עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ה taskbar כן מופיע יש את ה start,quick lunch וכל אלא אבל אם אני נכנס (למשל) לEXPLORER אז לא רואים כלום.... אני אשמח לעזרה כי זה דיי דחוף... תודה... נ.ב. זה ווינדוס רגיל...[br]פורסם בתאריך: 25.04.2008 בשעה 16:25:50 נפתר! (ע"י taskbarrepairtool)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. שלום לכולם, 2 שאלות לקהל**: יש לי ויסטה הום פרימיום על לפטופ עם 2 ג'יגה זיכרון ומעבד ליבה כפולה 2 גה"צ. (לפטופ של לנובו T61) הלפטופ חדש, אצלי שבוע, ואני יודע לגלוש בלי שיידבקו לי דברים על המחשב ככה שהסיכוי שרכשתי רוגלות ועניינים בשבוע הזה די נמוך. יותר מפעם אחת קרה לי, שפתאום הוויירלס נכבה, ואז אחוזי הCPU קופצים לערכים מטורפים של 60% ולא יורדים. וכמובן שאז כל פעולה על המחשב נעשית בעייתית, ואני לא מצליח להדליק בחזרה את הוויירלס. עד כה זה קרה פעמיים, ופעמיים עשיתי ריסטארט והכל הסתדר, אבל זה לא פיתרון לבעיה (זה לא שהמחשב דלוק וכל היום טוחן עבודה, כולה כמה קבצים באקרובט, פיירפוקס ומסנג'ר). ועוד שאלה על ויסטה - כשאני בא להוריד SP1 לויסטה באתר של מייקרוסופט רשום (בתרגום חופשי) …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by EcSm,

שלום אני לא מצליח לשנות את הרקע במחשב שלי (מלבד הרקעים הכחולים והירוקים של windows) לא באפשרויות על מקש ימני ובטח שלא על בחירת תמונה כתמונת רקע. זה כבר הרבה זמן ככה אבל עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן, אז אני אשמח אם תיהיה דרך לפתור את הבעיה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by benwin21,

כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by atomic rooster,

אהלן. לצורך התקנת Oracle Forms נתבקשתי לשנות Path מסוים בLocal Machine. במקום להוסיף לו את הPath החדש בהמשך לPATH הקיים,מחקתי את הPATH הקיים. השאלה שלי היא איך ניתן ךשחזר את הPATH הקודם. תודה מראש.

6. Started by amore,

שלום רב מדובר במחשב פנטיום 1.3 גיגה הרץ לוח אם של אסוס ,256 מגה בייט אני מנסה כבר בפעם העשירית להתקין WIN XP על המחשב של גיסי ללא הצלחה ישנם מספר בעיות במהלך ההתקנה כמו : 1.CANNOT COPY A FILE .............. זה קורה ממשך בהתחלה ההתקנה ברגע שהוא מעביר קבצי התקנה התחלתיים ברגע שמופיע תקלה זו אני לוחץ RETRY והוא מצליח להמשיך אבל היו כמה קבצים אשר לא הצליח יש לומר שגם לאחר שהצלחתי להתקין את מערכת ההפעלה "בהצלחה" כמו כן במשך התקנת תוכנות נלוות ניתקלתי בבעיות קשות בהתקנתם ובסוף גם לא הצלחתי לדוגמא "ERROR CAB, לכן החשד היה שהמערכת לא הותקנה כראוי כעיקרון 1.אני החלפתי את דיסק ההתקנה ולא עזר 2.ביצעתי פירמוט מלא וחלוקה לH.D לא נראה שום בעייה ב-H.D - לא ער 3.ניסתי להתקין גם…

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  7. אז ככה אתמול התקנתי ת'משחק קרייסיס ועכשיו פתאום בלי קשר למשחק מתי שאני מדליק ת'מחשב בפעם הראשונה הוא עולה לי אבל מגיע לחשבון משתמש ואז אני צריך ללחוץ עליו ואז זה נכנס לי לוינדוס עצמו ואני לא רוצה את זה!! לפני שהתקנתי זה נכנס לי ישר לוינדוס מה עושים איך מבטלים את זה איזה באסה בריבוע :s05:

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by Raz20,

יש לי WINDOWS XP Professional sp2 כשאני עושה : התחל----> כיבוי המחשב מתכבה ומפעיל את עצמו מחדש, במקום להתכבות . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by sigma,

http://win.softpedia.com/

10. מזה תקופה שניתקלתי בבעיה הזאת. אם אני עושה איזה פעולה על קבצים בתוך תיקיה, אז מערכת ההפעלה משנה לי את התאריךוהשעה של התיקיה לתאריך ושעה של הפעולה שעשיתי. האם יש דרך למנוע את זה? זה לא היה לי לפני כמה חודשים, ופתאום זה השתנה, ולא מצאתי דרך את לעצור את זה. ???

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by artyom,

חבר שלי צריך עזרה, הוא הדליק את המחשב והכל נראה ככה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by Raped,

שלום אני מנסה לפרמט תמחשב נייד שלי והוא נותן לי איזה בעיה כאילו הוא אומר שהדיסק קשוח לא מחובר למחשב והוא מחובר סתכלו http://i26.tinypic.com/2lswhuc.jpg תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  13. שלום לכולכם קיבלתי מידידה מחשב נייד יחסית ישן, אבל מריץ סבבה את הXP קצפ פרטים: DELL LATITUDE CSx מפרט: מעבד: P3 500 E 5x100MHz זיכרון: 256MB(2X128MB) SDRAM 100MHz דיסק קשיח: IBM 30GB כ.קול שרוף (ומנותק, לכן המחשב כשקיבלתי אותו לא עבד כלל עד שניתקתי פיסית את האמקולים+PC SPEAKER מהמתח שלהם ) יציאות: USB1.1X1 VGA, PS/2 2 כניסות PCMCIA עכשיו הבעיה: הXP שמותקן שמה עושה הרבה בעיות, והחלטתי פשוט לפרמט ולהתקין מחדש, אבל הבעיה היא שאין לי סידי נייד, כך שהתקנה מדיסק לא אפשרית למחשב זה מה שכן, יש לי דיסק קשיח נייח במארז חיצוני בחיבור USB, אבל אני לא יודע אם אפשרי בכלל לעשות ממנו בוט יש למישהו עצה/מדריך איך ניתן להתקין מחדש את הXP ללא שימוש של הדיסק ההתקנה של XP? תו…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני עובד במתן תמיכה ללקוחות בשטח. במלון שיש בו דומיין יש לי תחנה אחת שהיא בדומיין עם משתמש שהוא מנהל במחשב המקומי ובדומיין הוא "domain user". כך כל התחנות מוגדרות בדומיין הזה. על אותו מחשב יש מדפסת משותפת וגם תיקיה משותפת עם הרשאות "full controll" ל"everyone". בשכנים ברשת אני רואה את שם המחשב ובלחיצה עליו אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה... גם מהשרת כ"administrator" אני לא מורשה להיכנס לשם המחשב הזה... ניסיתי להוציא את התחנה מהדומיין ולהכניס אותה שוב וזה לא עזר. יש לציין שישנם מחשבים אחרים שיש בהם שיתופים ויש לי אפשרות להיכנס אליהם מכל תחנה. כמו כן מהתחנה הבעייתית אני יכול להיכנס לשיתופים של אחרים אך לא להיפך... השרת הוא Server 2003 Standard Edition. לא נראה שהבעיה היא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by meidan,

שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. יש לי במחשב אוסף של שירים, שאני אוסף כבר הרבה זמן, משום מה יש הרבה קבצים שמוגדרים כ Hidden, והמחשב לא נותן לי אופציה להוציא אותם מהמצב הזה.(מצורפת תמונה.) במחשב אין בעיה להפעיל את הקבצים, אבל הנגן MP3 שלי מתעלם מהם.. האם יש איזה פיטרון לבעיה? אולי איזה תוכנה שיודעת לשנות את זה..? תודה, און. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני רוצה להעתיק את כל התוכן של תיקיה מסוימת למקום אחר אבל ללא קבצי ה-MP3 . אז אני משתמש בפקודה XCOPY עם הסוויץ' EXCLUDE:mp3 דגומא: xcopy c:\moshe c:\copyofmoshe /E /EXCLUDE:.mp3 (ה-E זה סוויץ' כדי להעתיק את כל מה שיש בתיקיה). אבל זה לא עובד לי. אני מקבל את הארור: cant read file:mp3 לא משנה איזה סטרינג אני אשים אחרי ה-exclude הארור יהיה cant read file:X (X כל דבר...) משהו יכול להסביר לי איך להשתמש ב-CMD כדי להעתיק תוכן תייה שלם למקום אחר ללא קבצים מסוימת (דוגמאת mp3 ) ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by nightmaretm,

אהלן. רציתי לשאול, אם מישהו השיג את ה-IP שלי, האם הוא יכול להתחבר למחשב שלי ע"י Remote Desktop בלי הרבה בעיה? ואם כן, איך אפשר לזהות ולחסום אותו?

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by shem86,

מישהו יודע איך?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. שאלה ראשונה היא האם מבחינת יציבות המערכת לקחת את הסיכון ולהשתמש בכזה דבר? שאלה שנייה, אם אין לי חומרה מיוחדת שמותאמת לDX10 (המולטימדיה שלי מסתכמת במה שמובנה על הלוח M2A-VM של אסוס), האם זה בכלל יעזור במשהו.

21. Started by eladbu,

שלום לכולם חבר לי קיבל איזה קובץ של וידאו שלא יידע איך לפתוח וכנראה "ציוות" לסיומת תוכנה לא ראויה וזה דפק לו את המחשב כל תוכנה שהוא מנסה לפתוח מוצגת לו הודעה של איזה תוכנה לצוות לקובץ. ניסיתי להכנס איתו ל FOLDER OPTIONS ושם לעשות ריסטור להכל אבל אל עוזר גם ריסטור ליום קודם הוא לא נותן כי הוא מחפש את התוכנית שתפתח את הריסטור. מה אתם ממליצים לעשות???

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. Started by urich,

לא לסגור את הנושא למרות שהוא נדוש כי כן עשיתי חיפוש קראתי ועוד יש לי שאלות. אני רוצה לבצע המרה של כונן חיצוני חדש שיש לי 500 gb של wd אבל כבר העברתי אליו מידע של 400 ג'יגה בערך אבל אז נזכרתי שהכונן בא כ fat32 ולא ntfs יש את הפקודה convert e: /fs:ntfs אבל........... בקיצור האם אני יכול להמיר את הכונן מבלי שיסבול מאיטיות גם המרה יותר איטית - אני פשוט לא חושב שאני ירוקן או יפרמט אותו בשנים הקרובות (אין לי די שטח פנוי על הדיסק הקשיח) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by boogie,

לאחרונה כל כמה זמן באמצע העבודה אני מקבל מסך כחול שכתוב בו משהו עם DUMPING MEMORY ואחוזים רצים ולאחר מכן המחשב מבצע איתחול ניסיתי כבר להתקין וינדוס מחדש אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  24. איך אני מסדר את זה?

25. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים