Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
למרות שהמחשב מוגדר שהמסך יתכבה לאחר 10 דקות ובנוסף שהמחשב יכנס למצב שינה אחרי שעה זה לא קורה וכל הזמן הכל דולק,אני לא מבין מה קרה? הערה:אני חושב שהבעיה התחילה מאז שחיברתי עכבר חדש של RAZER והאור בסמל של העכבר דולק קבוע גם כשאני מכבה לגמרי את המחשב . יש מצב שהבעיה נובעת מהעכבר? עריכה:העכבר לא קשור לזה כי שמתי עכבר אחר והבעיה עדיין ממשיכה. בנוסף השינויים האחרונים שביצעתי למחשב זה אוברקלוקינג , יש מצב שזה יכול להיות קשור אחד לשני ?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות ג'אווה בXP. כשאני מנסה להוריד את התמיכה אני מגיעה להודעה באתר של מיקרוסופט שאי אפשר להוריד את החבילה הזאת וצריך להוריד את ה-SP1 שכולל את זה. אז ניסיתי להוריד את הSP1 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שיש לי registraition number לא חוקי.. הטכנאי התקין לי את המערכת, ולא הייתי פה כשהוא התקין.. מישהו יודע איך אני בכל זאת יכול להתקי את התמיכה בג'אווה לאקספלורר בלי לפרמט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את זה הוא רושם לי שהסיריאל לא בסדר
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום! 8) לפני כשבוע קיבלתי הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה שאני מאוד מרוצה ממנו, התקנתי עליו windows xp pro ואת כל הדרייברים והכל עובד חלק וטוב! 8) חוץ מדבר אחד במקומות מסויימים אני לא רואה עברית אלא ג'בריש, למשל את כל הפורום הזה אני רואה בעברית כמו שצריך, אבל את השירים בעברית למשל ברשימה של הwinamp אני רואה בג'בריש! למרות שבמחשב הישן ראו עברית טוב! :-[ עוד דוגמה היא האנשים באיי סי קיו שהשם שלהם בעברית, אני רואה סימני שאלה במקום! כל שאר הדברים פועלים נפלא.. וכפי שאתם רואים אני גם כותב עברית בסדר... יש למישהו רעיון? ???
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, כאשר אני נכנס לCMD וכותב בעברית זה מוצג כסימני שאלה מוזרים. יש למישהו מושג איך לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום 32 ביט באנגלית. באתרים מסויימים בעברית אני פשוט רואה סימני שאלה/ג'יבריש, וגם במדיה פלייר אני רואה את שמות השירים בג'יבריש. בעיה נוספת: יש לי דל ווסטרו 1500, התקנתי את כל הדרייברים שהגיעו בערכה וגם הורדתי מהאינטרנט כמה דרייברים ביניהם דרייבר של המצלמה המובנית. משום מה אני מקבל הודעה כל פעם שאני מדליק את המחשב או מנסה להפעיל את המצלמה שהדרייבר אינו מותקן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
פתאום התחיל לכתוב ג'בריש במקום עברית רק באקספלורר הנה עכשיו אני כותב במסמך טקסט ומעתיק לאקספלורר וזה בסדר... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? יכול להיות שנגעתי במשהו ? אגב אנגלית הוא כותב בסדר גמור...
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא מזמן התקנתי winxp עם SP2, בהתחלה לא היה לי עברית בכלל, לאחר מכן התקנתי בהגדרות שפה ובהגדרות אזוריות. אני יכול לראות עברית באתרים ולקבל הודעות לאיסיקיו בעברית. הבעיה היא כדלקמן: כאשר אני מנותק מהאינטרנט ושולחים לי הודעה לאיסיקיו היא מתקבלת כג'יבריש, או כאשר שולחים לי הודעות מתוכנות דומות לאיסיקיו כדוגמת מירנדה או טריליאן. ניסיתי כבר הכל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם ! לאחר ששדרגתי מ-win7 ל-win10, פתאום כל מסכי ההגדרות ב-chrome (גרסה 45) מופיעים בג'יבריש. איך אני מתקן את זה ?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי WIN7 נקי וחדש אתמול, לאחר ההתקנה חלק מהשירים בעברית קיבלו ג'יבריש ב3V במקום עברית נורמאלית ורגילה, וזה גם משפיע לי על איך שהWINAMP קורא אותם כמובן.. ניסיתי הכל, התעסקות עם ערכות השפה של המערכת וכ'ו.. שום דבר לא עובד. מה עושים? צריך קידוד שונה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
היי לפני חודשיים בערך פרמטתי את המחשב והתקנתי חלונות 7 (שגם היה מותקן טרם הפרמוט). מאז שהתקנתי, יש מקרים רבים בהם טקסטים בעברית שטרם הפרמוט הוצגו כראוי, מוצגים כג'יבריש. זה קורה לי בין היתר עם: תיוג של שירים באייטיונז - תיוג שפעם הוצג כראוי מוצג כעת כג'יבריש עם שמות קבצים בעברית שאני עושה להם send to קבצי txt שהיה בהם תוכן בעברית וכעת אני רואה בהם רק ג'יבריש אודה מאוד לעזרה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה אולטימט בעברית, ויש לי בעיה מאוד מעצבנת, במשחקים [AC,Crysis וכו'..] הכפתורים מופיעים לי בג'יבריש, נגיד בתחילת Crysis יש Night vision[█] - וזה מה שאני רואה, ריבוע שקוף [לא הצלחתי לעשות אותו כאן], זה ממש מתסכל. יש לזה פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי.. למי שראה את האשכול הקודם שלי - בסוף התקנתי Vista Lite, ועדיין אני מחכה להצעות לאנטיווריוס. בכל מקרה - אחרי שהתקנתי את המסנג'ר כל הטקסטים שבילט אין בעברית - יוצאים בסדר גמור, גם רוב הכינויים של האנשים (גם עברית וגם אנגלית), אבל - כל הדברים שאני כותב - הכינוי שלי,הודעה אישית, שמות של קבוצות וכינויים שאני נותן לאנשים - יוצאים בעברית אבל תוך כמה שניות הופכים לג'יבריש משונה. כל ההגדרות בהגדרות של המחשב מוגדרות על עברית\ישראל וכו'. אשמח לכל עזרה אפשרית מצ"ב תמונה (בעיקר מעצבנת אותי ההודעה האישית). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
לפני שפירמתי גיביתי את הפייבוריטס דרך האקספלורר , פירמטתי התקנתי את כל השפות כמו שצריך ואז עשיתי IMPORT לפייבוריטס ובמקום שיהיה כתוב בעברית כתוב בג'יבריש.. יש לציין שאם אני מוסיף כרגע אתר חדש אז הוא כן מוסיף אותו בעברית.. מישהו מכיר בעיה כזאת משונה? זה פעם ה200 שאני עושה דבר כזה ובחיים לא נתקלתי בכזה מקרה..
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי תופעה שרוב השירים שבעברית אצלי מוצגים בג'יבריש ב-TITLE שלהם. וכשאני שומע את הקובץ בווינאמפ אני רואה ג'יבריש וצריך לערוך את הקובץ בכל פעם. אפשר לפתור את הבעיה? או שזה משהו בקבצים עצמם?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב הנייד הישן שלי האט קצב והתקנתי מחדש עם תקליטור המקור את windows 7 premium אני מנסה לפתוח ב notepad קבצי שנשמרו בקידוד ANSI ומקבל ג'יבריש מה חסר לי בהתקנה החדשה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שאני מפעיל תוכניות שיש להם תפריט בעברית אני רואה ג'יבריש לדוגמא מילון עברי-אנגלי אני רואה הכל כתוב בג'יבריש התקנתי ווינדאוס SP3 חדש, כנראה משהו הגדרתי לא טוב
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מע' AMD חדשה עם 1GB זכרון, ממה שאני זוכר הומלץ פה בפורום להוריד את הזכרון הוירטואלי במידה ומשתמשים ב1GB RAM או יותר, לכן המלצתי לו לעשות זאת. האם המלצתי לו נכון? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-