עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Born2Kill,

http://www.microsoft.com/windows/internet-explorer/worldwide-sites.aspx אם אתם שמים לב שהם שיחררו לוינדוס 7 בטא גם, אז תודיעו. מבאס אותי לגלוש בויסטה הכבד הזה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. יש לי XP ואני לא יודע איך להוריד את המסגרת הכחולה שמסביב לכיתוב של האיקון מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת, קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך WIN בשבילו, האם קיימת גרסה מיוחדת של WIN 7 בשביל מחשבים ניידים ? או שכל WIN 7 מתאים למחשבים ניידים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by michaelsko,

ביצעתי איחוד לשני מחיצות על ידי תוכנת Partition Magic 8. בחרתי באופציה שאת תוכן המחיצה השניה הוא ישים בתוך תיקיה ששמה כשם ה-partition לפני האיחוד. כלומר, היו לי 2 מחיצות בשם H ו-I, ונוצרה מחיצה חדשה בעלת האות E ועליה נוצרה תיקיה בשם I כמתבקש. הבעיה היא שכאשר אני מנסה להיכנס לתוך התיקיה, אני מקבל הודעת שגיאה בסגנון Access Denied. יש לציין שאני יכול להשתמש במקום הפנוי על המחיצה החדשה ללא בעיה (ליצור תיקיות חדשות, להעביר לשם קבצים ...). הדבר היחיד שאין לי גישה אליו הוא התיקיה שמכילה את תוכן המחיצה I (ואני רואה שיש מקום תפוס על המחיצה החדשה - בדיוק בגודל המחיצה I). למישהו יש רעיון איך אני לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

ניסיתי להוריד את ה-JVM של סאן, ובכלל לא הבנתי מה זה הדבר הזה. ז'תומרת, זה לא פלאג-אין אלא תוכנה, וחוץמזה שזה בכלל אל עזר לי. הוינדוס עדיין מבקש JVM. מישהו מכיר JVM לא של סאן?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Tokadon,

Windows Installer עושה לי בעיות. לא משנה כמה פעמים ניסתי להתקין אותו מחדש או כמה גרסות שלו הורדתי, הוא לא עבד. לא עבד, זאת אומרת, בכל פעם שניסיתי להתקין תוכנה שתוכנית ההתקנה שלה עובדת באמצעותו, היא הציגה הודעה (את תוכן ההודעה אני לא זוכר במדוייק, אבל אפשר להשיג, אם זה הכרחי) ולאחר מכן נסגרה. כרגע, אני לא יכול להתקין שום דבר שעובד איתו, כי פשוט הסרתי אותו מהמחשב, בתקווה שאם אני אתקין אותו אחרי הסרה, הכל יסתדר. התקנתי אותו, וההתקנה אומרת שהיא הסתיימה בהצלחה, אבל בפועל Windows Installer לא מותקן או שהוא פשוט סתם לא עובד. עכשיו, בכל פעם שאני מתקין משהו שעובד עם Windows Installer, הוא פשוט כותב לי הודעה ש-Windows Installer לא מותקן על המחשב. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by rednit,

הייתי מעוניין לקבל רשימה מסודרת של השירותים (services.msc) שניתן לסגור ב XP בכדי לשפר את ביצועי המחשב חשוב לציין: אני מחובר במודם אלקטל ובנוסף (בכרטיס רשת שני) לרשת ביתית (שאינה משתפת אינטרנט אלא רק תיקיות) אני לא עשוה שימוש ברשת אלחוטית וגם לא במדפסת או סורק עוד משהו שחשוב לציין בכדי שאוכל לסגור כמה שיותר שירותים ?

8. טוב אז ככה קניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה אבל יש לי בביתדיסק מקרוי של vista שהוא: hebrew ,microsoft windows vista ultimate for upgrade use only(prouduct key required וזה אומר שהמחשב החדש שאין עליו מערכת הפעלה לא יכול להשתמש בזה אבל הבנתי שיש דרך לעקוף את זה שצריך משהו כמו להשתמש בדיסק פעם אחת בלי cd-key ואז להתקין את זה על זה עם cd key וזה יעבוד רגיל או שבכלל אני צריך להוריד windows xp רגיל פרוץ (עם סי די קי או בלי ) מהרשת ואז להתקין את זה על זה ???? או שבכלל אין מה לעשות עם זה תעזרו לי פה אני פשוט עובד עצות תודה לעוזרים עריכה:חשוב לציין שזו לא גירסא אוהם או ריטייל זה גירסת תלמידים מורים ועל מחשב אחד כבר השתמשו ב-upgrade

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חלונות 7 שברשותי נוטה מדי כמה זמן להפסיק להגיב לקראת סיום הטעינה כאשר רואים את שולחן העבודה עם הסמלים, ואת חלק מהתוכנות הטעונות באיזור ההודעות. למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!) היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!! אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות! חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה.... אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!! תודה רבה מראש אלון

11. Started by zodiac,

כאשר אני שומע שירים שהורדתי מקאזה דרך המדיה פלייר שלי ,אין לי שום בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע רדיו דרך המדיה פלייר אני לא מצליח, למרות שאני רואה שכן התחברתי לאתר ושהכל תקין חוץ מהעובדה שאני לא שומע רדיו. תודה מראש למי שמנסה לעזור המפרט: P 4 מדיה פלייר 9 חלונות XP פרו באנגלית

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכם, אני מנסה ליצור homegroup עם מחשב נייח ומחשב נייד. יצרתי את ה-homegroup במחשב הנייח אך אני לא מצליח לראות אותו מהמחשב הנייד, כאשר אני נכנס לבחירת homegroup יש לי אפשרות רק של יצירת אחד חדש, ואמור להיות כפתור join. ה-network discovery דלוק בשני המחשבים. כאשר הפיירוול כבוי אני מצליח לשלוח פינגים ממחשב אחד לשני אך עדיין לא רואה את ה-homegroup מהנייד , כאשר הפיירוול דלוק אני לא מצליח לשלוח פינג. windows 7 pro x64 eng. ניסיתי לכבות את הפיירוול והאנטי וירוס בשני המחשבים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה רצינית: אין לי זיכרון במחשב ואין מאיפה לקנות זיכרון SDRAM, כל חנות שאני נכנס אומרים לי שאין להם דבר כזה אלא רק DDR לסוגיהם, למרות שבזאפ רשום שיש. עד היום אני עשיתי קומבינות כמו לסגור תוכנות פועלות (למשל אי אפשר היה להריץ את האימיול והפושוטופ ביחד כי אז היתה מתבצעת קריסה מוחלטת). אתמול בלילה אחרי שהמחשב עבד 17 שעות רצוף התחלתי לקבל כל מיני הודעות שגיאה בהפרשים לא גדולים, את חלק קטן מההודעות צילמתי ואני אצרף אותם כאן. מכיוון שהמחשב רשם משהו על זיכרון וירטואלי ומכיוון שהנושא דובר כאן בפורום בעבר (גם אני פתחתי שאלה בנושא לא מזמן), אז פשוט נכנסתי להגדרות של הזיכרון וירטואלי והגדרתי שם שיעבוד עד 1000MB על חשבון מקום פנוי בכונן הקשיח. עכשיו השאלה היא כזאת: …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הי, יש לי חשבון זום בכסף וחשבון פייסבוק, עברתי מחשב כשהזום אותו זום, הפייסבוק אותו דבר ולא יכול לשדר LIVE מה-ZOOM שידור חי ממצלמה לפייסבוק קורה, הוא מנסה להתחבר לפייסבור והדף מתחיל להיטען ושואל על איזה דף לשדר ואז נתקע. בדקתי בישן ועובד פיקס אז זה לא הגדרות זום או פייס אלא משהו במחשב WIN10 חוקי, אשמח לכיוונים מה עוצר את זה, בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. כשאני מפעיל את המחשב אז נכון עולה המסך של"טוען הגדרות אישיות"?אז אצלי המסך הזה נשאר ככה איזה חמש שניות ורק אח"כ כתוב לי"ברוך הבא" אבל זה גם לוקח לו איזה עשר שניות עד שהו נכנס למערכת עצמה(ז"א שזה שאר באותו מסך 10 שניות). ז"א שהמחשב עובד קצת לאט... מה עושים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי מחשב חדש אומנם אבל שמעתי שיש דברים בווינדוס שסתם מעמיסים על המערכת והם מיותרים. 1 יש אפשרות "להעיף" כל מידי דברים עלמנת להעלות ביצועים ? 2 תיכנות הרגיסטרי - גם פה שמעתי שיש דברים שעוזרים,מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ?

17. שני משחקים שאני ממש אוהב ואין לי מושג איך להפעיל אותם על אקס פי master of orion and master of magic ניסיתי עם אשף תאימות תוכניות באקס פי את כל האופציות לא עובד :-\

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שאני לוחץ ctrl+alt+delete ואז נכנס שם ל"תהליכים"... אני יכול לקבוע הגדרות עדיפות לתוכניות שרצות (ע"י הקשה עם מקש ימני על התוכנית הרצויה בחירה ב "הגדרות עדיפות" ושם את העדיפות שאני רוצה). אבל כל פעם שאני יוצא מהתוכנית (נניח משחק) ואז שאני מפעיל אותו שוב.... ההגדרות עדיפות שלו חוזרת להיות "רגילה". איך אני יכול לקבוע לתוכנית כלשהי הגדרות עדיפות שיהיו קבועות??

19. Started by E-R-P,

אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by (G),

יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by sagiv,

שלום לכולם לפני מספר שבועות התחילה לי בעייה מעצבנת וקצת מציקה אני לא מצליח לעדכן את הכרטיס מסך שלי nvidia ברגע שאני הולך למרכז העידכונים של הכרטיס זו הודעה: אשמח לעזרה בנושא תודה וסוף שבוע נעים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by הסולידי,

אני עומד לרכוש מחשב לשימושים משרדיים. המחשב יהיה עם זכרון DDR2 2048MB 800MhmHZ. איזה שיקולים צריכים להביא בחשבון בנוגע למערכת ההפעלה: Windows 7 ברמת 32Bit או 64Bit? תודה על התשובות

23. Started by elad_orl,

היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום רב, המחשב עבד כרגיל. לאחר כמה ימים שהדלקתי את המחשב אני מגלה הודעת שגיאה בהרצה של המחשב. אחרי העלאת הנתונים של המחשב. חלון שחור שהוא אומר שהקובץ נשחק או לא נמצא. בתקייה windows/system23/config/system לפתרון התקלה הכנס את הדיסק התקנה של ווינדוס ולחץ R. הכנסתי את הדיסק. הקבצים של התקנה עלו והגעתי למסך שובחר האם להתקין לעשות ריפר או לצאת. בחרתי בריפר והוא שואל אותי "which windows installation would you like to logon?" אין לי מושג מה לעשות מפה מבקש את עזרתם הטכנית. יש לי חומרים מאוד חשובים על הארד-דיסק אודה לכם. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום. יש לי צפצופים מהמארז כאשר אני לוחץ על מקשי המקלדת מספר פעמים. למישהו יש מושג איך מבטלים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים