Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום, ניסיתי להתקין windows 7 64 BIT גרסת RETAIL שיצאה לא מזמן, אבל בשלב הראשוני אני מקבל הודעה שאני זקוק לדרייבר מסויים כדי להמשיך, בנוסף כתוב שאם הדרייבר הזה כבר נמצא בהתקנה אז פשוט להמשיך כרגיל ומשם הוא יותקן אבל כשאני ממשיך בהתקנה אני מקבל הודעה שהדרייבר לא נמצא ושאני צריך כונן USB או משהו בסגנון כדי להתקין אותו בנוסף על מנת להמשיך בהתקנה. אינני יודע איזה דרייבר צריך אלא רק שחייבים אותו כדי להמשיך בהתקנה. משהו נתקל בבעיה דומה והצליח לפתור אותה? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 8.1 ומידי פעם אני מקבל הודעה שהדרייבר הפסיק לעבוד אבל השחזור שלו הצליח ,איך ניתן לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
משיטוט בפורום ראיתי מה שכבר עשיתי שזה שילוב דרייברים ל DELL VOSTRO 1510 בעזרת תוכנת NLITE שאלה: האם דרייברים אלו טובים לכל מחשב שצריך אותם או כל מקרה לגופו? ראיתי גם שיש אפשרות להתקין אותם בעליה של דיסק ההתקנה ( F6) מתוך DOK האם נכון או שאפשרי רק מפלופי כמו שאני יודע??
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הזמנתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם חלונות 7 64bit בעברית. חבר אמר לי שישנן בעיות להתקין דרייברים ישנים על מערכת זו. המסך שלי לא כל כך ישן אבל אני לא בטוח שהדרייבר שקיבלתי איתו יעבוד LG W2261VP LCD . המדפסת שלי ישנה HP 5743 . כמו כן מצלמת רשת וכו'. האם הדרייברים שברשותי אכן לא יעבדו? צריך להתחיל לחפש באינטרנט האם הוציאו להם דרייברים חדשים אשר תואמים למערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט לגמרי את המחשב שלי (נייח) שעליו מותקן כרגע וינדוס 7 32 ביט. החלטתי שאם כבר אני מפרמט, אני אעבור ל-64 ביט על הדרך. לא קיבלתי עם המחשב דיסק עם דרייברים אבל כן יש לי קבצים בכונן שעליו לא מותקן הווינדוס (ווינדוס נמצא ב-C, ספרייה עם הרבה קבצים שקשורים לאודיו, מאדרבורד וכו' בכונן נפרד F). אני מניח שאלו הדרייברים. השאלה היא כזאת, אם אני אפרמט את המחשב, אתקין וינדוס 7 64 ביט, מה יקרה? אני אכניס לבוט דרך CD, אפרמט, אתקין, ואז מה יקרה? המאדרבורד ידע לעבוד? המעבד? הכרטיס מסך? אינטרנט? אם לא, הדרייברים שיש לי בכונן F יעבדו עם ה-64 ביט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל מי שרוצה יצאו דרייברים חדשים לפני שעה בערך לסידרת 8800 Windows Vista 32-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.64.html ------------------ Windows Vista 64-bit ForceWare Release 100 Version: 100.64 Release Date: February 13, 2007 Beta Driver http://www.nvidia.com/object/winvista_x64_100.64.html --------------------- ותוכנת האיחוי הכי טובה לשימוש בויסטה, עושה עבודה מעולה. לגירסת ניסיון 30 יום תורידו מהאתר הרשמי, אם אתם רוצים גירסה מלאה תפנו אליי. http://www.raxco.com/products/downloadit/pd_download_home.cfm כעיקרון יש בעייה קטנה בהפעלה בגירסת וינדוס 64ביט, אז אחרי שאתם מתקיני…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי מצלמה שפעלה ב XP 32 כרגע יש לי WIN7 64 ביט . האם יש דרך כלשהי להשתמש בדרייבר הישן לוינדוס החדש ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי מותקן על המחשב WIN 7 ULT 32BIT ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין את ה64 ביט. אני לא מוצא את הדיסק של הדרייברים אז מה אני אמור לעשות בשביל להשיג את כל הדרייברים? גיבוי אני לא יודע אם אני יכול כי אולי הדרייברים של ה32 לא תואם את ה64 ביט. תודה רבה (:.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה כזו התקנתי לאחרונה ווינדוס 7 64 ביט במחשב שלי,מערכת ההפעלה זיהתה את כול הדרייברים שלי בצורה תקינה,השאלה היא האם יש צורך להתקין את הדרייברים של יצרן החומרה כמו לוח אם,כ. מסך כ. רשת וכדומה או שהדרייברים שווינדוס מתקין הינם דרייברים מספיקים ואין צורך להתקין את שאר הדרייברים בצורה ידנית. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים לא מזמן רכשתי dell latitude d530 ללא מערכת הפעלה, ידוע לי שאני צריך למצוא דרייברים כדי שהוא יעבוד עם windows xp אבל אני לא יודע איך התהליך עובד בדיוק. אנא עיזרו לי אני צריך לטוס עוד מעט והמחשב צריך לעבוד עד אז תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
מערכת הפעלה - Win7 64bit (ניסיתי גם ב-XP 64bit ואין שינוי) כרטיס מסך - Radeon HD5850 הבעיה התחילה כשבאתי למחשב והמסך לא הראה שום תמונה (לפני שעזבתי אותו הכל היה בסדר). אחרי ריסטרט, הווינדוס לא עלה - קודם כל מופיע מסך הטעינה של הווינדוס, ואז יש מסך שחור (אבל מואר, כמו תמונה שחורה. אין פה בעיה של no signal) ולא קורה כלום. גם המקלדת לא מגיבה (CAPS LOCK), מה שאומר שהווינדוס לא עולה בכלל וזה לא רק שאין תמונה. הנחתי שזו בעיה עם הגרסה החדשה של ATI CATALYST 11.7 שהתקנתי, אז העלתי את המחשב ב-SAFE MODE, הסרתי את הדרייברים ואכן אח"כ המחשב עלה גם בלי SAFE MODE. הבעיה היא שכשניסיתי להתקין מחדש את ה-CATALYST, הבעיה חזרה. ניסיתי גם להתקין את הגרסה הקודמת שעבדה קודם בלי בעיה (11.6) אבל ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מוצא לו דרייברים אם מישהו יכול לעזור בעיניין אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אם יש לי לוח אם יש שבאתר יש דרייברים בשבילו לווינדוס 7, האם הם מתאימים גם לווינדוס 8?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת LEADTEK, ובאתר שלהם יש דרייברים רק עבור ויסטה 32 ביט. כשהתקשרתי ליבואן, הוא אמר לי שהדרייברים של 32 ביט יעבדו גם על 64 ביט. זה הגיוני? יש טעם לנסות?
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי יש לי שני מודמים, אחד יותר ישן, USB ADSL MODEM ALE 130 והשני Rotal - RTA1320a יש לכם במקרה מושג האם הם יכולים לעבוד על ויסטה 64? התקינו לי על המחשב ויסטה (נראה לי ultimate אני לא זוכר) והמודמים לא עבדו לי אז הייתי צריך להתקין XP. ואז קראתי כאן שיש SP1 לויסטה ולא נראה לי שב-skypc כשהביאו לי את המחשב התקינו לי את ה-SP1 לויסטה, אז רציתי לדעת האם יכול להיות שה-SP1 פותר את בעיות התאימות הללו במקרה, ואז אוכל להנות מהמערכת הפעלה ? דבר נוסף שרציתי לדעת הוא איך אפשר להריץ במחשב אחד גם את XP וגם את ויסטה, האם אני צריך להתקין אחד מהם קודם או שיש איזה משהו שאני צריך לדעת בנושא?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה במקום הנכון עם זאת.. יש לי מחשב נייד ישן יחסית Acer Extensa 5620z התקנתי עליו את מערכת ההפעלה החדשה Windows 8 ואני לא מצליח למצוא את ה-Drivers של המחשב מה אני יכול לעשות כדי להביא את המחשב Up tp date? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לוח אם חדש של ג'יגהבייט (GA-MA78GM-S2H הידוע) עם הצ'יפסט הנ"ל. הבעייה היא שלא ניתן להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט שלו (או את הCatalyst 8.6 של ATI) על win2k, אלא רק על XP ומעלה.. לצורך העניין הכרטיס מסך on board הוא מדגם Radeon HD 3200, מישהו יודע אם ניתן למצוא לו דרייברים למערכת הפעלה שלי? או לחילופין, איך אפשר לערוך את קבצי ה inf כך שהמערכת הפעלה תסכים להתקין אותם דרך ה Device Manager? תודה ויום נעים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי משום מה איני מצליח להתקין את גירסת ה directx10! פשוט אין לי מושג למה? נסיתי דרך 1001 קבצי התקנה שהורדתי דרך הרשת וגירסה אינה עובדת... הוא רושם לי שהגירסה של הD9C נמצאת... (גם הפונקציות של D10 אינם עובדות) אולי בגלל שהיא לא עובדת על XP? מפרט: INTEL CELERON D 2.66 (755 GIGABYTE 891 P 8800 GTS 62G 512 תומך D10 2 GB 400 HZ HD.DVD........ וכמובן XP SP2 PRO כולל כל העדכונים ודריבר אחרון של NVIDIA בנוסף אשמח עם משהו יוכל לתת כן לינק פעיל לD10 ולא דרך האתר של מקרוסופט.... ענה עזרו לי :-[ :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לאחרונה, החלה עליה קלה לביקוש מערכת ההפעלה VISTA בקרב האנשים בעקבות ירידות המחירים של המחשבים. כיום בשביל להפעיל מערכת הפעלה ויסטה דרושה השקעה לא גדולה. מה המינימום של חומרת המחשב שאתם ממליצים לאנשים בכדי להפעיל ויסטה, בצורה טובה וללא תקיעות ובעיות מסויימות. ולא מה שרשום במיקרוסופט, כי זה לא נכון ! אומנם המערכת עובדת אבל בצורה שכדי לוותר עלייה .. תודה, אמיל.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אחי היקרים! אני רוצה להתקין windows xp professional+sp1 שברשותי במחשב הישן שלי הבעיה שאני לא בטוח שהוא יעמוד בדרישות. המחשב הוא: מעבד-אינטל פנטיום 2 400 וסלוט אחד של זיכרון 64 מגה בייט עד עכשיו המחשב הריץ במשך שנתיים ווינדוס 2002 פרו ללא שום בעיות. נ.ב המחשב פועל ברשת עם מחשב חזק בהרבה ומיועד רק לאי סי קיו ווינאמפ וקצת גלישה בתודה ניב
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי חשד שמערכת ההפעלה(המיושנת) WIN98(וגםSE) מסרבת לעבוד כמו שצריך במחשבי AMD K7 ומעלה ??? המפרטים שאעליהם ניסיתי להתקין: מפרט 1: AMD AXP2400+ ABIT NF7-S2.0 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB מפרט 2: AXP2200(מובנה) ECS L7VMM3200PRO 256MB DDR333 תוצרת KINGSTON הרדיסק WD800JB המחשבים חדשים, תקינים ואין בעיות חום או חלקים פגומים כיוון שהXP שהתקנתי עליהם עבד יציב כמו קיר בטון במשך שבועות ללא תקיעות, שני המפרטים נבדקו זמן מה(כמעט שבוע רצוף) בתוכנות מאמץ(PRIME ושאר הבנצ'ים) ותוכנת MEMTEST, והכל מראה שהמחשבים תקינים אבל כשהתקנתי WIN98SE(לאחר פירמוט מלאה, כמובן :), ההתקנה הלכה חלק, כל הדרייברים הותקנו והכל נראה בסדר, עד שהתחלתי להשתמש בהם. כשמפע…
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-