Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אני כרגע במחשב שנמצא במצב הזה: ישנו windows xp pro sp3 שהותקן על המחשב בעבר. לפני יומיים הותקנה (בטעות) שוב windows xp pro sp3 אך בתיקייה נפרדת, כך שהמחשב לא עבר פירמוט וישנן שתי תיקיות נפרדות של הווינדוס (כשהמחשב עובד על האחרונה שהותקנה). השאלה שלי היא - האם ניתן למחוק את התיקייה הנוכחית של הווינדוס ולחזור להשתמש בתיקייה הקודמת? כלומר, האם יש אפשרות לחזור להשתמש במחשב כפי שהוא היה לפני ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 אנטרפרייז ואני משתמש בגיבוי המובנה באופן אוטומטי בצורה שהוגדר ע"י מייקרוסופט. בגיבוי הראשון הוא מבצע (אם אני לא טועה) גיבוי אימג' ולאחר מכן גיבוי קבצים השאלה שלי, האם ניתן לסמוך על הגיבוי הזה? האם אני יכול לשחזר לכל נקודת גיבוי למרות שגיבוי האימג' מבוצע רק עם תחילת הגיבוי (כלומר שיחזור לאימג' ואז הוא משחזר את השינויי בקבצים עד לתאריך היעד) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
חבריה, מחשב נייד hp וינדוס 7 כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה עשיתי גיבוי ושחזור מתמונת מערכת גיביתי במחיצה אחרת 23 גיגה כעת אני מנסה לשחזר מתמונת מערכת איך ניגשים לשחזור מתמונת מערכת שנמצאת על מחיצה אחרת במחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
מגיע ל-70%40%(בגלל כפול ליבה) וזכרון של 25MB , לא זוכר מתי זה התחיל, אבל עשיתי סריקת וירוסים וSPYBOT , ניסיתי לבטל את ה AUTOMATIC UPDATES דרך ה SERVICES וזה גם לא עזר... תוכלו לעזור?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחיל את המחשב רגיל זה כותב שיש בעיה עם אחד הדרייברים וללחוץ על כפתור כדי שהוא יתחיל Scan Disk ואז הוא מתחיל ואז שהוא מסיים את ה Scan Disk הוא פותח את הסריקה הגדולה שלוקחת מלא זמן וככה כל הזמן :'( עזרה!!!! :'( ???
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
יש לי XP באנגלית התקנתי עליו עברית מתוך דיסק ה MUI של הווינדוס (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack) עכשיו הפעלתי מחדש את המשחב והווינדוס נטען כרגיל ועדיין במצב אנגלית.. ניסיתי להחליף USER אבל יש לי רק USER אחד והוא הרגיל שאני משתמש בו והוא באנגלית איך אני יכול להכנס לווינדוס במצב עברית שלי?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תופעה משונה: בזמן האחרון, כשאני נכנס לתיקייה כלשהי בסייר הקבצים וממיין את הקבצים לפי שם, הקבצים הישנים יחסית ממויינים כמו שצריך, קודם התיקיות לפי ה- abc ואחריהן הקבצים לפי אותו הסדר, אבל אחרי האות z העסק מתחיל מחדש, הפעם לקבצים ותיקיות חדשים יותר והפעם המיון לא מבדיל בין קבצים ותיקיות והן מעורבבות ביחד. נאמר שכל מה שמופיע בארותיות גדולות הן תיקיות וכל מה שמופיע באותיות קטנות הם קבצים. אני רואה משהו כזה: AAA BBB GGG ZZZ aaa bbb hhh zzz AAA1 bbb1 DDD1 fff1 kkk1 ZZZ1 אני זוכר שאפשר לקבוע האם המיון יעשה לקבצים ותיק'יות ביחד או לקבצים בנפרד ותיקיות בנפרד, אבל אני לא זוכר איפה מגדירים את זה. ואיך אפשר ךקבל את שניהם בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי והוא לא בא עם דרייבר לויסטה, איך אני יכול להיות בטוח שאני יכול לשדרג לויסטה ושהוא יעבוד לי?
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח דפים באינטרנט.. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה כאשר אני הולך לניהול > מציג הארועים > מערכת . . ברשימת המידע מופיעה לי השגיאה DumaNT?? : The following boot-start or system-start driver(s) failed to load אין לי שמץ של מושג מה זה.. :s05: תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-