Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להריץ את המשחק "חשיבה המצאתית" של קומפדיה (במקור מ2002) על ווינדוס 7 64, יש ברשותי גם מחשב 32, ניסיתי מצבי תאימות שונים אך באף אחד מהם המשחק לא מתחיל, כאשר אני מנסה ב64 המשחק אפילו לא עולה וב32 אני מקבל הודעת שגיאה... אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יום טוב ונחמד לכולם. ישנם למחשב מספר בעיות שככל הנראה רובן תלויות בקובצי DLL. קצת רקע על מערכות ההפעלה: במחשב מותקנות שתי תוכנות הפעלה ה-XP וה-98 . כל אחת במחיצה נפרדת (כך כנראה ההגדרה) ה-98 ב-:C וה-XP ב- ה-98 עם רישיון וה-XP קצת פחות מסודר, ובשתיהן יש בעיות. 1. ה-XP מודיע בזמן מה אחרי ההפעלה שיש בעיה ב-REMOTE CONTROL BOOT (הציטוט לא מדויק אבל זה פחות או יותר הענין ומכבה את המחשב לפי שעון פנימי של התוכנה בתוך דקה. 2. ב-98 מיד בהעלאת המערכת ישנה הודעה : קובץ DLL חיוני בשם PSAPI.DLL חסר, ולאחר הקשת אישור ההודעה נעלמת. מה צריך לעשות ? האם להתקין מחדש את קובץ ה-DLL ואם כן מהיכן ? 3. ב-EXPLORER יש הודעה באמצע השימוש על-כך שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית ולאחריה הודעה…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר... משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה). אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני ס…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אז ככה. דבר ראשון קיבלתי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק או חסר נכנסתי אל ה system restore וחילצתי קובץ מהגיבוי הלפני אחרון החל מאותו רגע עולה לי הלוגו של אקס פי אבל מיד אחרי הוא נתקע במסך שחור פקודות שעשיתי: fixmbr fixboot dskchk /r עוד רעיונות?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בעיה. אני מנסה לעשות פירמוט למחשב אבל המחשב פשוט לא מעלה מהדיסק. וניסיתי שני דיסקים מקוריים, וגם בשני כוננים שונים, וכלום. זה פשוט לא מתייחס לדיסקים ומעלה מההארד דיסק. יש וירוס שמסוגל לגרום שהבוט יהיה רק מההארדיסק כדי שאי יהיה אפשר לעשות פורמט? מה דעתכם?מה אני צריך לעשות? אני כבר לא זוכר איך עושים דיסקט איתחול עם הF disk וכול העסק. אגב, וינדוס XP פרופשנל, לא 64 ביט.
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן, במחשב היה מותקן XP ורציתי לנסות WIN7, בטיפשותי עשיתי פרמוט והתקנתי 7 במקום להתקין בנוסף. עכשיו, אחרי שניסיתי 7 החלטתי שאני לא ארכוש ואחזור ל XP כי לא ראיתי שיפור. לא מצליח לעשות BOOT מהדיסק של ה XP. נכנסתי ל BIOS ושיניתי כך שה BOOT הראשון הוא מה CD. ניסיתי לשנות את ה BOOT הזמני (F12) ל CD. הוא כותב שהוא מעלה מה CD אבל ה 7 אנטרפרייז עולה... הדיסק בסדר כי כשאני מעלה אותו מתוך ה 7 הוא עולה רק לא ניתן לעשות DOWNGRADE.... זמן ההתנסות עומד לפוג, אני רוצה לחזור ל XP ולא יכול... הצילו.... הלוח הוא לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H גרסת BIOS היא F2 תודה רבה....
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתרים מסויימים מופיע לי דף לבן, ובתחתיתו מופיע "בוצע" מעבר לכך שאני לא יכולה להכנס לחלק מהצ'טים זה החל לפני שבוע בערך יש לי מערכת הפעלה "WINDOWS 98" אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה שבתמונה המצורפת. כיצד אני יכול לבטל אותה? אני משתמש ב WINDOWS 7 64 BIT עברית. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הכוונה שמתי שהמחשב עולה אז אין את המסך בחירה של משתמשים אלא ישר הוא נכנס לאדמין ואני רוצה שהוא ישר יכנס ליוזר שלי (Moshe)
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בשביל HALO 2 הסכמתי להוריד מכבודי ולהתקין שוב את המערכת הנוראית הזאת ווינדוס ויסטה. בכל מקרה התקנתי את המדפסת שלי (Lexmark X1270) על הויסטה זה אמר שזה התקין בהצלחה אבל זה לא מדפיס כלום. אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה להוציא דף ניסיון זה נותן לי שגיאה 0X00000006 מה זה הדבר הזה?[br]פורסם בתאריך: 10.06.2007 בשעה 01:41:17 סתם אמרתי נואש מוקדם מדי. נכנסתי לאתר של לקסמרק ישראל והם הפנו אותי בקישור למדור הורדות באנגלית שם הורדתי דרייברים לויסטה.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת הדךקת המחשב נפתח חלון של msdos שגתוב בו משהו של regedit וmoo.reg שאמור להיות ב C:\moo.reg שלא נמצא ואז באה שגיאה שאין את הקובץ ואי אפשר לעשות לו import חיפשתי את הקובץ אבל הוא לא נמצא וכשניסתי ''ליצור'' טותו הדבר לא הועיל. עכשיו אני יכול להמשיך להשתמש במחשב אבל הדבר מעצבן למה הוא קורה אני לא יודע וגם איך לא להפסיק אותו מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
עזרה בבקשה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איך אני מפעיל את האפקט הזה שנקרא אם אני לא טועה FLIT3D או משהו כזה..?
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-