עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לא יכלתי להגדיר כל כך טוב, אבל תמונה שווה אלף מילים: http://img102.imageshack.us/img102/5333/14951512148814971512149315110t.jpg רואים את הרקע הירוק המעצבן על השמות של האיקונים? הערות: הבעיה היא אצל חבר שלי לא אצלי. ניסינו לבטל את הlock desktop items מהגדרות כרטיס המסך.. זה מאוד מעצבן :-\ תודה לכל מי שעוזר, אבי.

2. Started by IlyaN,

שלום לכולם, אני רוצה לבצע סינכרון של תיקייה עם הכונן החיצוני שלי (WD 250GB בתוך מעטפת של TT MAX4) אבל מרכז הסינכרון לא מזהה אותו, למרות שהוא מזוהה ע"י ווינדוס ומופיע במנהל ההתקנים. מה לעשות? אני על ויסטה 32 הום פרימיום. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by TimTam,

שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  4. היו לי שני פרטישנים במחשב, אחד system, השני data ושניהם ntfs עם הרשאות רק למשתמש שלי. התקנתי את הwindows מחדש ואחרי ההתקנה אני לא יכול לגשת אל הפרטישן של הdata. מה עושים ???

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by itayze,

כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  6. Started by BoRIS,

??? בווינדוז XP, במסך הכיבוי, מידי פעם מתחלף הכפתור של Hibernate ובמקומו מופיע כפתור כיבוי ואחרי כמה זמן זה חוזר חלילה... ??? בווינדוז 98, אקספלורר 5 נתקע כל פעם שנפתח popup או שהוא נתקע בפרקי זמן רנדומליים כאשר יותר מחלון אקספלורר אחד פתוח... ??? איך מלמדים את מוזילה לראות עברית בצורה נורמלית? (גם כשאני מצליח לראות עברית שבה האותיות לא הפוכות, אז המילים הפוכות בסדרן...

7. Started by imac,

עשיתי פורמט לפני יומיים ומאז שהמחשב עולה הוא שואל אותי במה לבחור WINDOWS XP או PREVIUS OS אבל עשיתי FOTMAT למה בכלל יש אפשרות לPREVIUS OS ???

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  8. במידה וקניתי קונרו e6600 אני צריך להתקין windows 64bit או שwin xp יעשה את העבודה האם יש מערכת הפעלה/גירסה מומלצת ?

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by ETB,

תודה לאל קיבלתי את המחשב החדש שלי מהדובים (לאחר חודש), אבל כשאני מדליק אותו ומופיע לי ההודעה המעצבנת הזאת NTLDR is missing. מה לעזאזל אומרת ההודעה הזאת?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  10. Started by matizami,

הלפ טופ שלי התחיל להיות נורא איטי בזמן האחרון(הפעלה, כיבוי,הרצת תכונוות). שמתי לב שיש הרבה ישומים רצים ברקע הנה ישומים שעולים עם האיתחול, יש משהו שאפשר לבטל? הנה רשימה של הישומים במנהל המשימות. לא זהיתי משהו שיכול להיות וירוס

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  11. הלך לי לוח האם,וקניתי מחשב חדש.(אמור להגיע אלי בימים הקרובים) האם ניתן לשים את ה-HDD הישן,עליו מותקנת Windows 7,במחשב החדש,או שזה כמו ב-XP,שה-Chipset חייב להיות זהה? בכל מקרה זה נראה לי יותר חכם להתקין מחדש,אבל סתם אני שואל מתוך סקרנות. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  12. Started by Eden 6600,

קניתי מחשב נייד שמותקן עליו XP SP3 חוקי כמובן יש איזושהי דרך להוריד עותק חוקי של ה-XP למקרה שאני ארצה לתקין אותו מחשב בעזרת המספר הסריאלי שמודבק מתחת למחשב? .

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by r5r4y,

אין אפשרות לאתר את C:DOCUMENTS AND SETTINGS/משה/שולחן העבודה emule/fixblast.log ודא שהקלדת את השם נכון ולאחר מכן נסה שוב כדי לחפש קובץ לחץ על לחצן התחל ולאחר מכן על חיפוש שאני תמיד מנסה לפתוח איזה מסמך אז הוא אומר לי את ההודעה הזאת מה צריך לעשות ניסתי לעשות בדיקת שגיאות בדקתי עם האנטי וירוס בדקתי עם התוכנה של המרגלים ספיי סוופיר וספיי בוט שום דבר לא עזר ושתמיד אני מנסה להתקין איזה משחק פרוץ (אתם יודעים מה זה נכון)אז זה תמיד יוצא לי מההתקנה באמצע הורדתי גם את notpadexp ושום דבר לא עזר מה צריך לעשות נ.ב אני חדש ושמעתי מחבר בפורום אחר שזה אחלה פורום ויש כאן הרבה יועצים ומומחים

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

היום בבוקר התעוררתי וגיליתי שהמחשב מסרב לעלות , הוינדוס עולה עד לקטע של בחירת משתמשים ושם המסך כותב שהוא עובר למצב חסכון באנרגיה (כאילו הוא בשומר מסך , לא מציג הודאה של אין אות) חשבתי אולי הכרטיס מסך הלך ואכן המאוורר לא הסתובב אז החלפתי אותו וכעת המאוורר מסתובב , אבל המחשב עדיין לא עולה . הוא עולה במצב בטוח וגם במצב VGA (לא ברור לי אם זה מאמץ כרטיס מסך או לא) מצב רגיל הוא לא עולה יש רעיונות לפני שנאלץ לפרמט ?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  15. היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  16. השמות של התיקיות מתחת לתיקיה עם התמונה ב thumbnails נעלמו לי פתאום, מישהו יודע כיצד לשחזר את זה? תודה[br]פורסם בתאריך: 4.06.2008 בשעה 17:35:39 OK, מצאתי. פתרון ממש מפגר, היה צריך להכנס לתיקיה עם Shift.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  17. בעיה מוזרה שהחלה לפני שבוע כשמערכת ההפעלה עולה אין סאונד...כמו כן מאתרים אין לי סאונד בכלל ממסנג'ר כן ומתוכנות סרטים וכולי יש סאונד האייקון של הרמקול הקטן בסרגל הכלים התחתון נעלם לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לו להופיע מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי בעיה כזאת: כשאני clean file דרך C פרופרטיז אני רואה בתקיית compress old file כ 38 מגה שגם אחרי קלין לא נמחקים מה ניתן לעשות יש דרך להגיע ידנית לספריה? יצון שידנית אני מוחק את %TEMP%

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  19. Started by udi,

אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.

20. כשאני משחק דלתא פורס ברשת או לבד אני שומע כל דבר רק אחרי 2 שניות, ככה זה גם בתפריטים... יש לחבר שלי את אותו משחק בדיוק והוא שומע בסדר, אני מכיר עוד 3 אנשים שהיה להם את אותה בעיה והחלפת דריוורים של הכרטיס קול עזרה להם. יש לי כרטיס קול של AZTECH והיה כתוב מתחת (על הכרטיס) PCI 258 (ה-5 היה לא ברור וכנראה זה 8, כלומר PCI 288. על הצ'יפס כתוב כך: TRIDENT 4DWAVE-NX מתחת לזה היה כתוב (אני לא חושב שזה חשוב אבל..): A CCC 02 ועוד כל מיני מספרים... עכשיו, היה לי את הדריוורים nx2knew, ומפה: http://www.windowsxp-drivers.com/companies/19/152.htm נסיתי להתקין את כל אלה: sound PCI 168 SOUNDCARD.zip [more] Windows XP Apr 11, 2002 sound pci 168 driver AZT3328.INF [more] Windows XP Apr …

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  21. Started by yitzy,

יש לי XP וWIN7 מותקנים על דיסק קשיח 80GB IDE ועובדים בDual boot זה מותקן ככה כבר כמעט שנה בלי בעיות...מדליק א המחשב, יש לי אפשרות לXP או 7, בוחר 7 והכל בסדר... אתמול הדלקתי את המחשב,, כרגיל מופיע אפשרות לבחור XP או 7, בוחר 7 ו..ERR אני מקבל את השגיאה הבאה: file:/windows/system32/winload.exe status: 0xc0000428 info: Windows cannot verify the digital signiture for this file כל הלילה ישבתי מול המחשב כשגוגל לידי על הנייד בניסיון לפתור את זה הכנסתי Recovery disk של WIN7 לצערי אין נקודות שיחזור (אל תשאלו אותי למה) נכנסתי לCMD, כתבתי bootrec וניסיתי שם את כל האפשרויות (כולל בטעות למחוק את הBOOT לXP, אבל את זה אני חושב שזה לא בעיה לתקן) הBOOT לXP עבד מעולה (עד שכאמור …

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  22. Started by NEO...,

מה קורה אחים שלי אני חייב עזרה לא ידעתי באיזה נושא לכתוב אבל פה נראה לי הכי הגיוני תראו אני צריך איזה שהיא דרך לפרוץ מסנגיר זאת אומרת שאני יוכל לראות איזה מישהי כשהיא מחוברת עם מי היא מתכתבת ומה הם כותבים זה ממש חשוב אני לא רוצה לפרט למה אבל זה באמת חשוב אני ממש יעריך את אלו שיעזרו לי באיזה דרך שהיא לא משנה איך תודה מראש יגאל

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  23. צהריים טובים ושבת שלום ומבורכת. למרות שפתחתי אשכול הוא ננעל רק בגלל ששלחו אותי לסטיקי שכולה תשובה אחת הייתה שם, וכל השאלות האחרות לא קיבלתי תשובות. אז אני מצטער. בכל אופן אני רוצה לקנות ויסאה שאני אוכל להתקין אותה על יותר ממחשב אחד, יש דבר כזה?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  24. יש לי Windows 7 x64 ואת המדפסת בנושא. התקנתי למדפסת דרייבר של ויסטה 64 ביט. הבעיה שהדרייבר של המדפסת לא מראה את סטטוס הדיו והדפים כמו שהראה בויסטה. חיפשתי דרייבר באתר של Canon העולמית ל-Windows 7 ולא מצאתי. מה שמעניין ומטריד הוא שלדגם החדש (iP4700) כן יש דרייבר ל-7 ואפילו ל-64 ביט. המדפסת אמנם מדפיסה אבל חיווי הסטטוס מאוד חשוב לי גם כן. האם יש משהו לעשות חוץ מלקנות את הדגם החדש? אודה לכל רעיון. עריכה: עשיתי ריסט למחשב והבעיה נפתרה. למרות שעדיין אני לא מבינה למה אין באתר של Canon דרייבר ל-Windows 7 אלא רק לויסטה. אבל העיקר שזה עובד.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  25. אין לי ווינ מותקן... xcopy שווה לת^ת,היא לא מוכרת. צריך אחת(או יותר) שמניסיון עובדות... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.