Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום קרה לי דבר מוזר- הדלקתי את המחשב והוא לא הגיב בשולחן עבודה. עשיתי ריסט וזה הסתדר אבל אז כשבאתי לקרוא אי מייל, כלומר שכהכנסתי את הסיסמא ורציתי להכנס, הוא נתקע. הוא הראה סימן של חשיבה וחרי זה כלום לא הגיב, יכלתי רק להזיז את העכבר. זה קרה לי גם פעם אחת (לעומת כל הפעמים שניסיתי להתחבר לאי מייל) כשגלשתי, אחרי איזה חצי שעה של גלישה זה שוב נתקע... לא יודע מה לעשות.... :-\ ואני צריך לקרוא את האי מייל בדחיפות. יש לי שם משהו חושב. אולי אם מישהו יודע בינתיים איך אני יכול להכנס לאי מייל שלי (של HOTMAIL.COM) בדרך אחרת שלא תתקע לי את המחשב...??
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הנה הלינק להסבר הפשוט. אני אעלה את זה לכאן בכל זאת: For some users when they remove windows messenger or just disable it from starting up automatically they experience a great slow down when launching Outlook express. Users who experience such a slow down will find a error in the system error log saying The server {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} did not register with DCOM within the required timeout. The solution this problem is quite simple. Just Open up regedit and search for the string {FB7199AB-79BF-11D2-8D94-0000F875C541} and modify the keys InProc32 and LocalServer32 default key to a empty string. After a reboot, Outlook will start up as fast as possibl…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני לא יודע איך ואני לא יודע מתי... אבל הוא אבד...! עכשיו איזה ציפור קטנה לחשה לי שאפשר לבקש ממיקרוסופט דיסק חדש או משהו כזה... משהו שאני נותן להם את הסיריאל והם שולחים לי דיסק... זה נכון? אם כן לאן אני אמור להיתקשר...? ואם זה עולה אז כמה...? תודה מראש...!
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי איך להגדיר את הבעייה כי היא מאוד מוזרה. לצורך ההשוואה, זה לא היה לי בויסטה. העניין הוא שכל כמה ימים הקבצים של הTHUMBNAILS נמחקים לי, וכל הם צריכים להיטען מחדש. מי שלא מבין על מה אני מדבר, אלה הקבצים שנשמרים כדי להציג מה שיש בתיקייה כמו קבצי וידאו תמונות וכו'.. וזה נמחק לי באופן אוטומטי בלי שאני אעשה שום דבר, זה מאוד מפריע כי הטעינה של כל הקבצים האלה מחדש מאוד מאטה את הכניסה לספריות, במיוחד בספריות שיש לי בהן המון קבצים של תמונות וידאו סרטים וכו'.. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבעייה הזו..
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לילה טוב יש לי תיקיה כזאת בוינדוס ויסטה והיא שוקל איזה 6 גיגה האם אפשר למחוק אותה ?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כל כמה זמן (דיי אקראי, אבל זה קורה אחת לשעה בערך) הווינדוס שלי מפסיק להגיב, התוכנות לא מגיבות (פיירפוקס לא מתחבר לאתרים, לעיתים מפסיק להגיב, ה uTorrent גם נהפך ללא מגיב), הווינדוס לא מגיב ללחיצות מקשים (לדוג' ctrl+alt+del או לחילופין win + L) ואז אחרי כמה זמן (בערך 5 דקות) הוא חוזר לעבוד והכל נפתח לי בבום (לדוגמא הוא מתחבר לכל האתרים שפתחתי בפיירפוקס, המסך של ה קונטרול אלט דיליט עולה לי, בעיקרון כל המשימות שעשיתי והוא לא הגיב אליהם נפתחות.) השאלה היא.. מה עושים?? המפרט שלי הוא i5 720 4 gb ddr3 radeon 5850
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
ערב טוב היום החלפתי מעבד, לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך במפרט הקודם היה לי על הHD ווינדוס וויסטה. הפעלתי היום את המחשב עם החלקים החדשים אבל הוא עושה לי שגיאה שהוא לא מוצא את WINLOAD עשיתי REPAIR עם הדיסק של הווינדוס הוא תיקן משהו ועכשיו אין את השגיאה אבל הווינדוס מנסה לעלות ונתקע בחלון הזה שהפס רץ ועושה ריסט ולא מצליח לטעון את מערכת ההפעלה מה אפשר לעשות עם בעיה כזאת חוץ מלפרמט את המחשב אלא אם זאתי תיהיה האופציה האחרונה שלי תודה מראש על העזרה ושבוע טוב אלעד
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
i have installed windows xp media center that has no languages other than english. i tried many ways to put hebrew, but gurnisht. how can i add hebrew?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!) היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!! אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות! חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה.... אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!! תודה רבה מראש אלון
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום עשיתי ריסטרט ופתאום הכיתוב הזה הופיע סתכלו: תוכלו לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובה חד משמעית. לחבר שלי יש ווינדוס XP PRO באנגלית והוא שואל אם אפשר להוריד איזה חבילה של ML כדי לשנות את הממשק לעברית. זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח GIGABYTE m55plus-s3g ומעבד AMD של 3800 x2 (dual core( יש לי HD sata וזיכרון סטיק בודד של 1G מהירות 667 אני עובד עם חלונות XP עם SP2 ללא עדכונים מהאינטרנט, 32 ביט. אני משתמש בתוכנת ה-moviemaker שבאה מובנת ב-windows... העניין הוא שהעבודה עם התוכנה נורא איטית. כשאני גורר קובץ AVI של כ-25 מגה לוקח לתוכנה משהו כמו 10-15 שניות עד שהיא "מקבלת ומבינה" את הקובץ (כלומר עד שה-bar מסתיים). גם אחרי שהעברתי נניח שני סרטונים באותו גודל לחלון הזמן, המעבר ביניהם (ע"י קליק של העכבר..) די איטי. תשאלו בעצם איך אני יודע שזה איטי - העניין הוא שבעבודה יש לי מחשב IBM , אני לא יודע איזה לוח יש שם אבל מעבד פנטיום 4 במהירות של 3G, עם זיכרון DDR400, בנפח של 1.5G שזה אומנם קצת…
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
open 50 connection in vista איך עושים את זה בויסטה הפאצ של ה XP לא עובד???
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
התקנתי גוזילה, לצערי. וגם אחרי ההסרה קפץ לי חלון ההורדה של התוכנה. חפשתי ומצאתי בספריית ההתקנה המקורית את הקובץ GoIEHlp.dll. הגעתי למסקנה שזהו קובץ אינטרגטיבי בIE שגורם להקפצה של החלון. מסתבר. אני מנסה למחוק אבל מן הסתם "הקובץ נצמא בשימוש וכו'...". תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד לצרכי תיכנות בC, אני עכשיו צריך להשתמש בו בוורד, ווינדואס 95 בקושי יזוז עליו (486) לכן אני מעוניין להתקין עליו ווינדואס 3.11 בעברית וורד 95 בעברית אני כבר מספר ימים מחפש את התוכנות הנ"ל ולא מצליח למצוא באף אתר או אצל אף חבר, אם למישהו יש את ההתקנות על המחשב, או על דיסקטים אני נורא אשמח אם הוא ייצור איתי קשר או יגיב כאן ונתאם תודה רבה רבה, יאיר yz@newmail.net icq - 13980922
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] למה הרזולוציה ב 2000 פחות טובה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לאחר התקנת BROWSER 6 בחלונות 98 מהדורה שנייה יש לי תופעה משונה כל התפריטים MENU BAR נעלמו אי אפשר להגיע ל- CUSTOMIZE בכדי לסדר את העניין ניסיתי F11 אך לא עזר האם יש לכם פיתרון מודה לכם מאד
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה (עדיף רישיון חופשי) לניהול אתחוך BOOT של כוננים קשיחים ובחירת מערכות הפעלה שונות ,עוד בתהליך האתחול לאחר הBIOS . אני יודע שיש את BOOT MAGIC של פווא ר קווסט ,עכשיו הורדתי תוכנה שנקראת BOOT US שנראת טוב אני אבל פוחד להתעסק איתה ולא לחסום את מערכות ההפעלה . מישהו מכיר תוכנה טובה וידידותית . תודה לכל העונים ומועדים לשמחה אבירם
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכלום במקלדת שלי יש כפתורים מובנים לשליטה בעוצמת הווליום, רציתי לדעת האם קיים תוסף דרכו אני יכול לקבל אינדקציה בזמן שינוי עוצמת הווליום. כלומר - נכון לעכשיו, אם אני מגביר / מחליש את העוצמה אני עושה את זה ללא תצוגה ויזואלית ולא יודע כמה החלשתי/הגברתי את העוצמה. אני יודע שבמחשבים ניידים רבים, בהם יש כפתורים מובנים, באים עם חבילת הדרייברים תוסף שעושה את הפעולה הזו. אני משתמש במחשב נייח, ים כרטיס קול מובנה, ויינדוס 7. תודה
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-