Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על אפשרות ליצור דיסק התקנה\IMAGE שפשוט יועתק יחד עם התקנה מלאה של וינדוס, ותוכנות ועידכונים, ללא דרייברים (פלטפורמות שונות), איך אני מתחיל ליצור דבר כזה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי מספק סרטים והעברתי אותם לספריה מסוימית ומאז כל פעם שאני מנסה להיכנס לספריה , היא נתקעת ואני חייב לסגור אותה ממנהל המשימות אין לי בעיה למחוק אותם הבעיה היא שאני לא יכול לעשות אפילו את זה כי המחשב נתקע מה הבעיה ואיך פותרים אותה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני גולש עם XP אקפלורר 6.0 (מרוצה ממנו, ולא מכביד). כל פעם, ללא שום סיבה נראית לעין, מופיעה הודעת "יישום ביצע פעולה לא חוקית" ואופציית "סגור", שכמובן סוגר את כל החלונות של הגלישה. בחודש האחרון המצב בלתי נסבל... ממה הבעיה? איך ניתן לפתור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 85FBA510 BCP2: 8F3110A8 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\062110-16489-01.dmp C:\Users\Niko\AppData\Local\Temp\WER-27705-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt יכול להיות שזה משהו ב…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום המסך פתיחה של חלונות XP שרשום "ברוך הבא" נעלם ובימקומו יש לי מסך עם שם המשתמש שלי(כמו בחלונות 98) ומתי שאני לוחץ ctrl+alt+delete הוא לא מעלה יש את מנהל המשימות אלה מראה לי קודם חלון שיש לי כמה אפשרויות לבחור. משהו יודע אך אני יכול להחזיר את זה למה שזה היה? נ.ב נישאתי להביא צילום מסך אך זה לא צילם לי :'( אני מקווה שמה שרשמתי מספיק
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן! ידידה שלי קונה עכשיו מחשב חדש, והיא תוהה אם אפשר להשיג בזול Windows 7 ואופיס לסטודנטים (היא סטודנטית למדמ"ח באוניברסיטת תל אביב). תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. איך אפשר להעלים את האייקון של המחשב שלי מהשולחן עבודה שלא יראו אותו? 2. האם אפשר להוריד את החיצים האלה שיש על קיצורי דרך? 3. איך אני קובע שאייקון מסויים יהיה האייקון של כל התיקיות למשל? נ.ב אני מחפש כבר הרבה הרבה זמן גם בפורומים וגם באינטרנט אחרי אתרים מוצלחים של אייקונים (שאפשר לקבע ללא תוכנות, כאילו פשוט קבצי אייקון) בעיקר של מק אם תוכלו להביא לי אתר אודה לכם תודה
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום. כשאני עושה ctrl+alt+dlt ואני נכנס לproccess יש שם משהו שאוכל לי את הזכרון איזה 40 מגה ואני לא יודע מזה כי אני לא רואה שום תוכנה רצה בשם הזה. משהו יודע מה זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד Q9300 לוח אם Asus P5Q (P45) זיכרון ראם 2GB דיסק קשיח 500GB כרטיס מסך HD4850 איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו.... ועוד שאלה.. אם לחבר שלי יש vista ultimate מקורי.. אני יוכל להתקין את המערכת גם על המחשב שלי????
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מעלה את המחשב לאחר הופעת החלון של WIN 7 (הכחול) המחשב נתקע על מסך שחור ולא יוצא ממנו. נכון לעכשיו אני רץ על "מצב בטח" והתחלתי להריץ בדיקת וירוסים אך אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה או פתרונה. אשמח לעזרתכם בנושא. יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מתחרפן! בבקשה קצת עזרה עם זה. אני נכנס לתיקיה, מגדיר שתהיה משותפת, הולך למחשב עם XP פותח את מיקומי הרשת, מנסה להוסיף את התיקייה ואז רשום לי שאין לי הרשאות להכנס לתיקייה. למרות שאפשרתי הרשאות!! ג'יזס אני משתגע מזה, בבקשה תנו לי צעדים איך לשתף תיקיה מסכנה מויסטה לXP!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן ווינדוס XP על כונן ש-VISTA נמצאת עליו אני מפעיל את המחשב והוא לא נותן לי אפשרות לבחור איזה ווינדוס לעלות אני חייב את ויסטה דחוף! בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בזמן התקנת מערכת הפעלה Win7 לא מחקתי את המחיצה של system-משהו, ובזמן תהליך ההתקנה, באחד האתחולים, הופיעו 2 מערכות הפעלה. כרגע, לאחר שההתקנה הושלמה, המערכת הפעלה עולה ישר בלי לרשום שיש לי 2 מערכות הפעלה. אבל עדיין הייתי רוצה להיות בטוח שהעניין הזה לא יפריע לי בהמשך. (יגרום לאיזה באגים או מה שזה לא יהיה)
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
בדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס 7 עם גרסה מלאה אחרי שגרסת הRC פג תוקפה. התחלתי להתקין אבל עוד לפני ההתקנה היו אפשרויות של גיבוי למערכת ולהכנס לCMD וכאלה. נכנסתי לCMD ועשיתי דרך שם פורמט לדיסקים שלי ולאחר מכן אחרי אתחול המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is missing. איך אני פותר את זה או לחילופין מוצא את הקובץ הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני גורם ל - WINDOWS XP להכנס ישירות למשתמש לי ברגע שאני מפעיל את המחשב - ולדלג על המסך שבו אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי כדי להתחיל לעבוד?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי Windows Vista שחובר לראוטר בצורה קווית, ולמחשבים אחרים בצורה אלחוטית. תחילה, המחשבים האלחוטיים יכולו להתחבר למחשב שלי על ידי הקשת ה- IP של המחשב שלי, אך לפני מספר ימים התקנתי Kaspersky anti virus ועדכנתי את המערכת של Windows Vista, מאז המחשבים הפסקו לזהות אותי, ורק אני יכול להתחבר אליהם. - אין ברשותי Fire Wall. - כל מחשבי הרשת בעלי Windows XP, רק שלי Windows Vista. - הפורטים של ה Fire wall פתוחים! - ה Fire wall של Windows כבוי בכל המחשבים. - ה שיתוף מידע של Windows Vista פעיל! * הבעיה התחילה באותו יום שהתקהנתי את עדכוני ה Windows ו Kaspersky anti virus. אני חדש כאן, כך שאם ההודעה הזו נמצאת בפורום לא נכון אני מצעטר מאוד. תודה מראש, Vergil
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכם: יש לי 2 בעיות ואני מקווה שתצליחו לעזור לי : 1> MESSENGER - יש לי מסנג'ר 6.1 WINXP יש לי בעיה כאשר אני מבקש לבצע שיחת שמע הוא רושם לי למטה מתחבר למחשב של אלכס (לצורך הענין) האח"כ הוא אומר " ??אלכס ביטל/ה את ההזמנה להתחיל שיחת שמע" באדום והוא לא מתחבר (חשוב לציין שיש חברים שאני כן יכול לדבר איתם ויש כאלו שלא ) לאלכס ייש לו ווינדוס 98 מסנג'ר 6 נ-ב: אם זה יכול להיות שיש לו פיירוול מובנה של הווינדוס אז איך מורידים אותו ועוד בעיה : יש לי בעיה בדפדפן INTERNET EXPLORER 6.0 אין לי אפשרות לפתוח קבצים של מדיה פלייר כדיי לראות אותו בחלון למטה (באינטרנט) אני צריך לדעת מה או איך מתקשר המדיה פלייר ו האקספלורר תוה רבה רבה לעונים !!!!!!!! ומצטער על מקודם שלא קראתי את חוקי …
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חברים!!! אז ככה... הבעיה שלי לא מסובכת כל כך... פשוט אין לי מושג איך אני פותר את הבעיה המעצבנת!!! אתם בטח מכירים שאתם לוחצים כפתור ימני על קובץ, קיצור דרך כדי להיכנס לשם... הבעיה שלי היא שתמיד אבל תמיד היה לי באפשרויות אופציה Open לאחר התקנה מחדש של המחשב - אין Open אלא רק Open With!!! איך אני מסדר את הבעיה הזאת?!!? הצילו...... מקווה שמשהו יוכל לעזור לי!!! בתודה אדי נ.ב צירפתי תמונה לבעיה... הנה אני מנסה להיכנס לתוך כונן c ואין לי אפשרות של Open! אלא רק Open With!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי דיסק VISTA ULTIMATE ב-2 שפות: אנגלית ועברית. אני עושה BOOT מהדיסק, בוחר את השפה האנגלית, בוחר את המחיצה הרצוייה, וההתקנה מתחילה לרוץ. בסוף הextracting files מופיעה ההודעה: windows could not install the selected language. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי internet explorer 5 ו-WIN 98. הקטע הוא שכשאני פותח ספריות האפשרות של הלחצן "הקודם" דהויה (לא פועלת) ולכן כשאני צריך לפתוח הרבה ספריות באותו עמוד יש לי בלאגן מרוב דפים שנפתחים וזה משגע. יש פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בכל עליה של המחשב זה עולה לי, לשנות ל NORMAL או להשאיר ככה ? איך זה צריך להיות ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי שלח לי היום בICQ: יש לי איזה בעיה במחשב ואני חושב שאתה יכול לעזור לי. כשאני לוחץ לעשות סיים משימה (קנטרל + אלט+ דליט) החלון נפתח וישר נסגר! אותו דבר גם כשאני עושה בהפעלה (RUN) אם אני כותב לו msconfig. הרצתי סריקה עם אד-אוור6 ועשיתי בדיקת ווירוסים, כלום! מה אני יכול לעשות?? אין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב והתקנתי בו ווינדוס מדיסק צרוב והכול היה בסדר גמור עכשו אח שלי קנה מחשב נייח חדש בלי מערכת הפעלה ושהכנסתי את אותו דיסק יש מסך שחור אין BIOS ניסיתי ללחוץ על F1 F2 F3 F12 F8 F9 DEL ALT- כול הכפתורים במקלדת בדקתי את החיבורים של המסך- המסך מחובר מה עוד יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-