Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום שלום. יש לי בעיה חדשה במחשב. ודי קריטית. עד לא מזמן אם הייתי רוצה לראות סרטונים באינטרנט שמופעלים ע"י media player (לדוגמא סרטונים באתר ערוץ הספורט). הייתי צריך להפעיל את האקספלורר (בדר"כ משתמש בפיירפוקס) לפני בערך שבועיים התעוררה בעיה ואני לא מצליח לראות יותר סרטונים. (שוב. רק כאלה שמורצים ע"י media player). בשבועות האחרונים התקנתי את KASPERSKY ו spy bot search & destroy. ואולי איפהשהו שם האשמה. למרות שבבדיקה ב S&D לא ראיתי איזכורים למשהו שניראה לי קשור אפילו בעקיפין לעניין. לפעמים אני מקבל פשוט אייקון של איקס אדום קטן במקום החלון של הסרטון. לפעמים אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד את ה ADDON המתאים לפיירפוקס (אפילו אם אני עובד דרך אקספלורר). אבל שאני מנסה להת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סורי על הבורות, צריך לפרמט בכדי לשים את הלוח החדש? אין דרך אחרת? הלוח הקודם שלי היה צ'יפסט 750I והחדש 780I תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
xmnt2001 program not found יש לי שני מחיצות על הדיסק הקשיח והגדלתי את מחיצה D שלי עם PARTION MAGIC וזה מה שמופיע לי לאחר אתחול.. מישהו יודע מה זה אומר הבעיה הזאת ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום כמה הודעות שגיאה שמצביעות על בעיה עם הקבצים אבל chkdsk לא מוכן לרוץ. אני מאשר לchkdsk /f לפעול בזמן הפעלה מחדש אבל הוא פשוט לא רץ וויסטה עולה כרגיל. אותו דבר בדיוק קורה עם scandisk אשמח לעצות.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שויסטה משתמשת בכל הזכרון שלי (יש לי 2 ג'יגה). לדוגמה ב-Task Manager רשום כרגע שרק 4 מגה פנויים. הרבה פעמים זה אף מגיע למצב שרשום שם 0. למה זה קורה ומה ניתן לעשות? לא יודעת אם זה קשור אבל בזמן האחרון הגלישה שלי באינטרנט ממש איטית ואמרו לי בתמיכה של בזב"ל שאם המחשב שלי גם איטי (והוא די איטי) אז זה בעיה של המחשב/ויסטה. מדובר בויסטה ULTIMATE חוקית עם SP1. המפרט שלי: Nforce 4 ASUS A8N-SLI AMD 64 Dual Core +3800 2gb DDR 400Mhz PC3200 Sapphire ATI X800XL 256mb האם כדאי לי לחזור ל-XP? למרות שלא בא לי תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור/לייעץ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם גיבוי מלא של המערכת (Windows Complete PC Backup ) יכול לשמש כתחליף ל Ghost ? כלומר לאחר גיבוי אני יוכל לשחזר את כל הקבצים לדיסק קשיח חדש שמחובר למחשב ,לאחר שהעברתי לדיסק הקשיח החדש את כל קובץ הגיבוי,לפרמט את הדיסק השני ולנתק אותו. אפשרי ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עברתי לא מזמן לויסטה(שלושה ימים)והיום רציתי להתקין את המדפסת שלי, מדפסת משולבת HP OfficeJet 5610. התקנתי הכל טוב ויפה, עשיתי ריסטרט למחשב והUSB לא מזוהה. ניסיתי הכל! לא יודע מה לעשות כבר.. וכן, התקנתי דרייברים מתאימים לויסטה, ובהתקנה של המדפסת זה התקין לי את הדרייברים וזה זיהה את המדפסת.. מה עושים ? תודה
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
הבעייה שלי בעיקר עם המסנג'ר... הTASKBAR שלי מוחבא אוטומטית... כשמישהו שולח לי הודעה ההודעה מהבהבת ומעלה את הTASKBAR עד שאני נכנס להודעה... זה מציק לי מאוד מאחר ואני גם עובד עם פוטושופ וצריך את כל המסך... האם אפשר לעשות כך שההודעה תהבהב רק כמה פעמים ואז הTASKBAR ירד? בין העונים נכונה תוגרל תודה מקרב לב
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול התקנתי Windows XP 64 ביט, והכל עובד מעולה. עם זאת, ולאחר שהתקנתי מס' דרייברים (אני חושב שזה קרה אחרי הדרייבר של המעבד של AMD) פתאום קיבלתי מסך כזה: כאשר לוחצים על ה- Default, המחשב כותב הודעה שחסר קובץ של ה- kernel, או מבצע Reset. ה- boot.ini נראה כך: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS /usepmtimer [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional x64 Edition" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer - כלומר, אין איתו שום בעיה. ניסיתי לשים את ה- timeout על 0 ובכך להסיר את התפריט, אך ה- default הוא ה- default :-\ מה אפשר לעשות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 17.05.2008 ב…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אחרי שאתמול המחשב עבד בסדר גמור, הייתה היום הפסקת חשמל בבוקר הוא נכבה ועכשיו הוא דפוק. הפעלתי אותו ואחרי בערך שלושים שניות הוא נתקע, לא משנה אם אני מפעיל את האינטרנט או סתם פותח תיקייה. ניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי, והוא העלה לי הודעה מוזרה על הרג'יסטרי שיש כמה קבצים שהתחלפו או משהו כזה. עכשיו, המחשב שלי לא מצליח להריץ שום קובץ .exe אז אין לי אף תוכנה שעובדת (חוץ מהפיירפוקס שדרכו אני כותב עכשיו). ניסיתי לעשות "restore point" אבל גם זה לא עובד וכשהפעלתי גיבוי של הרג'יסטרי גם לא השתפר כלום. הרעיון האחרון שנשאר לי לפני פירמוט הוא להתקין את הווינדווס מחדש על המערכת הפגומה שיש לי עכשיו, נראה לכם שזה יעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בחו"ל עם ויסטה... השאלה היא אם אני יכול להוריד עדכון שפה ולהפוך את כל התפריטים לעברית בחינם בגלל שיש לי העתק מקורי?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי XP עם SP3 כבר מובנה בתוך הדיסק. הכל נראה תקין. נראה שיש תוספת ביצועים, אבל נראה לי שזה יותר בזכות ה250GB החדש. בכל אופן פתאום אני שם לב שהשעון חזר שעה אחת אחורה. נכנסתי להגדרות שעון - אין בכל אפשרות לבחור בעדכון שעון קיץ אוטומטי מה שזה אומר שבכל פעם שהמחשב יתעדכן עם האינטרנט הוא יציג לי שעה לא נכונה מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
מותקנת אצלי VISTA X64 ULTIMATE WINDOWS UPDATE לא מציג לי את האפשרות של התקנת SP1. ניגשתי לאתר ישירות ושם ממליצים בחום לא להוריד מהאתר (מעל 700 מגה) אלא דרך ה WINDOWN UPDATE ושם זה 125 מגה. למה ההבדל בגדלים? מה ההבדל בכלל? ומה עלי לעשות? עשיתי חיפוש בכמה פורומים וגם הם ממצילים לא להתקין את ה 700 מגה - אבל לא ממש מציינים סיבה.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
פתאום התחילה להופיעה לי ההודעה הבאה: http://img210.imageshack.us/img210/4991/bigzx5.jpg לאחר מכן אני לוחץ על אחת מהאפשרויות וזה בכל מקרה חוזר שוב אחרי כמה דקות. מה זה ואיך מפסיקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, לוח האם של מחשבי עושה לי בעיות ולכן במקום לתקן את הבעיות פעם אחר פעם הוחלט להחליף את הלוח הסורר. הבעיה היא שהלוח שלי מדגם מאוד ישן ולא מצאתי לוח אם כזה ולכן נרכש לוח אם מדגם GA-P35-DS3L והמעבד שברשותי נתמך בלוח זה. קניתי גם זכרונות בעבור הלוח החדש מכיון שהנוכחי תומך אך ורק בזכרונות DDR הבנתי שבכדי לא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש יש להסיר מנהלי התקן מסוימים ממנהל ההתקנים צילום של מנהל ההתקנים באזור שהבנתי שממנו יש להסיר מנהל התקן מצורף. האם יש להסיר מנהל התקן ממקום נוסף לזה שבתמונה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כשאני נכנס להתחל------>הפעלה-----> רושם msconfig מופיע לי חלון ששם אני הולך ללשונית של "אתחול" כשאני מגיע לזה יש לי כל מיני תוכנות שעולות במחשב וגם תוכנות שהורדתי מהם את ה -"וי"בעבר כדי שהם לא יעלו בהפעלה אך הם עדיין מופיעות לי שם בחלון של האתחול איך אני מוחק אותם משם לגמרי העלתי תמונה של מה שאני מדבר: http://www.siz.co.il/my.php?file=kznltyiwf3oz.jpg
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם ניתן להעלים את שורת המשימות בויסטה לגמרי ולא במתכון הנוכחי של סמן למטה וזה קופץ
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי התקנתי את IE7 אבל יש לי בעיה כשאני מנסה לשנות את שפת הכתיבה מאנגלית לעברית ולהפך על ידי כך שאני לוחץ על Alt + Shift... האקספלורר פשוט לא מגיב , בשאר התוכנות זה עובד טוב בשביל להחליף אני צריך לשנות את זה מהדבר הזה שיש ב task bar שלי איך אני מסדר את הבעיה ?! תודה
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה לפתוח את מנהל המשימות זה מה שאני מקבל... אשמח לקבל עיצה כיצד לפתור את הבעייה, בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שמעו, יש לי מין מחלה כזאת שאני אוהב תסקין של 98, פעם אמרו לי שזה עוזר לביצועים אחרי זה גיליתי שזה כמעט אפסי אבל בכל זאת, התרגלתי. ההגדרה של הסקין נמצאת ב"ביצועים", דרך לחיצה ימינית על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם. שאני מוריד שם את ה- V מהאופציה האחרונה (ביטול סקינים והחזרה של הסקין לזה של 98) אז זה באמת שם את הסקין של 98 אבל שאני עושה ריסטרט זה חוזר לסקין המכוער של XP, מה שמוזר זה ששאר ההגדרות שהגדרתי באותה הקטגוריה נשארות כמו שהן ! רק האופצייה האחרונה מתאפסת... מה עושים ? הבעיה השנייה היא שכל פעם שאני מדליק את המחשב אני צריך ללחוץ F4 , רשום שם את המצב של המחשב ואת זה שהזיכרונות שלי בסינגל צ'אנל וזה... זה ממש מעצבן כל פעם ללחוץ F4, מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על ctrl+alt+delete זה לא נכנס לי לכלום. איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב למומחים בפורום, לאחר שהתקנתי מחדש לאחר פורמט מלא את WINDOWS XP (אוריגינל באנגלית) , הורדתי את כל העדכונים בצורה מסודרת, צצה לי בעיה מוזרה. התקנתי CODEC PACK של KAZAA מאתר אמין ונתקלתי בתופעה חדשה לי. כאשר רציתי להריץ את הסרטים(מהדיסק הקשיח שעבדו בצורה תקינה לפני הפורמט במערכת הפעלה XP אך בעברית) בWINDOWS MEDIA PLAYER 6.4 קיבלתי אוטומאטית אתחול מחדש. זאת אומרת, הסרט נפתח אבל אם אני רוצה להריץ אותו קדימה \אחורה בזמן הוא נותן לי אחרי מס' פעמים שאני עושה זאת REBOOT אוטומאטי. הסרתי את הCODEC PACK הנ"ל והתקנתי CODEC PACK של "CCC" . הבעיה לא נפתרה. התקנתי SERVICE PACK 3 - הבעיה לא נפתרה. * וכעת חל משהו מוזר נוסף, הרצתי DVD במחשב בMEDIA PLAYER 11 אחרי דקה - קיבלתי REBO…
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-