עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  2. יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by NIVTAL,

בכללי היה לי על המחשב כבר WINDOWS 7 בכונן קשיח א' אבל התקנתי עוד פעם על המחשב רק עם כונן קשיח ב' שונה והוצאתי את אותו כונן ושמתי במחשב אחר, עכשיו והוא מראה לי לפני הפעלת ה-WINDOWS שני מערכות הפעלה ששתיהן עם שם Windows 7 עכשיו רציתי למחוק את ההיא שלא עובדת שהותקנה על הכונן הקשיח ב' ואני לא רוצה לפרמט מהכונן הקשיח ההוא.. תודה על העזרה, ניב.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  4. Started by WarNet,

האם קיים רישום לדבר הזה? אם כן.איך פונים אליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  5. מקודם פירמטתי את הלינוקס מהמחשב(מחשב מדהים!) בכל אופן אחרי שפירמטתי את המחשב והוא העתיק את כל הקבצים לפני תחילת ההתקנה הוא רשם שגיאה NTLDR IS MISSING ושעליי ללחוץ על מקש ע"מ לכבות את המחשב. ניסיתי לרשום פקודות כגון copy drive:\i386\ntldr c:\‎ ‎copy drive:\i386\ntdetect.com c:\‎ אבל המערכת טענה שהיא לא מוצאת את הקבצים. מה אפשר לעשות. זה מאוד מאוד דחוף. תודה!

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by rednit,

הייתי מעוניין לקבל רשימה מסודרת של השירותים (services.msc) שניתן לסגור ב XP בכדי לשפר את ביצועי המחשב חשוב לציין: אני מחובר במודם אלקטל ובנוסף (בכרטיס רשת שני) לרשת ביתית (שאינה משתפת אינטרנט אלא רק תיקיות) אני לא עשוה שימוש ברשת אלחוטית וגם לא במדפסת או סורק עוד משהו שחשוב לציין בכדי שאוכל לסגור כמה שיותר שירותים ?

7. Started by 1337Din,

הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by stingeR-,

כבר שבוע שPCHARDWARE.CO.IL לא עולה לי , לא יודע למה , אבל לכל שאר האנשים הוא כן עולה , זה נראה לי בעיה באינטרנט שלי איזהשהוא פורט חסום מכוון שגם במחשב של אח שלי אי אפשר להיכנס לאתר הזה! רק אליו... מה קורה כאן?< עזרה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by coil,

הודעה זו נכתבה בשביל חבר: שלום לכולם יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי לאחר מספר דקות שאני מדליק את המחשב ומתחבר לאינטרנט הוא נהיה ממש איטי עכיו גיליתי ב windows task manager שיש משהו שעולה ל90-100 אחוז כאשר המחשב נהיה איטי היישום שעולה ככה הוא svchost.exe והוא זה שחוסם את המחשב מלעבוד כמו שצריך.... לאחר שאני מבטל יישום זה המחשב מאבד את כל החיבור לאינטרנט וצריך להדליקו מחדש..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by Ido.G,

יש לי שאלה לגבי המשחקים בוין XP. כאשר אני מריץ משחקים, הם לא עובדים בקצב הרענון האופטימלי של המסך. דוגמה: כאשר אני מריץ משחקים ב 1024X768, ב16 ו32 ביט, זה רץ ב60 Hz :-[(במקום 85). במערכת ההפעלה (כלומר בדסקטופ) זה מוגדר על 85. שהיה לי Wim ME המשחקים עבדו על אותו קצב רענון כמו במצב הזהה בשולחן העבודה. איך אני יכול לעשות שהמשחקים (והשאר) ירוצו לי על ה Refresh Rate שאני רוצה ולא על נמוכים מאוד או גבוהים מאוד?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by huhxd,

שלום לכולם, ברצוני להתקין ווינדוס ויסטה אך איני יודע באיזה גרסא להשתמש של ביטים. אני רוצה להתקין את גרסת האולטימייט של ויסטה כאשר אני רואה שישנם כמה גרסאות של ביטים - 32Bit 64Bit ועוד גרסא הנקראת X86. במחשב שלי יש כרגע 2GB זכרון כך שאני רוצה להשתמש ב 32Bit, אך רציתי לשאול בכל זאת מה יקרה אם אני אתקין 64Bit (זה יכול להעמיס על המחשב סתם? או להפך וזה יהיה בדיוק כמו 32 רק עם אופציה לשיפור זכרון) ובכלל מזה x86? מה ההבדל בינו לבין 64 ו 32? והאם ויסטה באמת השתפרה מאז שיצאה? כבר אין בעיות התקנה של דרייברים וכו'? בכל זאת מה אתם מציעים לי לעשות? להשאר עם XP או לעבור לויסטה? אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  12. איך אני מסיר אותו וגורם לדפדפן ללכת לדף כושל הרגיל 404 או של גוגל IE6 XP

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by linkinuser,

שלום לכולם, דרושה עזרה כי אני כבר מיואש לגבי הפעלת WINXP וWIN7 על אותה המערכת... מה שקרה זה שעל המערכת שלי היה מותקן WIN7. בעקבות חוסר תאימות לכמה תוכנות ומשחקים החלטתי להתקין בנוסף לWIN7 גם WIN XP על המערכת... פתחתי פרטישין חדש על הארד דיסק נוסף שיש לי במחשב ולא על ההארד דיסק שמותקן עליו הWIN 7 התקנתי את הWIN XP והכל הלך חלק עד סיום ההתקנה שבו גילתי שהWIN XP פשוט השתלט לי על המחשב לחלוטין... כשעולה הBOOT הוא פשוט נותן לי בחירה בין שני WIN XP כשאת האחד הוא מפעיל ובשני הוא אומר שחסרים קבצים... ניסתי כל מיני תוכנות מנהלי בוט למינהים בכדי לפתור את הבעייה כדי שאני אוכל לעבוד עם שני מערכות ההפעלה אך ללא הצלחה... כרגע המצב הנתון הוא כך כונן C מכיל את WIN 7 על הארד דיסק 1 כונן D…

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  14. יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  15. שלום לכם עשיתי ריסטרט, ואחרי הריסטרט הEXPLORER סירב לעלות. אחרי מספר ריסטרטים, המחשב עלה והכל היה בסדר, אבל לא יכלתי להתחבר לרשת מפאת בעייה של ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'' ומשהו לגבי פנקס נתונים. ניסיתי לעשות F8 בסטארטאפ ולעשות last known configuration אבל ללא הצלחה דיברתי עם בזק והם ייעצו לי למחוק את החייגן ולנסות ליצור חדש. לאחר שאני לוחץ על צור התקשרות חדשה כתוב: ''אין אפשרות לאחזר נתונים. שגיאה 5: הגישה נדחתה'' שוב. אני יכול רק ללחוץ על האפשרות השלישית אחרי שסימנתי על הגדר תקשורת באופן ידני. כרגע אני מחובר מפתרון זמני. מישהו יודע למה זה קורה (לא ידעתי אם זה מתאים יותר לחיבורי רשת או לפה)? יכול להיות שזה קשור לכך שהתקנתי תוכנת רג'יסטרי והיא עלתה בסטארטאפ בפעם הראשונה כשזה …

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  16. שלום אני רוצה למנוע מצב שאני על הדפדפן ובאותו זמן פתוח תוכנה אחרת או CONTROL PANEL שאם אני לוחץ על הדפדפן למשל זה מעלים את המסך של התוכנה האחרת שפתחתי וגם להפך ככה שאני לא צריך לסגור/למזער את הדפדפן בשביל לראות את התוכנה השנייה שפעילה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  17. Started by oz4225,

התוכנה windows defender מאיטה את המחשב? יש לי אנטיוירוס ואף פעם לא השתמשי ב windows defender עכשיו הפסקתי אותה כדאי להדליק אותה בחזרה?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  18. Started by alexrta,

יש לי קובץ מסוג AVI במחשב שפשוט לא מוכן להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו מופיעה לי הודעה האומרת שקהקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת אבל שום תוכנה לא עובדת מה לעשות ??? ??? ????!?!?!

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by MyTechDesk,

מיקרוסופט מחזירה לחיים את PowerToys (למי שזוכר מ-Windows 95). מוזמנים לצפות בסקירה שלי על הכלי: נ.ב. למנהלים: מקווה שלא חרגתי מחוקי הקבוצה (כמו שפירסמתי בפוסט אחר - מתקבלת שגיאה כשמנסים לקרוא אותם).

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displaylang=en

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by udi,

אני לא רוצה להשמע חוצפן אבל לאור שהלינק למדריך ל TWEAKE WINDOWS XP לא עובד עקב בעיה באתר שלהם {שבו המדריך נמצא } וגם עקב בקשה חוזרת של הרבה אנשים {אני מקווה שהם שם תומכים בי } האם משהוא שממש מבין בWINDOWS יכול לרשום לנו TWEAK טוב בעיברית שגם אנחנו פשוטי העם נבין . אני יודע שיש עוד אחד שביקש את הבקשה והמנהל של אחד הנושאים ענה בשלילה! אבל אולי הפעם אפשר להתמקד בתוכנה?! בתודה מראש ! נ.ב בבקשה תגיבו שאני ידע שאני לא לבד לבקשה זו.

22. Started by yitzy,

יש לי XP וWIN7 מותקנים על דיסק קשיח 80GB IDE ועובדים בDual boot זה מותקן ככה כבר כמעט שנה בלי בעיות...מדליק א המחשב, יש לי אפשרות לXP או 7, בוחר 7 והכל בסדר... אתמול הדלקתי את המחשב,, כרגיל מופיע אפשרות לבחור XP או 7, בוחר 7 ו..ERR אני מקבל את השגיאה הבאה: file:/windows/system32/winload.exe status: 0xc0000428 info: Windows cannot verify the digital signiture for this file כל הלילה ישבתי מול המחשב כשגוגל לידי על הנייד בניסיון לפתור את זה הכנסתי Recovery disk של WIN7 לצערי אין נקודות שיחזור (אל תשאלו אותי למה) נכנסתי לCMD, כתבתי bootrec וניסיתי שם את כל האפשרויות (כולל בטעות למחוק את הBOOT לXP, אבל את זה אני חושב שזה לא בעיה לתקן) הBOOT לXP עבד מעולה (עד שכאמור …

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  23. יש לי מחשב שאני צריך שיהיה לי גישה אליו מרחוק המחשב יעד הוא מערכת הפעלה VISTA יש דרך יעלה ובטוחה לעשות את זה? המחשבים לא נמצאים בדומין משותף אני צריך גישה בסגנון MSTC או אפילו SMS שאני אוכל לעשות הכל במערכת כמו משתמש ADMIN העירו את עניי

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  24. Started by TomTom,

יא בני זונות!!!!! כל הפורום הזה! חוץ מ - Fire_Trooper יא ני זונות מניאקים דודה שלכם עלמנות!!

25. Started by junior_mg,

hello i have jsut bought a new pc i have win xp 64bit how i can install hebrew i can read the hebrew but i can write ...

• 1 תגובה
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים