עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by polkmen,

אני מבקש את עזרתכם להתקין חלונות 2000 על XP. כלומר במקום הXP. אני יודע שצריך להכין 4 דיסקטים לביצוע BOOT, אז יש לי אותם, הכל טוב ויפה עד שהמחשב מבקש להכניס את הCD. אני מכניס את הCD ושם נתקעת ההתקנה. זה קרה עם שני דיסקים שונים. יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by lior12,

יש לי מחשב ישן שיש לו משתמש אחד אבל מהישנים שאין משתמשים ואפשר להוריד את הסיסמא בadminstor זה מערכת הפעלה שכתוב 1985 -2001 . בפתיחה אתה צריך להכניס שם משתמש וסיסמא וזה לא קולט לי משום מה את הפרטים. הכנסתי אותו לפייס מוד עדיין עושה אותו הדבר. מה אפשר לעשות זה ממש דחוף ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hararim,

התקנתי VISTA ULTIMATE ויש לי בעיה עם העידכונים. כשאני מנסה להתקין עידכונים זה תקוע על 0% ולא זז במשך שעות. הורדתי גם את ה SP1 והוא רושם לי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה. מה עלי לעשות?

4. Started by iveco,

משעמם לי ואני רוצה לפרמט את המחשב , מה הכי אידיאלי ? יש לי 3 דיסקים קשיחים 1. 80GB סיגייט . SATA2 2. 500GB תושיבא SATA3 3. 500GB תושיבא SATA3 מאחר ואין הבדל בפועל בין SATA2 ל SATA3 חשבתי לקחת את ה 80 גיגה ולהתקין עליו מערכת הפעלה ועל השאר רק סרטים , תוכנות מה אמור להיות על ה 80 גיגה רק מערכת הפעלה ודרייברים ? תוכנות כמו צריבה , VLC וכו' להתקין רגיל על כונן C 80GB או על התושיבא ? חשבתי למשל אם אפשר להתקין דפדפן על כונן D או E במקום על C ? להשאיר את ה 80 גיגה כמה שיותר נקי רק מערכת הפעלה . הבעיה שיש מלא תוכנות שלא נותנות שום התקנה חוץ מ C עם המערכת ההפעלה אני רוצה ממש לנתק את C עם מערכת ההפעלה משאר התוכנות אפיל…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by stingeR-,

שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. אני לא יודע אם כבר שאלו אבל בכל זאת... כשאני פותח את המחשב ומכניס סיסמה למשתמש שלי בוינדוס אני פתאום צריך לחכות 2 דקות בערך עד שהמוזיקה של הוינדוס נשמעת ואחרי 5 דקות בערך הדסקטופ עולה ואני יכול סוף סוף להשתמש במחשב. ניסיתי כבר לפתוח ולסגור את האקספולרר דרך CTRL + ALT + DELETE אבל זה לא עוזר. גם לפתוח משתמש חדש במחשב זה לא הפתרון. ודרך אגב המחשב שלי לא כל הזמן עשה את זה... זה התחיל רק עכשיו. יש למישהו פיתרון? :s05: תודה מראש לעוזר.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. Started by avivk,

שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היתה לי עבודה לבית-הספר... להכנס לפורום של ביה"ס, ולכתוב שם המלצה על ספר (דוברי אנגלית). במשך שעה וחצי ישבתי וכתבתי, ההודעה יצאה לי מושלמת, המבנה, אוצר-המילים... לחצתי Send, וקיבלתי הודעה "נא הכנס הודעה מסודרת דרך הטפסים הרלוונטיים". זה לא מערכת פורומים רגילה, אני חושב שהאחראית אתר בנתה אותה... מרוב להט נכנסתי חזרה לפורום, לראות אולי זה כן שם, ולא מצאתי... רק כדי לקלוט שאין דרך חזרה, ויכלתי ללחוץ back בזמן כדי לשחזר את הטקסט. השאלה שלי, האם אפשר לשחזר את זה בדרך כלשהי? אני יודע שיש תוכנות שמתעדות את הכפתורים במקלדת שנלחצים, אם אני אתקין עכשיו הוא יזהה דברים שהוקלדו לפני ההתקנה? בבקשה. אני נואש. אין מצב שאכתוב משהו ברמה כזאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by AdiR^SiNaI,

מחקתי את הוינדוס עכשיו אין לי מערכת. עכשיו, יש אפשרות להתקין וינדוס בלי הדיסקטים של boot disk ו ghost ?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. פעם פתחת נושא על שינוי גדול החלון של האינטרנט אקספלורר ונתנו לי תשובה שצריך לשנות תערך הבא ל0 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main] "Window_Placement"="0" זה לאינטרנט אקספלורר ...עכשיו נאי שואל אם יש דבר דומה לתקיות המחשב !

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by Tamir92,

כותרת

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by matliv,

כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  14. איך לעשות שכאשר עושים קליק ימני וחדש יהיה ליצור מסמך וורד ב xp היה אפשרות בויסטה לא

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. יש למישהו המלצה לתוכנה רלוונטית ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Dumbass,

שלום, א. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות שיכולות לעזור לי. ב. ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס XP עם SP2, אני רוצה להתקין אותו על הארד דיסק (שלצורך העניין, לא קיים עליו שום דבר), משום מה אני לא מצליח להפעיל את הבוט מהדיסק, מה עוד ניתן לעשות? שמעתי על איזה בוט מדיסקט פלופי או משהו כזה אבל אין לי מושג מה לעשות, (אני יודע שצריך ליצור דיסקט לבוט), אבל אין לי מושג איך ליצור אותו ולהריץ אותו, ככה שאם תוכלו לעזור אני אשמח מאוד :} תודה רבה

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  17. Started by yonir,

איך אני יכול לגרום ל-windows להראות לי עברית ולא ג'יבריש ב-command prompt (החלון דמוי DOS שמקבלים ע"י cmd) ? תודה

• 3 תגובות
    • 16.8k צפיות
  18. Started by AnTiSh0ck,

התקנתי XP SP2 באנגלית על אחד המחשבים ואי אפשר לכתוב בעברית, הלכתי להגדרות השפה.. ואי אפשר להוסיף עברית.. אין לו ברשימה =\ יש איזה פאטץ' שאפשר להוריד שיסדר את הבעיה ? או שיש אפשרות אחרת ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by moshe_ha,

כל פעם שאני לוחץ קיצור דרך לתוכנה או משהו או קובץ EXE אז במקום לפתוח לי תקובץ הוינדוס פותח את חלון ה-Open With ואז אני צריך לבחור תקובץ EXE ורק אז הוא מפעיל .... איך פותרים תדבר המעצבן הזה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by SeeYouInHell,

לא יקרה כלום אם אני אתקין 64 BIT על מחשב עם 1G RAM נכון אני יודע לא מומלץ אבל יש לי גירסא מושלמת (אין לי כוח להוריד 32) וגם זה ממש אבל ממש זמני עד המחשב החדש וכן המחשב שלי תומך ב64 פשוט בwindows adviser הוא אומר שרצוי שיהיה 2GB לOPTIMAL אז כאילו זה סתם שטויות הרי הוא יעבוד כמו 32 עם 1GB ככה שזה לא באמת משנה נכון?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  21. כל פעם שהווינדוז עולה, הנסך נכנס להמתנה (כמו שכשהוא ב"חיסכון בחשמל", רק שהוא לא יוצא מזה) ניסיתי לחבר מחשב אחר למסך הזה, וקרתה שם אותה בעיה החלק המוזר הוא, שכשחיברתי את המחשב הראשון למסך אחר, אותה הבעיה הופיעה גם בו. סייף מוד עובד, רק העלאה רגילה של הווינדוז לא עובדת. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  22. זה הכותרת שלה: prutsct has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. ניסיתי להפעיל מחדש לא עזר, עשיתי "תשלח" "אל תשלח" מלא פעמיים לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום לכם. אז ככה קניתי מחשב חדש לפני 4 חודשיים לערך. ובאתי להתקין עליו win xp home מקורי כמובן, כשאני מעלה את הדיסק של ה- xp ב- boot , ואז אני לוחץ לו f6 אוו f2 לא זוכר בידיוק, אז הוא מבקש שאני ישים דיסקט של ה- sata בשביל לזהות אותו (הכוונה היא לארד דיסק שלי). הבעייה היא שאין לי בכלל כונן פלופי . מה עושים במצב כזה , איך אני יכול בכל זאת להתקין את המערכת הפעלה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חיברתי בחיבור ה COM1 שלו עכבר , והעבר המובנה של הנייד עדיין פועל וזה מפריע לי , איך אני יכול להפסיק אותו. [כשזה ב PS2 הוא מפסיק אוטומטית]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. האם אפשרי? כיצד? תודה רבה נעם

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.