Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב ושנה טובה לכל חברי הפורום יש לי בעייה בהתקנת WIN 7,ההתקנה מגיעה עד המסך השחור ומופיעות לי הודעות שגיאה: 0X000000D1 DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0XC0000221/0XC0000098 KERNEL IS MISSING OR CORRUPT WINDOWS\SYSTEM32\NTKRNLPA.EXE הדיסק כולו מפורמט,דיסק מקורי של WIN7 לפי דעתי יכול להיות שיש לי בעיה בזיכרונות או בסלוטים עצמם של הלוח(הבדל של 1000 ש"ח לזכרונות חדשים לבין 5300 למחשב חדש),כך שאני לא יודע אם לפרסם את זה כאן או בפורום של תקלות חומרה תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. נעלם לי האיקון על סרגל המשימות שבו אני מחליף שפה בין עברית לאנגלית. סרגל השפות מופעל. ווינדוס XP פרו. איך מוצאים אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פעולה בתוכנה Registery Mechanic שנקראת Compact Registery(למי שיש את התוכנה זה שמשימה השלישית מלמעלה במסך הפתיחה של התוכנה). התוכנה ביקשה לעשות ריסט אחרי שזה סיים והסכמתי ואז שהוינדוס עלה הוא עלה בצורה מאוד מאוד מוזרה אני חושב שזה Safe Mode אבל אני לא בטוח כי אף פעם לא ראיתי מה זה העלתי תמונות של המסך http://www.geocities.com/ebrachya/1.JPG בתמונה למעלה שימו לב ל-X(סגור) מצד שמאל למעלה ולמזער כמה הם קטנים. http://www.geocities.com/ebrachya/2.JPG בתמונה הזאת שימו לב שכשאני לוחץ כפתור ימני זה בצבע אפור ולא רגיל(לבן) ועוד דבר חשוב, העכבר זז מהר(יותר מהרגיל) הרסתי את המחשב שלי????או שזה Safe Mode וסך הכל צריך להעביר את זה חזרה למצב הרגיל???? ניסיתי לעשות מיליון ריסטים ול…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני נותן הוראת כיבוי, הוא סוגר הכל ונותן את ההודעה שכעת ניתן לכבות את המחשב. התקנתי את כל העידקונים האפשריים, בדקתי באתר מיקרוסופט, גיגלתי ולא מצאתי תשובה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב כבר כמה זמן שאני לא הצחלתי לפתור ועכשיו הבעיה הזו בכלל לא עוזבת אותי וממש מרגיזה ומורידה מרמת החוויה והשימוש במחשב. הבעיה היא שכל פעם שאני מדליק ת'מחשב קופצת לי הודעה של אשף החומרה חדשה שזוהתה ואז אני עושה סיום וזה לא עוזב אותי אף פעם! להלן פרינט סקרין של ההודעה- אני לא יודע מה הבעיה או איך פותרים אותה, אני אשמח לפתרון כי כרגע אני מעלים עין ומשאיר לבעיה לשבת בצד אבל זה עושה לי הרבה בעיות במחשב של אי אפשרות לפתוח תמונות וכאלה שזה מרגיז ובכללי ההודעה הזו תוקעת לי ת'מחשב.. הרבה תודה רבה על העזרה לכל העונים~!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
איזה וינדוס אני צריך לשים על המחשב החדש? כולם מבלבלים בשכל," 64 ביט 32 ביט ויסטה שמיסטה, החלונות הזה לא תומך בזה לא תומך בדואל קור, לא תומך בזה." בקיצור מה אני צריך ומומלץ?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא נפוץ אבל עד כמה שחיפשתי בפורומים לא מצאתי לצערי! ולכן אני שואל עכשיו בשמי ; יש לי מערכת הפעלה של 98 ובמחיצה אחרת XP. לאחר שחזור מחיצת הXP (בעת שינוי גודל המחיצה הייתה נפילת חשמל כך שביצעתי שחזור), פתאום לא עולה לי בכלל באתחול המחשב מסך הפתיחה - בו אני יכול לבחור איזו מערכת להעלות - 98 או XP... איזה קובץ אחראי על זה? מה לעשות כדי להביא את המצב לקדמותו?? בתודה מראש לכל עונה! חן.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
כשאני מקליק רגיל על איקון מסויים במחשב הוא מקפיץ לי את המאפיינים של אותו איקון.. למה ?< איך אני יכול לסדר את זה שזה יעבוד רגיל ? ? ?
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עברתי על הFAQ פה ולא מצאתי תשובה לכן פתחתי את הנושא. אני מעוניין להתקין WIN7 אך עדיין קשה לי לוותר על XP מסיבות אישיות. האם זה אפשרי? ואם כן אם אפשר הסבר בקצרה איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד אני מוריד תמונה...אני צריך לעשות עלייה לחצן ימני-->ערוך... בשביל שיפתח לי בצייר... אני לא יכול לפתוח ב-Windows Picture and Fax Viewer.... מישו יודע אולי למה?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה ימים פירמטתי את הוינדוס התקנתי את XP Pro מחדש הקבצים של הXP הישן נשארו אז מחקתי הכל חוץ מDocuments and Settings שיש לי שם כמה דברים חשובים אבל אני לא מצליח לפתוח את התיקיה של המשתמש הישן שלי זה רושם לי access is denied אז איך פותחים את התקיה זה חשוב לי (כמה קבצים לביצפר ועבודות). תודה.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב ואח"כ התקנתי WIN98SE ואחרי כל פעם שאני מעלה את ה-WINDOWS ישנם הרבה מאוד ERORR ואני לא יודע מה לעשות זה פשוט משגע! ופירמטתי 3 פעמים וזה אותו הדבר מה לעשות??? זה דחוף!!!!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
זהו בערך, תוכנה טובה ומפורטת... קניתי מחשב חדש ואני רוצה לראות מה בדיוק קיבלתי פה...
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום במחשב נייד עכשיו יש בו סיסמה כדי לפתוח את המחשב את הסיסמה אני זוכר ואני רושם אותה אבל המחשב אומר שזו לא הסיסמה מה אני יכול לעשות על מנת לפתוח את המחשב חייב עזרה דחוף. נ.ב. הסיסמה באנגלית אך ניסיתי לשנות את השפה כל פעם של זה מראה לי את ההודעה שזו לא הסיסמה וזה לא עוזר. אין לי גיבוי על גבי דיסק און קי תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני משתמש בוירטואל בוקס של אינוטק. ואני רוצה להתקין דרייבר לכרטיס מסך כדי ללהשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך- 1680X1050 אבל אני לא מצליח להתקין את הדרייבר. ניסיתי את הגרסא הכי עדכנית 163.69 וגם את מה שקיבלתי עם הכרטיס 93. משהו. והוא מביא לי את השגיאה שמצורפת (בשני המקרים אותה שגיאה) איך אני פותר את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הורדתי את העידכון לחלונות XP בגירסא המלאה 133mb במודם 56 לקח לי 7 שעות. כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל הודעה שהקובץ פגום. יש לי win xp home edition חוקי לחלוטין,אז זה לא בעיה של רשיון הפעלה. הורדתי אותו מהאתר הרשמי של מיקרוסופט . ??? ???
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
ברשותי מערכת ההפעלה Windows XP Pro מותכנת יחד עם שרת האינטרנט IIS 5.1 הובכן היום התקנתי את ה Microsoft .NET FrameWorks ומאז בכל פעם שאני נכנס למחשב אני מקבל את מסך ה WELCOME של Windows תוך המתנה לכך שהבחר כביכול בשם המשתמש/חשבון שאני רוצה ליכנס עימו ל Windows . עכשיו העיניין שיש לי רק חשבון אחד ואני מעוניין לחזור למצב הוקדם בו לא ההיתי זקוק בכלל לבחור פשוט הוא היה נכנס אוטומטית עם ש המשתמש שלי. אז שאלתי אליכם הוא כיצד אני משיב את הכניסה האוטומטית ללא הצורך בבחירת המשתמש? אודה לעזרתכם, חגי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב. ברשותי עותק מקורי של XP PRO SBE (מהדורה לעסקים קטנים). לפני כחודש פירמטתי את המחשב ומהשבוע האחרון, בכל פעם שאני עושה RESTART, רואים היטב את פס ההרצה של המערכת, אבל מיד לאחר מכן - נאדה. המסך עדיין דולק, המחשב שקט. לא קורא כלום מההארדיסק. כלום! את המערכת אני מצליח לעלות רק במצב SAFE MODE. כל ניסיון לשחזר מערכת מימים קודמים כשלו כעת, והיא ממשיכה להתקע בכל פעם שמעלים אותה רגיל. לפרמט שוב?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
הייה יש לי 7600GT LEADTEK אני רוצה לשאול .. יש דרייברים לכרטיס מסך [שתומכים בויסטה] ? [תגידו יש לי סמלים ענקיים על שלוחן עבוד ברזולוציה של 1024 * 768 .. זה אמור להיות ככה או מה ?]
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן. עדכנתי ל8.1 מ8 ועקרונית לא הייתי צריך שום סריאל חדש, אך מכיוון שעדכנתי לגירסה עם MEDIA CENTER, המערכת מבקשת ממני לגשת לאופציה בשם Add features ולרכוש דרכה. אופציה זו לא מופיעה לי בחיפוש ולכן אני כרגע עם מערכת הפעלה שמחקה ל ACTIVATION.... מה אני יכול לעשות והאם יש אפשרות אחרת לקנות את הסריאל? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי XP מחדש אחרי שהיה לי בעיות שונות אבל אני לא מצליח להתחבר לתוכנות שיתוף קבצים מישהו יודע מה הסיבה??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-