Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש הבדלים משמעותיים? אני לא משחק במשחקים חוץ מפיפא ... ואיך ה64Bit? יש לו תמיכה ברוב התוכנות המוכרות? יש לי AMD 4000X2 64Bit
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הרי ב WIN 10 אפשרי לשנות לכל שפה שרוצים. אז למה יש 2 גרסאות, אחת בעיברית ושניה באנגלית? האם עדיין יש הבדלים מבחינת תאימות שפה?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחשב שנמסר לי להתקנה. הוא עם שני גיגה ram(ניראה לי שלוח האם(MSI ms-7383) תומך גג עד 4 גיגה). בכל אופן, לא ניראה לי שיקנו בקרוב עוד 2 גיגה ram, ככה שאנו נשארים עם שניים. הסיבה היחידה שבגללה אני חושב להתקין מערכת של 64bit היא שהאדם בשבילו אני מתקין את המחשב, עובד עם תוכנות גרפיקה של אדובי(cs). להבנתי, הגרסה האחרונה(לפחות) תומכת במערכת הפעלה של 64ביט בלבד. כרגע אותו אדם(למיטב ידיעתי) אינו עובד עם הגרסאות האחרונות של התוכנות של אדובי ולכן גם מערכת של 32ביט תהיה בסדר לצורך העניין. בכל אופן, למקרה שיום אחד אותו אדם ירצה להתקין את הגרסה האחרונה של חבילת תוכנות הגרפיקה של אדובי, אני שוקל להתקין לו מערכת של 64ביט, כך שלא תהיה לו מגבלה(התקנה מחדש של מערכת ההפעלה...). השאלה היא האם …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת אומרת, האם גרסאת ה-Ultimate תקח יותר משאבים מגרסאת ה-Home Premium? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא מהצבא Windows 2000 Pro והוא טוען שאצלו בצבא כל התפרית, כלומר ה GUI בעברית... ואני בחיים שלי לא שמעתי ע לזה, אני ידוע שהוא תומך בגפבנים מכל השפות, ואת זה התקנתי, אבל הוא עדיין מציק לי עם זה.. אני ידוע שלווינדוס XP יש את התוספת של ה GUI בעברית, כי יש לי אותה, האם יש דבר כזה ל 2000 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, הזמנתי היום מחשב חדש המבוסס על ווינדוס 7 64 ביט. במחשב הנוכחי יש לי ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת אני מתחיל לשמור מידע, שבו ארצה לעשות שימוש כאשר אקבל את המחשב החדש. מדובר בשמירת "מועדפים", תיקיות של הודעות דואר (שמרתי בפורמט של windows mail), אנשי קשר וכדומה. השאלה אם ווינדוס 7 לא יעשה בעיות, כאשר ארצה לטעון מידע זה למחשב החדש? האם יש דברים נוספים שעליי לקחת בחשבון, כי אחר כך זה כבר יהיה בלתי הפיך? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
האם יש לי טעם להחליף מערכת הפעלה מ2000PRO עם SP3 לXP PRO עם SP1? תודה.
-
- 30 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה ZoneAlarm Security Suite אשר למיטב ידיעתי מכיל גם בודק Spyware. מדובר במחשב שמריץ ויסטה. האם יש טעם להריץ במקביל את Windows Defender? אם לא, על איזה מהם עדיף לוותר? Windwos Defender או בודק ה-Spyware של ZoneAlarm? ניסיתי לכבות את ה-Windows Defender וקיבלתי התרעת מערכת על זה שאני לא מוגן מ-Spyware (כנראה לא זיהה את ZoneAlarm בתור בודק Spyware). מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי חיבור דואר של GMAIL באיזה פורום אפשר לשאול על זה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר אל חוקי הפורום?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש כלי כמו WSRM שיש בשרת 2003, 2008 (שירוץ לי על XP, ויסטה, 7) שאני יוכל להקצת כמות משאבים לתוכנה מסויימת. תודה לעוזרים. ושנה טובה.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי כמה בעיות עם מע' ההפעלה, כגון תוכנות שלא נסגרות דרך מנהל ההתקנים (Tast Manager) והפעלה מחדש שלא, אה, מפעילה מחדש. אני לא רוצה לפרמט ומעדיף לא להתעסק עם ה-Repeair שבא עם הדיסק. אני זוכר שהיה כלי שכזה, או משהו דומה, אבל אין לי מושג מה הוא ואיפה להתחיל לחפש. בקשר לתוכנות שלא נסגרות כשרוצים מהן, שמתי לב שכשאני לוחץ על 'End Process', ה-Mem Usage של התהליך winlogon.exe משתנה בכמה קילו-בייטים בזמן ששאר התהליכים נשארים כמו שהם (וזה כולל את זה שאני מנסה לסגור).
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כלי של ווינדוס או תוכנת צד שלישי כלשהם אפשריים לגישה למחיצות האלא?(באופן רגיל כמו גישה לNTFS)
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
DAEMON Tools Pro נחמדה, אבל ב-Windows 64-bit ה-Shell Integration שלה לא עובד. סתם תהיתי האם מיקרוסופט טרחו להטמיע כלי כ"כ חיוני במערכת ההפעלה הדנדשה שלהם... עוד שאלה קטנה: האם אפשר לשים אייקון של Control Panel בחלון של Computer (החלון של המחיצות), כמו ב-Windows XP?
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
למה כשאני מעלה את הווידווס(XP PRO) אז במסך השחור אני לא רואה את הזיכרון של הכרטיס מסך רץ וגם את סוג הלוח והמעבד?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי הרצתי בדיקה באתר http://www.systemrequirementslab.com ב- "can you run it?" לראות אם אני יכול להריץ כמה משחקים ואחרי הבדיקה פתאום בתוצאות זה רושם לי שיש לי ווינדוס וויטסה home premium (build 6000) מה שלא מתאים להרבה משחקים וזה ממליץ לי להשיג ווינדוס 7 או 8. מה שמטריד אותי זה שכשקניתי את המחשב אני קניתי אותו עם ווינדוס 7, זה מה שביקשתי מהחנות וגם שילמתי בהתאם, אני גם כמעט בטוח שאני התקנתי את הווינדוס לבד, אני פשוט לא זוכר. כשאני הולך להגדרות מערכת זה רושם לי שיש לי windows 7 home premiud service pack 1. אז למה בעצם באתר זה אומר שיש לי וויסטה? האתר הזה צדק בכל החומרה שיש לי במחשב אחד לאחד חוץ מה- OS. אז מה בעצם יש לי? וויסטה או 7? אשמח לעזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה להתקין לונגהורן על raid והדרייברים המקוריים לא מתאימים יש לי לוח של dfi האם יש למישהוא את הדרייברים המתאימים גם לגירסת 64 ביט יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, שאלה פשוטה אך לא לגמרי ברורה לי עדיין: האם המחשבים החדשים שיוצאים היום מחייבים שאתקין מערכת הפעלה 64 ביט או שתמיד תמיד אפשר להפעיל עליהם גם 32 ביט? רכשתי את זה: http://www.fujitsu.com/sg/products/pc/notebooks/aseries/ah531/specs.html אבל שואל גם באופן כללי: האם יש מצב שאי אפשר להתקין על מפרט כלשהו מערכת הפעלה 32 ביט?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זכרון, אני עובד עם XP 32bit (ניסיתי וויתרתי על ויסטה 64 ו 32 ביט) ה XP מזהה לי 3.5gb. קראתי דיעות סותרותף חלקן אומרות שמה שהוא מזהה, זה מה שהוא יודע לנצל, חלקן טוענות שההגבלה בארכיטקטורת 32 ביט היא לכמות זכרון עבור process, כלומר, פרוסס יחיד יכול לנצל רק עם 3.5 ג'יגה, אבל למערכת ההפעלה אין מניעה להשתמש בחצי הג'יגה הנוסף עבור process אחר... האם יש מסקנה סופית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אפשר לשדרג את זה לרישיון של ויסטה או משהו יותר חדש מ 95 בתשלום מופחת או שפשוט למכור את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שמתי פה תמונה של התהליכים שרצים לי במחשב, יש כמה שמות שנראים לי קצת מוזרים, ואני לא בטוח למה הם קשורים, אבל הם תחת SYSTEM ואני לא רוצה לגעת סתם. מישהו יכול להגיד לי בבקשה עם הכל בסדר עם כל מה שרץ, או שאפשר להוריד משהו מכל אלה שלא נחוץ או אולי מזיק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-