עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by r1v,

שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  2. אי אפשר לדעת כל כך מתי זה יקרה ובאיזה חלון , אבל לפעמים עם פתיחם חלון חדש מצטרף לו עוד חלון שלא קשור , שהסימן שלו ב TASKBAR הוא תיקייה רגילה וגםאין לה שם , וכשנכנסים אליה , אז פשוט כל המסך בצבע בז' כזה.. והדרך היחידה לסגור את החלון הזה , זה אם סוגרים את החלון שבגללו החלון המוזר נפתח. מישהו יכול לעזור ? או נתקל בזה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  3. Started by ybdltd,

I urgently need the language pack for the 2K does anyone know anything about it

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  4. Started by Condor,

יש לי מודם 56K ב win 98 אני מצליח להתחבר ב 40K לשניה. אבל ב xp הוא נותן לי אנדיקציה של 28K אם משהוא יכול לעזור או להפנות לכתבה ברשת ? המודם הוא אחד הנפוצים ביותר creative modem blaster 56k הורדתי את הדרייברים העדכניים ביותר ל xp.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  5. Started by Ashand,

זה נכון שווינגוס XP תומך ב-DUAL CPU משום מה נראה לי שהוא משתמש רק באחד אצלי...איך אני מוודא שהוא אכן משתמש בשניהם?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  7. רציתי להעתיק היום פונטטים חדשים לווינדוס הוא אמר שצריך למחוק ולהתקין מחדש, ברוב טיפשותי מחקתי תפונטים של הווינדוס אבל מה שהוא לא מחק לי הכל הוא נתן איזה שגיאה שאי אפשר למחוק, עכשיו מה שקרה זה שאין לי פונטים בתוצגה של ווינדוס יענו אני לוחץ על התחל אני לא רואה כתב או לוחץ על עכבר ימני אין כתב , הכנסתי תדיסק של הווינדוס לשחזר אולי לא מצאתי תפונטים מה אפשר לעשות בשביל להחזיר תגופן המקורי של ווינדוס.? תודה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  8. בהרבה חברות וגם במחשבים הצה"ליים מקשיחים את הכוננים ובעצם מנטרלים אותם כך שלא יהיה ניתן להשתמש בהם(לא רואים אותם אפילו דרך המחשב שלי), רציתי לדעת איך עושים זאת ואיך מבטלים את זה. נ.ב. אני יודע בוודאות שלא עושים את זה דרך מנהל התקנים(device manager) כי שם הם מותקנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  9. שלום לכולם יש ל לי בעיה לא מצליח להתקין win xp home על מחשב נייד dell inspiron 1300 ומערכת הפעל 98 כן הצלחתי מה יכולה להיות הבעיה ? לא מתאים לי לעבוד עם 98 מעדיף xp וקניתי מערכת הפעלה xp home תודה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  10. Started by Dan1919,

יש לי זכרון 1 גיגה. כדאי לי לבטל את זה? ואם אני יבטל זה יתרום לביצועים או יוריד מהביצועים? ומבטלים ככה? :מקש ימני על המחשב שלי -> מאפיינים -> מתקדם -> ביצועים -> הגדרות -> מתקדם -> שנה -> הגדרת No Paging File לכל הכוננים הקשיחים ? תודה.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. טוב , אז אחרי הבעייה שהייתה עם הדריבר של כרטיס הקול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326753.0 אכשיו יש לי בעייה עם הדריבר/תוכנה של המצלמה , המצלמה שלי היא Logitech QuickCam הדריבר מעודכן לדריבר האחרון (לא יצא דריבר חדש מאז שהיתקנתי אותה). בזמן עבודה על המחשב ה Process של הדריבר מתחיל לכחת לי 50% מהמעבד בלי שום סיבה! וזה ממשיך עד שאני לא סוגר אותו (End Process). השם של ה Process הוא COCIManager.exe יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  12. היי, יצרתי לאחי משתמש Standard ב-Win7\64 יש לי רמקולים Logitech Z-Cinema שבכדי לשלוט בהם יש צורך בתוכנה. במשתמש ה-Admin שלי מן הסתם היא פעילה כמו שצריך,אך איננה מופיעה בחשבון שלו. איך אני מוסיף את התוכנה שיוכל להשתמש בה בכדי לשלוט ברמקולים?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. האודיו של קובץ AVI יכול להיות MP3 או AAC- בחלונות XP אם הייתי לוחץ על מאפיינים ועל הטאב של פרטים הייתי רואה שכתוב שם שהסוג אודיו הוא MP3 (אם לא היה כתוב איזה סוג אודיו אז הייתי יודע שהוא AAC) אבל בחלונות 7 לא כתוב לי כלום על הסוג אודיו של הקובץ. (לא AAC ולא MP3) יש דרך לבדוק את זה בקלות?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מחשב נייד ישן של LENOVO עם מעבד כפול ליבה ישן יחסית 1.83 גה"ז בערך. שדרגתי לו את הזיכרון מ 1 ג"ב ל- 4 ג"ב זיכרון. כרגע מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט וכמובן שרק 3 ג"ב נמצאים בשימוש, האם כדאי להתקין במקומה מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט כדי לנצל את כל הזיכרון או שהמחשב יעבוד לי יותר לאט בסופו של דבר? רצוי לציין שהכרטיס מסך הוא של ATI (ישן) ובעל זיכרון משלו ואינו לוקח זיכרון מהזיכרון הראשי.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  15. Started by iyehuda,

ב WORD 2010 אין בעיה הבעיה קיימת רק ב text document כאשר אני רושם בעברית אין בעיה אך כאשר אני רוצה לשמור את המסמך הוא רושם לי את המודעה הבאה :

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  16. הי, שמתי לב לקטע ממש מוזר. יש לי Windows 7 Ultimate 64-Bit מותקן לי 4GB RAM הלוח אם שלי תומך עד 16GB ובכל זאת, משום מה, הווינדוס מציין 3.50 GB usable למה? |: תודה!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

(הכוונה היא לתפריט שמופיע כשלוחצים מקש ימני על אייקון מסויים) רציתי לדעת איך אפשר לבחור מה יופיע ומה לא. ראיתי שבהתקנה של WinRar יש אפשרות לבחור לגבי הWinRar, אבל לא זכור לי משהו כזה בתוכנות אחרות. אני רוצה להפטר מהGroove Folden Sync, שחזור גרסות קודמות, כלול בספרייה (שלושת אלו דברים של הWindows) ודברים כמו VLC, Adobe Bridge, OneNote. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by eliom,

מה מומלץ להתקין חלונות 8 32ביט או 64 ביט? לפי המפרט של המחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by Kak,

אני רוצה שהווינדוס יציג את התאריך בספרות בלבד בצורה הבאה: שנה\חודש\יום מסיבה כל שהיא האפשרות לא קיימת בהגדרות! אפשר להציג בשיטה האמריקאית שנה\יום\חודש או להציג בשיטה הנורמלית אבל רק כשהחודש מוצג כמילה ולא כמספר j 1/JAN/2013 רעיונות?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  20. היי, קצת קשה לי להסביר את התופעה הזאת, אבל אני אנסה. יש לי מחשב לפטופ dell vostro i5, 4G RAM, עליו מותקנת מע' הפעלה Win7. הבעיה היא כזאת, כשאני מפעיל לדוגמה וורד, התוכנה נפתחת אך קופאת, אני רושם כמה מילים אך הם לא מוצגות על המסך, רק לאחר שאני עושה ריסייז לחלון של התוכנה (Maximize & Restore) אז המסך מתעדכן, והדבר חוזר על עצמו שוב ושוב. כלומר המסך לא אינטראקטיבי. חשוב לציין שגרסת ה-Office היא 2013, אבל הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסת 2010. למעשה שידרגתי את ה-Office במטרה שהבעיה הזאת תיפתר, אך לא כך קרה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by coil,

הודעה זו נכתבה בשביל חבר: שלום לכולם יש לי בעיה במחשב ואשמח אם מישהו ידע איך לעזור לי לאחר מספר דקות שאני מדליק את המחשב ומתחבר לאינטרנט הוא נהיה ממש איטי עכיו גיליתי ב windows task manager שיש משהו שעולה ל90-100 אחוז כאשר המחשב נהיה איטי היישום שעולה ככה הוא svchost.exe והוא זה שחוסם את המחשב מלעבוד כמו שצריך.... לאחר שאני מבטל יישום זה המחשב מאבד את כל החיבור לאינטרנט וצריך להדליקו מחדש..... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  22. יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by dabaz,

כל חצי שעה בערך פתאום ה explorer נכבה, ומופעל מחדש. זה משגע אותי ואין לי מוסג מה גורם לזה! אם למישהו יש אותו דבר, או יודע איך לפתור זה בבקשה תגידו לי. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by oren22,

כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  25. Started by stingeR-,

טוב , היום בבוקר אחרי שהדלקתי את המחשב אז בטעות נגעתי איפה שמחובר המאורר החדש שלי וזה עשה קצר וכיבה את כל המחשב , המחשב לא עבד , עכשיו הוא עובד אבל שאני מנסה להיכנס לוינדוס הוא עושה את הטעינה של הBOOTSCREEN ואז פשוט לא עולה.... אני עכשיו כותב לכם מSafe Mode With Networking... אני ינסה עכשיו system restore , אבל אם זה לא יעבוד יש למישהו רעיון? החומרה שלי תקינה לגמרי למיטב ידיעתי כל כונני הIDE פועלים מצויין הכרטיס רשת פועל , המעבד פועל(אני כותב אז איך לא) והזיכרון גם פועל כי אני כותב כאן... אז מה יכולה להיות הבעיה?< למה הוינדוס המטומטם לא עולה?

• 9 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.