עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by em28,

בהתקנה חדשה של XP החלטתי שאני רוצה להעביר את תיקיית program files לכונן אחר. למה ? כדי שאם אצטרך לפרמט לא אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות . הגיוני , לא ? איך אני מודיע ל-XP על החלטתי , כלאמר שברירת המחדל תהיה במקום C:/program files נניח H:/program files ? האם העברה לכונן אחר באמת תמנע את הצורך להתקין את התוכנות מחדש ? ומה עם הרגיסטרי ? איך אני סורק את הכונן ומעגכן את ערכי הרגיסטרי ?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  2. כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by מישה,

המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by samsam76,

יש דרך לחסום לחלוטין גישה לכוננים שמחוברים למחשב ( בשם משתמש מסויים )? כי לפי מה שמצאתי זה נראה שלא אבל נראה לי מוזר שאין. אז מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  6. Started by __MIKO__,

במחשב מרסטרט לי כבר פעמיים אתמול. XP מצורף קובץ minidump לעזרתכם אודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  7. Started by elyfox2000,

מה שונא ב windows gamer nvidia edition מ windows vista ultimate אני מאוד רוצה לדעת כי ראיתי שיצאו שתי גירסאות למערכת זו ATI ו NVIDIA מי שניסה את המערכת הזו או יודע הוא מוזמן לתת הסברים אני כעיקרון רוצה לדעת רק במה היא שונא מבחינת ביצועים ומהירות יותר טובים מ VISTA ULTIMATE אשמח לקבל תשובה בנושא.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  8. Started by Einat,

שלום, על המחשב מותקנות אצלי שתי מערכות הפעלה. שתיהן XP ושתיהן מותקנות על אותה מחיצה (כונן c). מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהמערכת העודפת? האם מספיק לערוך את boot.ini ולמחוק את קבצי המערכת הלא רצויה או שזה לא יעבוד / יגרום נזק למערכת שתישאר? תודה מראש לעונים.

9. Started by Shasoosh,

ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by manenbu,

שאלה בקשר לשדרוגי מערכת וכאלה. אחותי מתכננת לקנות בשבילי לפטופ בארה"ב. הלפטופים שם מגיעים עם windows vista אני מניח (כמו בכל מקום), אבל יש כאלה שמגיעים עם שובר ל windows 7 שאתה מקבל חינם (או שלא? לא יודע) ברגע שאתה רוצה לשדרג. השאלה שלי - איך זה בדיוק עובד? השובר לשדרוג, מאפשר לי לשדרג ל 32 או 64 או שניהם? והאם השובר יהיה תקף גם בארץ?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by DarkeyE,

בתכלס ביטלתי כבר את הדבר הזה דרך הלוח בקרה , אבל כל הזמן יש לי מין התראה קטנה כזאת בצד שקופצת ליד השעון שואמרת שהבקרת חשבון משתמשים מנותק זה משגע אותי אפשר לבטל את זה איכשהו ?! זאת הבעיה.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  12. Started by michael1232,

יש לי עכבר של לוגיטק mx518 עם דריברים הכי חדשים ועכשיו אחרי פירמוט שמתי לב שהעכבר יוצא מגבולת המסך בצד שמואל וגם למטה אבל שניסתי להקטין את המסך בעזרת הכפתורים הסמן של העכבר עדין גולש לאזור השחור. מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by yuda911,

הרבה פעמים שאני מפעיל את האימיול למשך הלילה או להרבה זמן ואני לא נוגע במחשב המחשב מתכבה לי ומופיע לי מסך כחול עם ההודעה הבאה: ... ... DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ... ... ... tcpip.sys - Adress BAF6E104 base at BAF66000, DateStamp 3d6de222 ... מה אני אמור לעשות בשביל לתקן את הבעיה??...

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  14. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by ar2r,

אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us

16. Started by ronf6,

כותרת. תגיבו סקר פתוח כמובן.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  17. אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by kikkler,

האתר www.hughsearch.net הצליח להשתלט לי על הדפדפן בצורה די עויינת - כל הקלדה של כתובת, במקום להביא אותה לאתר גורמת לחיפוש של אותה כתובת באותו אתר, hughsearch.net אפשר לראות בתמונה המצורפת איך זה נראה זה מתבטא גם בכך שאותו אתר נקבע כעמוד הפתיחה שלי, וכל ניסיון לשנות את זה רק הופכת את עמוד הפתיחה לתוצאת החיפוש של העמוד המבוקש (ניסוח קצת נפתל, אבל אם נאמר שקבעתי באפשרויות את עמוד הפתיחה שלי כ www.hwzone.co.il, עמוד הפתיחה יראה כמו בתמונה המצורפת) יש למישהו מושג איך מעיפים את השטות הזאת ? יש לציין שהדרך היחידה להיכנס לפורום הזה למשל היא להכניס כתובת מדוייקת של טופיק - למשל http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=60740

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  19. שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  20. Started by kalda01,

מדובר במחשב נייד LG X140 עם WIN7 STARTER. סגירת המיכסה מוגדרת ככניסה למצב שינה והבעייה שבהפעלת המחשב עולה מסך שחור עם הודעה שהמחשב לא נסגר בצורה מסודרת ויש לבצע איתחול מלא. ניסיתי גם סגירה עם HIBERNATE ואותה הבעייה בדיוק. יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  21. כל פעם שאני מחבר SD פשוט הוא לא מזהה אותו בכלל ואז נתקע לי כל מה שקשור ל-EXPLORER (המחשב שלי וכו...) והמחשב נהיה איטי ואז אני חייב להפעיל את המחשב מחדש. מישהו יודע מה הבעייה? (אין לי שום בעית חומרה זה מחשב חדש -סתכל במפרט שלי).

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  22. OMG!! what is dumprer 0 -u??? i found it when MSCONFIG showed up!! what is it?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  23. וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  24. יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  25. Started by Nick_Less,

אז ככה:אני כרגע מנסה לפרמט את המחשב שלי עם הארד דיסק שלי.משום מה לפני זה הכנסתי את הדיסק בזמן שהווינדוס עובד ,העתיק קבצים לתקייה מסויימת,ביצע ריסט. בזמן עליית המחשב אני נכנס להתקנה של וווינדוס עד כאן הכל עובד כשורה.אבל,ברגע שאני מנסה למחוק את המחיצה הקיימת © הוא לא נותן ורושם לי את ההודעה הזאת: Setup is unable to perform the requested operation on the selected partition. This partition contains temporary setup files that are required to complete the installation. To continue ,press ENTER זו הדרך שאני מפרמט איתה תמיד ואף פעם לא נתקלתי בבעיה מהסוג הזה. אולי אפשר פשוט למחוק את הקבציים שהווינדוס שם להתקנה בזמן שפעלתי עם הדיסק? שוב תודה מראש,בר

• 4 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים