Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
משום מה התחילה לי בעיה של עברית בווינדוס, אם אני רואה למשל פרק או סרט ויש כתוביות בעברית הכל בג'יבריש, והתקנתי למשל תוכנה והגדרתי את הממשק שלה על עברית והכל סימני שאלה. היה לי את זה פעם ואני לא זוכר איך סידרתי את זה, מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי פורמט ובחלק מהתוכנות אין לי עברית , לדוגמא : - אם אתם לא רואים את כל התמונה תלחצו מקש ימני ותעתיקו את הכתובת של התמונה איך אפשר לסדר את זה :s05: ??? :s05: תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות עברית למרות שבחרתי עברית ב-Regional Settings. אני עדיין רואה סימני שאלה... התקנתי SP3 ועדיין אותה בעיה. חוץ מזה אני לא מצליח לסגור את המחשב, בכיבוי אני מקבל את החלון שאפשר לכבות עכשיו את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי OFFICE 2000 על מערכת הפעלה XP וישנם חלק מהתפריטים וההודעות של ה- האופיס שמוצגים כסימני שאלה מה עלי לעשות
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש ולהפתעתי התגלה לי שבמקום עברית אני רואה ג'בריש. מערכת ההפעלה היא win 2000 pro באנגלית. ניגשתי ל Regional options>general ושיניתי גם את ה-Location ל-hebrew ולאחר מכן ירדתי למטה ל-language setting for the system וסימנתי את hebrew ובנוסף לכך נכנסתי ל-advanced וסימנתי את כל מה שקשור לעיברית. ניגשתי ללשונית input locales והוספתי עברית... עכשיו, אחרי כל מה שעשיתי אני יכול לראות עברית אבל לא בכל מקום - לדוגמה - כשאני מפעיל את קצה או את המיול ומנסה לרשום או לקרוא שם אין לי עברית. רעיונות התקבלו בשימחה...
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לאחר התקנה חדשה של WIN2000 יש לי בעיה עם העברית אני יכול לרשום בעברית אבל בתוכנות מילים בעברית מופיעות כסימני שאלה מישהו יוע מה הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לאחר פירמוט קל התקנתי מחדש קאזה לייט(++) (כמובן לאחר שחיפשתי אותו ברחבי האינטרנט, כידוע לכם גוגל הסירה אותו מרשימת החיפוש..). ובכן, כאשר אני מחפש קובץ בעברית זה אכן מופיע בתיבת החיפוש - אך ברגע שאני לוחץ על Search זה הופך לג'יבריש. מה גם, שהקבצים שאני מוריד בעברית הם בעלי שם קובץ לא מובן (שוב, ג'יבריש). אנא, הושיע!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני רואה וכותב מצויין בעברית , אבל משום מה כשאני מוריד קבצי txt שכתובים בעברית אני מקבל אותם תמיד בגיבריש. לפי דעתי זה בגלל שהם מקודדים ב ansi במקום ב utf-8 אבל איך אני יכול לשנות את ההגדרה הזאת בתור ברירת מחדל ? תודה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני שבועיים התקנתי WINXP מדיסק ששימש לשרת של החדר מחשבים (עובדה זו אולי לא קשורה לבעיה הזאת אבל אני מציין אותה בכל מקרה). עכשיו שמתי לב שחלק מהדברים בעברית מוצגים בג'יבריש. אני צריך לציין קודם כל ,שלא כל הדברים מוצגים ככה רק חלק מהם.חוץ מזה גם ניתן להקליד בעברית ורוב המסמכים בעברית נפתחים.עכשיו עוד דבר זה שהשירים בMP3 שכתובים בעברית ומושמעים מצוין במדיה פלייר ,בWINAMP רשומים כסימני שאלה ומסרבים להשמע(זה מדלג מעליהם כאילו הם כותרת ריקה).זה בערך כל הסימפטומים שכרגע שמתי עליהם לב... אה עוד דוגמה זה ניסיתי להתקין ICQ בעברית וזה עשה סימני שאלה במקום אותיות. ניסיתי כבר לעשות דברים שטחיים כמו לשנות לעברית בREGIONAL OPTIONS (בcontrol panel) (ונדמה לי עשיתי עוד משהו אבל אני לא ז…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי windows 2000 professional ובעיה היא שאני לא מצליח לעדכון את הווינדוס. כשאני לוחץ על windows update כמובן שהוא מביא אותי לאתר מיקרוסופט - אני לוחץ על Scan for updates ואז מופיע לי המסר בא- Windows Update Error Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. Select from any of the following pages for information about Windows Update services, or send us your feedback. Windows Update Home Page About Windows Update Support Information You can also get online support if you are having problems with Windows Update. Send error number to Microsoft (0x800A138F) Note This sends error information but does not create a support incident; you may …
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. כבר המון זמן שאני חווה את הבעיה בווינדוס 7 (בכמה וכמה מחשבים שונים) ורציתי לדעת אם יש פתרון. דרך מנהל התקנים אני לוחץ על UPDATE DRIVER ונותן לו לעדכן מהאינטרנט הוא חושב לפחות מחצי שנייה ואומר שהוא לא הצליח למצוא את הדרייבר. בוינדוס ויסטה למשל זה היה מצויין, לוקח לו דקה או שניים אבל מוצא. בויננדוס 7 משום מה הוא אפילו לא מחפש. מה הבעיה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
העדכונים שלי על מצב הורדה אוטומטית התקנה סלקטיבית, בזמן האחרון כל פםעם שאני מריץ עדכון שירד אני מקבל את ההודעה הבאה : שבה מופיעים כלל העדכונים שבחרתי. יש לכם מושג ממה זה נובע ?.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום היום פתאום שמתי לב שבויסטה שבנייד שלי יש בעיה שהוא לא מצליח לעשות עדכונים של מיקרוסופט ראיתי ששלשום היה העדכון האחרון הוא נותן לי את ההודעה שארעה שגיאה מספר 80073712 אך כל ניסיונותיי למצוא פתרון לזה לא עזרו אשמח עם מישהו שמכיר ידע לכוון אותי לפתרון או להגיד מה הפתרון ניסיתי גם בחיבור כבל ישיר (במידה והאלחוטי עושה בעיה) אך לא עזר גם העזרה של ויסטה שתמיד הוא מציע לא עזרה בתודה מראש ארז
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, התנתי Windows Vista ובמצבים של עומס קורה שהמסך נהיה שחור למרות שהוא עובד ויש קול (בסרטים למשל) וכדי להחזיר הכל בחזרה צריך לעשות רסטרט. זה תלוי בכרטיס מסך? (יש לי ati radeon 9200se?) מעבד AMD Athlon 2500+ XP זיכרון DDR 512 400MHz
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי עיברית בויינדוז XP אבל משום מה יש מקומות בהם אני רואה ג'יבריש במקום עיברית. למשל ב ITUNES אני לא מצליח לראות את שמות השירים בעיברית או במירק גם אחרי שנתתי את הפקודה המסויימת (לא זוכר אותה כרגע). האם לא התקנתי טוב את העיברית? אולי חסרים לי כמה סוגי עיברית איך אני בודק?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי בעיה רצינית. עשיתי פורמט במחשב ובאתי להתקין את האקס פי (הכל כך מרגיז הזה!!) ,אני מתחיל לעדכן את הסרוויס פק 2 והוא רץ רץ עד שבא לי ההודעה כחלק מהתהליך "running processes after install". נכון לעכשיו עד לכתיבת שורות אלו (שעברו מאז תחילת התהליך כשעה!!!) עדיין לא השתנה כלום והתהליך (מן הסתם נתקע). אני אולי קצת אופטימי שזה עוד ישתנה... :s05: רציתי לדעת אם הבעיה מוכרת ואיך אני פותר אותה בהקדם. הייאוש כבר השתלט עליי. תודה ..
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז, אחי הוריד אתמול תוכנה של מיקרוסופט להשמדת יישומים עויינים (כזאת שאפשר להוריד מהאתר שלהם), וכשהוא הריץ אותה המחשב נתקע. הוא עשה לו ריסטרט. עכשיו מה שקורה זה שהוא מגיע לתפריט בחירת המשתמש, וכשהוא לוחץ על המשתמש שלו (זה המשתמש היחיד שם בעצם) כתוב לו שההגדרות נטענות, אבל אז כתוב שהוא מתנתק וזה נשאר על אותו תפריט. ניסיתי להעלות במצב בטוח, לא עזר. windows XP pro SP1. היש מושיע?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט ובחלק מהתוכנות כמו מסנג'ר וגם בשולחן העבודה הפונט נראה מאוד מטושטש וקצת קטן. איך מגדירים את הפונט בויסטה כרצוני?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שעובדת בעברית תקין ב WIN98 התקנתי אותה ללא בעיות ב XP אבל את הכתוביות אני בגיבריש במקום בעיברית נכנסתי בהגדרות ל REGIONAL AND LANGUAGE ושיניתי כל מה שאפשר לעברית ולא עזר האם למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה כבר במשך יומיים לפרמט את המחשב שלי , ניסיתי כבר כמה עצות מן הפורומים השונים , ואף אחת מהן לא צלחה לצערי. כאשר אני מאתחל את המחשב בעזרת דיסקט איתחול של WINDOWS 98 למשל (כמו שמוצע), כשאני כותב פקודת FORMAT C , הוא נותן לי הודעה שהכונן לא זמין (משהו INVALID ) , וכאשר אני מנסה להתקין WINDOWS XP , ומגיע לשלב שבו אני יכול למחוק את תוכן הכוננים , הוא לא מוכן למחוק את תוכן כונן C בטענה שיש לו מספר קבצים נחוצים לצורך ההתקנה, שנמצאים באותו כונן. מה לעשות? איך אפשר להיפתר מהמידע על הכונן?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח לפרמט כבר ניסיתי להחליף דיסק קשיח, 3 כוננים ואפילו מעבד ניסיתי כבר 5 דיסקים שונים של גרסאות שונות של וינדוס והמחשב ממשיך לכתוב CANT BOOT FROM CD PLEASE ENTER SYSTEM DISK AND PRES ENTER ניסיתי כבר להכניס ולהוציא את הדיסק ללחוץ ENTER לא עוזר אגב יש לי לוח ASUS P4S8X-X
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בימים האחרונים נוצרה אצלי בעיה שהסיסטם איידיל פרוסס פועל על יותר מ90 אחוז באופן תמידי ,וכשאני מנסה לפתוח קובץ לא קורה כלום. חוץ מזה הוינדווס עושה לעצמו ריפרש באופן עצמאי מדי כמה זמן ,כל זה התחיל רק בזמן האחרון . מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-