Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג באיזה פורום לכתוב את ההודעה אז הפורום הזה נראה הכי הגיוני... יש לי מחשב בלי כון dvd והייתי רוצה לדעת אם אפשר לראות סרטי דיוידי על המחשב גם בלי דיוידי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מפמט ככה איזה מיליון פעמים בחודש ופתאום המחשב הפאג שלי עושה בעיות עם הטעינה של הווינדוס ... אני בא עושה ריסטרט למחשב והוא אמור לעשות boot לפני שהווינ עולה .... אבל הוא לא עושה את זה ... מה לעשות בשביל שהמחשב החכם שלי יטען אותו ? כבר נסיתי כל דבר ב Bios ... בבקשה תעזרו מהר .... זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ניסתי לשנות היום כמה איקונים ומאז כל פעם שאני לוחץ על תקיה בC או בD הוא פותח לי את החלון של החיפוש במקום לעשות OPEN מישהו יודע איך לתקן את זה? זה ממש מעצבן ואני לא יכול לעשות שיחזור בדיוק הורדתי משחק ממש גדול ואם אני יחזור אחורה יקח לי עוד יומיים להוריד אותו תודה פיניש
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי קובץ מסיום שקיים ברג'יסטרי במחשב שלי ואני רוצה להעתיק אותו למחשב של חבר שלי... 1. איך אני מעתיק את זה מאצלי במחשב...? 2. איך אני מעתיק את זה למחשב שלו...?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב. זהו המפרט של המחשב: מעבדי אינטל Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston כפול 4: 8 ג'יגה זיכרון. דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ עוד דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) מערכת ההפעלה שלי היא WIndows 7 64 bit שנרכשה באופן חוקי מההסכם עם משרד החינוך. הבעיות שלי …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה, בזמן שאני מתקין דברים(תוכנות משחקים) אני לא יכול כמעט לעשות כלום במחשב הCPU לא גבוה אבל מראה שימוש בזכרון גם מעל 90% ויש לי 4GB.. אני לא יכול להפעיל שום דבר אפילו לגלוש באנטרנט קשה.. לפעמים גם עושה פריזים כאלה לכמה שניות.. וגם אחרי שההתקנה מסתיימת עדיין מראה שימוש ב70-80% זכרון ואני לא רואה בTM שום דבר שצורך כלכך הרבה.. אבל זה כאילו המחשב חוזר לתפקד בסדר בסופו של דבר. אז בסדר אפשר להגיד "מה הסיפור תחכה שהסתיים" אבל אני לא חושב שזה משהו שצריך להיות.. או שאני טועה? כי הייתי מתקין דברים בXP והמחשב היה טס הייתי פותח אפילו קבצי ראר ברקע בלי שום בעיה.. דבר שני ששמתי לב זה שלפעמים הHDD כאילו במצב המתנה ולפעמים שאני מפעיל שירים אני שומע אותו נדלק ורק אז מתחיל…
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש מאייבורי, עם Windows 10 Home OEM. גרסת הבילד היא 10240. כשאני מנסה לבדוק אם יש עדכונים, אני מקבל באופן קבוע שגיאה שכזו: ניסיתי לחפור ולחפור, וה"פתרונות" המוצעים כולם מתוסבכים. הבנתי שהשגיאה הזו נפוצה עם הבילד שלי. לא ברור לי כיצד יתכן שמיקרוסופט לא מתקנים את זה, זה פשוט נשגב מבינתי. מישהו ניתקל בזה, ויודע מה לעשות? אם לא, מהי ה"כתובת" הנכונה לפניה פה, אייבורי או מיקרוסופט בעצמם?(יש לי תחושה ששניהם ינפנפו אותי). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום התקנתי בלאפטופ שלי win98 se באנגלית (כי זה מה שמצאתי בבית שלי חח) בכול מקרה משום מה אני לא מצליח לכתוב בעיברית בוינדוס או לראותצ עיברית באיי סיי קיו וכו כוו לעומת זאת אני כן יכול לכתוב בעיברית וגם לראות באינטרנט.. מוזר........ בכול מקרה ניראה לי צריך איזה פונט או משהו אז עם מישהו יכול לעזור לי זה יהייה אחלה תודה.. כמו כן עם אפשראז גם לינק להורדהה תודה.. :-)
