Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי מאז ומתמיד עשה בעיות של ריסטים ומסכים כחולים. לפעמים זה היה בתדירות יותר קיצונית לפעמים לא. הוא עבר 2 בדיקות במעבדה של החברה ממנה קניתי את המחשב והם אמרו שאין שום בעיה עם החומרה והמחשב עובד טוב. ממה שהבנתי, יכול להיות שהריסטים והמסכים הכחולים נובעים מווינדוס לא טוב. היום הבאתי ווינדוס אחר שעובד טוב והוא גם שונה מהווינדוס הנוכחי שיש לי. יש לציין שגם הווינדוס הנוכחי וגם הווינדוס החדש שהבאתי הם XP רק שאחד בעברית אחד באנגלית ואני חושב שיש ביניהם עוד כמה שינויים. שאלתי היא כזאת: כדי להתקין את הווינדוס החדש - יש צורך בפירמוט? או שמספיק לעשות שידרוג לווינדוס הנוכחי? כאילו זה יהיה אפקטיבי ויסדר לי את הבעיה גם אם אני אעשה שידרוג לווינדוס או שיש צורך בפירמוט ש…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, ואיתו, אחרי שיקולים רבים, התקנתי Vista 64 bit. עד לפני יומיים המחשב עבד מצויין, בלי שום בעיות. אבל פתאום המחשב מתחיל להיתקע, בעיקר כשאני לא נמצא עליו (למרות שזה עדיין לפעמים קורה כאשר אני משתמש בו). מה זאת אומרת נתקע? העכבר עובד. כל החלונות הפתוחים נעשים Not Responding, אני יכול לעבור ביניהם אבל שום דבר לא מתפקד. אחרי כמה זמן, גם הדסקטופ עצמו נעשה לא מתפקד. האפשרות היחידה לכבות את המחשב היא דרך הכפתור, CTRL+ALT+DEL לא עובד. הרצתי סריקה עם הNod 32, בדקתי את הרג'יסטרי עם CCleaner, והרצתי בדיקות של Ad-Aware ו-Spybot: Search and Destroy. הנוד לא מצא כלום, הCCleaner מצא כמה בעיות, והאנטי-ספייוורים מצאו כמה דברים. מחקתי את הכל, אבל המ…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אחרי תקופה ארוכה של עבודה עם ויסטה החלטתי להתקין במקביל גם XP בגלל כמה תוכנות שלא עבדו, אני מכניס את הדיסק, עושה boot, טוען את כל הקבצים ושאני מנסה לבחור את הדיסק קשיח להתקין בו זה כותב שהקשיח לא תומך ב XP. מה עושים? הקשיח הוא NTFS של WD 320 GB, הויסטה לא מותקן עליו אלא על כונן אחר שאותו אני לא רואה (SATA) זה XP pro
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
למרות שהתקנתי את עדכון העברית ואני יכול לרשום בעברית - בקבצים כמו קבצי תרגום וכו' אני רואה ג'יבריש , ואני גם לא יכול לשנות את הגופן לעברית... מה שכן היה נראה לי מוזר שבמהלך ההתקנה לא נשאלתי לגבי שפות בכלל... אין הגדרות של שפה במהלך ההתקנה של הויסטה(ultimate) ? או שפיספסתי משהו ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם..... לאחרונה שמתי במחשב 2 גיגה והוא עבר פירמוט השארתי את המחשב דלוק מהבוקר עד הלילה פתאום אני רואה שהשימוש בזכרון PF הגיעה לי ל5 גיגה ,המחשב אצלי לא זז, עשיתי הפעלה מחדש וזה עזר. אבל משהוא פה לא נראה לי הגיוני ש2 גיגה לא מספיק לוינדוס אקספי. בהגדרות הזכרון הוירטואלי לא נגעתי איך שהוינדוס הגדיר אותם השארתי אותם. אין לי מוסג למה זה קורה . אני לא יודע אם זה בעית חומרה או תוכנה לכן רשמתי את זה פה. מקווה שזה לא בעית חומרה. תמונה מצורפת דוגמא למה שקורה. http://www.siz.co.il/my.php?file=gimzd4t0jjnu.jpg אציין את מפרט המחשב: לוח אם GA-K8N-SLI דיסק קשיח 500 גיגה סיגט כרטיס מסך X700 2 גיגה זכרון של סיליקון פאוור מעבד 939 3000GHZ אשמך לתגובות [br]פורסם בתאריך: 24.05.2…
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי vista ultimate ורציתי לדעת איך אני שם כל מני visual style וגם ערכות נושא. האם יש תוכנות לדברים האלו או אפשר בלי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שיחקתי בטעות איתו ושיניתי ועכשיו אין לי גישה לתיקיה של היוזר שלי ב c:/users ששם נמצאים לי כל המסמכים וסיסמאות וכאלה תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
תקראו לזה איך שאתם רוצים, טוחנת שוחטת הורסת, אבל למה כשאני בכלל לא מעמיס על המחשב, העפתי כל מה שצריך מהSTARTUP, ביטלתי את איחויי הדיסק המעפנים של ויסטה שמתוזמנים לפעול כל כמה שעות, ביטלתי כמה סרביסים שהמליצו לבטל באחד המדריכים של PCSTAT.... ועדיין הויסטה טוחנת לי את ההארד דיסק. לא רק שזה מונע ממני לקבל את כל הביצועים מההארדיסק, לדעתי זה גם ידפוק לי את הכונן מתישהו בטווח הארוך. השבוע עשיתי גם RAID עם שני כוננים של 500 ג'יגה בעלי 32 מגה באפר, אומנם הויסטה טסה, אבל ההארדיסק שלי פאקינג טוחן הרבה מעבר לשלב שהויסטה עולה וצריכה להעלות את כל ההגדרות והתוכנות הנלוות אליה ואלה שמותקנות לי במחשב.
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה להעלות קובץ מסוים לאתרי האיחסון, ואז לוחץ על "עיון", אז בדיוק אחרי שאני לוחץ על הכפתור "עיון" כדי לסמן את הקובץ, אז הדפדפן קורס לי. בלי שום הודעה או אזהרה. הוא פשוט נסגר. הבעיה היא בשני הדפדפנים שלי- IE ו ff. מה הבעיה ואיך פותרים אותה? יש לציין שבכל אתר איחסון זה קורה, ואפילו אני לא יכול להעלות סירטון ל you tube.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום בזמן התקנת SP3 על המחשב מופיע לי שגיאת פנימית וזה קוד השגיאה 0x87FF054F לפי מיקרוסופט. חיפשתי בגוגל אחר פיתרון ראיתי באתר מיקרוסופט 3 פתרונות לפי 3 לוגים בקובץ לוג בתוך התיקייה WINDOWS שלושתם לא מופיעים לי בלוג לכן אני לא יודע מה הפיתרון מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם יש אפשרות בוויסטה לעשות שהSIDEBAR יהיה פחות בהיר? שאני עושה ALWAYS ON TOP הוא ממש שחור כזה או שהוא יהיה ALWAYS ON TOP ושלא יהיה שחור בכלל אם אתם מבינים למה אני מתכוון יש אפשרות כזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי והתקנתי XP pro sp3 אבל משום מה הייתי לי בעיה עם הדרייברים של הלוח-אם , מכיון שלא היה לי זמן להתעסק עם זה - התקנתי ויסטה וכמובן בעיית הדרייברים נפתרה ( כמה כיף שזה מוצא הכל לבד הא ? ...). בכל מקרה , השימוש העיקרי שלי למחשב זה צפייה בhigh def... יש לי שני מסכים מחוברים לx1950 pro ואני מנסה בויסטה, להפעיל את שני המסכים ב-clone אבל ברזולוציות המתאימות לכל מסך - כלומר בשביל שהתכנים יתנגנו כמו שצריך אני צריך שבlcd יהיה לי 1920 על1080 ובמסך של המחשב רזולוציה אחרת כי הוא כמובן לא תומך בזה... ניסיתי לסדר את זה מהווינדוס , אח''כ מהקטליסט , וגם עם תוכנה בשם : Ultramon ללא הצלחה .... ממעט החיפושים שעשיתי באינטרנט הבנתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת עם ה-mirror…
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק OEM של VISTA ULTIMATE 32BIT Eng. הכנסתי את הדיסק, עשיתי BOOT לDVDROM, ואז היה את הקטע של ה"Windows is loading files...", אח"כ הייתה טעינה עם קו ירוק שמתקדם וחוזר על עצמו (כמו בהפעלת WIN XP), ואח"כ ראו את התמונה של הAERO ופשוט לא קרה כלום, כאילו ההתקנה נתקעה. הבנתי שהתקנים מסויימים יכולים לגרום לזה, אבל: http://i25.tinypic.com/23w0goo.jpg יש משהו במפרט שלי שנראה לכם הגיוני שיש לו בעיית תאימות עם ויסטה? הצעות? ??? אחרי שרוב המסכים הכחולים בעת תחילת ההתקנה היו קשורים לRAM הרצתי את התוכנה memtest, ולהפתעתי גיליתי שיש בעיה באחד מהmodules שלי. תמונה של המסך שלי בעת הבדיקה: עכשיו רציתי לשאול אם נראה לכם הגיוני שבעיה כזאת תמנע מההתקנה להתחיל ויהיה מסך כחול במק…
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
היי חברים, יש לי פה מחשב עם הווירוס הזה, הוא אחרי פורמט אני מנסה למחוק את קובץ ה-AUTORUN.INI והוא לא נותן לי להציג קבצים מוסתרים_(אני משנה את הסימון באפשרויות תיקייה, גם דרך לוח בקרה, לוחץ החל, לאחר מכן אישור וזה לא עושה כלום, חוזר שוב על הפעולה ורואה שזה חזר לאותה נקודה.. מישהו יודע מה הפיתרון לזה?! תודה! מדובר על WIN XP SP2 עם התקנה של MUI עברית
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ויסטה (מקורי) ומידי פעם המע' פשוט קופאת ולא ניתן להזיז ואו להפעיל כלום ורק ריסט עוזר. הויסטה הינה עם SP1 אבל תופעה זאת קרתה לי גם ללא ה SP1 . שמתי לב שב EVENT לפני הריסט אני מקבל הרבה הודעות של 4226, נסיתי כמה פעמים להשתמש ב Patch שאמור לסדר בעיה זאת אבל הבעיה שכל פעם שהרצתי אותו המערכת לא עלתה והייתי אמור לבצע Repair למערכת. לפי מה שאני ראיתי התופעה מתרחשת שהאימיול גם פעיל.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה בעיה מציקה במחשב שלי, אני גולש להנאתי אך כל כמה דקות מופיע לי חלון שגיאה באינטרנט אקספלורר. להלן תמונה: ומיד לאחר שאני לוחץ אישור, זה קורה: זה קורה לי בכל אתר, לא באתר ספציפי. *** עוד בעיה. אני מסתכל לי בתהליכים (ctrl+alt+del) ורואה כמה תהליכים של iexplorer.exe, לא אחד, כמה! כלומר 4-3 כל פעם. למרות שהאינטרנט אקספלורר סגור. אז ... מה לעשות לגבי זה? תודה לעוזרים! ואשמח לכל עזרה שיש. אלעד.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיים ברשותי כרטיס רשת של 3com דגם 3CRUSB10075. התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם הכרטיס, והמחשב עדיין לא זיהה את הכרטיס. כלומר, הוא זיהה שיש חיבור, אבל לא את הכרטיס רשת עצמו. לאחר מכן חיפשתי באינטרנט דרייבר שתומך בויסטה, ומצאתי, אך הדרייבר תומך רק למי שיש סיריאל שמתחיל ב-0300, ואצלי הוא מתחיל ב-0200. עכשיו, יש דרייבר כלשהו שכן תומך בויסטה, ותואם לכרטיס? או שאין מה לעשות ופשוט לקנות כרטיס רשת חדש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם שוב. כרגע הווינדוס שלי משתמש בפונט אריאל שיש לפיקסלים שלו קצוות חדים אשר גורמים לאי נעימות בעין. שמעתי שבוויסטה יש פונט אשר נקרא Segoe UI שבו תיקנו את כל זה וזה הפונט הרשמי של וויסטה. אז איך גורמים לו שהוא יהיה ברירת מחדל בוויסטה?(שהוא יהיה על כל הווינדוס)
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה עושים במקרה כזה? ואיך אני אפשר להחזיר את זה האפשרות הזאת...??? תודה רבה זאב
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
סורי על הבורות, צריך לפרמט בכדי לשים את הלוח החדש? אין דרך אחרת? הלוח הקודם שלי היה צ'יפסט 750I והחדש 780I תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מקרה: מחשב נייד עם שתי תחנות עגינה שונות, כל פעם מחובר למדפסת אחרת. שלחתי מסמך להדפסה בתחנה א', בגלל שהספולר היה עמוס המסמך עוד לא הודפס. בזמן זה העברתי את המחשב לתחנה ב'. אני רוצה שהדף יודפס בתחנה ב' בלי למחוק אותו לשלוח מחדש, מה עושים? זה לא קריטי לשום דבר פשוט תהיתי תודה מראש -abo
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-