עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת והבין פעם אחת ולתמיד איך מכבים את הכפתורים המעצבנים האלה שתקועים במקומות אסטרטגים. *לא בטוח שזה המקום להודעה הזאת*

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  3. מאחר והתקנתי XP מחדש חשוב לי לא להעמיס עדכונים לא חשובים או כאלו שגורמים יותר נזק מתועלת. אילו עדכונים לדעתכם חשוב שאתקין ועל אילו לוותר? :

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  4. Started by benor,

אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by Moooshe,

אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. אני זוכר שפעם מישהו העלאה קובץ REG שמסדר את הבעיה הזו. כשאני מנסה להיכנס לאתר הדורש שם משתמש וסיסמא ככתובת כזו לדוגמא: http://user:password@url.com אני מקבל הודעה ב- title של האקספלוראר "תחביר לא חוקי". למישהו יש את הקובץ שמסדר את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  7. הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  8. היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו... עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by Bug,

אני רוצה לקבל קצת פרטים על מערכת ההפעלה הזאת, לאיזה משתמשים היא מיועדת, מה החידושים בה, ההיתרונות , החסרונות וכו' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by TimoTy,

טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by LOL,

?(השאלה בכותרת)

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by smalery,

שלום לכם, יש לי בעייה בWINXP, כאשר אני מנסה להחליף את הדרך שבה משתמשים מתחברים מופיעה לי ההודעה הבאה: Client servies for NetWare has disable the Welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Servies For NetWare. יש אצלי בלוח בקרה תוכנה - CSNW שהיא "CLIENT SERVIES FOR NETWARE" אבל אין שום דרך להסיר אותה, לא דרך הוספה הסרה וגם לא דרכה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  13. Started by Blue Omega,

אוקיי אז זה העיניין יש לי P-3 600MHZ ומותקנת עליה windows 98se ואני רוצה להחליך ל- windows 2000 pro. השאלה היא אם כדאי לי להעבור? ואם לא אז למה?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by buuhaa,

אהלן. אני מעוניינת לנסות ולתקן את בעיית הריסטים האינסופיים שנכנסה אליהם המערכת. לפני עליית הדסקטופ המחשב כבה ונדלק שוב. באיזה פקודות יש להשתמש ב- RECOVERY CONSOLE ? עשיתי HELP ולא כל כך הבנתי איך להמשיך. תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  15. Started by __MIKO__,

בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by itayze,

אתמול לא עלה לי חלונות אז עשיתי שיחזור וכשעלה המחשב הוא היה בלי עברית, (יש לי hebrew xp מותקן) הלכתי להגדרות ושיניתי שיהיו תפריטים בעברית עשיתי ריסט ולא עבד והגדרה בתפריטים נשארה זהה (english) , התקנתי מחדש את ה hebrew pack ולא עזר , יש למישהו רעינות?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  17. בXP ובמערכות הפעלה הישנות זה היה סטנדרט. עכשיו בWIN7 שככו את זה? מה ניראה להם ששיתוף קבצים במערכת הפעלה בימינו לא שמיש כמו בעידן של XP/98 וכו.. אשמח לפתרון

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון?? או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  19. Started by davenos,

מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?

20. Started by רומן גרוס,

Superior Windows XP x64 Edition (64 bit) revival 6 2009 מה הפירוש " SUPERIOR " ? REVIVAL 6 ? מה זה ? מערכת הפעלה חדשה של מייקרוסופט ?

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by Andrey22,

העברתי את תיקיית ה-MY DOCUMENT ל-WINDOWS 7 ולאחר ריסטרט הקבצים נעלמו והתפנה מקום רב בקשיח,ביטלתי את סל המחזור לפני כן ןכך גם את SYSTEM RESTORE,הגדרות החייגן גם כן נעלמו לאחר רסטרט,מדובר ב- BUILD 7600 X86 32 BIT

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  22. Started by roey1,

1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ). השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP 2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP 3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום. האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל. תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  23. איך אפשר לדעת מתי הפעם האחרונה שעשיתי ריסט למחשב? יש משהו מובנה בווינדוס, לא בתוכנה חיצונית? ולא כמה זמן מחובר לאינטרנט...כי בכל זאת זה נופל ומתנתק אני רוצה לדעת זמן מדויק כמה ימים שעות וכו'.. תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by IlanF,

נעלמו לי כונני הדיסקים... הם לא מופיעים פתאום בcomputer... יש לי שני כוננים, אחד (E) כונן דיסקים פיזי, ואחד (G) כונן וירטואלי של daemon tools. שניהם נעלמו. הפעלתי את המשחב מחדש ואפילו הרצתי התקנת תיקון (לא בגלל הבעיה הזאת). הכוננים עדיין לא מופיעים. שני הכוננים מופיעים בdevie manager עם סימן קריאה וכשאני נכנס למאפיינים שלהם כתוב לי: Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39) מה לעזעזל הולך פה ???

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by ido7,

אני עובד על יצירת התקנה Unattended , הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שמפריע לי - ההתקנה מדלגת לי על שמסך הזה: ---התמונה מצורפת למטה--- (המסף הכחול עם האישור של ה-F8 , ריפר לווינדווס וכו'...) משום מה זה פשוט מדלג עליו וישר מגיע למסך של חלוקה למחיצות... הנה הקובץ winnt.sif שלי: [Data] AutomaticUpdates="Yes" MsDosInitiated=0 UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=DefaultHide UnattendSwitch="No" OemPreinstall="Yes" OemSkipEula="Yes" WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 DriverSigningPolicy=Ignore NonDriverSigningPolicy=Ignore [systemRestore] [GuiUnattended] AdminPassword=* TimeZone=135 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.