Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם שאני מנסה להפעיל תוכנות שונות מופיעה לי ההודעה הבאה (רק לאחרונה, לפני זה לא הייתה לי בעיה להפעיל כל דבר...). מישהו יודע במה מדובר ואיך אני פותר את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
זה נכון ? אם זה נכון היה לי פעם מדריך להוריד את זה מישהו יודע ?
-
- 12 תגובות
- 914 צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים פרסם פה מישהו הודעת על איך לראות את כל ההתקנים הוירטואלים (ההתקנים שמותקנים כביכול אבל לא מחוברים או לא קיימים) ב-WINXP ואיך ניתן להסיר אותם על מנת לשפר את ביצועי המחשב. חיפשתי את זה בפורום אבל לא מצאתי. מישהו יודע איך לעשות את זה? או לחילופין לתת לי קישור לזה?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
השגיאה הזאת מופיעה כל פעם שהווינדוס עולה ואין לי מושג מה זה אומר ומה לעשות. אם זה קרה למישהו או שיכול לעזור לי אז שיגיד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי את windows xp 64 וראיתי במאפינים של המחשב שלי שאי SP2 רק SP1 . האם קיים לזה SP2 ? שאלה שניה: האם יש פאצי עבור windows xp 64 שנותן אפשרות לעדכן דרך העידכונים של מקרוסופט?
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לרשת במצב dos כדי להתקין מערכת הפעלה בלי סי די רום? ובכלל לגשת לקבצים במצב dos. תודה. ניסן.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
נכון שבחלונות XP אחרי שתוכנה נתקעת או משהו כזה ואתה אומר לסגור אותה אז נפתח החלון שיש שם איזה אפשר Send/Don't Send כאילו לשלוח למיקרוסופט את הבעיה וכו' אז יש איזשהי דרך לבטל את החלון הזה?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום. התקנתי ויטסה על מחשב חדש amd 4200x2 asus m2a vm gskill 2gig wd 320 antec 380watt לעיתים מופיעים מסכים כחולים. מצאתי את תקיית minidump אך כאשר אני בא לפתוח את הקבצים באמצעות windbg מופיעה הודעה : "אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה. פנה אל הבעלים של הקובץ או אל המנהל לקבלת הרשאה." מה עושים? תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מגיע ל-70%40%(בגלל כפול ליבה) וזכרון של 25MB , לא זוכר מתי זה התחיל, אבל עשיתי סריקת וירוסים וSPYBOT , ניסיתי לבטל את ה AUTOMATIC UPDATES דרך ה SERVICES וזה גם לא עזר... תוכלו לעזור?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני יודע שבעיית איתחול איטי בדרך כלל נובעת מדרייברים, אבל העניין שאצלי זה מתחיל עוד הרבה לפני שהותקנו דרייברים כלשהם- כבר באחד האיתחולים הראשונים של ווינדוס XP, כאשר אני מתקין אותו(לא ניסיתי ווינדוס 7 על המחשב הזה). הדיליי נמשך כ15-20 שניות, לפני שמתחילה קריאה מההארדיסק. מדובר בשלב שבו הלוגו של אקספי מופיע, ואותם פסים אופקיים זזים. מה שמוזר זה שהוחלפו שני חלקים מהותיים במחשב הזה במשך השנים: לוח האם והארדיסק. נשארו המעבד, זכרונות, כרטיס מסך וספק. גם אחרי שהוחלפו החלקים האלה(לא מהסיבה הזאת) עדיין נמשך הדיליי. מעבר לזה הכל פועל בסדר. המערכת שלי היא: core 2dou e7400 4gb ocz ddr2 intel DG41RQ ספק enermax 600 wat כרטיס מסך geforce 9600GT asus OCZ SSD agility 60GB כמו שציינתי הת…
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נשרף לי המחשב הצלחתי לנתק את החשמל בזמן. בפתיחה התברר כי מקור השריפה היה בחוט חשמל מהספק, כל הכרטיס מסך התמלא פיח וגם נשרף חוט המאוורר שעל הכרטיס מסך. לאחר החלפת ספק ולאחר החלפת כרטיס מסך ישן יותר ממה שהיה לי, המחשב עלה רגיל - זיהה את הכרטיס ששמתי והצלחתי להסיר את התוכנה CCC של ATI דרך הוספה והורדה של תוכניות. בנוסף, פתאום אני מקבל הודעה שעליי להפעיל את windows תוך שלושה ימים עקב שינויים בחומרה. כשאני מנסה לבצע הפעלה דרך האינטרנט מופיע החלון הכחול של ההפעלה אך שום דבר אחר לא קורה ואני לא יכול ללחוץ על שום דבר. מה עושים? האם שחזור המערכת יפתור בעיה זו? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הבעיה בכותרת נעלם לי ניקוי הדיסק ואני לא יכול פשוט לנקות את כל נקודות השחזור שתופסות חלק גדול כמו שאתם יודעים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחשב ראשון: E7200 G9800GT MSI P6 2GB DDR 800 מחשב שני Q6600 HD4870 2Gb 800DDR Gigabyte P43 איזה וינדוס להתקין x64 או x86 אם זה וינדוס ויסטה או וינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-