עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבעיה שלי היא כזאת: התקנתי אקס פי פרו - ואני לא יכול לכתוב בעברית בכל מה שקשור לאינטרנט. לדוגמה: בוואלה , אני לא יכול לעשות חיפוש בעברית , וגם את מה שכתבתי כאן העתקתי מהאי סי קיו. כבר ניסיתי: 1. להכנס ל קונטרול פאנל לשפות ולהוסיף 2. לשנות באקספלורר את השפה או להוסיף מה שמשונה זה שאני יכול לכתוב במחשב עברית וגם במסמכים. בקיצור , עזרה דחוף למי שיכול , אודה לכם מאד. ואם נתקעתם צרו קשר - שמח לעזור!

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  2. מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  3. כל מי שעובד עם Firefox בטוח עובד עם Adblock להעיף את הפירסומות. היום לחובבי אינטרנט אקספולרר יצא פלאג חדש שעושה את אותה עבודה בדיוק. Adfilter 1.0.1 for Internet Explorer

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. גם לכם Windows 7 קופא כל כמה זמן בצורה אקראית? כל החלונות מפסיקים להגיב (not responding) למשך כמה שניות, ואז הכל משתחרר (בתקווה) או לפעמים אפילו נתקע לחלוטין? אתם לא לבד זאת לא בעית חומרה אלא בעית תוכנה ב-Win 7. מצ"ב פיתרון ששוחרר ע"י מיקרוסופט: http://support.microsoft.com/kb/2265716/ לי היתה את הבעיה הזאת מאז היום הראשון שבו התחלתי להשתמש ב-7. מאז התקנת ה-fix הזה, נראה שהבעיה נעלמה לחלוטין. טפו טפו טפו. אז... תהנו

• 20 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by PC BOX,

אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?

6. Started by DXM,

בווינדוס וויסטה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  7. Started by Avocado,

לפני כמה ימים קרה לי משהו מוזר, כשאני גורר חלונות במחשב אני רואה רק את המסגרת שלהם נגררת כאילו, עד שאני עוזב את הלחצן. פעם הייתי רואה ממש את כל החלון זז. מישהו יודע איך מסדרים את זה? לא הצלחתי למצוא תשובה תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. אני שוקל לקנות Windows Vista... ראיתי גרסאות 64 ביט, וגם 86? לא ראיתי 32, אבל אני מניח שיש. כמה שאלות: 1. מה ההבדלים ביניהם. 2. למה כדאי אחת ולא השנייה (יתרונות וחסרונות של כל אחת) 3. האם צריך להתאים חומרה מסויימת לכל גרסא (מעבד?) 4. יש מצב שתוכנות (או משחקים) מסויימות לא תומכות בגרסא אחת ובשנייה כן? בעקרון המחשב שלי מיועד למשחקים, וגם עבודה עם Cubase SX3 ועריכת סאונד, אבל רק כתחביב. לקראת סוף הקיץ אני מתכוון לעשות שדרוג מקיף, הן לגיימינג והן לחומרת סאונד... אם זה אומר משהו. תודה

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by minor,

למה בחנויות דוגמת newegg אפשר לקנות גרסאות OEM בלי קשר לרכישת החומרה (כפי שלכאורה מתחייב?) כמובן שמצוין במפורש שאלו מיועדות עבור system builders, המחוייבים לתת תמיכה וכד', אבל מן הסתם הם לא היו עושים זאת אם מיקרוסופט לא היתה מאפשרת להם. עד כמה שידוע לי, מחנויות בארץ לא ניתן לרכוש גרסאות OEM.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. השתדרגתי שבוע שעבר מויסטה לווינדוס 7 (ULTIMATE). אני עושה שימוש בגרסאות PORTABLE רבות של ADOBE. ומעתה כל גירסאות ה-PORTABLE שלי לא מצליחות לעלות. בפלאש לדוג' הוא מקפיץ הודעה שהתוכנה הפסיקה לעבוד. את פוטושופ הוא בכלל לא פותח...(ב-task manager אני רואה שהוא פותח proccess ואז נעלם אחרי כמה שניות) באילוסטרייטור זה בכלל מעניין- הוא נפתח אך ה-SAVE לא מגיב. בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by sprinter,

מישהו יכול להסביר אחת ולתמיד מה זה גרסאת RTM ? זה שונה מהגירסא הסופית או לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש הרבה "קבוצות" שבנות גרסאות win שכבר מעודכנות (לאותו החודש) ומשופרות בכל מיני אופטמציות \המהרות ושלל טריקים כבר בילט-טאין שלא יהיה צריך לעשות את כל זה אחרי ההתקנה מישהו מכיר גרסאות נפוצות כאלה ? ואיזו הכי מומלצת ? תודה מראש נ.ב כמובן שבהנחה שיש לי רשיון חוקי של win מין הסתם

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by idofr,

הייי שלום לכולם אני כניראה הולך לקנות בזמן הקרוב את המערכת ורציתי לדעת איזה גירסה כדי לי לקנות כי יש 3 גרסאות וכל אחת קצת שונה... השימושים הם די רגילים לאנשים בפורום - משחקים, עיצוב גרפי קצת, סרטים, וגלישה ואופיס כמובן בתודה עידו

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by xtract1,

יש לי XP PRO והעניין הוא שהיא אצלי בערך מאז שהיא יצאה (נדמה לי 2002) עכשיו חבר שלי אמר לי שיש לו גירסא יותר חדשה..משהו שהוא קיבל לא מזמן... שימו לב שאני מדבר על אותו דבר..XP PRO..ואני לא מדבר על השוני בגירסאות כשלאחת יש SP1 ולשניה SP2.. .אני מדבר על הווינדוס עצמו בלי תוספות... אז יש לי טעם לשרד לגרסא חדשה של ווידווס? יש הבדלים? איך אני יכול לדעת איזה גרסא יש לי? נ.ב גיליתי איזה גירסא יש לי...הינה היא בתמונה המצורפת..עדיין השאלה נישארה..יש גירסא חדשה יותר? (אני לא מדבר על חבילות הרחבה) והאם כדאי לי לשדרג לכזו בהנחה שאני יכול לקבל גירסא חדשה יותר בחינם.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  15. נתקלתי הרבה פעמים בכל מני אתרים לא ממש חוקיים שמציעים להורדה גרסאות Windows עדכניות עד לתאריך האחרון, אבל עם קראק. יש לי Windows7 ultimate מקורי, איני מעוניין בשום פריצות, ולכן השאלה שלי - מאיפה ואיך הם משיגים עותקים מעודכנים? כי די נמאס לי כל פעם להוריד עדכונים וservice pack למערכת הפעלה שלי לאחר כל פורמאט.

16. Started by אדי44,

שלום שאלה, יתכן והיא עלתה כאן לא פעם באופן זה או אחר. שמתי לב שיש 2 גרסאות(לא upgrade ) ל-windows 7 המיועד למחשב חדש לגמרי. OEM ו- retail כאשר ההבדל המחיר בינהם הוא מאות שקלים. אשמח לדעת מהם ההבדלים בינהם .האם מס" המחשבים עליהם ניתן להתקין את התוכנה. תקופת האחריות, או דברים אחרים.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by סער_שי,

אני קונה מחשב חדש ומנסה לברר איזו גרסא של חלונות הכי יהיה כדאי לי לרכוש. ייקח זמן שייצא הויסטה, ולכן אני מעוניין במערכת טובה שגם תאפשר לי בקלות לשדרג. אני ממש לא בקיא בגרסאות הקיימות. לפני כן היה לי XP PRO. עכשיו אני מבין שיש XP עם גרסאת 64 ביט. הבנתי גם שיש גרסאת SERVER אך האם היא נחוצה לי? יש לציין שאני הולך לקנות מחשב חייתי במיוחד: E6400 עם OC לא קטן ו-2GB זכרון 800, ככה שמבחינה זו הוא יכול לסחוב כל מה שתזרקו עליו. אז יאללה - הצעות.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by bigbosf,

שלום חברים האם יש ל-windows 7 גרסאות ? אני מתכוון לא לprofessional או ultimate וכאלה אלה ליותר בכיון של גרסה מספרית ז"א - איך אני יכול לדעת שאין לי גרסה בטא או נסיונית? האם למישהו ממכם גם קורה שהאינטרנט אקספלורר נתקע מדי פעם ?

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by --Shadow--,

שלום לכולם, שאני נכנס ל CMD , הגרסת ווינדוס שרשומה לי היא 6.2.9200 אצל חלק מהאנשים ראיתי גרסאות אחרות...מזה בדיוק אומר על הגירסה שלי ? בנוסף בוויקי של ווינדוס 8 רשום: [TABLE=class: infobox] [TR] [TH=align: left][/TH] [TD] Windows 8 6.3.9600 (October 18, 2013; 8 days' time) [±][2] Windows Server 2012 6.2.9200 (September 4, 2012; 12 months ago) [±][3][/TD] [/TR] [/TABLE] כאילו הגירסה שלי היא בכלל Windows server ... אני לא מבין מה קורה. אשמח להסבר.

20. Started by lioryb,

האם יש למייקרוסופט גרסות נסיון? אני מתלבט האם לרכוש VISTA או XP (וכמובן מתלבט האם זה יהיה 32 או 64ביט), והייתי רוצה להשיג גרסת נסיון, לפני שאני רוכש רשיון בסכום גבוה. תודה לעונים

21. Started by בית השלום,

את זה קיבלתי בהודעה ממיקרוסופט אפשר להסביר? Welcome to the Windows 7 Enterprise 90-day Trial. It is designed specifically for IT Professionals, so that you can test your software and hardware on a final version of the product. In addition, it provides the opportunity for you to become more familiar with the key improvements over previous versions of the Windows operating system, and experience firsthand how Windows 7 can make your PC environment more productive, secure, and manageable. Is the evaluation edition really for you? If you qualify under one of the following programs listed below, you may already have access to the final bits and do not need to download the 90-…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by Monopoly,

הבעיה התחילה אתמול ועכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק על D למשל אז זה פותח לי חלון חיפוש במקום את הכונן ואז אני צריך ללחוץ כפתור ימני ואז פתח כדי לפתוח, יש דרך לסדר את זה שזה יחזור לדאבלקליק = פתיחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by benor,

אני לא יודע איך לנסח את זה בכותרת אז אל תכעסו! טוב הדבר הוא כזה מתי שאני מוריד קובץ ZIPורק קובץ זיפ אז זה ישר מוריד אותו בלי לשאול אותי איפה להוריד אותו וזה פותח אותו לבד! יש דרך לנטרל את זה שזה יפתח אותו לבד ושזה ישאל אותי איפה להוריד אותו? בכל קובץ רגיל שאני מוריד EXE או SETUP אז אין את הבעיה הזאתי!

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  24. היום לאחר שהחלטתי להתקין sygate גיליתי שה service של רשת הוירטואלית של microsoft virtual pc טוחן את הרשת שולח ping לכל מיני כתובות לא מובנות ומשפיע על הגלישה אם אני חוסם אותו . כיאלו שהוא הופך למין switch ראשי של המחשב ודרכו עובר המידע אל כרטיס הרשת הפיסי. וזהו service שרשום נראה לי כ svchost לא מצאתי שום דרך לשים את הservice ב disable . ניסיתי להסיר כדי לוודא שזה שייך ל virtual pc ולא לאיזה spy או משהו בסגנון. לאחר ההסרה וריסטארט הפלא ופלא הקו אינטרנט נקי, והורגשה הקלה על המחשב בכלל. לידעתכם. ואם יש עוד מישהו שעובד אם האפליקציה הייתי מבקש שיעשה בדיקה מעמיקה כדי להשוות את המקרה אם זה קורה על כל PC או שהיה משהו לא תקין אצלי. והמלצה חמה על sygate הוא מצויין.

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  25. ביום שבת הקרוב אני אפרמט את כל ההרד-דיסק שלי ויתקין WinXP. אני רוצה לדעת האם יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני? הבנתי שאפשר להתחבר ל-ADSL מ-XP, אפשר לעשות שיתוף אינטרנט עם 98, ובכללי הכל אמור לעבוד. בנוסף יש לי שתי שאלות ספציפיות: 1. אני כרגע משתמש ב-FAT32, האם לעבור ל-NTFS או להישאר על FAT32? 2. חיפשתי בביוס לאופציה של boot from CD ולא מצאתי אחת כזו. יש לי menu בביוס שנושא את הכותרת Boot, ושם יש את כל ה-boot Devices. האם זה אומר שהדרך לעשות boot from CD היא לבטל את ה-Boot מה-HD ולהשאיר את ה-Boot על ה-CD ואז לא תהיה לו ברירה את לעשות מה-CD? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.