עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב מפלצתי מבחינת היכולות שלו מחשב 8 ליבתי וגם 8 ddr3 ואני רוצה לנהל את העבודה של הליבות(הכוונה למרכז אותם לדוגמה לעבודה רק על משימה ספציפית)במילים אחרות לנהל את העבודה של הליבות לפי הצרכים שלי 2 שאלות כי אני די חדש בכל העניין הזה 1)האם דרך וינדאוס יש אפשרות לניהול כזה 2)האם יש תוכנה חינמית כלשהי שיכולה לעזור לי לנהל את השליטה על המעבדים או הליבות או גם וגם לכל מי שיכול לעזור אני מאוד אודה לו שילמתי על המחשב הרבה כסף ואני רוצה לדעת שאני קובע איך הוא יעבוד בשבילי שיהיה לכם אחלה יום

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  2. שלום לכולם האם יש אפשרות שכאשר ולוחצים Ctrl+alt + del ביחד במקלדת מנהל המשימות יפתח ישירות מבלי המסך הכחול ששואל מה לבחור???....

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  3. במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?

4. Started by AMD-Z,

קיבלתי אתמול את המחשב החדש שלי.... ;D אני מתקין עליו את הWINDOWS היום ואני צריך עזרה... אני יודע בערך איך אבל אני רוצה להתקין בלי בעיות. תודה.........

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

כשאני לוחץ על קובץ אשר הפורמט שלו זה HTML כמו למשל בהתחל שבדר"כ יש קובץ דף בית של משחק או תוכנה כול שהיא בתיקיה שלה... אז כשאני לוחץ נפתח לי דף אקספלורר אבל הוא לא מגיב כאילו שה זה לא מראה למטה בנתומים : קורא דף, מזהה דף, או משהו... יש פתרון לכך זה גם הורס לי דברים חשובים שלפני כן היה ביכולתי להשתמש. אז עם יש פתרון או קובץ פיקס או כול דבר אפשרי תוכלו לעזור בבקשה. ותודה מראש.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  6. ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by eladbu,

משהו יכול הסביר מהו DEP רשום לי שמהחשב שברשותי לא תומך?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  8. יש לי WINDOWS 98SE, וIE6 אני גולש באתרים וחלקם מורידים לי אוטומטים קבצים למחשב שנתקעים שם ומתקינים את עצמם מחדש דרך תיקיית ה-SYSTEM אני יודע איך להיפתר מהקבצים אבל כשאני שוב נכנס לאתרים הם שוב מורדים לי למחשב איך אני משנה את ההגדרות של הדפדפן כדי שיחסום הורדת קבצים אוטומטית?? אני מצטער אם בחרתי בפורום לא נכון, אבל זה יותר קשור לווינדוס מאשר לפורום תוכנה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by SHAY951,

אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by amirgoren,

שלום לכולם, מאז שקניתי את במחשב החדש שלי יש לי בעיה מאוד מציקה... המחשב עובד לי לאט ממה שהוא אמור ...לפחות ככה נראה לי... ולעיתים בעת עבודה על המחשב אני מקבל הודעה מאוד מוזרה מהמחשב: System Shutdown -------------------------- This System is shuttingdown Please sace all work in progress Any unsaved changes wil lost ---------------------------------------- Time for Shutdown 1:00 ---------------------------------------- This was initiated by NT/System Authurity -ואחרי כדקה של ספירה לאחור המחשב מפעיל את עצמו מחדש, למישהו יש מושג מה העניין? -בנוסף, עשיתי לכרטיס מסך בנצ'מרק ב-3DMark 2001SE וקיבלתי תוצאה של 2891 +קפיצות FPS קיצוניות גם נסיתי להפעיל את המשחק GTA:Vice City והמשחק …

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by zuq,

שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  12. Started by icebreak,

http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 הכי מעניין זה:

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. זה קורה ממש קצת... (פעם בחודש , פעמיים) ואני לא מבין למה. כאשר אני משחק משחק פתאום הכל עובד לאט ואני שומע את כל הסוואנד לאט והכל לבד וזה. כמובן שאי אפשר ככה אז יצאתי לווינדוס. וגם כל הווינדוס פועל לאט וכל סוונד שאני מנסה לשמוע עובד לאט. רק לאחר שאני עושה ריסטרט זה מסתדר. חשבתי אולי זה הבעיה של הכרטיס קול ועדכנתי אבל זה קרה לא מזמן שוב. כמו שהזכרתי זה קורה לפעמים ולא כל הזמן! תעזרו לי בבקשה! למה זה קורה..

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  14. נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by kinggil,

? T N X

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by dante123,

שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by sh2006,

איך אני מפעיל את האפקט הזה שנקרא אם אני לא טועה FLIT3D או משהו כזה..?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by Amit_Alcobi,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי והוא לא בא עם דרייבר לויסטה, איך אני יכול להיות בטוח שאני יכול לשדרג לויסטה ושהוא יעבוד לי?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  19. המקרה: קיים אצלי כונן C FAT32 וכונן D NTFS. כאשר באתי להתקין XP עשיתי כך: העלתי דוס מכונן C. הפעלתי את XP דרך הדוס והתקנתי XP על כונן D. הבוט בביוס מוגדר מHD1 (היינו כונן D) הבעייה: אם אני מנתק את כונן C מהמחשב, אז מערכת ההפעלה XP לא עולה. נותן שגיאה שאין BOOT למחשב. איך אני מבטל את התלות של מע' ההפעלה שלי בכונן C?

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  20. אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by avihu1,

לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by uzi230,

אוקיי, אני כרגע במחשב שנמצא במצב הזה: ישנו windows xp pro sp3 שהותקן על המחשב בעבר. לפני יומיים הותקנה (בטעות) שוב windows xp pro sp3 אך בתיקייה נפרדת, כך שהמחשב לא עבר פירמוט וישנן שתי תיקיות נפרדות של הווינדוס (כשהמחשב עובד על האחרונה שהותקנה). השאלה שלי היא - האם ניתן למחוק את התיקייה הנוכחית של הווינדוס ולחזור להשתמש בתיקייה הקודמת? כלומר, האם יש אפשרות לחזור להשתמש במחשב כפי שהוא היה לפני ההתקנה?

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  23. Started by shirush32,

הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  24. Started by curdi1,

תודה !

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  25. היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.