Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יש לי חבר שרוצה להוסיף כתיבה ברוסית לווינדוס ויסטה שלו שעכשיו היא עברית אנגלית האם זה אפשרי?? או שרק בווינדוס 7?? מישהו יודע עלויות שידרוג מויסטה ל7? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב אז ככה. דבר ראשון קיבלתי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\config\system דפוק או חסר נכנסתי אל ה system restore וחילצתי קובץ מהגיבוי הלפני אחרון החל מאותו רגע עולה לי הלוגו של אקס פי אבל מיד אחרי הוא נתקע במסך שחור פקודות שעשיתי: fixmbr fixboot dskchk /r עוד רעיונות?? תודה.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי 256 ראם (אסדי ראם) והשאלה שלי כמה ראם ורטואלי אני צריך לשים? פנטיום 3 800 וינדוס אקספי
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היי חברים, בעיה מוזרה שנתקלתי בה בעת שניסיתי למחוק נתוני גלישה מהדפדפן (חח לא אני לא גולשת בפורנו). כל פעם שאני רוצה למחוק פריט הסטוריה מופיעה לי ההודעה הבאה: "האם אתה בטוח כי ברצונך לשמור את פריט ההיסטוריה.." מה שמוזר לי הוא שבמקום שיהיה רשום "למחוק" כתוב "לשמור". מה זה אומר? חופרת על האינטרנט ולא מוצאת תשובה או כיוון. יש לי תוכנת ריגול על המחשב שגורמת לזה?! (אשמח לקבל תשובה מדוע זה קורה ולא תשובה כמו "תסרקי את המחשב מפני תוכנות ריגול או ווירוסים") המון תודה!!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בויסטה אני לא יכול להחליף שפה במקלדת מאנגלית לעברית בICQ זה אוטומטית מוגדר לעברית ובכל שאר המחשב זה הכול אנגלית ואני לא יכול להחליף שפה לא משנה מה אני עושה וגםם נעלם לי ה LANGBAR אם אני ניכנס ללוח בקרה עושה שהוא יופיעה הוא עדיין לא מופיעה מה אני עושה תצילו אותי!!
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לא מזמן את Internet Explorer 7 ואני רוצה לחזור חזרה ל Internet Explorer 6 איך אני עושה את זה? משהו יכול לעזור לי?!?
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! רציתי לדעת האם ידוע לכם כיצד ניתן להגביל תוכנה מלזלול לי משאבי מערכת? פשוט להגדיר לה מראש בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE. אני יודע שאפשר בTASK MANAGER להגדיר PRIORITY אבל זה לא ממש עוזר. האם יש דרך שאפשר ממש להגדיר במדויק בכמה RAM להשתמש ואולי אף כמה CPU USAGE ? (בחלונות עצמה או ע"י תוכנת צד שלישי). תודה
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי קובץ אחד ששוקל 4.5 GB ניסיתי להעביר אותו להארד דיסק שיש בו 5GB פנויים וקיבלתי הודעה שבכונן היעד אין די מקום פנוי! ניסיתי להעביר להארד דיסק אחר, עם 7.5GB פנויים וקיבלתי את אותה ההודעה. (איתחלתי את המחשב ולא עזר) למה?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נעלם לי ה text file מתפריט ה new. למישהו יש מושג איך מחזירים אותו? ניסיתי להסתדר בלעדיו, אבל נראה שאני יוצר המון קבצי טקסט בדרך הזאת וקשה לי להתרגל אחרת
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי! בסוף השבוע האחרון נסעתי אל מחוץ לעיר, וכשלא הייתי בבית היה שימוש קל במחשב שלי. כשחזרתי חיברתי את כל הכבלים למקומם הנכון(מישהו בילגן אותם אחרי שחיבר את המחשב שלו) מלבד הכבל של החשמל(שהוא היה כבר במקום). הדלקתי את המחשב, מסתבר שהוא היה על היברניישן. נכנסתי למשתמש שלי, וכשניסיתי לפתוח תוכנה כלשהי הופיע מסך כחול ועשה ריסטרט למחשב. אחרי שהוא עשה ריסטרט למחשב, עלתה הבעיה אליה אני צריך פתרון: "windows failed to start. ar recent hardware or software change might be the cause. fo fix the problem:" כאן מופיעות הוראות - להכניס דיסק התקנה של חלונות 7, ולעשות ריפייר יור קומפיוטר. עשיתי עם הדיסק התקנה שלי - לא עבד. ביקשתי מאחד מהחברים שלי שילווה לי את הדיסק שלו - …
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זה שינה כמעט את כל ההגדרות והאייקונים, הכל נראה מוגדל עכשיו בניגוד לכפתורים שהוקטנו, אין לי מושג מה עוד שונה. יש דרך להחזיר את המצב לקדמותו או שאני בדרך לפורמט?
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
זה בטוח שייך לווינדוס.. אפילו אם זה קצת סוטה מהנושא, אני מבקש להשאיר פה. במשחקים לא ענה לי אף בן אדם.. אני מאוד אודה לכם על העזרה. יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחק.. התקנת SP2 לא עזרה לבעיה.. ספקית האינטרנט אמרה שהיא לא מתעסקת עם זה. יש לי: p4 2.4 ghz geforce 6600gt 512 mb ram אני חייב לציין שהבעיה לא היתה תמיד. משום מה היא התחילה לפני חודשיים שלושה. תודה מראש על העזרה, ושוב, אני ממש מבקש לתת לת'רד צ'אנס פה. סה"כ הבעיה היא לא במשחק יחיד.…
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי בעיה אז ככה אני לקחתי את הארד דיסק של מחשב אחר שעובד ושמתי אותו על המחשב שלי רק בישביל לעשות פורמט אז הכל עבד טוב והפורמט סיים אז שבאיתי להתקין את הWIN XP PRO 32BIT SP2 שיש לי על הארד דיסק הזה הוא רושם לי לחכות ואז זה רושם לי NDLTR IS MISSING אבל אני לא בטוח שזה NTLDR? אה והארד דיסק הוא של HITACHI והוא SATA זה ממש דחוף!!!!
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום כולם, יש תופעה מוזרה שמטרידה אותי וזה קורה בד"כ עם קשיח נייד שמחובר דרך USB. כאשר אני מסיים לעבוד איתו (גם אם ממתין אחר כך), חלונות לא מאפשר לי לנתק אותו בצורה "בטוחה". הדבר קורה כמעט תמיד, אך פחות נפוץ עם Flash (אולי רק הרגשה כזו). מישהו יודע למה זה קורה ואיך להפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג scandisk סטייל win98 בשביל win2k? אני מחפש תוכנה שאפשר לבצע איתה סריקה יסודית וגם שתראה "תמונה" גראפית של מצב הדיסק ניסיתי להתקין norton utilities אבל גיליתי שבWIN@K הוא שונה מWIN98 ולמעשה ביטלו שם את התצוגה הגראפית והסריקה היא כמו בווינדוס שלי...
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן Internet Explorer (IE) 6, כשאני מנסה להיכנס לאתרים אשר דורשים סיסמא והכניסה אליהם היא כזו למשל: http://user:pass@www.site.com אז הוא לא נכנס ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי", ובעבר לפני שהפירמוט הוא היה נכנס חלק. איך מסדרים את הבעיה הזו בבקשה? תודה רבה על התמיכה
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי עמדות שמחוברות לאותו מחשב, אחת המסך מחשב ב-DVI + רמקולים ב-3.5 AUX. עמדה אחרת היא הטלוויזיה בחדר השני שמחוברת בכבל -HDMI. אני רוצה שבעת שאני בוחר נניח רק את "מסך1" המערכת תתחלף אוטומטית ליציאת הסאונד של הספיקרים של ה-3.5. וכשאני בוחר בהצג רק "מסך2" שיציאת האודיו תהיה ה-LG TV אוטומט. זה מציק כל פעם לשנות ידני את ה-DEVICE PLAYBACK - אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
בחלק מהתוכנות אני רואה סימני שאלה או שאני רואה היבריש וסימנים מוזרים במקום אותיות בעברית. זה קורה לי בתוכנות כמו במירנדה ובסקי פי. איך אפשר לסדר את זה? ומאיפה אפשר להוריד את הגופנים וכל הדברים שאני צריך בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי ושידרגתי לפני מספר ימים לוינדואס ויסטה אולטימט 64 ביט, (היה לי 32) לאחר הפירוט, אני נכנסתי לוינדואס והתחלתי בהתקנת הדרייברים, התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין, הגעתי לדיסק של הכרטיס מסך, לאחר ההתקנה של הדרייבר שלו וביצוע של ריסט, עם כנסתי לוינדואס ולאחר שלבי הטעינה, לאחר כמה שניות, המסך פשוט נכבה.. הסאונד והכל עובד כרגיל אבל המסך לא מגיב.. נכנסתי דרך מצב בטוח והכל עובד כשורה, כרגע, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני עובד עם ה-VGA הסטנדרטי, הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול בעצם להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך =/... הורדתי את הדרייבר העדכנתי מהאתר של NVIDIA עבור 64 ביט, עדיין, אותה הבעיה.. כשהתקנתי את 32 לראשונה, זה גם עשה לי את אותה הבעיה בדיוק עם ה…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שמעתי שSP2 גורם לאיטיות מחשב רבה ולתקיעות רבות... איזה גרסאת ווינדוס מומלצת למחשב ביתי אשר מעלה אפליקציות רציניות כגון פוטושופ וכד' ומשחק גם במשחקים כבדים... מה היתרונות והחסרונות של SP2.?כי היא נראית לי על פניה ככבדה ביותר..
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-