עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by solidus,

אני צריך אתר של סקינים לXP שלא דורשים שום תוכנה. אני יודע שיש כאלה כי התקנתי אחד ממזמן אבל עכשיו עשיתי פורמט וכבר שחכתי מאיפה הורדתי אותו. ועוד משו - אם יש לכם סקינים לvisual studio 08 אני אשמח לקבל לינקים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  2. שלום. התקנתי ויטסה על מחשב חדש amd 4200x2 asus m2a vm gskill 2gig wd 320 antec 380watt לעיתים מופיעים מסכים כחולים. מצאתי את תקיית minidump אך כאשר אני בא לפתוח את הקבצים באמצעות windbg מופיעה הודעה : "אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה. פנה אל הבעלים של הקובץ או אל המנהל לקבלת הרשאה." מה עושים? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  3. Started by za-david,

עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  4. שלום לכולם! אז ככה..קניתי ויסטה מקורי גרסת oem למחשב הנוכחי שלי,ועכשיו הזמנתי מחשב חדש! אז פתאום תהיתי,איך אני עובר עם הויסטה למחשב החדש?איך אני משתמש בקוד במחשב החדש? אז רציתי לשמוע את התשובות שלכם...ומה אני צריך לעשות? לא בא בחשבון לשלם עוד כסף..הספיק מה ששילמתי!. תודה!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  5. Started by benfree,

שלום לכולם, איך אני מחזיר קבצים שנמחקו מהדיסק און קי? מחקתי את זה ללא העברה לסל המיחזור (SHIFT+DEL). יש לי ווינדוס XP.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by raacup23,

ok אז ככה מכיוון שאני חושב שזה האתר בכל מה שקשור למחשבים אני פונה פה עם הבעייה שלי והבעייה היא: עשיתי שכפול ממחשב ישן למחשב חדש במחשב הישן היה גירסה של windows xp home oem עכשיו כאשר אני מעלה את המחשב החדש הוא קורס עוד לפני שעולה ה-windows גם במצב בטוח זה קורה וגם בכל אפשרות אחרת . ניסיתי דרכים ב-recovery console לא ממש עזר לי בבקשה מכל התותחים פה עזרו לי. נ.ב לפני כמה שנים ידעתי לטפל בעניין אך שכחתי איך עושים את זה. בברכה רענן מנהל רשתות מיקרוסופט פרש-נט מחשבים

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by eyal00,

שלום, הקוקיז לא נשמר לי באתר YAD2.(תמונה מצורפת) אמרו לי להכנס לכלים<אפשרויות אינטרנט<פרטיות ולעשות שחזר ברירת מחדל ולא עזר... מה אפשר לעשות?(דפדפן אקספלורר 6) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by eliau21071981,

יש לי ווינדוס ויסטה אולטימט SP1 כדיי לי להתקין ולהתחדש או שלהמשיך לזרום עם האקס פי שמעתי שיש שיפורים רבים לאחר ה SP1 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם האישית כי לפי ניסיוני באתר הזה אתם הכי תותחים בעולם המחשבים אז לפני שאתם אומרים דיי כבר אם השאלות האלה!!!! ואני יודע "שחפרו" כבר על הנושא ויש הרבה דיונים אבל הדיונים קצת ישנים והרצתי חיפושים של שעות ועדיין לא הגעתי לתשובה מספקת תודה רבים לעוזרים

9. Started by Dark Tetris,

ידידה שלי עשתה עבודה במחשב הבת שלה מחקה לה אותה מהמחשב... השאלה שלי היא איך היא יכולה לשחזר את העבודה? יש לה windows xp sp2 והאם תוכנה כמו אקרוניקס תעזור לי ועוד שאלה אני למשל פותח קובץ טקסט רושם כמה שטיות ואז מוחק אותו איך אני משחזר אותו תודה רבה (-:

10. Started by vali13,

אתמול הגיע הנייד שלי של טושיבה עם Windows Vista Home Premium לאחר מספר התקנות של תוכנות מסויימות המחשב הראה מסך כחול וציין שיש תקלה ועשה ריסטרט ונכנס ללוף כזה בכל הפעם שה-Windows עלה הופיע המסך הכחול.....ניסיתי להעלות את ה- Windows דרך ה- save mode וגם זה לא עזר!!! השאלה שלי היא האם יש דרך להעלות את ה-Windows בלי לפרמט את המחשב? יש לי כמה מסמכים חשובים ללא גיבוי!

11. Started by alfus73,

שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

12. היי לכולם במחשב שלי יש רשימת משתמשים. לתומי חשבתי שכאשר אני עובר בן משתמש למשתמש הוא יזכור את SCREEN RESOLUTION של כל אחד. במציאות, במידה ומשתמש אחד משתמש ברזולוציה נמוכה למשחק ישן או כל דבר אחר, המשתמש השני סובל. 1) האם יש שיטה לשמור רזולוציות לכל משתמש? 2) האם יש שיטה שבה משתמש "טיפש" יוכל לשנות רזולוציות ללא כניסה מסובכת לתפריטים? בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  13. Started by leda,

מחשב חדש E8200, 2G 800MHZ איזה מערכת הפעלה עדיפה? אני רוצה משחקים כבדים אבל לא קרייסיס תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by EcSm,

שלום אני לא מצליח לשנות את הרקע במחשב שלי (מלבד הרקעים הכחולים והירוקים של windows) לא באפשרויות על מקש ימני ובטח שלא על בחירת תמונה כתמונת רקע. זה כבר הרבה זמן ככה אבל עכשיו זה כבר מתחיל לעצבן, אז אני אשמח אם תיהיה דרך לפתור את הבעיה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by מאור247,

רציתי לדעת אם מדייה סנטר צריך מערכת הפעלה משלו או שאפשר להתקין לו את ה - XP הרגיל???

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by huber,

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=536&pgno=0

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  18. לא מצליח להתקין את Service Pack 1 על הוויסטה An internal error occurred while installing the service pack. Error code: 0x8007000D בגלל שהיו עוד הרבה בעיות מעבר להתקנה של ה SP, החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה שוב אבל עדיין אני לא מצליח להתקין את ה SP1 מה יכול לגרום לבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  19. יש לי במחשב שני כונני, כונן C ו-כונן D. המטרה להעביר חלק מהג'יגה בייט מכונן C לכונן D עשיתי Resize בכונן C ופיניתי 20 ג'יגה בייט, הפכתי אותם לכונן Logical על מנת שאוכל לעשות מיזוג עם כונן D שגם מוגדר כ- Logical . ברגע שעשיתי מיזוג עם תוכנת Paragon אז הוא מאחד לי את הכונן החדש עם כונן D אבל הוא בעצם מוחק לי את המידע!!!!! בקיצור איך אפשר לעשות מיזוג מבלי שיפגע לי חומר ? ? ? ??

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  20. אני רוצה להתקין SP1, והורדתי את ההתקנה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. זו הבעיה שאני נתקל כמה שניות אחרי שמתחילה ההתקנה: (אחרי כל ה-NEXT למיניהם...) כמובן שניסיתי לעשות ריסטרט ולהתקין שוב, מה שלא עזר כמובן. מה לעשות? אני רוצה להתקין SP1, כי יש לי בעיה מסוימת עם הלוח אם שלי+ויסטה+חיבורי ה-USB, ורציתי לנסות להתקין לראות אם זה יעבוד. תודה לעוזרים מראש

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by d1a1n0,

אהלן, כנראה יש לי איזה פירצה או וירוס שה-kyebord (מקלדת) שלי רושמת לבד כל מינה שטויות ולוחצת על כפתורים אני חייב עזרה דחוף מה לעשות.. עשיתי סקירה באנטיוירוס NOD32 ו-trojan remover וזה לא מצא כלום. חייב עזרה דחוף! , אני לא יכול לעשות כלום במחשב. המקלדת לא מחוברת ולא קשורה בכלל..חייב עזרה !

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  22. כשהווינדוס דלוק ככה סתם בלי שום דבר מופעל הוא רושם לי בטסק מנג'ר בביצועים שהוא משתמש בג'יגה מהזיכרון (מתוך 2GB) אני לא מבין אני לא מפעילו כלום והוא בולע משאבים אני רוצה לציין שביטלתי באפשריות את כל האפקטיים הויזואלים והסקין של שבא עם הויסטה ממש מראה של ווינדוס 98 זה עוד איכשהו עשה שיפור מינמלי אבל אתם חושבים שיש איזה כמה אפשריות להמריץ את המערכת הזאת..?? ואופציה שנייה שנאי חושב עליה הרבה זמן זה לעבור לXP יש לי מחשב נייד והויסטה בא מולבש עליה מבפנים זה יהיה בעיה לעשות זאת ? תודה לעוזרים

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by simon15,

שבת שלום חבר'ה .. השבוע נתקלתי בבעיה במחשב .. והבעיה היא : שכל פעם שאני נכנס לדף אינטרנט עם הרחבה כלשהי או אפילו באייסי קופצת לי הודעת script .. ומוצגת השאלה הבאה : " אירעה שגיאה ב script בדף האם ברצונך להמשיך להפעיל קבצי script בדף זה ? " בקיצור הודעה מעצבנת .. ולא משנה אם אני עושה כן או לא .. הדף פשוט לא עולה או סתם נתקע תוך כדי אשמח לעזרה ממי שיכול לעזור .. בתודה מראש .. שמעון.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by IlanF,

הווינדוס לא עולה לי.. הוא נתקע על מסך שחור לפני המסך הכחול של הוולקום הדבר היחיד שיש על המסך זה הסמן של העכבר... מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! יש לי win xp home באנגלית , איך אני הופך אותו לעברית? (אני יודע ש- win xp pro אני יכול להפוך אותו עם תוכנת mui, ב win xp home, התוכנה הזאת לא פועלת)? האם יש תוכנת mui גם לגירסאת home? בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים