Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי וונדוס חדש והוספתי 2 יוז'רים אבל בנתיים עבדתי המון על הAdministrator ועכשיו שכחתי תקטע שהוא לא נותן להיכנס אליו אם יש יוז'רים אחרים. הוא לא נותן עכשיו למחוק את השאר כדאי שאני יוכל שוב להשתמש בו. יש איזה דרך לפתוח אותו לשימוש שוטף?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב הנחתי את ידי על עותק שחבר שלי אירגן, עכשיו אני לא יודע אם זה המלא (יענו לא באטא לא כולם אלא XP64PRO המלא!) או שזה סתם אחד הבילטים אם תרצו אוכל לצרף קבצים/תצלומי מסך תודה תוספת: חיפשתי באת של ABIT דריברים ולא מצאתי איפה הם? אין שם..... שוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת הכותרת הכי עיניינית שמצאתי... הייתה לי מערכת: Pentium 4 3.06Ghz HT 1MB Cache 1GB DDR2 533Mhz MS-7173 RC410L שתי דיסקים קשיחים שתי כוננים X1950Pro 512MB GDDR3 עכשיו שידרגתי ת'מערכת לזו שבצד... ובמערכת הקודמת היה לי בעיות שעד שהויסטה עולה... שעות!!!! וכל דבר קטן שאני עושה זה נתקע... היא עולה במשך מאה שעות ושהיא עולה זה נתקע כל דקה!! ואחרי השידרוג יש את אותם בעיות למה אין לי מושג!!!! :pissed: ... שידרגתי זכרונות ומעבד וזה עדיין תקוע ניסיתי את הרכיבים במחשב אחר יעיני הכל אותו דבר רק MB אחר ואין בעיה יש מצב שה-MB שלי דורש עדכון ביוס או משהו לויסטה? (הלוח שפעל עליו הכל מצוין הוא ASUS P5L-MX שדרך אגב הייתי לוקח אותו אבל היציאת PCI-E שרופה...) עזרה אנשים זה חמור…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי וינדוס מקורי XP HOME אני רוצה לעבור לויסטה..יש אפשרות לעשות את הויסטה מקורית עם הקוד של XP או משהו? לשנוות אותו לויסטה או משהו כזה? יש בעיות עם אוללימט 64BIT? תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם התקן הקול,עשיתי שיחזור מערכת והוא כתב לי שהפעולה ניכשלה. אחרי שעשיתי ביטול שיחזור ונאמר לי שהפעולה הצליחה,הצלחתי לשמוע עם הרמקולים,דבר שלא עבד קודם. רציתי לדעת אם שיחזור המערכת מומלץ ואם כדאי לעשות את זה,ולמה כתוב לי ששיחזור המערכת בוטל,אם ביטלתי אותו רק פעם אחת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לשנות מיקום של סמלים בתיקיית קבצים פתוחה ב- 7 באופן ידני (גרירת סמל בחלון התיקייה והצבתו בין שני סמלים אחרים, על מנת להעביר קבוצות של קבצים מתיקייה אחת לתיקייות אחרות, לפי סיווג אישי מסויים), והמערכת משום מה סרבה לקבל את השינוי שרציתי לבצע. הסמל קפץ מייד בחזרה למקומו מקורי. בחלונות XP לא התעוררה בעייה כזו. מי מכם נתקל בתופעה? למי יש פתרון? אגב, נדמה לי שבשולחן העבודה של 7, זה אפשרי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה לדעת, התקנתי את הווינדוס שקניתי מחותם(של הסתדרות המורים) בהצלחה. רק שאלה אחת, אני זוכר שבויסטה אולטימט הייתה אפשרות לעשות וולפאפר שזז, כמו וידאו ומשום מה אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7..יש למישהו מושג איפה זה נמצא? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את מערכת ההפעלה (XP) מחדש, אך שחכתי שיש סיפריות שמוגדרות כך שרק משתמשים מסוימים יוכלו להיכנס עלהם (ע"י NTFS) הבעיה היא שבמערכת ההפעלה החדשה אני לא יכול לגשת אל הספריות האלה. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שהורדתי את ההתקנה ש ל 6.0 system machin יש לי בהתחלת ההפעלה הודעה autochk.exe not found in system32 ובבדיקה הקובץ נמצא. נראה לי שלא השפיע על החשב, אך איך מטפלים בכך
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסוימים מופיעה לי הודעה של ERROR בדפדפן, זה קורה גם בHWZONE. למה זה קורה ומה אני צריך לעשות? אני חושב שזה התחיל בגלל שהתקנתי את Visual Studio 6.0 ? [glow=green,2,300]דוגמה:[/glow] לפעמים גם כתוב : error: object syntax או error: 'detree' is not undefined אני תמיד לוחץ NO, ם אני לוחץ YES הוא פותח את Visual Studio ושואל אותי: would you like to open a projeft for debuging ? אם אני לוחץ YES אני מקבל את כללללל הדף של הHTML של אותו אתר. מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: המחשב נכנס למצב שינה והכל בסדר,כשאני מתעורר ממנו המחשב נדלק שומעים שהוא עובד אך המסך מראה מסך כחול כאילו אין כלום.... ניסיתי הכל הנה המפרט המדוייק של המחשב שלי בבקשה כל מי שיש לו מידע כלשהוא בבקשה בבקשה שמישהו יעזור!!! intel e8500 3.16 gigabyte x48 ds5 2x2gb corsair dhx 800 cl4 gigabyte 4870 512mb enermax modo 82+ 525w מקלדת ועכבר אלחוטי מיקרוסופט desktop 1000 logitech g9 כל צה שעולה בדעתכם ניסיתי וניסיתי כולל חפירה בevent viewer .....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התקנתי אולטימט 64 ביט, איך אני מפעיל את התצוגה המיוחדת הזאת של הAERO? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר להתקין מערכת הפעלה מתוך דיסק קשיח חיצוני?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במסגרת עבודתי אני עושה הרבה התקנות, ואחרי כל התקנה אני גם מעדכן את Windows. הבעיה (לא בדיוק בעייה, יותר משהו שגורם לאי נוחות מסויימת) היא שיש בסביבות 90 עדכונים (משתנה ממחשב למחשב) להוריד ולהתקין כל פעם. האם יש דרך להוריד לדיסק את העדכונים ואז כל פעם לחסוך את זמן ההורדה? תודה, בז'נגלו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תחנותׁׁ(TC) שיש עליהם XP שמחוברות לדומיין אך לא מסונכרנות מבחינת שעון ואיזור זמן. הרצתי עליהם DSfix לתיקון, והוא עדיין מראה שעה לא תקינה. איך ניתן לתקן זאת ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע ל- Windows Vista: 1. האם מישהו התנסה בעבודה עם גרסת Beta 1 של המערכת ומוכן לספר קצת האם כדאי להתקין? 2. האם ניתן לעשות UPGRADE מ- XP ל- Vista Beta? 3. מתי צפויה לצאת הגרסה הסופית של Vista?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש, ללא מערכת הפעלה... היום שהתקנתי WINDOWS XP SP3 גיליתי באמצע ההתקנה שהדיסק לא טוב, ועכשיו שאני מנסה להכניס דיסק אחר של ווינדוס SP2 זה לא מקבל אותו כמובן באמצע ההתקנה.. ויותר מזה אי אפשר לפרמט כי זה נכנס ישר להתקנה של הווינדוס! מה עושים במצב כזה? אני כאילו תקוע בהתקנה של הווינדוס ואי אפשר לצאת ממנה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא לעסקים אלא לבית אבל חשוב לי שלא יהיו לי בעיות תאימות עם תוכנות או בעיות אחרות כי אני משתמש בכל מיני תוכנות חיצוניות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בדרך כלל מערכת הפעלה תראה את עצמה כC למרות שהיא מותקנת במחיצה אחרת. בהתקנות שלי ושעשיתי לאחרים זה תמיד היה ככה. כמה פעמים נדירות יצא לי לראות אצל אחרים מצב כמו שמתואר בכותרת ולא הבנתי איך זה קורה. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב: על אחד חלונות XP והשני ריק. התקנתי על השני חלונות 7 כדי לנסות ורציתי לפצל את הדיסק השני לשני חלקים. אז נכנסתי לDIDK MANEGMENT ושיניתי שם משהו שאני לא יודע מה. אחרי מה שעשיתי שני הדיסקים הקשיחים נהפכו ל"simple volume" כשפעם היו "primery volume". עכשיו שאני בוחר בתפריט הבוט להתחיל את ווינדואוז XP, הוא נטען, מעלה מסך כחול של תיקון, ורושם הודעת שגיאה. איך אני מתקן את הבעיה? אולי אוכל להחזיר את הדיסקים הקשיחים למצב primery? אבל איך? תודה לכל העוזרים ובבקשה לא לומר לי לפרמט כי את זה גם אני יודע לעשות. __________________
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לאחרונה התחלתי להשתמש ב VMWARE WORKSTATION על XP ולהריץ LINUX עכשיו אם אני יריץ VISTA על XP ככה זה יילך טוב? כאילו רק כדי לראות ולא להיפגע ע"י התקנה מלאה מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-