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה אלא יותר שינוי, עד לפני יומיים כשהווינדוס עלה הוא לא ביקש סיסמא או שם מתחבר ובכיבוי היה לוגואים יפים כאלה, ועכשים הוא דןרש סיסמה ושם משתמש ובכיבוי זה בא בצורת חלון עם סלייד-באר (חלון אופציות עם חץ בשביל לפתוח אותו, דוגמאת אופציית ערכת הצבעים בפורומים) איך אני משנה את זה חזרה?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני שם במחשב עם WIN XP SP 2 את הSP3 שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט (הXP בעברית והSP3 בעברית גם) והעידכון רושם לי: לתוכנית ההתקנה אין אפשרות לעדכן את קבצי WINDOWS XP מכיוון שהשפה המותקנת במערכת שלך שונה משפת העידכון מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, יש לי DOK שהעברתי אליו את ההתקנה של וינדוס 8.1 בעזרת התוכנה Rufus. יש עליו עוד כ-11 GB פנויים. השאלה שלי אם אני יכול לשים עליו עוד קבצים כמו שירים, תמונות וכדומה מבלי שזה יפגע באפשרות להתקין ממנו וינדוס, או שהוא חייב להיות מיועד רק לוינדוס?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם רשוי לחלונות 8. אבל ברצוני להתקין חלונות . שמעתי שיש אפשרות לעשות שינמוך לרישוי. אשמח לקבל פרטים על התהליך.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אתמול כידוע היה הפסקות חשמל וכו', ולחבר שלי נהיה בעיות מזה. הוא פותח את המחשב, וכשזה טוען את הווינדוס עם הקוים הכחולים זה עושה 3 מצבים, SAFE MODE, NORMAL,הפעם האחרונה שהווינדוס היה טוב. וכל אפשרות שהוא בוחר זה עושה לו ריסט. יש פתרון חוץ מהתקנת ווינדוס שוב? תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עידכנתי את ה-XP שלי ל-7. אבל פתאום אני שם לב שהדריוורים שיש לי לכרטיס רשת אלחוטית שלי לא מזוהה ע"י המערכת. יש לי D-Link DWL-120. ואני לא מצליח למצוא לו דריוורים, לא ל-7 ולא ל-64 של כל דבר אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע פתחתי נושא בנוגע לבעיה זאת עזרתם לי אך נתקעתי ללא מוצא. הבעיה היא בsystem בתוך ה regisrty hive . אמרתי לי לעשות ריפר בהתקנה אך הבעיה היא שאין לי שום אפשרות כזאת. אני לוחץ F8 ובכך מאשר ומגיע לאפשרות של התקנה על המערכת הקיימת דבר שלא בא בחשבון מכיוון שיש לי קבצים חשובים בכונן הקשיח. האפשרות השנייה היא ריפר אבל במקום לעשות OVERWRITE על הקבצים הנדרשים זה מעביר אותי לריקוברי קונסול. ומשם אין לי מושג מה לעשות בחרתי 1 לחצתי אנטר ומשם הדרכה חשוכה. מבקש את עזרתכם. נ.ב התקנתי לחבר ווינדוס מחדש לפני כמה ימים ודווקא ראיתי בווינדוס שלו שהיתה אפשרות של ריפר ולא ריפר קונסול! האם זה קשור לדיסק' התקנה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
בלי כוונה מחקתי את סל המיחזור משולחן העבודה שלי , איך אני משחזר אותו? אני מישתמש ב Vista 64bit
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error את הבעיה הזאת זה עושה כמה משחקים וגם בדריבר של הכרטיס מסך(ATI) עכשיו עשיתי את כול העידכונים של הוינדוס (יש לי חוקי) Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) הורדתי את זה ניסיתי להתקין עכשיו שזה בה לפתוח את ההתקנה זה יוצא ממנה ..... עכשיו אמרתי אולי אני יוריד (x64 (64bit אבל זה לא קשור כי יש לי intel E6600 ניסיתי לעשות בדיקת שגיעות של ה וינדוס ניסיתי לעשות repair כלום לא עזר כבר הגעתי למצב שניראה לי רק פורמט יעזור ועכשיו אני שואל אותכם .. כי ממש לא בה לי לעשות פורמט http://img527.imageshack.us/img527/2747/asdcciz7.jpg איך אני מסדר את ? ודרך הגב זה בעיה של חבר .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אולטימט, עשיתי OC למעבד והמחשב קרס, מאז יש אינטרנט אבל המחשב לא זוכר כלום, כלומר הנורטון לא מצליח להתחבר הווינדוס אפדייט לא עובד הדף שלי בIGOOGLE נעלם וכל ה"זכרונות אינטרנט" נעלמו מה עושים? חשוב להגיד שהאינטרנט עצמו עובד
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אשמח לסיוע - מה כבר ניסיתי: 1. עם XP עברית 2. TAO EXDOS 3. DOSBOX עם קבצי עברית אני מאוד גמיש מבחינת מערכת הפעלה אין לי בעיה עם גרסאות מכונה וירטואלית תודה, גבריאל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האנטוירוסNORTON INTERNET SECURITY?) שלי חוסם חלק מהאתרים ואני רוצה לדעת איך לבטל את החסימה...?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-