עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Dumbass,

שלום, א. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תוצאות שיכולות לעזור לי. ב. ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס XP עם SP2, אני רוצה להתקין אותו על הארד דיסק (שלצורך העניין, לא קיים עליו שום דבר), משום מה אני לא מצליח להפעיל את הבוט מהדיסק, מה עוד ניתן לעשות? שמעתי על איזה בוט מדיסקט פלופי או משהו כזה אבל אין לי מושג מה לעשות, (אני יודע שצריך ליצור דיסקט לבוט), אבל אין לי מושג איך ליצור אותו ולהריץ אותו, ככה שאם תוכלו לעזור אני אשמח מאוד :} תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אז ככה קניתי מחשב חדש ועכשיו אני יודע שיש חוק בנעוץ אבל ההודעות שם מ2006 אז רציתי לדעת באופן פרטני לגבי המחשב אז זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rc2x5p3g עכשיו אני רוצה להוריד ווינדוס 7 עכשיו אני לא יודע מה עדיף 64 ביט או 32 ביט ??? תודה רבה !!

3. Started by mironm,

כשאני מנסה לפרמט את :c זה כותב לי את ההודע ה הבאה http://uploaded.fresh.co.il/3e623371581e2d7f.jpg

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by erez_levy,

התקנתי היום ווינדוס אקס פי, הכל טוב ויפה, רק שמתי לב ל-2 בעיות. 1) כשהמחשב עולה, הוא שואל אותי אם אני רוצה להכנס להתקנה של הווינדוס או להעלות את הווינדוס איך שהוא. אני כמובן בוחר בלהעלות את הווינדוס כמו שהוא, כי אין סיבה להתקין שוב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שזה לא יהיה לי? חבר שלי חושב שזה איזה משהו שצריך לסדר ב- BIOS בלשונית BOOT, יש לי שם 4 אפשרויות. באחד זה רושם לי דרך ההארד דיסק, באחד דרך הסידי רום, באחד הוא רושם Disable ובאחד אחר הוא רושם removeable, יכול להיות שזה דרך שם? אני רק רוצה שזה לא יופיע לי ושהמחשב יעלה ישר.. 2) כשאני מכבה את המחשב דרך התחל - כיבוי המחשב, לוקח למחשב הרבה זמן להכבות והוא לא נכבה, מישהו יודע מה הבעיה? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. רוצה לפרמט אבל בהפעלת המחשב הוא לא נותן לעשות boot מהcd למה?? הוא ישר נכנס לwin... יש דרך אחרת אם אין פיתרון?? מפרמט-xp ל-xp מודה למגיבים....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ilia121,

אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי בעיה קטנה אני התקנתי את וינדוס XP פעמיים (פעם אחת הייתה הפסקת חשמל) ולכן יש לי שתי רשומות של וינדוס XP ואני רוצה לדעת איך אני מוחק את הרשומה המיותרת מהבוט לואדר של וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. בקצרה: מחקתי את האנטי וירוס שלי בכדאי , להתקין אנטי וירוס חדש! בישבל להתקין את האנטי וריוס החדש צריך לעשות עידכונים מהאינטרנט , אז התחברתי לאינטרנט בלי אנטי וריוס בנתיים זה עדכן לי את התוכנה ( AVAST ) עעשיתי ריסט ולאחר מכן המחשב שלי התחרבש לגמרי ! שאני עושה חיפוש F3 לא רואים אופציות חיפוש , אני לא יכול להפעיל את המדייה פלייר , ניסתי לעשות שיחזור מערכת והוינדווס לא מראה לי את האופציות לשחזור פשוט מראה דף לבן ! ניסתי לסדר תבעיה עם : SPYWARE DCOTOR ADWARE Registry Mechanic כלום לא הולך !!!! בבקשה את עזרתכם בדחיפות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by TimTam,

שלום, איך אני יכול להוריד את HELP AND SUPPORT מתפריט START ב-WINDOWS XP?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום אכשיו יש כונן אחד שמשמש ככונן אשר מותקן עליו win xp sp2 ,וייש לי עוד כונן אם חומר עליו (מאוד מעניין) אם מקום פנוי של 10 gb ... בקיצר זה מה יש ,עש לכם פיתרון במיקרה? נ.ב לא אפשרי לחבר cd או כרטיס רשת בשום פנים ואופן,אין טעם להציה פיתרונות תיקון או דברים בסגנון.. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. יש לי בעיה מהמחשב מאז שאחי הסטלן הזה כיבה לי את המחשב באמצע איחוי עם התוכנה System Mechanic 4 Professional שנחשבת כאחת שאסור לכבות אותה באמצע שהיא מאחה אלה אם כן לוחצים על "עצור" ואז היא מסיימת להעביר את הקובץ ואז סוגרת אבל אחי פשוט הוציא את הכבל מהספק והקובץ לא הועבר וזה גרם לי להמון בעיות! הבעיה הכי גדולה היא שהאקספלורר פשוט תופס 222,000K משאבים ואפילו יותר אבל כל פעם זה משתנה וזה קורה רק לאחר כמה שעות לאחר הפעלת המחשב אך לאחר חצי שעה שהמחשב בפעולה ניצול המעבד עולה ל 70 אחוזים שזה דבר שלעולם לא ראיתי במחשב שלי [ מפרט בהמשך] ורק כשאני סוגר את האקספלורר ומתחיל אותו מחדש [ סיי פעולה> פעולה חדשה ואז אקספלורר] אז המשאבים מתאזנים [ רק למשאבים שצורך האקספלורר אך משאבי הניצ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המחשב שלי השתגע. שום תוכנה שצריכה גישה לרשת (דפדפנים, יוטוררנט, מירק, גוגל, סקייפ) לא הסכימה להתחבר לרשת אבל העדכון של חלונות הצליח בלי שום בעיה. אי אפשר לגלוש או לתקשר בשום צורה דרך האינטרנט. גם פיירפוקס וגם אינטרנט אקספלורר, כלום לא עבד. גרסת ה64 ביט של אקספלורר גם הצליחה להתחבר אבל את זה גיליתי רק אחרי שמצאתי את הפתרון ואני כותב ממנה עכשיו. התוכנות היו קורסות עם ההודעה: Fault Module Name: StackHash_fd00 מזה הסקתי שמדובר בבעיה בניהול רשת אצל חלונות. חקרתי טיפה בגוגל ומצאתי שהסרת נוד32 והתקנה מחדש פותרת את הבעיה. אני רק משתף את כולם בפתרון. קרה בויסטה 64 ביט עם הגרסת 64 ביט של nod32.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 104952,

הכפתור שמחליף בין אנגלית לעברית נעלם לי מסרגל הכלים על הדסקטופ - איך אני יכול להחזיר אותו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ranran,

שלום לכם התקנתי היום את הW7 הסופי דבר אחד שחסר לי מאוד מויסטה הוא הWINDOWS CALENDAR שהגיע ביחד עם ויסטה ניסיתי לחפש אותו להורדה לווינדוס ולא מצאתי גם לא בחבילת הורדות של הLIVE של מיקרוסופט מה אני יכול לעשות כדי להשיג את הלוח שנה הזה הוא מאוד נוח לי תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כמו בכותרת, כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה CHKDSK. אני לא יודע למה זה . אני התקנתי ווינדווס חדש לא מזמן וחילקתי את הדיסק למחיצת ווינדווס ומחיצה כללית. זה לא התחיל אחרי שהתקנתי את הווינדווס אלא סתם ככה. אני לא בטוח אבל זה יכול להיות שזה התחיל אחרי שמחשב נכבה בגלל הפסקת חשמל? מה אני צריך לעשות בשביל שזה יפסיק? זה קורה בגלל איזה בעייה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אבי11,

שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ski_farm,

אם יש דבר כזה אז שמעתי שיש מערכת הפעלה ל disk on key איך זה הולך ואיפה ניתן להוריד מערכת הפעלה כזאת (בחינם ) תודה רבה מראש

21. שלום לכולם!! בעייה מעצבנת מאוד. קניתי laptop שהגיע עם win xp home adition hebrew/ שיניתי ל- inable - אבל נוצרה בעייה - כאשר התקנתי winamp או תוכנה כמו cooledit pro או תוכנות מוזיקה אחרות. הן לא מזהות אם הכותרת בעברית. וכמובן לא מנגנות את השיר. לדוגמה כתוב: .mp3????? זה מה שמופיע. אם אני משנה את שם השיר לשפה האנגלית הכל בסדר. בדקתי בregional and languages - העברית מסומן כמו שצריך. מה עושים?? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מצאתי ברשת תמונה שהיא זהה לתקלה שמתרחשת בנסיון התקנת וינדוס XP על מחשב נייד חדש שלHP מדגם פביליון. יש לציין שניתן להתקין בקלות וינדוס ויסטה ווינדוס 7. כמו כן, למחשב זה אין כונן דיסקטים. אשמח לעזרה. תודה! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חברים, אחותי רוצה להתקין וינדוס אקספי על המחשב הנייד שלה אך צצות כמה בעיות. תחילה, היא מכניסה את הדיסק, אך המסך הראשון שעולה לה כשהיא פותחת את המחשב זה של האפשרות לעבור ל- Safe Mode וכשהיא לוחצת על האפשרות הזו, מופיע לה מסך שאומר לה Root32 corrupted please install missing file. משהו כזה, והמסך נתקע שם. השאלה שלי היא, איך אפשר להגיע למצב שהמחשב עושה בוט לדיסק ומתחיל להתקין את הוינדוס החדש?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי חבר'ה! אני מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא, מצטער מראש.. היום עשיתי ריסט למחשב שלי, בגלל שלא היה לו כזה כבר הרבה זמן.. והPF קצת התמלא ובקיצור.. רציתי לתת לו ריסט. מיד כשהוא עלה, הופיע לי הודעת שגיאה מרובעת להפליא עם טיימר של 11 שניות בערך שכתוב עליה איזה system error משהו מפחיד. כשהטיימר מגיע ל0, המערכת תבצע כיבוי.. לשמור את כל הדברים שלי בלה בלה.. קצת הייתי בשוק מהדבר הזה פתאום. חשבתי שזה אולי סרביס שנכשל ומרסט לי את המחשב.. מזה כבר יכול להיות עם טיימר? אז כשהמחשב עלה שוב, עשיתי מהר shutdown -a בשביל לבטל את הכיבוי שהטיימר עושה לי. נכנסתי לסרביסס ומצאתי איזה סרביס בשם DCOM (שבEvent viewer היה לו המון ארורים) שברגע שהוא נכשל הוא מרסט. עשיתי לו כשהוא נכשל שיעשה Take no a…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

אני זוכר בעבר שהיה אפשרות למשתמשים בווינדוס 7 להמיר אותו בחנות לווינדוס 8 האם זה אקטואלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים