Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה מוזרה אחרי התקנת WIN 7. אני התקנתי אותו על מערך RAID 0 , עשיתי פורמטת לפני זהת אבל כשהוינדוס עלה פעם ראשונה, אחרי POST קיבלתי מסך שהיו בו שני אופציות לבחור, ושניהם וינדוס 7, כאשר אחד מהם עובדת והשניה נותנת איזה שגיע.... בסוף כשנכנסתי לערכת הפעלה, הרצתי MSCONFIG ומחקתי את האפשרות השניה, אבל עכשיו אני לא מצליח להפעיל מחשב בלי להכניס דיסק עם WIN7 לכונן. זה כל הזמן כותב לי PLEASE INSERT SYSTEM DUSC AND PRESS ENTER ואז אני חייב לשים דיסק כדי שוינדוס יעלה. חוץ מRAID יש לי עוד שני הארד דיסקים ניפרדים, אולי הם עושים בעיה עם המערך? אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור אני מאוד אשמח. תודה. RAID0-2XWD CAVAIR BLACK (2X640GB 32 MB) VIA NFORCE CHIP 320GB SEAGATE B…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג scandisk סטייל win98 בשביל win2k? אני מחפש תוכנה שאפשר לבצע איתה סריקה יסודית וגם שתראה "תמונה" גראפית של מצב הדיסק ניסיתי להתקין norton utilities אבל גיליתי שבWIN@K הוא שונה מWIN98 ולמעשה ביטלו שם את התצוגה הגראפית והסריקה היא כמו בווינדוס שלי...
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מחשב חדששששששששש אני לא מאמין שהוא לא מתכבה אוטומטית!!! זה מרתיח אותי!!! :pissed: בקשה תעזרו לי, אני עושה לו כיבוי והוא רושם לי הודעה "כעת ניתן לכבות את המחשב" ואני צריך כמו איזה לעוור לכבות ידנית אתם לא יודעים איזה מבאס זה אם יש לכם פתרון כוונו אותי אליו, תודה. :s05: :s05: :s05:
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה : error no such partition grub rescue זה לפטופ ואין ברשותי דיסק של ווינדוס מה לעשות ? המערכות הפעלה שהיו על המחשב זה ווינדוס 7 ו LINUX MINT
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב התברר לי שהטכנאי שהרכיב את המחשב עשה לי מחיצה לדיסק הקשיח, אחת של 60 ג'יגה והשניה מה שנשאר מ500 ג'יגה. ב60 הוא התקין את הויסטה (64bit) ובשני הוא לא שם כלום וזה מעצבן אותי שיש לי את המחיצה הזאת! יש לי COD4 וmirror edge מקוריים, אז את COD4 זה התקין לי אוטומטית על כונן C (ה60 גי'גה) וזה לא נתן לי להתקין בכונן השני (E), בME הצלחתי איכשהו להתקין בE אבל המשחק לא עובד לי! איך אני מבטל את המחיצות המעצבנות האלה מבלי לאבד מידע? בנוסף לכך יש לי בעיה, המחשב הזה אצלי 3 ימים בקושי והוא נוטה מדי פעם פשוט לקפוא. למשל אני שומע מוזיקה ומתעסק עם כמה אפשרויות שונות (אינטרנט ומסן) אז המחשב פשוט קופא ושומעים את המוזיקה חוזרת על אותה שניה שוב ושוב ושוב. אין לי מה לעשות מלבד לה…
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
התקנתי XP PRO ועוד כמה דברים בסיסים (כרטיס מסך USB מודם וכו...) עכשיו כשאני לוחץ CTRL+ALT+DEL נפתחת לי הבחירה, כשאני בוחר TASK MANAGER הוא מופיע ל שניה-שתיים ומייד נסגר. מה עושים :? (חיפשתי משהוא דומה בפורום אבל לא מצאתי) נ.ב - SP1 MAT
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום מכרה שלי גולשת ברשת משרדית ואינה יכולה להיכנס לצ'אטים. האם מישהו יודע על הגבלה כלשהי בעניין? ואם כן, מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98SE, וIE6 אני גולש באתרים וחלקם מורידים לי אוטומטים קבצים למחשב שנתקעים שם ומתקינים את עצמם מחדש דרך תיקיית ה-SYSTEM אני יודע איך להיפתר מהקבצים אבל כשאני שוב נכנס לאתרים הם שוב מורדים לי למחשב איך אני משנה את ההגדרות של הדפדפן כדי שיחסום הורדת קבצים אוטומטית?? אני מצטער אם בחרתי בפורום לא נכון, אבל זה יותר קשור לווינדוס מאשר לפורום תוכנה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה לעשת??? כל פעם שאני מנסה למחוק את הקובץ יש הודעה שאומרת שהקובץ בשימוש
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי שלום לכולם. קניתי בחול מחשב נייד hp ובו מותקן ווינדוס ויסטה 64 ביט . מתחת למחשב יש לי את מדבקת הווינדוס (עם הקוד). שקניתי את המחשב המוכר אמר לי לצרוב איזה קובץ image מהמחשב וכך יהיה לי את הווינדוס הנוכחי על דיסק. מישהו יודע למה הוא יתכוון ואם יש איזה מדריך לעשיית הפעולה? תודה רבה. בן.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אוקי יש לי על המחשב xp וזה מחשב יחסית חדש כמה חודשים ואני רוצה לפרמט כי הוא מתחיל לעשות בעיות ודיי חנקתי לו תזיכרון עכשיו יש לי דיסק התקנה של ווינדוס אבל שאני מפעיל מחדש תמחשב עד שהמסך נדלק המחשב כבר מגיע לווינדוס... ניסיתי ללחוץ על כל מיני מקשים ושום דבר לא עזר... תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים מיירוסופט יוצאת נגד בווינדואוסים הלא חוקיים, האפדייטים שהם שמים לאלה שמשתמשים בלא חוקי הם אפדייטים שמזיקים למחשב. עכשיו אני כידוע אני חושב כמו רובנו, משתמש במערכת הפעלה לא חוקית ולכן אני לא יכול לעשות אפדייט לווינדואוס שלי וכמנו כן לתקן את הבאגים שלו. עכשיו רציתי לדעת אם יש למישהו ווינדואוס אקספי פרופשיונל חוקי ויכול לישלוח לי את ההתקנות שלו... ובכן ההתקנות נמצאות בתקיית הווינדואוס אם אינני טועה הם נמצאים באיזו שהיא תקייה. תודה רבה למי שישתף כאן תגובה או ישלח לי את האפדייט או יתן לינק. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-