עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SciFi7,

כל פעם שאני מחבר התקן חדש ב-USB ה-ווינדוס 7 גירסאת 64 ביט רושם לי THE USB DOES NOT REGONIZED , הבעיה ממשיכה אחרי שפירמטתי אפילו את המחשב מגירסאת ווינדוס 7 32 ביט למשהו יש רעיון?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by compman12,

השימושים שלי הם כאלה לשתף קבצים ברשת קווית והזרמתם בין 2 מחשבים הזרמת תכני HD לאותו מחשב ולסטרימר וגיבוי מסמכים מ2 מחשבים. זהו! זהו! זהו! איזה גרסא אני צריך, (מחשב יחסית חלק מעבד sempron 1200 + 1GB RAM) אבל יש מלא כוננים קשיחים

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by (G),

יש לי WIN XP ו-WIN 7 על דיסק קשיח אחר. איך אני יוצר MULTI BOOT לאחר שכבר מערכות הפעלה כבר מותקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by juve12,

המחשב מסרב לעלות . הורדתי שירים מהאינטרנט ואחרי שכיבתי את המחשב הוא מסרב לעלות מבקש עצות מה לעשות תודה מראש על כול עזרה

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  6. הטפיל הזה נדבק אלי ואני לא יודע איך אפשר להוריד אותו תראו בצד שמאל עמודת פרסומות שמופיעה אצלי בהרבה מסכים במיוחד ב GOOGLE אבל עכשיו נדבקת גם לאתרים רגילים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by The Dom,

i restarted my comp from the restart button and when i tryied to write in hebrew it didn't work what happend??!?! untill now i wrote in hebrew but.... pls help me

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  8. שלום רב, המחשב עבד כרגיל. לאחר כמה ימים שהדלקתי את המחשב אני מגלה הודעת שגיאה בהרצה של המחשב. אחרי העלאת הנתונים של המחשב. חלון שחור שהוא אומר שהקובץ נשחק או לא נמצא. בתקייה windows/system23/config/system לפתרון התקלה הכנס את הדיסק התקנה של ווינדוס ולחץ R. הכנסתי את הדיסק. הקבצים של התקנה עלו והגעתי למסך שובחר האם להתקין לעשות ריפר או לצאת. בחרתי בריפר והוא שואל אותי "which windows installation would you like to logon?" אין לי מושג מה לעשות מפה מבקש את עזרתם הטכנית. יש לי חומרים מאוד חשובים על הארד-דיסק אודה לכם. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by darklight,

שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  10. אני רוצה להקים שרת משחק , של משחק שרץ על WIN , איזה גירסה של מערכת הפעלה דרוש לי , והאם דרוש לי גירסה מיוחדת של המשחק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by yoxo,

ניסיתי להתקין על הנייד CQ60 HP את WINDOWS XP מקורי ואיך שמתחילה ההתקנה אני מקבל מסך כחול. איך אפשר לטפל בבעיה ולהתקין את XP ?

• 10 תגובות
    • 965 צפיות
  12. עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  13. Started by DiSc@MaN,

כיצד ניתן להגביל גודל תיקיה ב2003 סרבר? אני יודע שיש אפשרות להגביל לפי יוזר על כל הכונן אך אני מחפש הגבלה גלובלית לפי תיקיה/שיתוף

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by big foot,

התקנתי WINDOWS XP והוא אנגלי תומך עברי בירצוני להעביר אותו לעברית איך אני עושה את זה ???

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by J0n1,

אני רוצה שכאשר אני מעביר קבצים לתיקיה מסוימת הם יעותקו גם לתיקיה אחרת (כונן גיבוי) כיצד ניתן לעשות זאת? תודה

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by bluemail,

אם אני מדווח למיקרוסופט ישראל על טכנאי שהתקין לי וינדוס לא חוקי מה קורה לו ???

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by מר מקלדת,

"יש לציין שעם חלק קטן מלוחות האם (שאינם תומכים באמולציה של ערוץ IDE על ערוץ SATA, פונקציה מאוד נפוצה ברוב לוחות האם), יש צורך בדיסקט המכיל דרייבר ל-SATA (הידוע בכינויו "דרייבר F6"), לצורך התקנת ווינדוס XP על הכונן הקשיח. במקרה ורכשתם לוח כזה, אתם תזדקקו לכונן פלופי לצורך ההתקנה בלבד. אין זה אומר שתצטרכו לקנות אחד - ניתן "להשאילו" ממחשב ישן רק לצורך ההתקנה. בעיה זו עומדת כנראה להפתר עם יציאת Windows Vista, שתכיל דרייברים שכאלו היישר מהקופסא." הועתק מכאן: http://hwzone.co.il/articles/buyers_guide/7/ כשאני קונה מחשב איך אני יודע אם הלוח אם שלו תומך באמולציה של IDE על SATA? ומה זה בעצם אומר - כשאני מתקין את XP אני יוכל להתקין אותה כרגיל בלי ללחוץ F6 ולהכניס דיסקט אם הדרייבר? …

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by chmmr,

לפעמים האזור של התוכניות והאזור של quick launch נעלמים : ואז (לפעמים) הם חוזרים : בדרך כלל לחיצה של ה start מעלימה אותם ותוך כדי עבודה הם יחזרו. הבעיה קיימת רק כאשר שורת המשימות מוצמדת חלק העליון או התחתון של המסך, אם מצמידים את שורת המשימות לצד הימיני או השמאלי הבעיה אינה קיימת. האם יש פתרון ??

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  20. אני רוצה להעביר את תפריט ההתחל ואת האיקונים לצד שמאל בווינדוס בעברית אפשרי?

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by ski_farm,

אם יש דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש

22. אם אתם לא בטוחים, לחצו קליק ימני על My Computer ובחרו ב-Manage. פתחו את Local Users and Groups ואז את Users, לבסוף לחצו דבל-קליק על שם המשתמש שלכם ובדקו את רמת ההרשאות תחת הלשונית Member Of.? Prog.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  23. ב XP יש את האפשרות הזאת ולי היא מאוד תעזור אם היא עובדת כראוי אז מה היא באמת עושה? והאם יש בעיות איתה? ומה אם אפרמט את מחצית הכונן שווינדוס מותקן עליו?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  24. יש לי WIN XP ועליו אינטרנט אקספלורר גרסה 6 עד לפני שבוע הוא תפס בערך כמות זיכרון נורמלי שנעה הבין 10 ל20 מגה בזיכרון הפיזי כעת הוא תופס כ30 מגה לכל חלון שנפתח באינטרנט... התוכנה היחידה שהתקנתי באותו פרק זמן הייתה JAVA WEB START כדי שהאינטרנט יפעל כמו שצריך האם הבעיה היא בתוכנה עצמה או שאולי התעוררה בעיה בוינדואס? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by iyehuda,

ב WORD 2010 אין בעיה הבעיה קיימת רק ב text document כאשר אני רושם בעברית אין בעיה אך כאשר אני רוצה לשמור את המסמך הוא רושם לי את המודעה הבאה :

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.