Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש איזה בן אדם שאני מכיר יש לו ווינדוס לא מקורי אז הוא לא יכול להתקין WMP11? אם יש תשובות אז לפרטי..... תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
הינה השגיאה: http://img510.imageshack.us/img510/8474/06012006328aa9.jpg המחשב שלי בOC אבל לא נראה לי שבגלל זה הוא קרס כי הOC לא התאפס והטמפ' שלו בסדר וגם הוא יציב בבדיקות של ORTHOS..(הייתי המשחק אם זה משנה) אפשר לדעת למה זה קרה.. אני לא בדיוק מבין מה הדוח אומר ואיך אפשר לסדר את זה וזה כבר קרה לי לא מעט פעמים .. (פעם בשבועיים +-) תודה.
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם נגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל): 1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד) 2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציורים ה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזרים ראו קובץ מצורף תמונות מסך יהודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים האחד בבית ויש לו את המערכת הבאה windows xp home edition ( pack 3) 2002 והמחשב השני ( הנייד) רץ על win 7 home premium אני טס לחול הרבה ואני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להשתלט על הנייח מחו"ל ? האם יש אפשרות להשתלט דרך התוכנה המובנית בווינדוס ? תודה ,
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור, GRUB loading, ואז בחירה בין מערכות הפעלה (xp ולינוקס אובונטו). אני פשוט רוצה לבטל את זה וכשאני אדליק את המחשב ה-xp יעלה לבד בלי שום בחירה. איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לבטל את המקש שפותח את תפריט התחל,(בין alt ל ctrl) , אני רוצה אותו כדי להתשמש בו במשחקים ותוכנות מסויימות ושלא יפתח לי את תפריט ההתחל, פשוט לבטל לו את הפעולה/קיצור הזאת מדובר בווינדווס XP תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
תופעה משונה: בזמן האחרון, כשאני נכנס לתיקייה כלשהי בסייר הקבצים וממיין את הקבצים לפי שם, הקבצים הישנים יחסית ממויינים כמו שצריך, קודם התיקיות לפי ה- abc ואחריהן הקבצים לפי אותו הסדר, אבל אחרי האות z העסק מתחיל מחדש, הפעם לקבצים ותיקיות חדשים יותר והפעם המיון לא מבדיל בין קבצים ותיקיות והן מעורבבות ביחד. נאמר שכל מה שמופיע בארותיות גדולות הן תיקיות וכל מה שמופיע באותיות קטנות הם קבצים. אני רואה משהו כזה: AAA BBB GGG ZZZ aaa bbb hhh zzz AAA1 bbb1 DDD1 fff1 kkk1 ZZZ1 אני זוכר שאפשר לקבוע האם המיון יעשה לקבצים ותיק'יות ביחד או לקבצים בנפרד ותיקיות בנפרד, אבל אני לא זוכר איפה מגדירים את זה. ואיך אפשר ךקבל את שניהם בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיאה הזאת: מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב הוא נכבה רק באופן ידני איך אני משנה את זה שהוינדאוס יכבה את המחשב אוטומטית ???
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 בעצת הפורום הזה העדפתי אותו על תוכנת הגיבוי שהגיעה עם הדיסק החיצוני של WD... הגיבוי מתבצע כל לילה עם שמירה על תמונת מערכת עדכנית בלבד כדי לפנות שטח מהדיסק מידי תקופה נוצר גיבוי נוסף של כ 80-100 ג'יגה שממש סותם את כל שטח הדיסק החיצוני(320 ג'יגה) ( בכונן C יש כ 50 ג'יגה-מערכת ותוכנות גדולות, בכונן D יש כ 130 ג'יגה-מסמכים תמונות מוסיקה וכו') כשזה קורה אני מוחק את כל הגיבויים וממתין ללילה לגיבוי חדש שמשאיר כ 95 ג'יגה פנויים בדיסק החיצוני-עד לפעם הבאה.... האם זה תקין? למחוק רק את קובץ הגיבוי הישן ולהשאיר את החדש שנוצר פתאום -כ 95 ג'יגה, ואת תמונת המערכת- כ 45 ג'יגה? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פירמטתי HD ואז התקנתי XP ומשום מה הוא נותן לי אופציה לבחור בין XP נוכחי לבין מע' הפעלה קודמת. איך מבטלים בלי להשאיר שאריות של קבצים מיותרים במחשב? להלן קובץהגדרות [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:"
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, התקנתי עכשיו Windows Vista Ultimate ואין את כל הקטע של ה-Aero. החלונות השקופים, ה-Alt+Tab המיוחד עם התלת מיימד, כלום... בהתקנה עצמה הוא שאל איזה גירסא אני רוצה להתקין ולחצתי על Ultimate עכשיו שאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה רשום לי שיש לי את ה-Ultimate. אז איפה ה-Aero?! צריך להפעיל את זה איפשהו? תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה.. לא מזמן התקנתי את ה2000, ויש לאחר מכן עשיתי את כל העדכונים וכמובן התקנתי SP3.. עכשיו לאחרונה, ביומיים האחרונים, הוא עושה לי צרות.. אני משחק לי במשחקים כמו היטמן וכאלה..... אח"כ יוצא מהמשחק טיפה משוטט באינטרנט והוא עושה לי צרות. לדוגמא, אני בא לכתוב למישהו באיסיקיו, וזה ישר אומר שאין מספיק מקום בזכרון לביצוע פעולה זו, וסוגר מיד את האיסיקיו. עוד דוגמא, אני בא לפתוח אתר אינטרנט, והוא אומר "Not enougth quata for this operation" ותוקע את החלון.. עכשיו מספר חברים שאני מכיר אמרו לי שלהם הSP3 חולל צרות, אה, ועוד משהו, לא יודע אם יש בכלל קשר.. אבל לפני 3 ימים התקנתי היטמן2 על המחשב, בספק אם זה קשור אבל לא יזיק.. וגם עוד כמה דוגמאות, מעל ה PROGRAMS שיש בת…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כאשר אני משחק ברשת ב CS או משתמש ב SKYPE אני רואה את המיקרופון יורד לי מול העיניים כאשר אני מדבר (עוצמת המיקרופון איפה שהרמקול למטה בווינדווס) זה מטריף ! איך אפשר לקבע אותו בלי שיוריד עוצמה איך ומתי שמתחשק לו ?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אחרי שביטלתי את ה user account control כל הזמן הוא מראה לי בצד ימין של המסך את זה שהוא מבוטל הוא מראה לי כמו איקס לבן בטוח מגן אדום...והוא אומר לי בעצם שאני צריך להדליק את זה...יש אפשרטות לבטל את האיקון הזה שלא יציץ לי כל הזמן!
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'. עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
חזרתי עם אותה בעיה ממזמן..שחשבתי שנפתרה אבל לא...(השתמשתי ב FIREFOX בו היא לא הייתה קיימת, אבל הוא עושה מלא בעיות אחרות אז החלטתי לחזור ל MAXTON ו IE והבעיה לא נעלמה מעצמה...מן הסתם...) לבעיה: במקום האתר Google נפתח האתר Googl (הכתובת בוודאות היא google ולא googl) . ה"אתר המזויף" הזה שולח אותי לכל מיני אתרים בעלי תכנים לא רצויים, מונע חיפוש כללי בעברית, ובחיפוש באנגלית פותח דף נפרד, ובו רשימה של אתרי קזינו וחרטות כאלה במקום מה שחיפשתי (כל זה תחת המראה הרגיל של גוגל). אני מבין שזה סוג של ספייוור, ניסיתי את התכנות שיש לי(adware ו- spybot מעודכנות) ושום דבר לא עולה על איזושהי בעיה. הנה לוג של HijackThis , אולי משהו מופיע שם ואפשר איכשהו להוריד את זה משם: Logfile of HijackT…
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
http://community.winsupersite.com/blogs/paul/archive/2008/11/12/get-windows-7-features-on-windows-vista.aspx מדובר על 3 שיפורים: המחשבון ה"אירו שייק" - שגורם לכל החלונות להתמזער כשמנערים חלון וה"אירו סנאפ" - שגורם לחלונות להדבק לצדדים ובכך להציג בקלות 2 חלונות זה לצד זה.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים ושמתי לב כשאני חוזר הבייתה שהוא היה בSLEEP MODE. המגמה המשיכה כשחזרתי גם יום אחרי. אני לא יודע בדיוק כמה זמן לוקח לו להיכנס לSLEEP MODE אבל זה קורא בלילה כשאני יושן או כשאני חוזר הבייתה. איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-