Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בקשר לשדרג לווינדוס 8 (אני יודע שקבר שאלו את זה אבל זה שונה) א. יש לי גירסה קנויה של ווינדוס 7 אבל הסיריאל הלך לאיבוד האם זה יגרום לבעיה בקשר להתקנת השדרוג ב. האם אפשר להשתמש בסיריאל של הווינדוס xp שלי במקום ג.אם יש אפשרות לכחת דיסק של xbox ולהפעיל אותו אל ווינדוס 8 ישירות ד.האם יש אפשרות לפתח אפליקציות לווינדוס אם פייטון אשמח לכמה שיותר עזרה בנושא וגם לדע האישית שלכם אל המערכת
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן כולם, דבר ראשון חג שמח אמי איתמר, אני קניתי מחשב בסוף 2006 ע"פ המלצות מפורום חומרה ועד היום אני מאוד מאוד מרוצה ממנו. שדרגתי אותו מעט (2 מקלות של ג'יגה RAM וכ.קול ליציאה אופטית) מאז שקניתי, להלן המפרט המקורי: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU Western Digital 250GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Geil 1GB (512MB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory Computer Assembly EVGA e-Geforce 7600GT KO PCX 256MB DVI Video Card והנה סקרינשוט של CPUZ: כרגע אני מריץ וינדוס XP 32 ביט, וסה"כ בלי תלונות. שימושיי העיק…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום3 שאיננו מחובר לאינטרנט והוא משמש לעבודות משרדיות ולצפייה בסרטים. מותקן עליו WIN98. האם כדאי לי לשדרג ל- WIN98SE? זה יתרום במשהו לביצועים?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
בדיון הרשמי כתוב שלא מומלץ אבל הדיון כבר ישן ואולי דברים השתנו. האם מאז הדיון מספר תוכנות גדול קיבל התאמה ל64BIT? תודה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מומלץ להתקין ויסטה 64 ביט ? אני לפני התקנת המחשב מחדש וחשבתי לנסות מה אתם אומרים? המחשב הוא מחשב חזק ככה שאני לא מודאג מהביצועים אני חושש רק לגבי משחקים ותוכנות למיניהם תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני פריק של חידושים ומאוהב במראה של הויסטה,נמאס לי מהמראה הישן של הXP,אני עובד עם תוכנות מוזיקה כגון קיו בייס ועם המון פלאגים ובעבר היו המון בעיות של אי-תאימות והרבה תוכנות לא עלו לי,יש למישהו מושג אם ווינדוס עבדו על הבעייה הזאת ? ובכלל אני חולה על משחקי מחשב ואני יודע שמשחקים עובדים הרבה יותר טוב על ויסטה ועם DIRECT-X 10,אפשר להגיד שעדיין לא נהניתי מהכרטיס שלי כי עדיין לא חוויתי משחק בDIRECT X 10,ויש לי בכלל מסך HD....
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה נגנב לי לפטופ עם WINDOWS מקורי שהיה מותקן עליו . נשארתי עם דיסק מקורי של HP עם גירסת WINDOWS מקורי עליו אך ללא מדבקת הרשיון {הייתה מודבקת על הלפטופ ככל הנראה} האם זה חוקי להשתמש בגרסה זו על מחשב במשרד שלי ? הרי שילמתי עבור הWINDOWS כשקניתי את הלפטופ!
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp home edition מקורי שהותקן על מחשב ישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש -השאלה האם אני יכול להתקין למחשב חדש ללא חשש ? ואת המחשב הישן אני אמחק אותו לגמרי מכל מערכות ההפעלה כך שלמעשה רק המחשב החדש יהיה עם הווינדוס שלי
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצורף תמונה הקובץ האחרון pagefile.sys שוקל 2 גיגה , הוא הכרחי לפעולה תקינה של המערכת? מה זה ה System Volume Information אני אפילו לא יכול למחוק אותו. אני זוכר שפעם הוינדווס לא עלה לי בגלל שהקובץ ntldr היה חסר ובכלל מה זה כל הקבצים האלה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, יצרתי USER חדש במחשב עם חלונות XP והגדרתי אותו כמנהל, כדי שאוכל למחוק את ה-USER הראשי שלי. עשיתי מחיקה כולל מחיקת קבצים, האם כל הקבצים שלי שהיו לי במחשב (בהנחה שאחסנתי אותם ב"מסמכים שלי" ועל שולחן העבודה) נמחקו לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ליבת את'לון 1800, 1G זיכרון. נכון לעכשיו יש לו ווינדוס xp והוא מתפקד בלי בעיות האם הוא יכול להחזיק ווינדוס 7?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהיה דיון על זה אבל זה היה יום או יומיים אחרי השחרור שלו.. בינתיים עבר קצת זמן ואולי עלו דברים חדשים.. יש שיפור בביצועים? יציבות\אי יציבות מוגברת? תמיכה\חוסר תמיכה בדברים? וכל דבר אחר... בתודה מראש, אני
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התעלמות טוטאלית מתלונות המשתמשים על WIN 8. אני באמת לא יודע האם הם סתומים או שפשוט לא אכפת להם מהמשתמשים בזמן שהם מנסים לדחוף את החזון המפגר שלהם. העיקר שאפשר לבחור את הרקע מתוך קשת של צבעים.
-
- 162 תגובות
- 16.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אם כן האם גם למערכת זאת יש כבר SP2 ? ומה מיוחד במע' זאת ( כמובן לבעלי מעבד שתומך ב 64bit ) ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זה כבר עדכון שני אחרי הודעת מיקרוסופט שתפסיק לתמוך בוינדוס XP אז הפסיקה או שלא בדיוק, והם מבינים שעוד רבים משתמשים עם מערכת ההפעלה הישנה ולכן היא ממשיכה לעדכן ולעניות דעתי זה גם אינטרס שלה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ציטוט מזויע (לפחות אותי) מכתבה ב-Ynet, שמבשרת שכפתור "התחל" (שיקפיץ את ממשק האריחים של חלונות 8, ולא את תפריט התחל של חלונות XP-7) יחזור בגרסה 8.1: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4397484,00.html עם תגובה שכזו מצד מפתחי מיקרוסופט על הכרזת דבר חסר תועלת/משמעות בכנס המפתחים של מיקרוסופט (BUILD), שבדרך כלל מאופיינת לכנסי מפתחים של חברת אפל ולא לכנסים של חברות אחרות, אני מתחיל לחשוב שמיקרוסופט עומדת להפוך לאפל.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע איך לעשות שהאימייל של וואלה יגיע לאאוטלוק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שחכתי איך עושים זאת.... אני אודה מאוד למי שיזכיר לי איך עושים זאת.. לפי זכרוני זאת לא פעולה מסובכת...פשוט צריך לדעת!!! בתודה ניר
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בעבר הייתה לי תוכנה שיודעת לזהות את מפתח המוצר של מוצרי MICROSOFT,אך אינני זוכר את שמה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אז חשבתי למחוק את הקבצים עצמם, רק שזה גם לא ניתן, כי זה בRAR או מסיבה לא מובנת אחרת. אז מה- טיפשי או נכון לעשות?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
והאם זה תורם לביצועים .. ?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-