Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה לגבי המשחקים בוין XP. כאשר אני מריץ משחקים, הם לא עובדים בקצב הרענון האופטימלי של המסך. דוגמה: כאשר אני מריץ משחקים ב 1024X768, ב16 ו32 ביט, זה רץ ב60 Hz :-[(במקום 85). במערכת ההפעלה (כלומר בדסקטופ) זה מוגדר על 85. שהיה לי Wim ME המשחקים עבדו על אותו קצב רענון כמו במצב הזהה בשולחן העבודה. איך אני יכול לעשות שהמשחקים (והשאר) ירוצו לי על ה Refresh Rate שאני רוצה ולא על נמוכים מאוד או גבוהים מאוד?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לאבא שלי יש windows 98 והוא מנסה לשחזר את כל האימיילים שהיו לו. הוא שמר את כל הקבצים (סיומת *.dbx) ומנסה לשחזר אותם ע"י copy ו-Paste. האוטלוק לא מזהה את כל האימיילים מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לא משנה איזה מדריך ניסיתי ברשת אני לא מצליח לבצע את העניין, לא מצליח להתקין וינדוס XP מה-DOK, מדובר בהתקנת וינדוס חוקית. האם יש חשיבות לדיסק או קי עצמו ? לגודל המחיצה ? אשמח לעזרה כדי לגרום לדבר הזה לקרות !
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ישנה אצלי בדיסק של המחשב הנייד ,מחיצה שיחזור ניסתרת שהתקין הייצרן. המחיצה הזו הצילה את הישבן שלי ,כבר כמה וכמה פעמים. זה נייד שמשמש לעבודה ולכן אני בשום פנים ואופן לא מוכן לוותר על המחיצה הנ"ל שמאפשרת לי לשחזר את הנייד בכלום זמן וכמעט ללא טירחה למצב עבודה תקין ולא חשוב מה קרה בין אם זה וירוס /עידכון חלונות דפוק או סתם שינוי הגדרות לא מוצלח. ענו בבקשה , רק אם אתם בטוחים בתשובה . אגב , האם העידכון ל 10 , מותקן כעידכון אוטומטי רגיל שאני יכול להסיר באופן ידני באמצעות האפשרות של "התקנת/הסרת תוכנות" שנימצאת בלוח הבקרה ? אם לא , האם ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית ולהסיר את חלונות 10 ,באמצעות הפעלת האפשרות המובנית בחלונות של "שיחזור המערכת" והחזרת החלונות לאותו מצב בו היא הייתה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה ה Internet Explorer 7 לא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית ( לדוגמא : כתובת.net) . יש לי גם Firefox והוא נכנס לאתרים בעלי שם מתחם בעברית. יש אפשרות לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לא משנה איזה nero אני מתקין...ויש לי אחד מדיסק מקורי שתמיד עבר לי בxp המחשב דוחה אותו עוד לפני ההתקנה והוא רושם לי: או find a solution או close the program יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
"המחשב שלי"הסמל שנמצא בשולחן העבודה נפתח לאחר 6 שניות מה אני צריך לעשות כדי להאיץ את הפתיחה שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לפני כחודש וקצת עברתי מוינדוס 7 64BIT לוינדוס 10 מאז כל פעם הוינדוס עושה עידכון לבד אוטומטית ומעמיס את המחשב עד 100% עד שאני לא מוריד אותו השאלה שלי עם יש פיתרון לזה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בוינדוס ויסטה אולטימט בעברית ביומים האחרונים המערכת עושה ריסטרטים מדי פעם ומודיעה שאיזה פלג &פלאי הפסיק לעבוד והיא נאלצת לעשות ריסטרט ניגשתי לדוח תקלותמערכת וכל התקלות מאותה סיבה רצ"ב הדוח חתימת בעיה שם אירוע בעיה: APPCRASH שם היישום: svchost.exe גירסת היישום: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של היישום: 4549adc4 שם מודול התקלה: WS2_32.dll גירסת מודול התקלה: 6.0.6000.16386 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4549be0e קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000db74 גרסת מערכת ההפעלה: 6.0.6000.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: aab3 מידע נוסף 2: 1562721d81c0bfc2e85659e3a1c7e3bc מידע נוסף 3: a042 מידע נוסף 4: 9614a5388e116c0ae8482c8c074eb2ff קבצים המסייעים בתיאור הב…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי לפני יומיים WIN7 32BIT ENGLISH לראשונה. אחרי שהתקנתי את כל העדכונים והדרייברים , כמובן הוספתי בKEYBORED את השפה עברית למחשב... העניין הוא ששאר המחשב נשאר באנגלית , וזה לא הבעיה העיקרית,הבעיה שאני רואה בתוכנות צ'אט שכותבים בעברית בג'יבריש... ואני רואה כתוביות בג'יבריש... בבקשה תעזרו לי , אני רוצה להפוך את המערכת לעברית... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך הייתה לי את אותה הבעיה עם וינדוס ויסטה עכשיו עברתי חזרה לXP אבל הבעיה חזרה, זה פשוט לא מאפשר להעלות את הוינדוס, עשיתי חיפוש בפורום פה ל"winload.exe" וראיתי שמישהו הצליח לפתור את זה בעזרת כלי לפתרון בעיה בהפעלה, אבל לא הבנתי בדיוק איך אני עושה את זה,ובנוסף הוא השתמש בוינדוס ויסטה ואני בXP. מישהו יודע אם יש את האפשרות גם בXP?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואם כן מה צריך לרשום? ההתקנה לא עולה כשאני עושה BOOT מה-CD.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הווינדוס התחיל להראות לי כל רגע מסך כחול והמחשב מאתחל את עצמו. יש לי קובץ דאמפ שאני לא יודע אך לקרוא אותו ומה הבעיה. אם מישהו יוכל לעזור לי אז תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שבוינדוס אקס פי יש אפשרות לשנות את התוכניות לברירת המחדל לא זוכר איך עושים את זה ז"א שאם אני רוצה שהמדיה פלייר יהיה תוכנית ברירת המחדל אז אני משנה את האופציה הזו למישהו יש רעיון איך מגיעים לזה? ולא לחיצה על עכבר ימני ואז הפעלת באמצעות אלא אחרת עד כמה שידוע לי יש אייקון עגול כזה עם צבעים שאז הוא נותן גישה לתוכניות ברירת המחדל של וינדוס או התאמה אישית ושם אני מחליף לתוכנית בה אני רוצה להשתמש.... תודה מראש ושבוע טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי מה זאת בדיוק מערכת הפעלה XP וירטואלית במילים פשוטות? ובאיזה מקרים נהוג להשתמש בה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני שדרוג וזה תמיד מביא איתו התקנה של ווינדוס. היה לי דיסק ( לא קיים יותר) מקורי של ווינדוס 8.1 וכשיצא ווינדוס 10 אז עדכנתי אליו בחינם, איך אני יוצר כונן התקנה? והבעיה העיקרית היא שאין לי יותר את ה product key. יש איזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שמתי לב שהסרטים שאני רואה על ה-Xפ נראים הרבה יותר טוב מאשר על הויסטה. אגב יש לי כרטיס מסך מהדור החדש ואני מתכוון כמובן לאותו מחשב ועל אותו המסך. זה פשוט הבדל ברור לעין. מישהו גם שם לב לזה ?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה שאני צורב תוכנה מתיקיה שבמחשב אל תקליטור עם (Make Data CD ( NERO BURNING ROM א. מעביר לי את הקבצים באותיות גדולות. ב. כשאני מריץ את התקליטור מופיעה... השפה של חבילת ההתקנה זו אינה נתמכת על ידי המערכת שלך מי יודע מה הסיבה לתקלה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שכדי לעשות Activate שוב לאותו CD-KEY במחשב אחד במקום במחשב הישן צריך לדבר עם מיקרוסופט. יש עם מי לדבר בארץ או שאני חייב להתקשר לחו"ל? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשלוחצים עלSTART (התחל) אז יש ALL PROGRAMS (כל התוכניות) ואז אם יש תוכנה חדשה הווינדוס מסמן אותה בצבע חום . עכשיו כל הרשימה שלי נהייתה חומה כזאתי והווינדוס אומר שהן חדשות. איך מוציאים את זה ? כי כדאני מפעיל כל תוכנה כדי לוודא שהיא כבר "לא חדשה" זה עדיין נשאר .
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היום התקנתי במחשב (לא שלי, של מישהו), ווינדוס אקספי הום.. מדובר בכ. מסך רייג' 128... הווינדוס זיהה את הכרטיס במאפיינים על השולחן עבודה בטאב של שינוי רזולוציה ככה שלא התקנתי לו דרייבר או כל דבר אחר שקשור למסך.. עכשיו ישנם 2 בעיות שבהן נתקלתי, האחת- מותקן במחשב ווינאמפ 2.91, עכשיו כשאני עושה דאבל קליק על קובץ אמפי3 כלשהו בכדי שיפתח\יתווסף אוטומטית לרשימה, אז פשוט לא קורה כלום, הדרך היחידה היא לעשות כפתור ימני > פתח באמצעות > וינאמפ, או בווינאמפ File > ADD FILE או איך שזה לא הולך שם, הכפתור הכי שמאלי ואז הכי למטה.. והבעיה המרכזית שהבעיה שעכשיו ציינתי היא אחת מהתוצאות של הבעיה המרכזית והיא שאיאפשר לבצע גרירה! לא יודע למה, נכון שלוחצים על כפתור שמאלי וגוררים קוב…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-