הזה יש לי הרדיסק ישן של 4 ג'יגה שאליו אני מתכוון להתקין את הלינוקס עכשיו אתם יכולים להמליץ לי איזה לינוקס להתקין? כזה שיהיה לי יחסית קל ללמוד לתפעל (שבמדה ואפשר לא תהיה לו בעיה עם פונטים בעברית) והאם לכל לינוקס (החשדים שיש) יש מצב ממשקגרפי (משהו בסגנון וינדוס או שיש כאלה שיש בהם רק שורת פקודות?) ולסיום שאלה קטנה על KDE היה פה לפני כמה זמן בחור שכתב שהוא התקין KDE 2.2 אם איני טועה והוא אמר שלקח לו די הרבה זמון בשביל לקמפל את הליבה שלו אז השאלה שלי לכל לינוק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by joniar,

יש לי במחשב כונן 1TB מחולק ל-2 C ו-D היתה ויסטה מותקנת על C אח"כ התקנתי XP על D וכפי שהבנתי מדיון קודם פה באתר שהויסטה נמחקה השאלה עכשיו איך אני הופך את הD שיהיה C כי המערכת צריכה לעבוד על C {ככה קבעו מהנדסי המחשב עובד איתם} והם רוצים שהXP ירוץ דרך C ולא דרך D איך אני עושה את זה?! תודה רבה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Shmoe,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לפורום "כללי", תחליטו בעצמכם Prog.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nw,

תקיית my documents בחלונות 98 היא בעצם קיצור דרך לנתיב מסויים. הנתיב יכול להיות מקומי או ברשת. מסתבר שהנתיב המלא לא נמצא במאפינים של אותה תקייה, אולי מישהו יודע איך אפשר לדעת מהו הנתיב האמיתי של my documents בחלונות 98 ובחלונות 95?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by ac1240,

היה לי WIN 7 על המחשב והתקנתי לאחר מכן את XP (תאימות לתוכנה כלשהי) ולאחר מכן נעלם לי ה DUAL BOOT איך אני מחזיר אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by Wunderbar,

היי התקנתי לא מזמן את win 8.1 והמחשב מתעורר ממצב שינה, למיטב ידיעתי בעצמו. אני מכבה את העכבר האלחוטי כשאני לא מעביר את החשב למצב שינה, כדי למנוע מצב שמישהו בטעות נוגע בו ומעיר את המחשב. הוא עדיין מתעורר. גם בהגדרות של צריכת חשמל נכנסתי להגדרות המתקדמות ותחת שינה הפכתי א אפשר שעוני עצר של התעוררות ללא זמין. עדיין מתעורר. מה עוד יכול לגרום לכך?

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by kkffiirr,

הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. הנושא בעצם אומר הכל.. יש לי 2 יוזרים באקספי פרופשיונל. אני מעוניין שברגע שאני יוצא מיוזר X, שבו אני מחובר לאיטנרנט והכל, המצב ישאר כמו שהיה, התוכנות והכל פתוח ושהאינטרנט ישאר זמין.. ז"א שהאינטרנט יהיה מחובר לכל המשתמשים ולא שאני מחליף משתמש זה מנתק לי את האינטרנט.. זה קצת מעצבן.. אפשר לעשות שאני מחליף מיוזר X ל Y האינטרנט לא יתנתק ויופיע ישר כמחובר ביוזר השני? אשמח לתשובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  17. הורדתי את קובץ ה ISO (64 BIT ) מהאתר של MICROSOFT לאחר צריבה על דיסק אני מנסה לעלות את התקנת המערכת מהדיסק ואת אני מקבל את השגיאה הבאה "couldnt find bootmgr" לאחר שזה לא עבד הורדתי ממחשב אחר את הקובץ ( קובץ מסוג 64BIT ) וניסיתי להתקין באמצעות VM וגם זה הביא לי את אותה השגיאה , גם בניסיון התקנה על DISK ON KEY אני מקבל שגיאה ( יש תמונה מצורפת) אשמח לפתרון! נ.ב: מפרט בסיסי של המחשב Q8600 P5QD TURBO 4GB RAM WIN 7 64BIT ENTERPRISE

18. Started by boogie,

שלום לכולם ...התקנתי היום ווינדוס ויסטה..ויש בעיה מוזרה יש חלקים שהווינדוס לא יכול לקרוא בעברית למשל אני שם שיר ב ווינאמפ זה מראה לי הכל בסימני שאלה !! אבל כשאני רואה את הקבצים בתוך תיקייה זה בעברית..... וגם כשאני נמצא באינטרנט הכל בעברית ואפשר לכתוב עברית וגם התקנתי תוכנה כלשהי בשביל המחשב וזה כותב לי הכל בסימני שאלה זה לא מזהה את העברית יש דרך לתקן את זה ?!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  19. קיבלתי מחשב של חבר (אני בניתי לו אותו והוא נעזר בי), כל התצוגה השתבשה פתאום- הוא שיחק משחק, לחץ בטעות על מקש "START" במקלדת, המשחק נפל והתצוגה ב XP השתבשה- פונטים גדולים,הכל מפוקסל,רווחים הין אייקונים, ה"ריפרש" של המסך ניהיה איטי, חלונות זזים בתנועת ריצוד... ניסיתי כל מיני דברים לא עוזר. מה זה? איך פותרים ? צירפתי תמונה תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. Started by אדי44,

שלום שאלה, יתכן והיא עלתה כאן לא פעם באופן זה או אחר. שמתי לב שיש 2 גרסאות(לא upgrade ) ל-windows 7 המיועד למחשב חדש לגמרי. OEM ו- retail כאשר ההבדל המחיר בינהם הוא מאות שקלים. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם .האם מס" המחשבים עליהם ניתן להתקין את התוכנה. תקופת האחריות, או דברים אחרים.

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  21. ואם כן איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי שלום יש לי בעיה במחשב אני אתן פירוט של כל רכיבי המחשב על מנת להקל על העזרה מעבד AMD ATHLON XP 1800+ כרטיס מסך GAINWARD GFORCE TI4200ULTRA650XP128MBDDR לוח אם GIGA-BYTE GA-7VAXP VIAKT400\133 זיכרון DDRRAM 256MB 2700 SAMSUNG מאוורר THERMALTAKE VOLCANO 7 + for amd HD WD 80GBJB HD WD 120GBJB חילקתי את ה-HD WD 80 GB לשלושה באחד התקנתי את WIN98 ללא שום בעיה פורמט FAT 32 פירמתטי את השני ל-NTFS על מנת להתקין WINXP ההתקה עוברת חלק עד להפעלה ראשונית של המערכת ומוצג לי המסך הכחול הבא

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by asnast,

שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by alex.turovsky,

for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. איך אני משנה סיסמה בכניסה לווינדוס ב WIN XP ? בויסטה זה כל כך פשוט,ב XP כבר שכחתי איך משנים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.