עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום .. : יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה. אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1 הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP. כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל : האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל. כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  2. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים. ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7. כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים. מדובר במחשב i5 עם 8gb ram. האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by flesh2,

דבר ראשון חג שמח לכולם בבקשה אל תגידו לי לחפש פשוט אמא שלי מורידה משהו ברשת וכל האנטרנט איטי אז חיפוש יקח שנים \: אני צריך מדריך (חשוב מאוד שזה לא יהיה תוכנה, אני לא סומך עליהן לגמרי) לטוויקים לWIN XP PRO שיעבוד כמה שיותר מהר מצידי שזה יקח כמה שיותר שעות אפילו. תודה רבה, ושוב פעם- חג שמח

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  4. האם ניתן שכל סרט יחל לרוץ ב-XP WMP9 במסך מלא מן ההתחלה ללא צורך בלחיצה על ALT-ENTER? שאלה פשוטה, מקווה שיש גם תשובה פשוטה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  5. בXP ובמערכות הפעלה הישנות זה היה סטנדרט. עכשיו בWIN7 שככו את זה? מה ניראה להם ששיתוף קבצים במערכת הפעלה בימינו לא שמיש כמו בעידן של XP/98 וכו.. אשמח לפתרון

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  7. Started by lzion,

שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. תודה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by ag43,

יש דרך להגדיר לוינדוס שהמסמכים שיפתחו בNOTEPAD יפתחו אוטומטית משמאל לימין בלי אני אצטרך להוריד את הV כל פעם?

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by DuckDuck,

יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by The Un4givN,

יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  12. כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  13. הבעיה שלי היא כזאת: התקנתי אקס פי פרו - ואני לא יכול לכתוב בעברית בכל מה שקשור לאינטרנט. לדוגמה: בוואלה , אני לא יכול לעשות חיפוש בעברית , וגם את מה שכתבתי כאן העתקתי מהאי סי קיו. כבר ניסיתי: 1. להכנס ל קונטרול פאנל לשפות ולהוסיף 2. לשנות באקספלורר את השפה או להוסיף מה שמשונה זה שאני יכול לכתוב במחשב עברית וגם במסמכים. בקיצור , עזרה דחוף למי שיכול , אודה לכם מאד. ואם נתקעתם צרו קשר - שמח לעזור!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  14. לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בווינדוס אז מחקתי אותו והתקנתי אחד אחר(מדיסק אחר) עכשיו יש לי בעיה בכל מיני תוכנות(כמו מירק או סרבר אקסטרקטור( מי שמכיר)) שבמקום עבריית יש סימני שאלה או ג'יברישבווינדוס הקודם זה לא היה לי בגלל זה אני חושב שהבעיה בווינדוס יש לבעיה פתרון?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  15. Started by amit887,

שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  16. מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  17. בס"ד שלום רב, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, הוספתי כונן קשיח ישן שיש לי למחשב הנוכחי. אני מצליח להיכנס לכונן דרך הווינדוס, אבל לא למסמכים שלי ושולחן העבודה. המחשב כותב שאין לי אישור גישה לתיקיה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by guy29,

יש לי win xp , ושאני נכנס למנועי חיפוש כמו וואלה ודומיהם, כאשר אני בא להקליד ערך כלשהו לחיפוש הפונט יוצא לי ג'יבריש, לא משנה כמה ניסיתי לשחק עם ההגדרות. מישהו נתקל בבעיה דומה ?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  19. האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  20. Started by sir f,

בגלל סיבה לא ברורה הvnc server לא עולה לי בstartup. בmsconfig הוא בכלל לא מופיע. איך אני יכול לגרום באופן עצמאי לקובץ לעלות בstartup?

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by benor,

אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by shnord,

לאחר שכמה דברים נהפכו ליפנית במחשב שלי (האופיס) החלטתי לפרמט, אך כאשר התקנתי מחדש את כל העידכונים, במהלך התקנת sp1 מופיעה לי הודעה : The file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other applications and try again למישהו יש מושג איזה תוכנה יכולה להשתמש בזה? כי אני יודע שזה קובץ של משהו שקשור לדיסקים. (נ.ב. הדבר היחידי שקשור לדיסקים שנמצא במחשב שלי זה נרו ואלכוהול 120)

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by J0n1,

הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  24. שלוחצים על התחל -> הפעלה מה אני רושם בשביל לראות את הרשימה של התוכנות שעולות כשאני מפעיל את המחשב

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. Started by MoSQuiTo,

בנוסף לשאלה של איזה משניהם לבחור: איזה גרסה הכי מומלצת לכל אחד מהם? האם בשניהם צריך לדאוג להתקנת FIREWALL לפני שמתחברים לאינטרנט בראשונה בגלל ה-BLASTER?? (או שבכלל הוא הפסיק לתקוף???) תודה מראש, שגיא.

• 8 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.