עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 888,

איך אני עושה פירמוט למחשב??

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by mokisho,

יש לי דיסק און קי 4 גיגה אם אני אשתמש בו לוינדוס XP בתור כונן לזיכרון וירטואלי זה לא יהיה יותר מהיר מאשר H.D

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  3. כבר כמה זמן שאני מעלה את המחשב שלי אני מגיע לדף שרשום שם :"כדי להשתמש לחץ על שם המשתמש שלך" . אך אני מבטל זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה ?, כמו שאני רגיל אני לא רוצה לעשות שיחזור מערכת

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  4. קניתי מחשב נייד ללא כונן {GOGABOOK} אין כונן CD והוא ללא מערכת הפעלה... יש לי התקנה של WIN7 על דיסק שהוא BOOT מה אני צריך לעשות איך להעלות את זה ל-DOK?! תודה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by omers1,

אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

6. Started by JohnnyBravo,

יש לי XP PRO מקורי ואבד לי הסריאל, השאלה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by shay82,

הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

While i am stray in the Xp, play NFSU2 and just playing music, ICQ etc, the Xp suddenly making restart with no resson? What can be the problem ? *The temps around 40-50 Thanx!

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by EmanuMan,

שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by itzik52,

מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  11. עשיתי איפוס למחשב, ועכשיו כשמנסים להתחבר לחשבון הקיים זה מה שרואים.. זה פשוט חוזר לאותו מסך. תודה..

12. Started by guysfa,

יש לי vista ultimate ורציתי לדעת איך אני שם כל מני visual style וגם ערכות נושא. האם יש תוכנות לדברים האלו או אפשר בלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  13. Started by davenos,

מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?

14. Started by shiran,

שלום לכולם משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש?? כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש שירן (בת)

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  15. אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by roeesnir,

כשאני עושה קליק ימני על שולחן העבודה, התפריטים מופיעים באנגלית אני יודע שיש איזה HOTFIX שצריך להסיר, אבל אני לא יודע איזה. מישהו יודע? אופס אופס!!! סליחה מצאתי. KB943460 [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 17:22:23 אוף!מצאתי שזה העדכון אבל אין לי אותו בהוספה/הסרה של תוכניות וכן סימנתי show updates. וזה גם לא באפשרויות שפה.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by danieltrt,

אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

היי, העתקתי בעזרת נורטון GHOST את המחיצה של הווינדוס שלי להארד-דיסק אחר, וכאשר אני מכוון את הBIOS לעשות ממנו BOOT, הוא נותן לי הודעה בעליה שהוא לא מוצא BOOT DRIVE. מה צריך לעשות כדי שאני אוכל לעשות BOOT מההעתק שיצרתי? תודה רבה! אורי. עריכה: אין לי בעיה גם שבשלב ראשון אני אוכל לעשות MULTI BOOT משניהם כדי לוודא שהכל בסדר עם החדש. (ולשמור על היכולת לעשות BOOT עם הישן).

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by realcr,

התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי: לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית. לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another langu…

21. היי, בקרוב אקנה מחשב חדש ובעל זיכרון רב, אני מעוניין בהעברת הדיסק הקשיח שלי למחשב החדש ולהתקין במקום הווינדוס הקיים את הווינדוס שבכותרת. יש לי על הדיסק הקשיח קבצים רבים כמו סרטים, מוזיקה וקבצים גדולים נוספים, והייתי רוצה לשמור על כל המידע הזה, האם תהיה בעיה להתקין את הווינדוס החדש מבלי לפגוע בקבצים? (ובכלל, האם יש בעיה לעבור מ-32 BIT ל-64 BIT?)

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by eyal1985,

אם יש לי תוכנה מסוימת שעושה גיבוי מתוזמן ללא ידיעתי , מישהו יודע כאיזו תיקיה הקבצים האלו נשמרים? האם אפשר למחוק אותם ? מכוון שהם צורכים הרבה זיכרון פנוי. החשד הוא בתוכנת הגיבוי והשחזור של סמסונג במחשב נייד

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by bneli,

תמונה שווה 1000 מילים

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  25. 4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.