Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
כאשר עמוד ההתקנה מודיע שנותרו עוד 34 דקות לסיום. לפתע המסך כבה ומופיע הודעה על המסך No Signal. כלומר, המסך לא מזהה שום תמונה מהמחשב. אני מניח שתוך כדי ההתקנה משהו קרה והקפיא את המחשב או משהו כזה. רעיונות? תודה
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חבר'ה יכול להיות שבאקספי הום אין את הפקודה taskkill שסוגרת תוכניות? (דומה למנהל המשימות רק סוגר תוכנית לגמרי). תודה
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, יש איזה אתר שאני מתרגל בו שהוא ברזולוציה קטנה, אז השתמשתי באפשרות של אינטרנט אקספלורר להגדיל את האתר כך שאראה יותר גדול, אבל שמתי לב שהוא הורס את האיכות של הכיתוב והוא לא קריא כל כך. אז ניסיתי להגדיל עם האצבעות דרך המסך מגע ודווקא זה ראיתי שבכלל לא הורס את האיכות וגם לא משנה את אחוזי ההגדלה של הדפדפן. רציתי לשאול - אם לא היה לי מסך מגע. איך הייתי עושה את ההגדלה הזאת מבלי לגעת באחוזי ההגדלה של הדפדפן? מי שלא הבין - אז צילמתי סרט קטן שמתאר את מה שאני מתכוון: https://www.youtube.com/watch?v=Lcx3GfyXS4Y&feature=youtu.be תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי סריאל מקורי שקיבלתי אבל אין לי דיסק התקנה... יש מאיזשהו מקום להוריד Windows 7 Ultimate נקי בלי פריצות או שנגעו בוא? תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
-
אני גולש להנאתי (ממש) בנענע ופתאום קופצת לה הפרסומת לסרט פגוש תפוקרס אבל זה לא פופ אפ של חלון שהXP יכול לעצור. יש תוכנה קלה קטנה שעוצרת גם כאלה ? בעיגור ירוק מסומן הX יצאה של הפרסומת [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כשאני מנסה ללחוץ על אחד מהקישורים שנמצאים במועדפים בתפריט התחל הוא מעביר אותי לחלון של המדפסת http://img131.imageshack.us/img131/5042/39603554zy0.jpg מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לא יכלתי להגדיר כל כך טוב, אבל תמונה שווה אלף מילים: http://img102.imageshack.us/img102/5333/14951512148814971512149315110t.jpg רואים את הרקע הירוק המעצבן על השמות של האיקונים? הערות: הבעיה היא אצל חבר שלי לא אצלי. ניסינו לבטל את הlock desktop items מהגדרות כרטיס המסך.. זה מאוד מעצבן :-\ תודה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
עבור אותה תיקייה במקום את תצוגת התכולה שלה נכנסתי ל"סוגי קבצים" "file types" והאופצייה המופיעה כברירת מחדל עבור "תיקיית קבצים" היא "find" בלבד... איזה עוד אפשרות צריך להוסיף עבור פתיחה שתהיה ברירת מחדל?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום, אחרי שקבלתי מחשב נייד ללא עברית וווינדוס שאי אפשר להתקין בו עברית, הייתי חייב להתקין ווינדוס חדש (ultimate 64) כדי שאני יוכל להתקין עברית לאחר מכן, אבל שכחתי ממשהו שאחד, שאין לי driver למחשב, משמע אין לי אפשרות להתקין את הdriver של הרשת ככה שאני לא יכול לגלוש כרגע באינטרנט. יש איזה דרך להשיג דרייבר של זה? לא מצאתי באתר של HP הדגם זה HP 630 תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מתוך הנחה ואני מפרמט את המחשב,כיצד אני מתקין את הWINDOWS XP? [אני יודע איך להכניס דיסק ולהכנס להתקנה כמובן..] השאלה שלי נובעת מכך שפעם התקנתי לאחותי על מחשב חדש WIN XP,הבעיה היתה שפיספסתי את החלק לגבי השפה והעסק יצא קצת משובש...באיזה שלב,ואיפה אני בוחר את השפה הראשית של הWIN XP והשפה המשנית,והאם יש עוד דברים שצריך לשים לב אליהם במהלך ההתקנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
המחשב שלי הוא p4 2.8ghz 1gb ram ati radeon 9550 250 mb 80 gb hd אז ככה איך אני יודע איך זה ירוץ לי ? כמה גיגה בייט מספיק לשים בכונן אחד בשביל ה WINDOWS ? האם אני אוכל לשחק במחשב? וראיתי שאנשים קיבלו ציון איך זה עובד להם ורציתי לדעת אם גם אני יכול לדעת את הציון שאני מקבל בלי להתקין את הוינדוס עצמו אני הורדתי את הדבר שבודק האם המחשב שלי מתאים ל WINDOWS וזה אמר לי שכן אבל אני רוצה לדעת את הציון שלו אז איך בודקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה ההבדלים המהותיים בין הגרסאות? אני צריך לרכוש מערכת הפעלה למחשב החדש של הילד.
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היו לי 3 וינדוסים מותקנים במחשב, ואז החלטתי שאני צריך רק את XP, ופירמטתי את הכוננים... בלה בלה בלה... ועכשיו כשאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות בחירה בין הוינדוסים, אבל באמת אני צריך לבחור רק את XP אחרת הוא יעשה ריסט... אז אני שואל איך אפשר לעשות שהמחשב אוטומתית יכנס לXP ולא יחכה 30 שניות...??? :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1: אני כבר שובר את הראש בניסיון להבין מה יש באפשרויות כשאני לוחץ על F8 ושם יש כל מני שטויות... אפשר לקבל הסבר? :bash:
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
היה לי קפיצות בחלקים של המסך , בהתחלה בחלק התחתון ואז ביטלתי את ה AERO וזה הפסיק לגמרי-היה לי את הבעיה חודש אחרי שקניתי את המחשב וזה החמיר עם הזמן. לא שאני מת על ה AERO וזה סתם ביזבוז אבל מוזר , מישהו קרה לו גם?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
התקנתי עברית והכל אבל ב unicode אני לא יכול לשנות זה אומר לי setup was unable to install the chosen locale please contact your system administator תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לפני כמה שעות ושמתי לב שבמהלך ההתקנות שעשיתי של כל מיני תוכנות שב ADD/REMOVE נוספה תוכנה בשם: "Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0" ועכשיו אני שם לב לעוד תוכנה בשם: "Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP" רק לפני שאני מעיף את התוכנות האלה, בשביל מה צריך אותן?
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
(Windows 7) בעת כיבוי המחשב הווינדוס נתקע במסך installing update 2 of 2. גם לאחר שהשארתי את המחשב פתוח כל הלילה זה לא עזר. אז עכשיו כל פעם שאני מכבה את המחשב אני חייב לכבות אותו בכוח (לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי). למישהו יש הצעה לפתרון? לצערי משום מה אין לי System restore לפני התאריך שבו זה התחיל. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות איזה עידכון גורם לבעיה הזאת ולמחוק אותו בעצמי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 x64 ואת המדפסת בנושא. התקנתי למדפסת דרייבר של ויסטה 64 ביט. הבעיה שהדרייבר של המדפסת לא מראה את סטטוס הדיו והדפים כמו שהראה בויסטה. חיפשתי דרייבר באתר של Canon העולמית ל-Windows 7 ולא מצאתי. מה שמעניין ומטריד הוא שלדגם החדש (iP4700) כן יש דרייבר ל-7 ואפילו ל-64 ביט. המדפסת אמנם מדפיסה אבל חיווי הסטטוס מאוד חשוב לי גם כן. האם יש משהו לעשות חוץ מלקנות את הדגם החדש? אודה לכל רעיון. עריכה: עשיתי ריסט למחשב והבעיה נפתרה. למרות שעדיין אני לא מבינה למה אין באתר של Canon דרייבר ל-Windows 7 אלא רק לויסטה. אבל העיקר שזה עובד.
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אוקיי אז התקנתי ווינדוס 7 X64 והוא לא מזהה את הרייד קונטרולר של אינטל ראיתי ברשת שזה רעיון רע להתקין דרייברים של רייד אחרי שהתקנת ווינדוס... אז השאלה שלי היא איך אני מתקין את הדרייברים של הרייד לפני הווינדוס?
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של acer עם ויסטה המותקנת עליו. ברצוני שתהיה לי את האפשרות לתמרן בין שני הוינדווסים בזמן עליית המחשב ותהיה לי בחירה בכל פעם שאדליק את המחשב על פי הצורך. יש ברשותי דיסק של ווינדוס xp ורציתי לדעת כיצד עושים זאת. האם צריך לעשות בוט עם הדיסק בסידירום או פשוט להתקין בזמן שהמחשב כבר עלה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-