Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ה-WIN XP PRO שלי נפל ושיקמתי אותו חלקית עם GHOST שהכנתי. "חלקית" כי מדי פעם יש לי התרסקויות לRESET, תוכנות נתקעות ויוצאות, משחקים הולכים לאט מדי. אולי חשוב לציין שכשאני מדליק את המחשב קופץ לי חלון שאומר לי ש GHOST CONFIGURATION SERVER לא מחובר (משהו עם ה DATABASE). חוץ מזה, עוד לפני מסך הפתיחה של WIN קופצת שורה שאומרת INVALID BOOT.INI ומשהו עלC: WINDOWS (???). בבקשה- עזרה. נראה אתכם...
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אולי הישועה תבוא מפה מנסה לשלוח ניוזלטר פנימי מאאוטלוק ל-אאוטלוק ובו טקסט ותמונה ואני רוצה שהם יהיו רספונסיבים, כלומר התוכן ישתנה לפי הגודל של החלון של המקבל. אני יודע שזה אפשרי כי שלחו לי כזה, אבל לא מצליח לייצר כזה בעצמי. חיפשתי שעות בגוגול אבל אני לא מוצא פתרון. האם יש לזה פתרון? מצרף תמונה של בשביל להסביר את עצמי טוב יותר: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה להתקין מחדש וינדואוס 7. כשאני ניכנס להתקנה אני בוחר ב custom installation ובשלב שאני צריך לבחור מחיצה ובוחר ב "C" הוא כותב לי שהמחיצה מלאה ואני לא יכול להתקין עלייה. איך אני מפרמט את המחיצה ומהתקין את הוינדואוס מחדש? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה כבר כמה ימים נתקלתי בתופעה מוזרה בווינדאוס. לפעמים כאשר אני פותח תיקיה מסוימת או "המחשב שלי", אז החלון נפתח ולא מוצגים בו התיקיות או הכוננים, והמחשב כאילו חושב ולא מגיב. ואם אני רוצה בכל זאת לראות את התוכן של התיקייה אני צריך להיכנס מדרך אחרת, לדומגא דרך ה cmd או קיצור אחר. לפעמים הבעיה מופיעה סתם ככה, ואחרי כמה זמן היא נעלמת. הנה דוגמא: http://img534.imageshack.us/i/unledtt.jpg/ חשדתי בהארדיסק, נקנה לפי כמה חודשים טובים, אז עשיתי לו בדיקה ב hdtune והוא הוצג כתקין. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאאוטלוק אני מקבל הודעות בג'יבריש.(רק הכותרת)
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
העברית שלי מוגדרת , אבל למרות הכל משום מה מדי פעם אני מקבל מסרי אייסיקיו בג'יבריש מסתדר מייד , השאלה שלי היא איך אני יכול לקרוא את ההודעה שכבר קיבלתי בג'יבריש , איך אני הופך אותה לעברית
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
??? זאת פעם השניה ש ה recycle bin נמחק לי ,איך לשחזר אותו, המערכת היא:vista פעם הקודמת התקנתי מחדש(לא בגלל זה,אבל כך נפתרה הבעייה) :bash:
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכם! כונן C הוא 12GB. ומראה שנשאר בו רק 370MB למרות שתפוס בו: 6GB ווינדוס 1.3GB תוכנות 800MB דברים בשולחן עבודה וכד'. סה"כ 8GB מה עושים? בדקתי קבצים נסתרים, עשיתי DISK CLEANUP וכלום לא עוזר. שבוע טוב אריאל
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קודם כל נוספת תקיית סל מחזור עם קובץ exe בפנים וכל מה שנצא בפנים מקבל סמל של קיצור דרך המופנה ל c:\windows\system32 איך מסדרים את זה? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
ב-Windows 2000 Professional יש בתקיית My Pictures חלון גדול בצד שמאל למטה שמציג Preview של התמונה המסומנת, ומאפשר לבצע פעולות שונות כמו Zoom. החלון הזה מופיע באופן קבוע בלי קשר לסוג התצוגה של הקבצים. איך מבטלים את החלון הזה באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח GIGABYTE m55plus-s3g ומעבד AMD של 3800 x2 (dual core( יש לי HD sata וזיכרון סטיק בודד של 1G מהירות 667 אני עובד עם חלונות XP עם SP2 ללא עדכונים מהאינטרנט, 32 ביט. אני משתמש בתוכנת ה-moviemaker שבאה מובנת ב-windows... העניין הוא שהעבודה עם התוכנה נורא איטית. כשאני גורר קובץ AVI של כ-25 מגה לוקח לתוכנה משהו כמו 10-15 שניות עד שהיא "מקבלת ומבינה" את הקובץ (כלומר עד שה-bar מסתיים). גם אחרי שהעברתי נניח שני סרטונים באותו גודל לחלון הזמן, המעבר ביניהם (ע"י קליק של העכבר..) די איטי. תשאלו בעצם איך אני יודע שזה איטי - העניין הוא שבעבודה יש לי מחשב IBM , אני לא יודע איזה לוח יש שם אבל מעבד פנטיום 4 במהירות של 3G, עם זיכרון DDR400, בנפח של 1.5G שזה אומנם קצת…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הזו בערך פעם ביום בלי שאני מצליח למצוא קשר למה שאני עושה באותו רגע והיא גם לא משפיעה על המחשב. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? אני רק רוצה לציין שיכול להיות שהודעת השגיאה שכתבתי היא לא מדוייקת כי בטעות סגרתי עכשיו את החלון של ההודעת שגיאה לפני שהספקתי להעתיק אותה אבל זה היה משהו כזה. אני מצרף עוד מידע שהיה בקובץ שלפי הודעת השגיאה אמורים להיות בו פרטים נוספים: <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="CMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="kernel32.dll" SIZE="857088" CHECKSUM="0xD602DD12" BIN_FILE_VERSION="6.1.7100.0" BIN_PRODUCT_VERSION="6.1.7100.0" PRODUCT_VERSION="6.1.7100.…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
היי שאני מנסה להתקין XP 64 ביט מתקבלת הודעת שגיעה : the file mountmgr.sys is corrupted מה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב הוא נכבה רק באופן ידני איך אני משנה את זה שהוינדאוס יכבה את המחשב אוטומטית ???
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS VISTA 64BIT, כבר די הרבה זמן בלי שום בעיות, היום עשיתי עדכון אוטומטי ופתאום כל הUSB הפסיקו לעבוד, אין עכבר, אין מקלדת, אין אינטרנט, אין הארדיסק נייד, מצלמך אינטרנט, כלום... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לכמה נקודות קודמות אבל שום דבר לא עוזר, הצילו! יש פתרון למישהו?
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני פותחת את ה-media player , נכנסת לספריית המדיה ומנסה לשמוע את השירים ששמורים בספרייה אני מקבלת את ההודעה הבאה: wmplayer.exe has encountered a problem and needs to close. והתוכנית נכבית. ???
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
התקנתי כרגע מערכת הפעלה מחדש Win7 Ultimate לאחר פורמאט. התקנתי את כל העדכונים (כמה מהם לא הותקנו על הפעם הראשונה, ונאלצתי לעשות restart). אך הבעיה שלי שלא מצאתי service pack ובsystem אין שום זכר שה-service pack הותקן. איך אני מתקין אותו? הפעלתי את הרשיון של מערכת ההפעלה.
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
סכוי קטן שמישהו יענה, אבל אולי בכל זאת. יש לי solidworks 2005 ו 2006, בשניהם יש בעיה עם שמירת קבצי PDF, שאני מנסה לשמור save as pdf...הוא נותן לי שגיעת printer error, הוא מסיים את ההמרה אבל קובץ ה PDF שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. ניסיתי להוריד את bluebeam pushbutton plus החדש, שם הוא לא נותן לי הודעת שגיאה, והוא מסיים את ההמרה, אבל עדיין קובץ ה pdf שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. מתמיכת solidworks ישראל אני לא מצפה לתשובה רצינית... ("זה אמור לעבוד")
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-