עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dj_horse,

שלום! אני קניתי לפני שנה בערך מחשב חדש עם vista. הכול עבד כמו שצריך עד התקופה האחרונה שהחלו בעיות כגון:ניפתחים לי תוכנות בקליק אחד בעכבר במקום בשניים. שאני סוגר חלון של מדייה פלייר הסרט/שיר ממשיכרים להתנגן,חלונות משנים גודל רק שאני נוגע בהם עם הסמן,כפתור התחל ניפתח לי וניסגר מבלי שאני ארצה לסגור אותו,חלונות לא ממוזערים לי שאני מנסה למזער וכו'..... אני לא מזמן פירמטתי את המחשב,על מנת לפתור בעיה זאת,אך הבעיה ממשיכה משום מה. האם יש לזה פיתרון?

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  2. יש לי בעיה בווינדוס שמאו מתרידה אותי: כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש אחרי כמה איתחולים מופיע לי חלון שאומר שהמערכת תכבה את עצמה תוך 60 שניות. מה שאני עושה במקרה הזה הוא: אני הולך לSERVICES בלוח בקרה ניגש ל: remote procedure call(rpc) ומשנה מRESTART ל: take no action ולאחר מכן מתחילות כל הבעיות: כמה זמן לאחר שאני מדליק את המחשב(זה לא קורה אחרי זמן מסוים אלא אקראי) פתאום אני לא יכול להזיז אובייקטים כלומר בדסקטופ אני לא יכול להזיז אייקונים, אני עושה COPY אבל כאשר אני עושה כפתור ימני במקום שברצוני להדביק בו את הקובץ אז לא מופיעה שם האופציה PASTE וזה קורה עד שאני לא העשה RESTART. זה נורא מעצבן ואני חי עם זה יותר מ3 חודשים זה פשוט בלתי נסבל... בזמן הזה כבר התקנתי גרסאות שונות…

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  3. שלום רב, המחשב עבד כרגיל. לאחר כמה ימים שהדלקתי את המחשב אני מגלה הודעת שגיאה בהרצה של המחשב. אחרי העלאת הנתונים של המחשב. חלון שחור שהוא אומר שהקובץ נשחק או לא נמצא. בתקייה windows/system23/config/system לפתרון התקלה הכנס את הדיסק התקנה של ווינדוס ולחץ R. הכנסתי את הדיסק. הקבצים של התקנה עלו והגעתי למסך שובחר האם להתקין לעשות ריפר או לצאת. בחרתי בריפר והוא שואל אותי "which windows installation would you like to logon?" אין לי מושג מה לעשות מפה מבקש את עזרתם הטכנית. יש לי חומרים מאוד חשובים על הארד-דיסק אודה לכם. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  4. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה ... יש לי win xp והמערכת הפעלה קרסה , אני מנסה לעשות boot ל xp ולעשות שיחזור repair, שאני מגיע למסך של הסיסמא שאני צריך להקיש סיסמא , בשביל לתקן את המחשב דרך הדיסק של ה- xp , אני לא יודע מה הסיסמא . אין לי במערכת הפעלה סיסמא שאני נכנס אלייה מעולם לא שמתי. אתם יודעים אולי מה הסיסמא שלי? איף אני אמור לדעת אותה , אם מעולם לא שמתי סיסמא במערכת הפעלה שלי. אני מדבר פה על הכלי ששמו: recovery repair איפה שמתקינים את ה xp במסך הכחול , שלוחצים על r כדי לתקן. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  5. שלום יש לי בעיה עם הורדת קבצים מהאתר של מיקרוסופט.. לאחר שאני בוחר את הקובץ אותו אני רוצה להוריד.. אני לוחץ על "הורד" ואז זה מציג לי פשוט דף שגיאה של אינטרנט שאומר שאין גישה לשרת בלה בלה בלה.. פשוט דף שגיאה רגיל של אינטרנט... עכשיו אמרתי אולי זה בעיה קטנה.. אתחלתי את המחשב ועדיין אותו דבר.. חבר אמר לי תנסה לעדכן את המחשב... נכנסתי ללוח בקרה כדי להפעיל את העידכונים שלעולם לא עבדו אצלי מאז התקנת הוינדוס... בקיצור הפעלתי אותם... והעידכונים לעולם לא נפתחו...... כבר עבר שבוע מאז שהפעלתי ובשביל מחשב שלא עידכן מאז ההתקנה של הונדוס (יותר משנה) זה אמור למצוא עדכונים.. אבל זה לא ניסתי את האפשרות השניה לעדכן דרך האתר של מיקרוסופט אבל משום מה שאני נכנס לwindows update באתר של מיקר…

6. שלום, מערכת ההפעלה שלי, Windows XP, לא מוכנה להתכבות (תופעה שהחלה לפני זמן מה, אבל אני לא זוכר מתי אז אני לא רוצה להשתמש בשחזור המערכת) מתוך משתמש המחובר. (למעשה אי אפשר גם לנתק את המשתמש לחלוטין או להפעיל את המחשב מחדש) מה כן אפשר לעשות? צריך לבחור באפשרות ההתחברות כמשתמש אחר, ובכך לחזור למסך הראשי של המערכת (בו בוחרים איזה משתמש נכנס), ורק משם ניתן לכבות או להפעיל מחדש. מה עושים? לתשומת לבכם, המערכת מעודכנת בכל העדכונים שהציעה Microsoft. תודה מראש.

7. Started by avivk,

שלום לאחר שננעלה לי ההודעה הקודמת נאמר לי ללחוץ על כפתור עריכה אך אין לי כפתור כזה, ולכאן אני פותח נושא חדש. יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש לכם פתרון בבקשה תודה בביוס לא מופיע memory remappi תודה יום טוב.

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  8. לפני מספר ימים הלך המחשב שלי לעולמו, במיקרה אתמול מצאתי מתחת לביתי מחשב. לקחתי אותו והכל עובד בסדר חוץ מבעיה אחת מטרידה מאוד. בכל פעם שאני מדליק אותו אני מתבקש להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה בכדי לעשות BOOT ורק לאחר שאני נאות להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה הוא נאות להעלות לי אותה. ללא הדיסק המחשב מסרב להעלות לי את מערכת ההפעלה. כיצד אני מבטל את זה? הגדרתי בביוס למחשב שיעלה מההארדיסק אך ללא הועיל. האם ניתן לפתור את הבעיה וכיצד? אני מצרף לינק למיפרט של המחשב http://www.f2h.co.il/1954608601518

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  9. Started by Kak,

אני רוצה שהווינדוס יציג את התאריך בספרות בלבד בצורה הבאה: שנה\חודש\יום מסיבה כל שהיא האפשרות לא קיימת בהגדרות! אפשר להציג בשיטה האמריקאית שנה\יום\חודש או להציג בשיטה הנורמלית אבל רק כשהחודש מוצג כמילה ולא כמספר j 1/JAN/2013 רעיונות?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by eliom,

מה מומלץ להתקין חלונות 8 32ביט או 64 ביט? לפי המפרט של המחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  11. Started by SEFi,

http://www.microsoft.com/hwdev/platform/performance/fastboot/default.asp Defragment. Open Bootvis. Click Menu Trace/Optimize System. It's All.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  12. Started by Loui1410,

שלום אם יש לי ווינדוס XP בגרסה העברית, איך אני יכול לשנות את זה לאנגלית? האם יש דרך לעשאת זאת? או האם אפשר לעשות חשבון חדש באנגלית? תודה.

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by VoliSuS,

אהלן אני צריך עצה של מישהו שמבין אני קצת שידרגתי את המחשב שלי הגדלתי מ-2 ל-6 זיכרון וכרטיס מסך חדש (שמחר אני קונה) כרגע אני על ווינדוס 7 32 ביט הבנתי ש-32 לא יכול לנצל יותר מ-4 זיכרון אבל לא ממש התייחסתי לזה למה רציתי בכל מקרה לעבור ל-64 בגלל שאני רוצה להתחיל לעבוד עם התוכנה אפטר אפקט (שחייב בשבילה 64 ביט) עכשיו אחרי מחשבה שנייה לא כזה בא לי על 64 וגם ירדתי מהאפטר אפקט בגלל שהתוכנה היא לא מה שאני מחפש רציתי לדעת אם יש אפשרות להשאר על 32 ובכל זאת לנצל את כל ה-6 ג'יגה זיכרון?? ועוד שאלה אני מתכון להתחיל עם התוכנה MAYA.. מי שלא מכיר זה תוכנת תלת מימד עם אפשרות לאנימציה (התוכנה שעושים דרכה סרטי אנימציה) עכשיו רציתי לשאול אם התוכנה על 64 ביט תרוץ יותר טוב?? זה משנה? כי אם כן א…

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  14. Started by avivk,

אני מקווה שאני במקום הנכון שלום יש לי חלונות 64 ביט עם 6 ג'יגה ובכל זאת אני רואה רק 3.5 עשיתי עידכון ביוס ובביוס הוא מזהה 6 אבל כותב שרק 3.5 אפשריים יש למי שהוא פתרון תודה בביוס לא מופיע memory remappi

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  15. Started by solet,

התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by TimTam,

שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  17. Started by ehud101,

שלום. לפני כחודש החלה בעיה בלפטופ שלי. אני משתמש בWINDOWS 7 וכל בוקר באותה שעה המחשב נדלק מעצמו. יש לי תחושה שמדובר בהגדרה אבל אין לי מושג מה המקור שלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  18. Started by the_lighting,

נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  19. אני יודע שזה נושא נפוץ אבל עד כמה שחיפשתי בפורומים לא מצאתי לצערי! ולכן אני שואל עכשיו בשמי ; יש לי מערכת הפעלה של 98 ובמחיצה אחרת XP. לאחר שחזור מחיצת הXP (בעת שינוי גודל המחיצה הייתה נפילת חשמל כך שביצעתי שחזור), פתאום לא עולה לי בכלל באתחול המחשב מסך הפתיחה - בו אני יכול לבחור איזו מערכת להעלות - 98 או XP... איזה קובץ אחראי על זה? מה לעשות כדי להביא את המצב לקדמותו?? בתודה מראש לכל עונה! חן.

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  20. Started by mena,

קניתי נגן חדש ושאני מחבר אותו עולה לי הודעה כזאת http://img19.imageshack.us/img19/7285/usbfucktt8.jpg ויש לי usb 2.0 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 998 צפיות
  21. שלום, יש לי כרגע מערכת הפעלה על הר דיסק 40 גיגה ata קניתי חדש 250 גיגה והוא גם ata רציתי להעביר את המערכת כולה וינדוס ל250 גיגה רציתי מאודל דעת איך עושים את זה ( פירמטתי את שניהם NTFS אין לי מושג אם זה קשור )בתודה רב לירן,

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by reviZor,

שלום אנשים. יש לי בעיה: אני מנסה להגדיל את הנפח של C ויש לי 30 ג'יגה שלא בשימוש. אני משתמש בווינדוס וויסטה וזה פשוט לא נותן לי לשנות את הגודל, בלי פורמט אז אני בדילמה של איך אני יכול להוסיף את ה30 ג'יגה האלא לC. PARTITION MAGIC לא עובד בוויסטה. DISK MANAGER של וויסטה לא נותן להגדיל אלא רק להקטין. PARTITION MANAGER גם כן לא נותן להגדיל. האם יש עוד אפשרויות?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by GOLD_BOMB,

שלום אני מעוניין לקנות וונידוס homex xp או pro.... איפה אני יכול להשיג מחירים נוחים, האם יש להם אתר כדי שהוכל לראות ומה באמת כדי home or pro? תודה

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  24. אני רוצה להתקין Terminal Server דרך פקודת דוס אני יודע לעשות את זה דרך הוינדוס אבל אני רוצה לדעת מה הפקודות דרך דוס.. אם מישו יודע ויכול לעזור אני ישמח יצרתי יוזר במחשב שלי חדש אני רוצה שהמחשב יעלה ולא יהיה תאפשרות לבחור ביוזר הזה אלה יאלה רגיל בלי בחירת משתמש

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  25. ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?

• 5 תגובות
    • 997 צפיות

דיונים חדשים בפורומים