עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TP,

יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by davidz85,

שלום, לא ידעתי איך להגדיר את הבעייה כי היא מאוד מוזרה. לצורך ההשוואה, זה לא היה לי בויסטה. העניין הוא שכל כמה ימים הקבצים של הTHUMBNAILS נמחקים לי, וכל הם צריכים להיטען מחדש. מי שלא מבין על מה אני מדבר, אלה הקבצים שנשמרים כדי להציג מה שיש בתיקייה כמו קבצי וידאו תמונות וכו'.. וזה נמחק לי באופן אוטומטי בלי שאני אעשה שום דבר, זה מאוד מפריע כי הטעינה של כל הקבצים האלה מחדש מאוד מאטה את הכניסה לספריות, במיוחד בספריות שיש לי בהן המון קבצים של תמונות וידאו סרטים וכו'.. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבעייה הזו..

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  3. Started by benchmarker,

שלום לכולם לאחרונה שמתי לב לבעיה שגורמת לספריית הtemp במחיצה C להתמלא באופן קבוע. בעת שאני בוחר להוריד קובץ , הקובץ יורד קודם לספריית ה Temp ורק לאחר מכן מועתק לספריית היעד שבחרתי. האם ניתן לשנות זאת כך שהקובץ ירד ישירות לספריית היעד ? תודה מראש, נ.ב. נראה לי כי התהליך מתרחש רק בעת הורדת קבצים גדולים ולא בקטנים

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by shalabi,

שלום, לפני כשבוע קניתי XP PRO בגלל המערכת הדואלית שלא עבדה טוב עם גרסת ה HOME , התקנתי אותה ונרשמתי ב מיקרוסופט . אבל כשניסיתי להתקין את נורטון SYSTEM WORKS עם ה ANTIVIRUS המערכת מסרבת להתקין אותה,כלומר שהמערכת מתחילה להתקין את התוכנה...ומגיעה למצב 70% אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את AUTO UPDATE והתוכנית מתחילה לחזור בחזרה כאילו עושה רוורס ;D . האם למישהו יש מידע למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  5. אלו קבצים מ HDD הישן שלי... אני מנסה לגשת לתיקיות כמו "המסמכים שלי" וכו' אבל אין הרשאה.. איך אני עוקף את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  6. לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  7. כל כמה זמן (דיי אקראי, אבל זה קורה אחת לשעה בערך) הווינדוס שלי מפסיק להגיב, התוכנות לא מגיבות (פיירפוקס לא מתחבר לאתרים, לעיתים מפסיק להגיב, ה uTorrent גם נהפך ללא מגיב), הווינדוס לא מגיב ללחיצות מקשים (לדוג' ctrl+alt+del או לחילופין win + L) ואז אחרי כמה זמן (בערך 5 דקות) הוא חוזר לעבוד והכל נפתח לי בבום (לדוגמא הוא מתחבר לכל האתרים שפתחתי בפיירפוקס, המסך של ה קונטרול אלט דיליט עולה לי, בעיקרון כל המשימות שעשיתי והוא לא הגיב אליהם נפתחות.) השאלה היא.. מה עושים?? המפרט שלי הוא i5 720 4 gb ddr3 radeon 5850

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  8. שלום לכלום במקלדת שלי יש כפתורים מובנים לשליטה בעוצמת הווליום, רציתי לדעת האם קיים תוסף דרכו אני יכול לקבל אינדקציה בזמן שינוי עוצמת הווליום. כלומר - נכון לעכשיו, אם אני מגביר / מחליש את העוצמה אני עושה את זה ללא תצוגה ויזואלית ולא יודע כמה החלשתי/הגברתי את העוצמה. אני יודע שבמחשבים ניידים רבים, בהם יש כפתורים מובנים, באים עם חבילת הדרייברים תוסף שעושה את הפעולה הזו. אני משתמש במחשב נייח, ים כרטיס קול מובנה, ויינדוס 7. תודה

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by ShayGTi,

הייתה לי בעיה בווינדוס שהוא מסרב לפתוח תוכניות, הכוונה שאני לוחץ על תוכנית לפחות 5-6 פעמים עד שהיא נפתחת. אתמול פירמטתי והתקנתי ווינדוס מחדש ועדיין הבעיה נמשכת, זה לא יאמן. אף פעם לא הייתה לי בעיה כזאת עם ווינדוס ואני משתמש בהתקנה הזו כבר 5 שנים בערך. בדקתי בPROCESS MANAGER ושם זה ניראה שהתוכנית נפתחת אבל בפועל אני לא רואה אותה על המסך. זה ממש מייאש אני לא מבין איך זה עבר גם לווינדוס החדש אחרי שעשיתי פירמוט מלא, ממש תעלומה. יש סיכוי שאחד העדכונים החדשים של הווינדוס עושים את זה?! מיואששששששש :'( אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לענות לי עד הלילה כי מחר אני חוזר לשבועיים לצבא.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by Ido.G,

יש לי שאלה לגבי המשחקים בוין XP. כאשר אני מריץ משחקים, הם לא עובדים בקצב הרענון האופטימלי של המסך. דוגמה: כאשר אני מריץ משחקים ב 1024X768, ב16 ו32 ביט, זה רץ ב60 Hz :-[(במקום 85). במערכת ההפעלה (כלומר בדסקטופ) זה מוגדר על 85. שהיה לי Wim ME המשחקים עבדו על אותו קצב רענון כמו במצב הזהה בשולחן העבודה. איך אני יכול לעשות שהמשחקים (והשאר) ירוצו לי על ה Refresh Rate שאני רוצה ולא על נמוכים מאוד או גבוהים מאוד?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  11. התקנתי WIN XP על כונן D במקום על C,הכל עובד טוב,אמורה להיות לי בעיה עם זה בעתיד?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום לכולם, ניסיתי לשנות מיקום של סמלים בתיקיית קבצים פתוחה ב- 7 באופן ידני (גרירת סמל בחלון התיקייה והצבתו בין שני סמלים אחרים, על מנת להעביר קבוצות של קבצים מתיקייה אחת לתיקייות אחרות, לפי סיווג אישי מסויים), והמערכת משום מה סרבה לקבל את השינוי שרציתי לבצע. הסמל קפץ מייד בחזרה למקומו מקורי. בחלונות XP לא התעוררה בעייה כזו. מי מכם נתקל בתופעה? למי יש פתרון? אגב, נדמה לי שבשולחן העבודה של 7, זה אפשרי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  13. רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב נייד לצרכי תיכנות בC, אני עכשיו צריך להשתמש בו בוורד, ווינדואס 95 בקושי יזוז עליו (486) לכן אני מעוניין להתקין עליו ווינדואס 3.11 בעברית וורד 95 בעברית אני כבר מספר ימים מחפש את התוכנות הנ"ל ולא מצליח למצוא באף אתר או אצל אף חבר, אם למישהו יש את ההתקנות על המחשב, או על דיסקטים אני נורא אשמח אם הוא ייצור איתי קשר או יגיב כאן ונתאם תודה רבה רבה, יאיר yz@newmail.net icq - 13980922

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  15. היי, יש איזה אתר שאני מתרגל בו שהוא ברזולוציה קטנה, אז השתמשתי באפשרות של אינטרנט אקספלורר להגדיל את האתר כך שאראה יותר גדול, אבל שמתי לב שהוא הורס את האיכות של הכיתוב והוא לא קריא כל כך. אז ניסיתי להגדיל עם האצבעות דרך המסך מגע ודווקא זה ראיתי שבכלל לא הורס את האיכות וגם לא משנה את אחוזי ההגדלה של הדפדפן. רציתי לשאול - אם לא היה לי מסך מגע. איך הייתי עושה את ההגדלה הזאת מבלי לגעת באחוזי ההגדלה של הדפדפן? מי שלא הבין - אז צילמתי סרט קטן שמתאר את מה שאני מתכוון: https://www.youtube.com/watch?v=Lcx3GfyXS4Y&feature=youtu.be תודה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  16. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לשתף תיקיה ברשת הביתית (כל המחשבים windows 7) שלי. כולם שייכים לקבוצה Homegroup קליק ימני על התיקיה properties>> sharing tab >>share יש שם תפריט נפתח עם האפשרויות everyone, homegroup, guset וכמובן אני מופיע גם. הוספתי את homegroup. אחותי הצליחה להכנס לתיקיה אבל אמא שלי ואבא שלי ראו את התיקיה אבל לא הצליחו להכנס- המחשב הודיע להם שאין להם הרשאה (אחותי ואני על הרשת האלחוטית בזמן שאמא שלי ואבא שלי על החוטי) חזרתי והוספתי גם את everyone ועכשיו גם ההורים שלי יכולים להתחבר. אני לא רוצה את everyone (למקרה שאורח או מישהו בא או משהו). אז נסיתי לכתוב בשדה את שם המחשב והמשתמש (ככה \\computer\user) אבל זה לא זיהה לי את מה שכתבתי. איך אני עושה את זה? מיותר לצ…

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  17. הצבתי סיסמת כניסה ל - WINDOWS וכשהקשתי אותה בהפעלה מחדש של המחשב היא לא מתקבלת ע"י המחשב ואני לא יכול לעבור אותה ולעלות ל WINDOWS. מה עליי לעשות?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by Alpha_Romeo_dx,

כל פעם שאני מגיע לאתר HWzone ואני עובר עם העכבר על התמונות אני מקבל Runtime error... מה אני עושה כדי להפסיק את זה??

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by eladbu,

ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by skywalker13,

בוינדוס כדי לצאת ממשהו (או לכבות מחשב) אפשר ללחוץ על alt-f4 אפשרי לשנות את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  22. ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by repero,

שלום, רכשתי מחשב חדש לאחרונה, ועכשיו התקנתי את הווינדוס 7. ההתקנה בוצעה על כונן SSD 60GB, שעבר פירמוט. לאחר ההתקנה שמתי לב לנתוני הכונן: בשימוש: 45 פנוי:~13 נכנסתי לתוך הכונן סימנתי את כל התיקיות וקבצים ועשיתי מאפיינים- הגודל המשותף של כולם הוא כ11 גיגה... לאיפה נעלמו ה20 גיגה האחרים ? המערכת שלי: i5 16GB ram Z68-d3h-b3 חשבתי אולי יש קשר ל SMART RESPONSE של ציפסט Z68 אבל אני לא מוצא אותו על המחשב שלי אז לדעתי הוא אפילו לא מותקן (התקנתי את הדיסק של הלוח אם) תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by kobibo,

איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  25. היי ניסיתי להדליק את המחשב ובאמצע שהוא טוען את המערכת (XP) הוא עושה ריסטרט והתהליך חוזר על עצמו. - נכנסתי למצב בטוח בהצלחה עשיתי שחזור מערכת והמחשב עדיין המשיך לבצע הפעלה מחדש לאחר תהליך השחזור וחוזר חלילה... למישהו יש פתרון לבעיה? (כמובן חוץ מלפרמט \ריפר ) תודה.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.