עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 3pac,

שמתי לב רק אתמול. ב task manager הזיכרון הפיזי עומד על 70-80% ורק הwinamp והfirefox פועלים. אם אני לא מפעיל כלום הוא על 40-30%, ממש מוזר, לא? אני משתמש בwindows 7, המפרט בצד אם צריך. וחשוב לציין שאין לי בעיה במשחקים. תמונה http://img204.imageshack.us/img204/7483/95695047.jpg ???

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. צריך המלצה על אתר אמין שדרכו ניתן לבדוק מידע אודות תהליכים חשודים ובכלל הרצים במערכת ההפעלה XP. רשימה של תהליכים שלמשל הייתי מעוניין לדעת אודותם : alg.exe csrss.exe ctfmon.exe HsMgr.exe jqs.exe jusched.exe isass.exe MXmon.exe NclRSSrv.exe NclUSBrv.exe nokiaaserver.exe NokiaMServer.exe nvsvc32.exe rundll32.exe - תהליך המופיע פעמיים. smss.exe wdfmgr.exe wmiprvse.exe

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by OR007,

התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  5. Started by tomererez,

טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  6. יש לי windows xp pro אני מחפש את תקיית הסמלים של סרגל התחל -אלו שליד השעון - וויליום , אנטי וירוס וכו'... אודה מאוד אם מישהו יראה לי דרך להגיע לקבצים אלו . דוד .

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להסיר קיצורים מהתפריט שנפתח כאשר לוחצים לחיצה ימנית על קובץ כלשהו (למשל אם יש WinRar על המחשב אז יש שם אפשרויות כמו: "add to archive" או קיצורים של האנטי - וירוס כמו: "scan with avast" וכל מיני כאלה..) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Ashand,

מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  9. שלום אני רוצה לדעת איך אני מגדיר הרשאות של הורדה נגיד בתוכנת ה emule בחשבון guest בווינדוס vista ultimate ? תודה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by pro,

איזה מערכת הפעלה הכי אהבתם ???

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by HydroIT,

שלום. חבר שלי התעסק לי עם המחשב (טעות, לא נורא) - וניסה להתחבר לחשבון ADMIN שלא ממש קיים. (על המחשב יש רק חשבון אחד - עם הרשאות מלאות). בכל מקרה, מה שקרה הוא שפתאום כל הדברים שעלו עם המחשב - לא עולים יותר. לא מופיעים ב-MSCONFIG, בשום מקום. הם קיימים פיזית על המחשב, אבל לא עולים איתו יותר. בנוסף, הדרייבר המובנה של הכרטיס קול בלוח-אם (SoundMAX) - לא פועל יותר. אני מפעיל אותו ידנית והוא נותן הודעה שהוא לא יכול לפעול. יש פתרונות לבעייה? שחזור מערכת לא עזר... תודה.

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  14. Started by avihu1,

לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by TermiNal,

KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל - בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  16. Started by Retaliator,

שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Windows Server 2003 לא ניתן לבצע Windows Update, מישהו יודע כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה, אלון.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by chermesh,

לחלונות 7 שירותי text-to-speech, אך הם מוגבלים לגרסה האנגלית (המקורית) של מערכת ההפעלה. הגרסה עברית אינה מאפשרת פונקציה חשובה זו. האם תוכל/י להציע פתרון? שינוי בהגדרות? שימוש בתכנה חינמית (או אפילו מסחרית)? אני מעוניין בפתרון שיאפשר ניצול אופצית ה- text-to-speech באפליקצית Word 2007 ולא ככלי לקריאת טקסטים בתוך מסמך טקסט על ידי סימונם.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  18. הוינדוס 7 כבר מותקן אצל אחי, עכשיו התקנתי גם על המחשב שלי, לא אמורות להיות בעיות? עד עכשיו ירדו לי כל העדכונים מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  19. ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  20. שלום, אני לפני קניית מחשב חדש למשחקים ואני תוהה איזו גירסא של Windows 7 עלי לקנות על מנת לאפשר תאימות מירבית למשחקים חדשים וישנים. ההבדל העיקרי מבחינתי בין Home ל-Pro הוא ה-XP Mode אשר יכול לדמות מכונת XP שעל פניו נשמע לי כמו סביבה מושלמת למשחקים שלא תואמים Windows 7. כרגע אני מדבר על משחקים כמו Doom 3 ו-Half Life 2 אבל השאיפה שלי היא להתקין מערכת הפעלה שתיהיה תואמת לכמה שיותר משחקים. מדובר במחשב i5 עם 8gb ram. האם ה-XP Mode יודע להשתמש במאיץ גרפי ייעודי (לא מה שמגיע על המעבד)?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  21. אוקיי יש לי משחק שאני בא להתקין אותו על XP הוא אומר לי שאי אפשר וחובה להריץ אותו על WIN 98 איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה ומתקין אותו על XP? תודה מראש

22. Started by boss,

אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by yiftach2,

שלום, אני רוכש מחשב חדש ומעוניין לרכוש מערכת הפעלה, הרעיון היה לרכוש את WIN7 אבל ראיתי במספר פורמים אנשים שמציינים ש-WIN8 עולה 40$, באתר של מייקרוסופט רשום שאפשר לשדרג מ-WIN7 ל-8 ב-40$, כלומר צריך שה-7 יהיה כבר מותקן, יכול להיות שפיספסתי משהו ובאמת אפשר לרכוש WIN8 חדש ב-40$? תודה מראש למגיבים,

24. Started by The UnKnown,

dumprep 0 -k זה נמצא תחת הלשונית "startup icon" מזה בכלל?!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  25. שלום, יש בפני שתי בעיות: 1.כמו שמצויין בכותרת ;D , אני מרוקן את כל ספריות הזמניות הכל!!! אבל עדיין מסתבר שהחלונות שוקל 2.5GB פעם היה לי כונן של מערכת הפעלה 2GB והוא התמלא, שיניתי את החלוקה ל4GB והוא עדיין מתמלא, ברור לי שבערך 1GB זה הפייג'ינג פייל, אבל למה חלונות מתרחב עם הזמן??? ??? . 2. הלכתי לחבר שלי, לתומי הפעלתי את סנדרה והיא גילתה משהוא מעניין, יש לו מעבד 1.7GHZ של אינטל, אבל סנדרה אומרת שהליבה שלו היא WILLMATE. האים זה אפשרי? יכול להיות שמכרו לו מחשב עם OC? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים