Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
אני מקווה שאני במקום הנכון שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה בביוס לא מופיע memory remappi
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם. המפרט שלי הוא E6600,P5B DELUXE,2X1024 ST 800MHZ,LIBERTY 600W המחשב נמצא ב-OC של באס 400 ובסה"כ 3600MHZ יש לי ויסטה 32 ביט לא גירסת בטא אלא RETAIL ויש לי כל הזמן מסכים כחולים (רק היום במשך שעתיים היו לי ארבעה. מה יכולה להיות הבעיה ? ב-XP אני לא סבלתי ממנה. יכול להיות שויסטה לא יכולה להתמודד טוב עם OC ?
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך משנים בהגדרות Primary\Secondery IDE channel את ה-Transfer Mode מPIO לDMA? אני בוחר בDma if Available אבל זה לא משנה.. חוץ מזה, איך אני יודע באיזה מהם נמצא הצורב שלי? (אני מניח שבמשני)
-
- 14 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו שעובד כאן לידי נעל את המחשב שלו והוא לא זוכר את הסיסמה אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לאפס אותה או משהו... העניין הוא שלמחשב אין כונן דיסקים... רק DOK ניסיתי להעלות אובונטו ודרכה לאפס את הסיסמה אבל השם משתמש הוא בעברית אז נתקלתי באין סוף תקלות כי הטרמינל של האובונטו לא תומך בעברית מDOK תודה.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לפעמים, בד"כ אחרי הרבה זמן שה-Windows עובד, אני לא מצליח לעשות איתחול חם (דרך Start -> Shut Down). ה-Windows סוגר ישומים ועושה את עצמו כאילו שהוא עומד לעשות איתחול, אבל שום דבר לא קורה, ואני נאלץ לעשות איתחול קר עם Reset (דבר מאוד לא רצוי). יש אפשרות להכריח את Windows בכ"ז לעשות איתחול חם בלי Reset, עם תוכנה אולי (אני מתייחס ל-Windows 2000 Professional SP4)?
-
- 11 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איך יוצרים גיבוי לWINDOWS עצמו על דיסק או כונן חיצוני ? הבנתי שאפשר ליצור קובץ IMAGE אבל זה דורש המון שטח מאות GB. בקיצור האם אפשרי ליצור גיבוי על דיסק DVDR אחד בודד או שניים?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שמאטה את המחשב בצורה דיי דרסטית, אם נתקלתם, היתנסתם או פתרתם אתם מוזמנים להגיב... הוספתי תמונה וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים... תודה מראש, CrAzY SuMo.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ניסיתי בMSCONFIG ואין שם את זה, גם בStartup אין את זה. מה לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
לא יודע בדיוק איך קוראים לזה אנסה להסביר מקווה שתבינו יש לי ארדיסק 1000 גיגה חלקתי אותו ל 2 כונן c כונן e c מערכת הפעלה נטו ותכונות.. e כל החשובים מוסיק משחקים סרטים וכו' אז מה בעצם אני בא להגיד ש e מוגדר אצלי כסיסטם ו c הכונן סלב איך שקוראים לזה.. אני רוצה פשוט לשנות את זה שהראשי היה c ולא e ..גם תמיד שאני מפרמט הוא מראה לי ש e המסטר ועליו להתקין ושמה אני לא רוצה תמערכת הפעלה אז אני בוכר c ואז שעולה הווינדוס e נעלם אז שאני מחזיר אותו.. אז משנה בהנם מבלי לפגוע כמובן בחומרה!! תודה לעוזרים :-* תמונה לדוגמא:להוריד רווחים [= http://www.s iz.c o.il/my/mznenhzjvygz.jpg
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
??? זאת פעם השניה ש ה recycle bin נמחק לי ,איך לשחזר אותו, המערכת היא:vista פעם הקודמת התקנתי מחדש(לא בגלל זה,אבל כך נפתרה הבעייה) :bash:
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אחרי שניסיתי להעלות בלוח ישן של פנטיום 3....ASUS CUV4X את הבאס מ-150.... ב-155 עבד די יציב....בלי בעיות במשחקים בווינדוס בשום דבר....... החלטתי לנסות את ה-160 שהוא הבא...ובו לעצור. כמובן ניסיתי המחשב לש ממש נדלק וזה.....אחרי זה החזרתי הכל כמו שהיה ל-155....(בשלב הזה הכל אמור לעבוד) עכשיו זה גרם להודעה הנ"ל (בכותרת) כאשר אני מנסה להפעיל XP PRO , ניסיתי גם SAFE MODR ניסיתי גם Boot log ו -Last Known good configuration.......באף אחד מהם הוא לא עולה. חשוב לציין שה-98SE שמותקן אצלי בתור מערכת הפעלה שניה (למשחקים) פועלת כרגיל ללא שום בעיות. HELP ME ! i dont want to לפרמט....... וכן אני יודע שרושמים פשוט FORMAT זה בכוונה........
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כיצד ניתן לבצע שיחזור במערכת הפעלה win 2000 . תודה
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, איזו חבילת קודקים יש להתקין ל וינדוס 7 ? האם עובדת תקין ולא מוצפת בבעיות אבטחה? תודה,
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
התקנתי אולטימט 64 ביט, איך אני מפעיל את התצוגה המיוחדת הזאת של הAERO? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירמטתי ושידרגתי לפני מספר ימים לוינדואס ויסטה אולטימט 64 ביט, (היה לי 32) לאחר הפירוט, אני נכנסתי לוינדואס והתחלתי בהתקנת הדרייברים, התקנתי את כל הדרייברים והכל עובד מצויין, הגעתי לדיסק של הכרטיס מסך, לאחר ההתקנה של הדרייבר שלו וביצוע של ריסט, עם כנסתי לוינדואס ולאחר שלבי הטעינה, לאחר כמה שניות, המסך פשוט נכבה.. הסאונד והכל עובד כרגיל אבל המסך לא מגיב.. נכנסתי דרך מצב בטוח והכל עובד כשורה, כרגע, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואני עובד עם ה-VGA הסטנדרטי, הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול בעצם להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך =/... הורדתי את הדרייבר העדכנתי מהאתר של NVIDIA עבור 64 ביט, עדיין, אותה הבעיה.. כשהתקנתי את 32 לראשונה, זה גם עשה לי את אותה הבעיה בדיוק עם ה…
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מה קורה חברים? יש לי XP ואובונטו ב DUAL BOOT, כעת יצאה גרסה חדשה של אובונטו ואני רוצה להתקין אותה על מחיצה נקייה. אי לכך, יש למחוק את האובונטו, אבל גם הGRUB ימחק ולכן לא אוכל לעשות BOOT ל XP. היות ויש לי נטבוק, אין לי כונן אופטי ולכן איני יכול להריץ את אופציית התיקון של הוינדוס. וזה מוביל אותנו לשאלה העיקרית, האם קיים WIN XP LIVE CD, שיתן לי CMD שאוכל להריץ בו פקודה אחת שתעזור לי לתקן את הBOOT? (הפקודה היא FIXMBR) תודה.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש - E7500 , זיכרון 2GB התקנתי על המחשב XP (מחשב של סבא, בגלל זה לא 7 בשביל לא לסבך סתם) המחשב עבד בסדר למשך כשבועיים עד היום. ניסיתי להפוך את החייגן לאוטומטי ( היה צורך ללחוץ על החייגן בשביל להתחבר והוא רצה שזה יעבוד אוטומטי) מסיבה מוזרה מאז שעשיתי את זה לוקח למחשב הרבה יותר זמן לטעון את התוכנות הראשוניות (רק אנטי וירוס, ווסת רמקולים ודרייבר של הכ.מסך של אינטל) לוקח משהו כמו 2-3 דקות עד שהוא מגיב למשהו. החזרתי את החייגן שיהיה לא אוטומטי וזה נשאר ככה תקוע. אתה לוחץ על הכפתור של הפייפוקס ולוקח לו דקה שלמה עד שהוא בכלל מגיב, ולחייגן לוקח אפילו יותר זמן להגיב בשביל להתחבר. האופציה האחרונה שלי היא עכשיו לפרמט, ניסיתי להשתמש באיזה תוכנה של ווינדוס שאני לא זוכר את …
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה. בדרך כלל שפותחים חלון של תוכנה ומקטינים אותו, רואים את השם שלו על הטול בר התחתון. באופן מפתיע, אני לא רואה עכשיו שום תוכנה בטול באר התחתון למרות שפתוחות כמה תוכנות בו זמנית. אני יכול לעבור בינהן רק ע"י ALT?F4. ניסיתי לעשות כמה ריסטרטים למחשב וכלום לא עזר. אם אני מעלה את המחשב ב SAFE MODE אז הוא עובד בסדר. שיחקתי גם ב MSCONFIG והסרתי כל מיני תוכנות שעולות בהתחלה, אבל כלום לא עזר... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-