עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by benor,

שלום, מותקן אצלי במחשב Windows 2000 +Service Pack 3 והסמלים שב- Task לא מוצגים בכל הצבעים אלא רק ב16 צבעים בלבד מישהו יודע איך מתקנים את זה? זה היה לי ככה גם בהתחלה.... זה לא שעשיתי משהו ואז זה קרה... למי שלא מבין אז הנה:

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by maryyossi,

מדובר במערכת הפעלה וינדווס 7 קיימים אצלי שני מסכים אחד מסך מחשב פשוט והשני טלוויזיה של MAG 32" אני רוצה לעבוד עם שני המסכים הללו בתצורת הרחבת מסכים (שעל מסך אחד יהיה שולחן עבודה ועל השני יהיה המשך שלו ) ברגע שאני מחבר את הכבר HDMI /DVI שני המסכים הופכים שלחור ולא מקבלים שידור החלפתי גם כרטיס מסך מ גיפורס 9800 ל8400 רק כדי ליבדוק ושו דבר לא ישתנה למישהו יש אולי רעיון מה זה רפשר גם בפלאפון למקרה הצורך 0545549894 יוסי

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. שלום לכם. יש לי בעיה מאז ששידרגתי ל7 מXP שאחרי יום יומיים שהמחשב פועל צריכת זכרון מגיע ל100% והמחשב קורס. את המפרט ניתן ליראות בצד. מוגדר לי PAGE FILE של 2048-4096 בכל HD (יש 3). הזכרונות יצאו תקינים בMEMTEST.

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by zzrxox,

היי, יש לי בעיה שפתאום צצה איבדתי את הקול במחשב. בלוח הבקרה כשאני נכנס לחלונית של צלילים והתקני שמע בחלון שנפתח ( בלשונית הראשונה ) רשום למעלה אין התקן שמע. יש לי SB LIVE לא חדש שעבד עד היום כשהבעיה החלה. ניסיתי לעשות את הדברים הבאים: הוצאתי את הכרטיס והכנסתי מחדש,המחשב זיהה אותו כחומרה חדשה והאשף של החומרה החדשה נפתח והתקנתי את הדרייבר של CREATIVE ואחרי איתחול הבעיה לא נפתרה. דבר נוסף:לכרטיס שלי יש תוכנת בדיקה של קריאייטיב ואילו התוצאות שקיבלתי: WAVE DRIVER TEST- FAIL MIDI DRIVER TEST - FAIL MIXER DRIVER TEST - FAIL DIRECTSOUND TEST - FAIL DIRECTSOUND3D TEST - FAIL SOUNDFONT SETTING TEST - FAIL MIXER SETTING CHECK - FAIL והדבר היחיד שהצליח הוא: HARDWARE DETECTION TEST - …

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  6. Started by ocb,

יש לי אקסל 2010, ואני מנסה להעתיק מהקובץ אקסל לקובץ NOTEPAD טקסט בסינית ויפנית. התוצאה שאני מקבל זה ריבועים בNOTEPAD. בכוונה פירסמתי את האשכול כאן כי אני מאמין שזה קשור לווינדוס ולא לתוכנה עצמה. שמתי לב לעוד דבר שבאקסל עצמו אני לא יכול לשים מספרים, אלא מופיעים לי הכתוביות הללו: http://screencast.com/t/uYfol54qVga כל אלו אמורים להיות בעצם מספרים מלמעלה למטה, 1-5, וזה מה שמופיע. זו בעיה שצצה לי אחרי שהתקנתי עדכון של ווינדוס, לא יודע איזה בדיוק. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה. תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ofirp89,

שלום, לאחר שהתקנתי אוסף של משהו כמו 1300 פונטים נדפק לי הקידוד בדפדפנים אקספלורר ופיירפוקס (לא משנה כמה אני משחק עם האפשרויות קידוד בדפדפנים עצמם- בכרום הכל תקין אגב) וגם בתוכנת הדואר ט'אנדרבירד של מוזילה. אין לי ממש אפשרות לעשות שיחזור מערכת (כי עבר כבר זמן והגיבוי הכי מוקדם הוא מתחילת החודש). אני מצרף תצלום-מסך לדוגמא (זאת האופציה הכי טובה שהגעתי אליה בפיירפוקס) איך אני פותר את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  8. [אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 1immortal,

בעיה מוזרה מאוווד : פותחים כתבן , כותבים מלל של כ300 שורות . מעתיקים את כל המלל כטקסט לתוך אימייל חדש בתוך אוטלוק אקספרס , שולחים לעצמנו . בבדיקת מייל , מקבלים את המייל ששלחנו , אבל.... בלי מספר שורות בסוף העמוד . התוכנה פשוט מעיפה באופן אקראי מילים וחצאי משפטים מהטקסט עצמו . אם עושים double paste , עם רווח של כמה שורות ביניהם , בטקסט הראשון לא קורא כלום , בסוף הטקסט השני באותו מייל , נעלמים מספר מילים או 2 ~ 3 שורות . זה מטריף אותי בצודה דיי שרוטה , וזה נהיה עניין של פרינציפ . בתמיכה של מיקרוסופט לא ממש יודעים מה להגיד לי , ביטלנו את כל האופציות של סיבוב הטקסט סביב גוף המייל , את כל האופציות האפשריות , וזה עדיין קורא . גוגל לא העלה שום ממצאים רלוונטיים . אולי מישהו נתקל …

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by feint,

שלום, יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתרים מסויימים האקספלורר מציג הודעת שגיאה וקורס. (לדומא אתר ה BLOGTV של תפוז) חשבתי שזו רק הבעיה של אקספלורר אבל FIREFOX עושה את אותו הדבר. אז מה שאני חושב זה שזה משהו של ה WINDOWS. מעבר לזה, התקנתי גירסת בטא של המשחק BF2, ושוב זה מציג לי את אותו סוג של הודעת שגיאה! (תמונה מצורפת) יש למישהו רעיון מה הבעיה ו\או איך לפתור אותה? נ.ב לא יודע אם זה משנה אבל היה לי מותקן VS 2005 וגם שזה היה מותקן זה היה קורס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

מאז שהתקנתי את הוינדוס98, לא בטוח אם SE(ביום שלישי שעבר), אני מקבל הודעה" וינדוס זיהה שגיאה ברגיסטרי. וינדוס יפעיל מחדש את המחשב ויתקן את הבעיה". הבעיה היא, שהוא כל הזמן מוצא שגיאות ברגיסטרי. אתמול הרצתי סקאנדיסק, הוא אמר שהוא מצא שגיאות ותיקן את כולן. היום כשפתחתי את המחשב בוקר זה לא קרה, אבל אחה"צ זה הופיע שוב. הבעיה היא שהוא כל פעם מוחק את כל הרג'יסטרי ומשחזר את זה להפעלה הראשונה של הוינדוס, ככה שצריך להתקין ולעדכן הכל מחדש! הצלחתי למנוע את זה היום אחה"צ כשהפעלתי את המחשב מחדש, לחצתי F8 ובחרתי NORMAL, ואז הוא עלה בלי הבעיה, אבל אני לא יכול להמשיך לעשות את זה. למישהו יש דרך לתקן את זה? אם לא, אני אפנה לתמיכה של מייקרוסופט. למען הסר ספק, הוינדוס הותקן מתקליטור חוקי עם סי…

12. אז ככה אחרי שהתקנתי ווינדוס 7 (ULTI) הכול טוב ויפה שאני מריץ משחקים שהם לא ברזולוציה של הווינדוס חצי מהמסך שחור ובאמצע אני רואה את המשחק תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  13. Started by doubled,

אחרי שהתגברתי על השריפה שהייתה אצלי במחשב, והתקנתי את הwin 98 מחדש והכל סוף סוף עבד (הכוונה לאינטרנט), נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך (מדובר ב : Asus geforce 1 v6800) , אני תקוע ברזולוציה המעצבנת 640X480, וכאשר אני מנסה לשנות דרך הwin, אין לי אפשרות לשנות את הרזולוציה, וכאשר אני משנה דרך התוכנות של asus שהותקנו אצלי עם הדריברים, אני רואה את זה ממש מוזר (קטן ומכוער, הרבה שטח "ריק" על המסך..). לפני "השריפה" הייתי בכיף יכול להיות על 800X600, אך עכשיו, לצערי אני לא. מישהו יכול לעזור ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by holy_cows,

הבעייה הזאת כבר משגעת אותי שנה... כל תוכנה\משחק שאני יוצא ממנו הוינדווס עושה ריסטרט אני כרגע על וינדווס 2000 pro בלי עידכונים(sp) וזה לא עושה ריסטרט אחריי כל תוכנה שאני יוצא כשאני מעדכן את הוינדווס זה כן קורה. ב xp ללא עידכונים זה גם עושה לי ריסטרט ורק ב 2000 בלי עידכונים זה לא מפרט:128mg sdram hd:wd 80gb פורמט ntfs gf4 440mx 64mg מעבד 1500 מגהרץ של אינטל אוליי זה בגלל הזכרון?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. Started by m_g,

קניתי מחשב חדש עם ווינדאוס 7. לאחר חודשיים בערך לוח האם נשרף בגלל בעיית חשמל בשקעים שבקיר הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב שנשרף וחיברתי את הארד דיסק למחשב חדש בעל מפרט טכני זהה. הבעיה שעכשיו אני מקבל הודעה שהווינדאוס לא חוקי. כנראה בגלל שהוא מזהה מספר מק שונה. מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. כל פעם אני משנה את הרקע בשולחן עבודה והוא מחזיר לי אותו לשחור יעני הוא לא רוצה לשמור ת'הגדרה של הרקע שאני אומר לו אחרי כמה דקות הוא מחזיר לי עוד הפעם לרקע שחור נקי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום יש לי ויסטה עם SP1 כך גם לאחותי הגדרתי אצלה את הרשת והכל אבל שאני מנסה להכנס למחשב שלה (או להיפך) אז זה מבקש יוזר וסיסמא איך אני מבטל את זה וגורם לשיתוף פשוט ?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by m1ke,

יש לי בעיה מוזרה בין המחשב של אבא שלי לבין שלי. מדי פעם צצה לה תקלה שלא נותנת לו להתחבר ל share על המכונה שלי. הדבר היחיד שעוזר הוא restart למחשב שלי. מה שעוד יותר מוזר שיש פינג. המחשב שלי הוא 7, שלו XP. מישהו נתקל בדבר הזה?

20. Started by Vafel,

אני מתקל בבעיה מאוד מוזרה כשאני מנסה לשתף חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים הרשת שלי מורכבת כך: 1) מחשב עם Vista 32, מחובר לאינטרנט דרך מודם שמתחבר מכרטיס רשת. יש בו כרטיס רשת נוסף בשביל לחברו למחשב השני. 2) מחשב עם Vista 64, מחובר למחשב הראשון בכבל מוצלב ישיר דרך כרטיס רשת (ללא ראוטר) שיתוף הקבצים והמדפסות בין המחשבים עובד מצויין, אבל אני נתקל בקשיים מוזרים בשיתוף החיבור לאינטרנט: הגדרתי את שיתוף האינטרנט, המחשב השני מזהה כי הוא מחובר לאינטרנט אבל החיבור לא עובד כראוי, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט (עם Firefox או Explorer) אבל אני יכול להתחבר ליישומים כמו Steam ולהוריד דברים דרכם (דפדפן הפתיחה בSteam גם הוא לא עובד). מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. אני מתקין וויסטה והוא עושה לי שגיאה של 0xe0000100 אחריי שהוא כמעט ומסיים את ההתקנה והווינדוס מקורי מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by puuma1,

ניסיתי לשחזר את המחשב אבל הוא רושם שתמונת המערכת נוצרה ב(efi) ומחשב זה משתמש ב (BIOS) יש אפשרות לעשות בכל זאת את השחזור? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bykeking,

איך אפשר לשנות את השפה של הממשק בווינדווס מעברית לאנגלית מבלי להתקין מחדש? ניסיתי דרך האפשרויות בקונטרול פאנל אבל זה רק שינה את השעון ואת המבנה של התאריך Lil' help plz

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.