עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ראיתי שמוכרים גרסה מלאה של וינדוס ויסטה ושדרוג מה ההבדל בין השדרוג לבין הגרסה המלאה ?

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. איך אני נפתר מזה? מאיפה אפשר להוריד פאץ' עדכני?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  3. היי יש לי windows xp בעיברית ואני לא מצליח מאיפה להוריד את ערכת השירות החדשה ניסיתי ב windows update והוא רושם לי שמה שאין עידכונים זמינים להורדה והורדתי את הערכת שירות לאקס פי באנגלית ושרציתי להתקין הוא רשם שהוא לא יכול בגלל שהשפה שונה אז מאיפה אני יכול להוריד את זה? או שזה עוד לא יצא?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  4. http://best-search.us/?page=home&pid=sext01 זה הלינק

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by omri_ro,

איך איפשר לעשות DOWNGRADE(יש לזה מושג עיברי) לDX? יש לי 9.0B ואני מעוניין לחזור ל8.1

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  6. Started by airforce,

שלום רב, ברצוני לבצע לראשונה התקנה חלקה של Windows 11 pro Beta, ויש לי טיפה חששות. מעולם לא עשיתי התקנה של מערכת הפעלה במצב Beta והשאלה שלי היא: האם אקבל את הגירסה המלאה דרך הWindows update ב5 לאוקטובור או שצריך להוריד מחדש? תודה

7. Started by kobi_sion,

מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  8. Started by Dimka,

שלום כולם, יש תופעה מוזרה שמטרידה אותי וזה קורה בד"כ עם קשיח נייד שמחובר דרך USB. כאשר אני מסיים לעבוד איתו (גם אם ממתין אחר כך), חלונות לא מאפשר לי לנתק אותו בצורה "בטוחה". הדבר קורה כמעט תמיד, אך פחות נפוץ עם Flash (אולי רק הרגשה כזו). מישהו יודע למה זה קורה ואיך להפסיק את זה?

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  9. Started by yitzy,

אז ככה נניח ויש לי תיקייה עם תמונות בגודל מלא בשם original, ועוד תיקייה עם אותם התמונות אבל מוקטנות (small) עכשיו אני רוצה למחוק כמה תמונות מהתיקייה small,והתוכנה תמחוק לי את אותם התמונות מתיקיית original (שמות הקבצים זהים) אפשרי? אני רוצה את זה בעיקר לסינון ראשוני ומהיר של תמונות וגם כשאני מוסר ללקוח תמונות לבחירה להדפסה והוא יחזיר לי רק את התמונות שהוא רוצה להדפיס שלב הבא זה שבתיקיית original יהיו קבצי RAW (סיומת שונה) WIN 7

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by yuvalkosh,

כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  11. קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  12. Started by yossik17,

לפי מה שראיתי יש 3 גרסאות של מערכת ההפעלה. 32BIT 64BIT ו86BIT אך הבעיה שאני מצאתי להורדה רק את 64BIT ו86BIT אז מהה ההבדל בין ה64 לבין 86?? ואני לא מבקש שום הורדה ולא מפרסם אני רק שואל על הגרסאות

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by warezon,

הבעיה היא כזאת: המחשב נכנס למצב שינה והכל בסדר,כשאני מתעורר ממנו המחשב נדלק שומעים שהוא עובד אך המסך מראה מסך כחול כאילו אין כלום.... ניסיתי הכל הנה המפרט המדוייק של המחשב שלי בבקשה כל מי שיש לו מידע כלשהוא בבקשה בבקשה שמישהו יעזור!!! intel e8500 3.16 gigabyte x48 ds5 2x2gb corsair dhx 800 cl4 gigabyte 4870 512mb enermax modo 82+ 525w מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט desktop 1000 logitech g9 כל צה שעולה בדעתכם ניסיתי וניסיתי כולל חפירה בevent viewer .....

14. שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?

15. Started by michmoch,

שלום לכולם, איזו חבילת קודקים יש להתקין ל וינדוס 7 ? האם עובדת תקין ולא מוצפת בבעיות אבטחה? תודה,

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  16. Started by lioryb,

התקנתי XP MODE, ומן הסתם מופיעה הודעה ב-XP שאין לי אנטיוירוס וכיו"ב. צריך להתקין אנטיוירוס מחדש, בתוך XP, או שמה שמותקן כבר ב-7, מכסה ?

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  17. להתקין את המודם כבר בפתיחת דיסק ההתקנה הוא נותן לי שגיאת SCRIPT. חיש קל, חייגתי לבזק ונאמר לי כי הסיבה לכל היא הWIN 7 וכי עדיף להשתמש ב XP.לטעמי זו תשובת נפנוף שאינה מקצועית.רבותיי מה עליי לעשות? אני מחובר לאנטרנט באמצעות קו בזק ספקית ברק 013. תודה

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  19. Started by esaly,

היי! יש לי תופעה מוזרה שפתאום צצה בXP. יש סימנים שלא משנה מה עושים - לא ניתן להסיר אותם מהשולחן העבודה. הדבר מתואר בצילום מסך... יש לציין שביצעתי סריקות עם HiJackThis ועם ESET NOD. המון תודה לעוזרים [חיוך] [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, ברגע שאני מנסה להתקין Windows 7 64bit על הלפטופ שלי, כשההתקנה אמורה לשאול אותי האם אני רוצה לפרמט את המחשב אני לא נשאל את השאלה הזאת. מצד שני, כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין לי אופציה לעשות Boot מהדיסק כמו שההתקנה אומרת לי שאני צריך לעשות. מכיוון שאני מעוניין בפרמוט לפני ההתקנה אני נמצא במבוי סתום. למישהו יש רעיון? (מצורפת תמונה של החלון הבעייתי בהתקנה). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  22. שלום. יש לי שני הארדיסקים (לא מחיצות, אלא הארדיסקים פיזיים), ועל כל אחד מערכת הפעלה. השאלה שלי היא איך אני בוחר מאיזה הארדיסק לאתחל. נכון לרגע זה, עולה לי מערכת הפעלה מהארדיסק אחד, ואני מעוניין להפעיל את השנייה. תודה (-:

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by casio7777,

שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by Hack,

שלום! יש לי מחשב Intel Celeron 533mhz כמובן שאני לא עובד איתו עכשיו לפני שבועיים החלפתי לו הארד דיסק כי הישן הלך לעולמו ומאז אני לא מצליח להתקין ווינדוז על ההארד דיסק המחשב עולה ואחרי שהוא רושם לי Verify DMI data הוא רושם לי Invalid system disk עכשיו רציתי לדעת מה זה אומר? כי לא כל כך הבנתי חשבתי שאולי חסרה מערכת הפעלה אז ניסיתי להתקין Win98se יש לי מקורי ככה שהתקליטור של הווינדוס עובד בטוח בהתחלה ניסיתי דרך דיסקט איתחול פירמטתי , ואז כשהרצתי את ההתקנה הוא הריץ ScanDisk ואז ההתקנה עלתה ונתקעה וכשניסיתי להעלות את הדיסק דרך הבוט הוא לא עלה רק רשם לי: invalid system disk יש לציין שלפעמים כשאני מריץ את ההתקנה הוא רושם not ready to reading drive E: ומה זה אומר , נראה לי שיכ…

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  25. Started by marking,

היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:

• 2 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.