Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון: אני די בטוח שהאשכול הזה נפתח בפורום הלא נכון, התלבטתי בין "אינטרנט" ל"תוכנה" ושניהם נראו לי לא מתאמים. מצטער אם אני עושה בלגן אל תשנאו אותי... אז כך-פרמטתי אתמול את המחשב, התקנתי ווינדוס XP PRO בחזרה, הלכתי טיפה מכות עם הדרייברים ובסוף נצחתי (מצד שני הם השאירו כמה חבורות כאבות מאוד, אבל אני ילד גדול... אני אחיה) האינטרנט פועל מהיר כמו שהוא היה לפני הפירמוט, אני מוריד באותו קצב והכול בעצם אותו דבר, חוץ מזה שכאשר אני מדפדף למעלה\למטה בדפי אינטרנט הם "נתקעים", הם כן עולים ויורדים, אבל ממש ממש לאט. ניסיתי בInternet Explorer ובFire Fox והתוצאה זהה בשניהם. יש למשהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה, יש לי winxp עם sp2. משום מה כשאני נכנס לדף אינטרנט כלשהו הוא לא מתעדכן בצורה אוטומטית, אלא רק אחרי שאני עושה refresh. חשוב לציין שהבעיה התחילה באופן פתאומי לפני חודשיים (הייתי עצלן ורק יום כתבתי פוסט) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
תראו בתמונות.... כל הדפים נמשכים לצד שמאל! מה עושים כדי להחזיר אותפ למקומם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות מתחת להוספה והסרה הכל נעלם, היה כזה קו חוצץ וגם הוא נעלם. אומנם לא משהו שפוגע בתיפקוד אבל זה פוגע בנוחות שלי, אני נורא רגיל להשתמש בקישורים משם. בתודה, אדיר.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
הי, על מנת לעשות התקנה נקיה על הWIN הדפוק הנוכחי האם אני צריך לעשות פירמוט של הדיסק המכיל את הWIN הנוכחי, או שההתקנה מ-BOOT של הגירסה החדשה של WIN דורסת את ההתקנה הישנה לחלוטין ?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום עשיתי דפרג לכונן הקשיח והוא מסיים כאשר הדפרג לא מגיע לרמה גבוהה (26%) לאחר הדפרג עשיתי בדיקה והוא אומר לי שהכונן קשיח זקוק לדפרג לאחר דפרג! ניסיתי עם תוכנה חיצונית אחרת וקורה אותו הסיפור מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה, הדיסק WINDOWS שלי שרוט ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש, אחרי שעשיתי פירמוט. דיברתי עם השרות לקוחות של מיקרוסופט בבקשה להחליף את הדיסק! אבל אין להם אותו כבר במלאי. הם נתנו לי פתרון אחד, וזה להשאיל ממשהו דיסק כמו שלי, להתקין אותו וכמובן לרשום את הקוד האישי שלי בזמן ההתקנה..!! אז מי שמוכן ויכול לעזור לי אני צריך בדיוק את אותה גירסה כמו שלי: (גם זאת בעיה, למצוא כזאת) יש לי XP HOME EDITION, SERVICE PACK 2, OEM, Hebrew version אני הודה לכם חברה ומקווה שתצליחו לעזור לי תשאירו הודעות פה ואני יצור איתכם קשר, תודה רבה איתי
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש ודי מתקדם. אני שואל את עצמי איזה ווינדוס כדאי להתקין עליו. במחשב הקודם היה לי ווינדוס 7 ואני די מרוצה. מצד שני, אולי יש בוינדוס 8.1 פיצ'רים ושדרוגים שאני לא מכיר. שמעתי גם טענה לא מבוססת שיש משחקי מחשב וחומרה שלא תומכים עדיין בוינדוס 8.1 (דרייברים תואמים לדוגמה). האם זה נכון? מצאתי את המאמר הזה באינטרנט, אבל אני מחפש ידע מניסיון אישי שלכם גם. http://www.itpro.co.uk/desktop-software/21919/windows-81-vs-windows-7-which-is-best-for-you תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לי יש במחשב הביתי מאילוצים משפחתיים משתמשים (ילדים בבית) אולם לאחרונה לאחר שאני מקישה את הסיסמה, המחשב מתחיל לעלות ואז לפתע מאתחל את עצמו מחדש. ערכתי סריקה של וירוסים ורוגלות וקיבלתי ים של רוגלות. ברמה מקסימלית. וירוסים אין לי בכלל. כמו כן המחשב טוען בתוכנה של אדוור פרו כי היה לי שינוי ברגיסטרי. האם זה אומר לדעתכם כי עליי לעשות למחשב פירמוט ? עברה בכרך שנה מאז הפירמוט האחרון שעשיתי. אנא הושיעו.......!!!!!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'( ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מאחר ולא הצלחתי להתקין בדרך הרגילה (כמו הרבה אחרים - ומיקרוסופט החצופים האלה כרגיל שותקים), הלכתי אחרי ההמלצה להוריד את כל הקבצים במלואם ולנסות להתקין. אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה. :s05: בבקשה אם מישהו יוכל לתת עזרה מפורטת.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך התקנתי Windows Vista Ultimate 32 ביט, והיא עבדה מעולה, כמו שצריך... היום התקנתי משהו שדרש ממני לאתחל את המחשב, אך לאחר שאיתחלתי המחשב לא נדלק. כשאני מדליק את המחשב, הוא מגיע להודעת שגיאה מסויימת, משהו עם Error 14: Invalid or Unsupport executable format כשאני מנסה להגיע לסייף מוד, הוא לא נותן לי, וכשאני מנסה להתקין מחדש דרך הדיסק, הוא לא נותן לי, ומגיע לאותו Error... מישהו יכול לעזור לי? זה דחוף מאוד!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב בימים הקרובים יעלה לאוויר אתר חדש העוסק במערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט לטלפונים סלולרים. כידוע מערכת זו קיימת כבר זמן רב אך השינוי הגדול הוא התוספת של שפת הקודש אשר תפתח את השוק לקהל הישראלי. מטרתי היא הקמת אתר שכל כולו בהתנדבות שבו ירוכזו כלל החדשות על עולם זה ועל המכשירים השונים ומערכת פורומים שונים אשר תגדל עם הגעתם של המכשירים השונים לארץ. אני וחברי מחפשים 4 כתבים (בנות/בנים) אשר יכתבו כתבות שונות לאתר ומבזקי חדשות אשר עוסקים בעולם הwindows phone 8 במידה ואתם חשים חיבה מיוחדת למערכת ההפעלה ואו חובבי גאדג'טים ויודעים גם להתבטא בעברית יפה וכמובן ידע באנגלית על מנת לתרגם כתבות שונות מהרשת אנו נשמח לצרף אתכם למשפחה. כאמור הכתיבה היא בהתנדבות אבל משאירה לכם את הא…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מישהו הצליח להפעיל אותו? הדריבר שיש באתר של נוקיה לא מתאים לויסטה יש כל מיני שמועות שאפשר להתקין את ה-PC Suite וזה עובד אבל לא הצלחתי מישהו?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריברים לכרטיס מסך? לוינ-7..(7800gt) ב-UPDATE , זה מצא לי אוטומטי דריברים לכרטיס קול, ללוח, למסך, כרטיס רשת וזהו. המון זמן לא פירמטתי, והתקנתי וינדוס חדש, אשמח לקבל הצעות אלו תוכנות להתקין, שיש להן תאימות לויסטה, מתוכנות דחיסה ועד לקודקים תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש לי קובץ התקנה של W7 שלא כולל דריברים IDE לא חשוב מאיפו הקובץ, הוא כשר למהדרין. במחשב אין SATA אז התקנה של W7 לא מוצא קוננים. איזה דריבר צריך להוסיף להתקנה (כמו עם F6 ) בשביל IDE יעבוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP אני רוצה ליגרום לWINDOWS לא לבקש את בדיסקת עם הדריור של ה SATA יש מצב לעשות את (באיזה ספריה זה אמור להיות ) ???
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מסך של ORTECH :'(. איפה אני יכול למצוא דריברים חדשים לWINXP ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה עידכנתי את ה-XP שלי ל-7. אבל פתאום אני שם לב שהדריוורים שיש לי לכרטיס רשת אלחוטית שלי לא מזוהה ע"י המערכת. יש לי D-Link DWL-120. ואני לא מצליח למצוא לו דריוורים, לא ל-7 ולא ל-64 של כל דבר אחר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם ale150 הקטן ואני זקוק בדחיפות לדריור למודם לויסטה השתגעתי כבר..! תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפטופ LG R520, שהגיע עם ויסטה הום בייסיק. התקנתי עליו XP PRO + SP3, לפני ההתקנה הגדרתי בביוס שהSATA יהיה IDE. כעת כדי להחזיר בביוס ל AHCI - הורדתי את intel matrix storage manager, אך בכל פעם שאני מנסה להתקין - אני מקבל את ההודעה שהמחשב לא עומד בדרישות המינימום... אודה לעזרה בנושא...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי התקנתי 2003 ואני רוצה לשחק בו warcraft3 מה אפשר לעשות? ב NVIDIA יש רק 64 ביט, ולי יש 32 ביט אז זה לא יעבוד וניסיתי את הדרייבר של XP וגם הוא לא עובד - אומר שזה לא מתאים יש לי כרטיס מסך 7100GS יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל שלא איכפת לי להעיף ת 7100GS ולהשתמש בו - אבל גם בשבילו אין דרייברים... זה לוח 915G
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי את הבטא של ווינדוס 7 והוא לא מזהה לי התקן אודיו. כרטיס האודיו שלי מובנה בלוח אם ולכן אני צריך להתקין את הדרייבר ללוח אם, ניסיתי מהדיסק אך ללא הצלחה, ההתקנה טוענת שמערכת ההפעלה אינה תומכת. אשמח אם תעזרו לי למצוא דרייבר ללוח האם שלי שיפעל בווינדוס 7... לוח האם: ASUS P5SD2-X תודה רבה לכולם, דור.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי...אולי אתם יכולים לעזור? cirrus logic pnp v34 modem מערכת הפעלה win98 se תודה, חציל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-