Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי את הwin 7 של הסתדרות המורים והשאלה אם אפשר בינתיים להתקין את הwin 7 עד שזה מגיע בדרך כלל יש 30 יום לאשר את האקטיבצייה לא? או שזה ידרוש ממני בכל מקרה להתקין מחדש את הכל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמותקן עליו ויסטה (ההתקנה בת 7 שנים...) שבזמן האחרון עובד לאט ונותן הודעות OUT OF MEMORY. קניתי גירסת שדרוג של WIN 8 (או 8.1) אבל לא בדקתי באתר של היצרן של הבורד, וכעת ראיתי שאין דרייברים של 8 לבורד אלא רק של 7. בורד: GIGABYTE P35-DS3, מעבד Q6600, 4GB RAM האם אני יכול להתקין חלונות 8 (או 8.1) עם דרייברים של חלונות 7? (הייתי מתקין את ויסטה מחדש אבל נראה לי שיקח חודש רק לעשות את כל העדכונים של 7 שנים....) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם יש לי עותק חוקי שקניתי עם מחשב חדש של WIN XP HOME קניתי עוד מחשב ישן ואני רוצה להתקין אותו בתוכנה שלי אך בספר כתוב כי אצטרך לעשות ACTIVATION ושזה נגד שימוש בעותק מועתק. 1) האם זה נכון או שאני אוכל להתקין + ACTIVATION ללא בעיות? 2) מה קורה אם הלך ה-HD? כיצד אז מתקינים ועושים ACTIVATION למערכת ההפעלה החוקית (ללא מרכאות) בתודה מראש, יהודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת: לפני כחצי שנה רכשתי מחשב עם מערכת הפעלה חוקית של WINDOWS7, כרגע אני בתהליך רכישה של מחשב נוסף. האם אני אוכל להתקין מהדיסק שברשותי את המערכת ההפעלה גם במחשב השני? - וכמובן להמשיך להשתמש בשניהם. תודה רבה על התשובות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להפריד בין המסמכים שלי לבין המערכת, כדי שבמקרה של שחזור המערכת עם גוסט המידע שלי לא יידרס. בעבר השתמשתי בהתקנה של XP שכללה סקריפט Unattended שהגדיר את מיקום Documents and Settings מראש על מחיצה אחרת. ב-Vista ניסיתי להשתמש במשהו דומה, אבל התוצאה הייתה שלא ניתן היה להתקין service packs. האם ב-Windows 7 יש פתרון נורמלי לצורך הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שאני מחליט אם אני בכלל רוצה לשדרג, אני רוצה לבדוק כמה נוח / לא נוח (לדעתי לא נוח) הממשק החדש (זה שבלי ה"התחל") של Windows 8 לעבודה עם מקלדת ועכבר. תודה מראש ולילה טוב, dr70
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי מחשב חזק ואני מתגעגע ליונדוס 98 ורוצה סתם להתקיםן שיהיה. ואני יודע שאפשר במכונה וירטואלית,אבל אני מעדיף במחשב הרגיל שיהיו לי שני מערכות הפעלה.מה אתם אומרים?אשמח לעזרה המלצות וכדומה. תודה מראש לעוזרים נ.ב זה פשוט נוסטלגיה גדלתי על זה חח
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בכללי לא רואה סיבה שלא יהיה ניתן, הרי בסך הכל גם מחשב כף יד הוא מחשב. אשמח לתשובות ויעוץ בעניין.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מבלי למחוק את הvista -יש לי מחיצה פנוייה-כך שבאיתחול אוכל לבחור מבין שניהם תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP1 קנוי מקורי. הוא מותקן על המחשב שלי, ויש לי עוד מחשב שהוא יהווה מחשב שרת. האם אני יכול להתקין עליו גם WIN XP ולעשות רשת בינינו?\ תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא רוצה לעבור לויסטה בנתיים, אבל לא אכפת לי להשתמש בה בנוסף ל XP, כך שיהיה לי גיבוי
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לחבר שלי הלך המחשב ויש בעיה לפרמט כי הלך כונן ה DVD. ברשותי הארדיסק חיצוני, האם אפשרי להתקין על ההארדיסק החיצוני גרסה של ווינדווס כך שהמחשב יעלה מהווינדווס של ההארדיסק החיצוני?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין דיסק ווינדוס XP גרסת OEM על כמה מחשבים??? עריכה: XP גרסת Home edition זה דחוף.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
ברשותי קובץ התקנה בגודל של כ 4 ג'יגה - Win10_1511_2_Hebrew_x64.iso הקובץ מיועד לצריבה על דיסק.. בעבר הורדתי כי לא יכולתי להתקינו על המחשב שהיה מפוצץ ,והיום יש לי מספיק מקום, האם ניתן להתקינו או שפג תוקפו?
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 3 followers
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה על מחשב ללא DVD ROM חייבים לעשות BOOT או שיש דרך להתקין דרך הווינדוס ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה מחשב אשר ברגעים אלה מציעים לי מה לקנות. עכשיו יש לי WINDOWS XP לא שלי האם אני יכול להתקין אותו למחשב החדש שלי או שתהיה לי בעיה? (אם האישור למיקרוסופט או משהו אחר)? עכשיו אם התשובה שלילית האם זה מסובך מדי להסביר איך אני מתקין את הוינדוס על המחשב שלי אם כן אני אשמח לדעת שכאשר אני אקנה אני אוכל התקין בעצמי. דבר שני האם אם יש לי 120GB כיצד האם ברגע שאני מתקין את הוינודוס אני גם מחליט איך לחלק את ה-HARD DISK אם התשובה היא כן לכמה כוננים לחלק? וכמה GB כדאי לחלק כל כונן?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לינוקס (Debian) לפני כמה ימים, ב-Dual Boot עם Windows XP... הכל עבד חלק ויפה עם LILO (ה-Boot Loader של לינוקס) עד שהחלטתי יום אחד להיפטר מלינוקס. לקחתי את ה-Partition Magic שלי, ופירמטתי את מחיצות ה-Ext3 של לינוקס. עכשיו, המחשב שלי מנסה להפעיל את Lilo (אני חושב), אבל ללא הצלחה, וכך, אני נשאר תקוע במצב שבין ה-post למערכת ההפעלה. האם אתם מכירים דרך להתקין מחדש את ה-Boot Loader של Windows XP ללא התקנה מחדש של המערכת/שימוש ב-CD של Windows? בתודה, --Vega.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, המחשב שלי (חלונות 7) נמצא כרגע בתיקון במעבדה. מתברר שהדיסק הקשיח נפגם. מאחר והרכיב (ולמעשה המחשב כולו) עדיין באחריות, הובטח לי שאקבל מהיצרן דיסק חדש. אחרי התייעצות עם הטכנאי, החלטתי לרכוש דיסק קשיח נוסף, כך שבסופו של דבר יהיו לי במחשב שני דיסקים. על אחד תהיה מערכת ההפעלה והתוכנות, והשני יכיל בעיקר מידע ותכנים. כעת אני שוקל את האופציה להתקין את מערכת ההפעלה על שני הדיסקים. מצב כזה יאפשר לי להמשיך לעבוד עם המחשב, גם אם אחד הדיסקים יקרוס (כפי שקרה עכשיו). ואז במועד שיהיה לי נוח, אוכל לטפל בדיסק שנפגם. אינני מבין הרבה במחשבים, אך נראה לי שטכנית דבר כזה אפשרי. השאלה אם מדובר באמת במהלך חכם, או שמערכת הפעלה כפולה , רק עלולה לגרום לכל מיני התנגשויות ובעיות אחרות. אשמח ל…
-
- 27 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
-
-
בהנחה שיש לי לפחות 4 ג'גה זיכרון פיזי ובהנחה שניתן ליישם זאת. (מחשב דולק קבוע!!) ביטול קובץ החלפה/זיכרון וירטואלי. טעינת כל האיתחול ישירות לזיכרון. (אולי יש צורך להפוך את הזיכרון לכונן וירטואלי?) אני רוצה להגיע למצב שהכל יעבוד בסביבת הזיכרון כדי להאיץ את מהירות העבודה במחשב. הפניה לדיסק תהיה אך ורק לטעינת נתונים, שום דבר לא יכתב לדיסק או יעבוד מולו/איתו, למעט הכרח כמו טעינת קבצים מהדיסק ואו כתיבת נתונים לדיסק לצורך שמירה. בעיה: בהנחה שניתן ליישם זאת, מה יקרה אם ארצה לאתחל את המחשב? כשמאתחלים את המחשב המערכת מבצעת שמירת נתונים ואז מאתחלת, לאן ואיך ישמרו הנתונים באיתחול? בקיצור, מה הן היתרונות ומה הן החסרונות ואיך ניתן להתגבר עליהן?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אוקיי חשבתי על זה לרוב יש כל מיני PROCESS שסתם תקועים לנו בזכרון ומבזבזים משאבים יקרים. כמו נניח המדפסת שירותי רשת ועוד שטויות. השאלה שלי, האם אני יכול ליצור "פרופיל" כזה שבלחיצת עכבר או RESET אני נכנס אליו, ואז כל הדברים הלא חיונים האלו מבוטלים. וכשאני רוצה, אני חוזר לפרופיל הרגיל שלי עבור DESKTOP וכו' ?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-