עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השתגעתי כבר... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בתו זה בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by imac,

אני יכול לכתוב עברית לקרוא עברית אבל נגיד ב-iMesh או ב-Kazaa אני לא יכול לכתוב עברית... וכן כל ה-Hebrew מסומנים ב-Regional and Language Options ... משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by BlackBird71,

אני מנסה לעדכן או להתקין מחדש את הסקייפ הוא מופיע לי הודעת שגיאה 1603עשיתי לו ניקוי מלא גם מהרגיסטרי ועדין לא מצליח להתקין אותו גם אחרי שהורדתי את ההתקנה המלאהכנל לפייסבוק לפלאגין של השיחות בתחילת ההתקנה הוא מפסיק עם הודעת שגיאה והוא בחיים לא היה מותקן אצלי במחשבאז חשבתי שזה הNET FARME שיש לי עכשיו 4.5.1 הסרתי אותו לגמרי ושניסיתי להתקין ידנית הוא העלה לי את ההודעה הבאה Fatal Error ולא התקין לי אותו בכללהוא כן התקין אותו דרך העדכונים של הווינדואוס..אבל עדין שום דבר לא עובד ואני לא מצליח להתקין כלוםאני יושב על זה כבר כמה שעות ואני על סף יאוש ניסיתי כל תוכנה אפשרית לפתרון הבעיה אך ללא הצלחה כולל התוכנה של התיקון בעיות לNET FRAME של מיקרוסופטבבקשה תצילו אותי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן. קראתי לפני כמה חודשים סקירה בThe Marker IT של ויסטה. כתבה שנלקחה מפי.סי. מגזין אם אני לא טועה... הכותבת לקחה שני נייחים עם מפרט טכני זהה, על אחד מותקנת XP ועל השני ויסטה וגלשה לאותם מקומות בשני המחשבים במשך כחודשיים . על שני המחשבים הותקנו התוכנות Ad-Aware+SpyBot S&D במחשב עם הXP נמצאו הרבה יותר דברים מאשר במחשב עם הויסטה. האם בויסטה יותר "חורים" נסגרו ? היא טיפה יותר מאובטחת מ-XP ? אני ממש בדילמה. מבחינת החומרה המחשב שלי מוכן, אין בעיה כאן. תודה מראש לעונים !

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  7. היי, רציתי לשאול - אני קיבלתי דיסק התקנה מ-HP ל-Windows 7 64 bit home אבל אמרו לי שבעצם זה גירסת שדרוג.. אני לא הולך להתקין את זה במחשב הנייד, מבחינתי שיישאר עם הויסטה פחות מפריע לי.. אני רוצה להתקין במחשב הנייח. אם אני מוריד Windows 7 מהאינטרנט מאתרים כמובן לא חוקיים (מנהלים אנא תסלחו לי על הדיבור על הורדות לא חוקיות, אבל יש בדבריי משהו חוקי וטהור בסופו של דבר), אז אחרי שהורדתי והתקנתי אני יכול למלא את הסיריאלי נאמבר החוקי שקיבלתי יחד עם הדיסק שהזמנתי דרך HP ? כאילו בעצם יש הבדל בין גירסה מלאה לגירסת שדרוג ? אני פשוט לא הכי מתמצא בזה. ודבר נוסף אני כנראה ארכוש את השדרוג מ-Home ל-Ultimate - איך זה אבל יודע לפתוח ולהוסיף את כל הדברים שצריך להוסיף - הכוונה לתמיכה בעוד שפות …

• 0 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. Started by save,

שלום למחשב נייד חדש ודק במיוחד עם חלונות 8 רציתי להוסיף כרטיס רשת USB . קניתי כרטיס. עובד בחלונות 7 ובלינוקס ללא התקנת תוכנה חיצונית. אבל בחלונות 8 מזהה אותו,מוריד דרייבר . מתקין אותו ואז מגיע לשגיאה: access denied . ניסיתי להריץ את מנהל התקנים כ administrator ניסיתי אפילו דרייבר שקיבלתי ידנית שהפכתי אותו לקריאה לכל. בדקתי שהדרייבר חתום ע"י מיקרוסופט. ניסיתי לנטרל את אנטי וירוס של מיקרוסופט. שום דבר לא עזר. הדגם של הכרטיס הינו rd9700. כרטיס סיני גנרי שתומך אפילו באנדרואיד בגרסאות מסויימות. התקנות של כונן dvd חיצוני עברו ללא תקלות על אותו מחשב. כל נסיונותיי על 64 ביט כמובן. למה לעזאזל חלונות 8 כל כך עקשן ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by assaf990,

התקנתי WINFAX לכונן C ולפתע האייקון של הכונן התחלף לי לאייקון של תוכנת WINFAX. איך משנים בחזרה את האייקון? WINXP

11. תורידו זה קובץ טקסט עם המון עצות איך לשפר את ה-WINXP + איך לעשות כל מני TWEAKS שונים

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by Vega,

תודה מראש, --Vega.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  13. Started by Sifo Jen,

שלום, קיבלתי הרד דיסק חדש והייתי רוצה לחלק אותו, בדוס הייתי עושה את זה עם FDISK אבל איך עושים את זה בחלונות? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by חיימקה,

כאשר אני משתמש בדוס מסך מלא (alt+enter) אם אני עוזב רגע את הדוס על ידי Alt+Tab כאשר אני חוזר אל הדוס המסך לא נדלק והנורית הכתומה נדלקת. כרטיס המסך שלי ג'יפורס 6600 אם מישהו שמע על בעיה דומה נא לענות ולהסביר. אני נוטה להניח שהבעיה קבורה בדריבר של כרטיס המסך אבל הורדתי והתקנתי את העדכון האחרון ולא הועיל. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by STM,

יש לי יוזר במחשב בלי שום סיסמא אבל אחרי כמה זמן שאני לא נוגע במחשב והוא ננעל אז פתאום צריך סיסמא כדי לחזור אליו וכמו שאמרתי אין סיסמא . מה זה יכול להיות ? כי כל פעם אני צריך לעשות ריסט למחשב ואז פתאום כבר לא צריך סיסמא ... זה רק שהמחשב ננעל .

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שלום לכולם, יש ברשותי מערכת הפעלה חוקית של מייקרוסופט, WINDOWS XP SP2 PRO בעברית, המערכת הותקנה על המחשב ונרשמה תחת פרטים ושם מסויים, וכשלוחצים על המחשב שלי כפתור ימני ומאפיינים רשום את השם הזה ואני מעוניין לשנות זאת, כיצד אני משנה את רישום מערכת ההפעלה עבור פרטים שונים?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. יש לי ווינדווס אקספי ואני רוצה להתקין 7. שהעברתי לחברה שלי שירים בעברית מהמחשב שלי לשלה, שהיא משתמשת ב7, הטייטל והארטיסט בשירים היה רשום אצלה בג'יבריש במקום עברית כמו שאצלי שהעברתי, והיה צריך אחד אחד לשנות. זה בגלל בעיה שיש אצלה אולי כי הווינדווס שלה באנגלית או משו או שאם אני יעביר לווינדווס 7 גם לי זה יקרה? כי לעבור כמה אלפי שירים אחד אחד לשנות מג'יבריש לעברית לא נראה לי הגיוני.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. איך אניגורם למשחקים לעבוד בתוך חלון יש לי WINDOWS XP PRO תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. יש WINDOWS VISTA 64 עם סיראל מקורי מהחנות אבל אני רוצה לעשות התקנה נקיה ואין לי האם זה בסדר להוריד גירסת OEM מהאינטרנט ולשים בו את הסריאל ?

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  20. יש לי ווינדוס 7, ובזמן האחרון אני שם לב שכל פעם בזמן שאני משחק כונן C מתחיל להתמלא בצורה מוגזמת למשל היום לפני ששיחקתי היו לי 20GB פנויים, אחרי בערך שעה בcall of duty התחלתי להרגיש איטיות במשחק, ואחרי 10 דקות המשחק כבר נתקע, ואז ראיתי בווינדוס שנשארו 150MB פנויים.. אחרי עוד 10 דקות זה הפך ל1.5GB (עדיין לא ה20GB שהיו לפני) שמתי לב שהתיקייה היחידה שמשתנה בזמן שאני משחק היא System Volume Information, אבל אני לא יכול להיכנס אלייה (כתוב שאין לי גישה) תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Semyon171,

שלום, יש לי ויסטה Home Premium עם רשיון OEM שנקנה עם המחשב,השאלה העיקרית בכותרת. ועוד שאלה - האם יש הבדל אם להתקין ממחיצת השחזור במחשב או מדיסק פיראטי ואז לעשות הפעלה למערכת הפעלה עם הסידיקיי החוקי - הסידיקיי הוא מה שקובע,לא?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  22. או בקיצור, לא הכל 10... הייתי עם חלונות 7. כל החומרה עבדה, כל החומרה זוהתה, הכל היה בסדר. לפני התקנת חלונות 10, קיבלתי הודעה שכל החומרה שלי נתמכת. אחרי ההסבה - הפתעה (או שלא, בעצם, כי ציפיתי לזה מנסיון קודם של עדכונים קודמים)... מצלמת אינטרנט LiveCam vx-3000 של מייקרוסופט לא מזוהה... אז חוץ מהעובדה שמייקרוסופט גם משקרים לך בפנים, העיקר שתעדכן - יש כאן עוד אנשים עם בעיות תאימות אחרי ההסבה?

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. מדובר בWIN7 64BIT. מה שכן הקבצים לא נמחקו והם עדיין במחשב תחת users->Alex->desktop. גם הסמל של סל מחזור לא מופיע ולא רוצה להופיע.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי! יש לי כרגע במחשב 2G ram, וראיתי שהמקסימום שמנוצל מתוך ה2G הוא רק כ-1G (הסתכלתי ב-peak). האם יש דרך לנצל את שאר ה-1G זיכרון שיש לי לעבודה יותר מהירה של הווינדוס? אני זוכר שדיברו פעם על ביטול הזיכרון הווירטואלי...

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.