עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TaMiRn2,

שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by vali13,

שלום לכולם כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הכוננים דרך "המחשב שלי" נפתח לי החלון של "פתיחה באמצעות" ומראה לי את כל התוכנות איך מבטלים את זה ?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי את עדכונ windows של service pack 3 ומאז כול פעולות שקשורות להכנה להדפסה אורכות זמן ארוך בצורה חריגה. נראה לי שמהו השתבש להם עם הדרייברים, למישהו יש הצעות ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  4. יש לי שני מחשבים ברשת אלחוטית ואני לא מוצא את המחשב השני ברשימה של ההתחברות לשולחן עבודה מרוחק (וינדוס XP) איך מוסיפים את המחשב השני לרשימה?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  5. סבלתי לא מעט ממערכת ההפעלה של 64BIT. עכשיו אני רוצה לחזור ל32 ולא מצליח... יש לי מערכת הפעלה שהתקנתי אותה על מחשב של אחי והיא עובדת מצויין והותקנה כ-BOOTABLE ללא בעיה. כאשר אני מנסה להפעיל אותה על המחשב שלי אני לא מצליח, הוא לא מזהה אותה. אם אני שם במקום זה שוב את X64 זה עובד כ-BOOTABLE, למה זה קורה לי? משום מה גם כשרציתי להתקין משחק PES2008 על ה-X64 זה מעלה לי בעיה מוזרה, הוא כותב לי "the operating system is not adequate for running pro evolution soccer 2008" מה הסיבה לזה? מודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. היי, חבר שלי שם סיסמא למחשב (XP 32) והוא לא זוכר אותה.. הרמז לא עזר לו והוא לא יודע מה לעשות.. תודה על העזרה..

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום. אני רוצה ליצור התקנת ווינדווס ישירות מהדיסק הקשיח. אני מתכוון בזה שאני אעתיק את קבצי התקנת הווינדווס (XP) להארדיסק ריק האם יש אפשרות לעשות אפשרות להתקנה משם? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by Tal14,

יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום.. יש לי בעיה במחשב של חבר ! מתי שהוא מפעיל את המחשב ניהיה לו המסך שאמורים להכניס קוד לוינדוס בשביל לעלות את המערכת(סיסמא שהמשתמש עשה)! והוא לא זוכר , ובמסך הפתיחה מופיע לו רק את המשתמש "אדמניסטור" בלבד,וצריך קוד לעלות והוא שכח אותה! איזה אפשרות יש לבטל את הקוד?!(ניסתי דרך "הסייפ מוד")והוא מגיע לי לאותו מסך פתיחה! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. Started by LTE,

שלום לכולם ! המחשב שלי מחובר עם ראוטר של חברת EDIMAX ועם מודם של THOMSON בעבר התקנתי תמיד ווינודס עם SERVICE PACK 1 והוא תמיד זיהה לי אוטומטית את כל הדברים כרטיס רשת ראוטר הכל לא הייתי צריך לעשות כלום והכל היה עובד !!! כרגע התקנתי ווינדוס חדש עם SERVICE PACK 2 והמחשב שלי לא מראה לי שום רשת שפועלת אצלי וגם לא את הכרטיס רשת של המחשב ובקיצור שום דבר לא עובד חוץ מהמחשב השני שמחובר לראוטר ששם דווקא הכל עדיין עובד כמו ממקודם !!! אנא אנשים אני צריך את עזרתכם מה אני צריך לעשות ????

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. אז ככה... יש לי ויסטה ופתאום אין לי אפשרות להיכנס לtask manager. כשאני לוחץ מקש ימני על ה-taskbar אז הטסק מנג'ר מסומן באפור, זאת אומרת שאי אפשר להכינס אליו. ושאני מנסה מדרך שונה, קופצת לי ההודעה הזאת: "task manafer has been disabled by your administrator" איך אני פותר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  12. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה יש לי בעייה קטנה שמציקה לי מאוד. לאחר שאני יוצא ממשחק הסמלים במחשב ממשתנים ךפעמים המסלים משתנים לסמלים של תוכנות/משחקים אחרים ולפעמים אין סמלים. הנה כמה תמונות שימחישו תבעייה: במקרה הזה לא ניתן לראות סמלים ז"א זה כאילו הוא לא מוצא תמיקום של הסמל, אני חושד שזה בעייה בסייר... מה תמחושבים שצריך לעשות (ורק לא פירמוט כי כרגע אני לא יכול לפרמט תמחשב.. :-\): תמונה 1: תמונה 2: תמונה 3: אדה אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור תבעייה המעצבנת הזאת

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. אני משתמש במחשב נייד של HP שכונן ה-DVD שמותקן בו לא עובד. בגלל שיש המון בעיות במערכת ההפעלה (Windows XP), אני רוצה לעשות פירמוט ולהתקין את המערכת מחדש. בגלל שהכונן לא עובד, רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בדיסק און קי בשביל לבצע את ההתקנה ואם אפשר האם צריך לבצע פעולות מסוימות כדי שניתן יהיה לעשות בוט מהדיסק און קי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by niva401,

אני מתעניין לקנות מחשב חדש עם מעבד בסדרה של core 2 duo , האם אפשרי שאשאר עם WINDOWS XP 32bit , או שחובה לעבור למ"ה 64bit?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by orninyo,

שלום. אם אני שם דיסק און קי 8 גיגה על וינדוס ויסטה פרמיום ומשתמש בREADY BOOST האם זה שקול ל8 גיגה זיכרון אמיתי שאני משדרג את המחשב ? אם לא אז לכמה גיגה אמיתי 8 גיגה דיסק און קי בREADY BOOST שווה ?

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  16. Started by elior021,

אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואני רוצה לדעת איזה וינדוס עדיף להתקין עליו תודה מראש לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by IlanF,

נעלמו לי 10 גיגה במחיצה E, בדקתי עם TREESIZE וגיליתי שהתיקיה found.000 מכילה את ה-10 גיגה האבודים שלי.. בסייר הקבצים אני לא רואה את התיקיה הזאת, אבל TREESIZE מראה שהיא קיימת.. מה זאת התיקיה הזאת ולמה היא תופסת לי 10 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. התקנתי את הדריבר לסורק שלי וויסטה מזהה אותו אבל כשאני לוחץ על כפתור הסריקה בסורק קופצת לי הודעה שאף תוכנה לא נרשמה ל event הזה. אז השאלה שלי היא אם יש אשף סריקה כמו בXP בויסטה ואם לא אז איזה תוכנות מומלצות אתם מכירים ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  19. כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם מאיפה אפשר להוריד רקעים חדשים לWindows dreamsence? [התוכנה של הרקעים הזזים בויסטה] תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by EVGA-yuvalll22,

הייי אנשים!! בטעות מחקתי סל מחיזור בשולחן עבודה אז ניכנסתי לשולחן עובדה דרך תקיה והעתקתי ת'הקובץ של סל המחיזור ושמתי אותו ועשה דרך קיצור ושאני מוחק תמונה או משהו ורואים שהתמונה של סל מחיזור לא משתנה כלומר שסל מחיזור מלא אז יש דברים שמחקתי ושסל ריק אז אין בו כלום זה הבעיה שהסל מחיזור שהעתקתי משולחן העבודה דרך תקיה הוא לא משנה לריק ומלא ??? מה עושים? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by pilotkevin,

אתם חושבים שיפתחו לזה (מודם ALE130 של GlobespanVirata) התקן מתאים? עזבו אתכם אם זה מודם דפוק או לא (חיפשתי בפורומים וזו בד"כ התגובה הראשונית). זה המודם שיש אצלי, ואני פשוט מעוניין שהוא יעבוד בויסטה. מישהו הצליח להפעיל אותו על המערכת שלהם? תודה.

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. כל קובץ EXE על שולחן העבודה לא מוכן להימחק (בשאר המחשב אין בעיה) אני מצליח להסיר אותם בעזרת Unlocker אבל זה דיי מציק הקטע הזה לפי unlocker מה שמונע את המחיקה זה explorer.exe

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות לנעול תיקיה ב-XP 32bit עם סיסמא או משהו בלי להשתמש בתוכנות מיוחדת לזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים