עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפטופ של HP Compac דגם: Compaq 6715b הגיע עם ווינדוס ויסטה ואני הסרתי אותה ושמתי XP במקומה דרך ההתקנה של XP פירמטתי את מחיצה C (פורמט מלא, לא מהיר) אבל לא פירמטתי את המחיצה שעלה נמצאים קבצי השיחזור של VISTA. עכשיו (אחרי שההתקנה של XP עברה בשלום) אני רוצה ליצור מחיצות נוספות בעזרת Partition Magic. אבל כשאני מפעיל אותה אני מקבל שגיאה נורא מוזרה: Error 117: Partition's drive letter cannot be identified ניסיתי גם בעזרת ה rescue disks (וכונן דיסקטים חיצוני ), אבל אני מקבל שם גם שגיאה דומה אז ניסיתי גם בעזרת הממשק של ה XP עצמו, אבל גם זה לא הצליח... בנוסף, מצאתי את הפוסט הבא: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+12172…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by idan79,

האם וויסטה מגיע עם אופיס מובנה?אם כן אז מה מכיל האופיס? האם יכולה להיות בעיה בהתקנת גירסת אופיס ישנה על וויסטה? תודה

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  3. לפני איזה 10-15 דקות נכנס לי וירוס מאוד חמור במחשב ומנע ממני גישה כמעט לכל דבר אז אני לא יכול לעשות SYSTEM RESTORE למשל... יש לי אנטי וירוס נוד32 שזיהה אותו ואמר שמחק אותו אבל כל פעם החלון הקטן הזה שמזהיר מהוירוס נפתח מחדש... קיצר כנראה האנטי וירוס לא הצליח למחוק אותו לגמרי ניסיתי להפעיל את המחשב בSAFE MODE והוא פשוט טוען כמה דברים ואז מתחיל מחדש... מכיוון שלא מזמן גם היה לי וירוס והיה איזה שבועיים-שלוש שהייתי בלי מחשב עד שהתקנתי מחדש את ווינדוס אני לא רוצה עכשיו להתקין מחדש את ווינדוס... ולכן אני רוצה לנסות את האופציה של הREPAIR. עכשיו שאני אומר למשחב שאני רוצה לעשות REPAIR הוא שואל אותי איזה מערכת... יש רק אופציה אחת ואני בוחר אותה ואז הוא מבקש ממני סיסמא של הADMINISTRA…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by SMAZ,

זאת אומרת שתוכנות איטרנט והכול לוקח הרבה מאוד זמן ובאמצע התהליך הוא נתקע מדיי פעם אז כחה יש לי שתי מחשבים: אחד נייד אם XP והשני נייח אם ויסטה לפני כמה זמן אני מצאתי פה באתר מישהו שעשה כתבה ב2007 על ניקיון מחשב ואם הרבה תמונות אבל מחקו אותו :-\ :'( אבל אני לא מוצא את הלינק וגם התגובה הראשונה לאותו נושא נראה לי איזה מנהל כתב שזה כללי ולא המקסימום שאפשר לנקיון מה שהוא כזה אז בקיצר לנושא מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי שהWIN יפעל בשתי המחשבים מהר ?

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by idobh2,

לפני כמה ימים קניתי נייד חדש של HP שהגיע עם ויסטה.. המחשב בא עם הארד דיסק של 160 ג'יגה שאחרי מחיצה של 5 ג'יגה והתקנות של וינדוס וHP קיבלתי את המחשב עם 143 ג'יגה פנויים.. היום שמתי לב (כמובן אחרי שהתקנתי תוכנות וכל מה שאני צריך) שכשאני עושה right click>properties על האייקון של ההארד דיסק הוא טוען ל78.8 ג'יגה בשימוש... כשאני נכנס לכונן עצמו ובודק את גודל סך כל הקבצים (כולל מוסתרים) אני רואה שהגודל הוא כ-60 ג'יגה... איפה 18.8 ג'יגה נעלמו?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  7. אהלן,ברשותי WINXP , ועכשיו יש קטע מוזר - חלק מהתיקיות שאני יודע בודאות שיש בהם תכנים, נראות כריקות.אפילו חלק מהתיקיות כלל לא נראות.זה מוזר כי זה רק חלק מהתיקיות והקבצים ולא הכל!! מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  8. תגידו זה הגיוני שהוינדוס אוכל לי ככה את כל הזכרון?? או בגלל ?SP3 או שיש משהוא לא בסדר אצלי?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  9. קניתי מחשב נייד חדש (דל) עם מערכת הפעלה windows XP. קיבלתי אותו מותקן, עם SP3. רציתי את הדיסק המקורי ופניתי לחנות. הם הסבירו שמיקרוסופט לא מוכרת יותר XP עבור ניידים, אבל מאפשרת להתקין ומוכרת רישיון חוקי. כדי לבצע התקנה מחדש הם הציעו להגיע אליהם (רחוק מדי), או לשאול דיסק של חבר ולהזין את מספר הרישיון שבמדבקה (לא מצאתי חבר). לפי מה שאני מבין מהמדבקה שבתחתית הלפטופ, מדובר בעותק מקורי עם SP3, דהיינו - לא דיסק SP1/SP2 ושדרוג, אלא דיסק OEM חדש (שלא נמצא בידי). גם מעיון בקבצים בתוך התיקייה i386 גיליתי קבצים בעלי שמות הכוללים את האזכור sp3.כעת, אני מעוניין ליצור דיסק 'התקנה מחדש', שניתן להפעילו רק באתחול מחדש ובפירמוט, שלפי מה שהבנתי מכונה Slipstream. חיפושים באינטרנט הניבו בעיקר…

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  10. האם יש דרך לעשות זאת מבלי להכנס לתפריט Organize ואז Layout? אם זה לא אפשרי, האם ניתן להריץ את האקספלורר של XP (ממחיצה אחרת) תחת וויסטה? אצלי זה לא עובד, ודי נמאס לי ממנהל הקבצים של וויסטה (לא רק מהסיבה שלמעלה).

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by wallace,

ראשית כל אציין כי אני משוכנע שהבעיה היא בהגדרות הויסטה, ועל כן זה הפורום המתאים. שבוע שעבר התקנתי ויסטה 64. ההתקנה של הרשת יחד עם הXP 32 שיש לי הייתה פשוטה, רשמתי את כתובת מחשב הXP ברשימת הכתובות וקיבלתי חלון בו נתבקשתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של המחשב. הזנתי, ומיד הייתי בתוך המחשב, עם גישה מלאה לכל התיקיות המשותפות. אולם כעת, כשאני מנסה להתחבר למחשב באותה הדרך, הוא שוב מבקש את שם המשתמש והסיסמה, וכשאני מזין אותם הוא רושם שהם לא נכונים. יש לציין כי אני מצליח להתחבר למחשב הויסטה ממחשב הXP בלי בעיות וללא סיסמאות. כמו כן, הצלחתי להתחבר למחשב הXP ממחשב XP אחר שנמצא ברשת, ועל ידי הזנת שם המשתמש והסיסמה הייתי בפנים. מכל אלה הסקתי כי הבעיה נמצאת בהגדרות כלשהן בויסטה, שלצערי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Lanzar,

שלום, קיבלתי עכשיו מחשב שמותקן עליו ווידוס ויסטה home premium בעברית, ראיתי שלא מותקן שם SP1, ובעדכונים האוטומטיים גם אין זכר... הורדתי מהאתר של מייקרוסופט את העדכון אבל לא היה אפשרות להתקין אותו מהסיבה שהמערכת הפעלה בעברית... מאיפה אני יכול להוריד גירסה מתאימה ? תודה.

13. Started by ztakram,

הי, אשמח לקבל עזרה. היום התקנתי את הויסטה במחשב החדש. מאז אני מתמודד עם מסכים כחולים, בעיקר בזמן הורדת קבצים זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8749F85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini072808-01.dmp C:\Users\AppData\Local\Temp\WER-50325-0.sysdata.xml C:\Users\AppData\Local\Temp\WERD73B.tmp.version.txt

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by eladbu,

התקנה של ויסטה לא מזהה לי HD של סיגייט דגם ST350032AS SATA II ניסיתי לשיםאת הבורד שיזהה אותו כ ATA אבל הוא עדיין לא מזהה את הHD בהתקנת ויסטה זהו מחשב חדש לגמרי עם לוח DS3L P45 גיגהבייט היכן אני מוצא את הדרייבר להארד דיסק ???

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by idan79,

שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  16. אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by mmMigy,

השם והודעת הפתיחה שלי כל הזמן נהפכים אוטומטית מעברית לג'יבריש. אני משנה בחזרה לעברית ואז אחרי כמה זמן זה שוב הופך לג'יבריש. מישהו מכיר את התופעה המעצבנת הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by roisg,

שלום, לא מכבר התקנתי VISTA ULTIMATE. הדיסק הקשיח שלי הוא 320 גיגה ומחולק ל-50 והשאר. בפרטיציה היותר גדולה התקנתי את הויסטה (בקטן מותקן XP). מאז אני שם לב שכל הזמן הולך ופוחת כמות הדיסק הפנוי בכונן שעל הויסטה מבלי שאתקין שום תוכנה חדשה, וגם אם כן - בטח לא תופסות כל כך הרבה מקום. התחלתי עם בסביבות 210 גיגה פנויים וכעת יש 170. למישהו רעיון מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. יש לי WD PASSPORD 160GB ואני חייב שהוא יהיה על FAT32 אחרת הרדיו באוטו והDVD בבית לא מזהים אותו דרך הכניסת USB... אני אישית עובד עם XP, אבל המחשב של המערכת קולנוע ביתית יש בו VISTA לצורך מדיה סנטר ומשום מה הוא לא מגיב כשאני מחבר את ההרדיסק החיצוני.. לפני הפירמוט ל FAT הוא זיהה את הכונן יופי... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. אני מתלבט בין להתקין ווינדוס ויסטה באנגלית ואז להתקין mui שיהפוך אותו לעברית או להתקין ווינדוס בעברית מלאה, כי שמעתי שהווינדוס בעברית מלאה שמורידים ברשת הכול לא מוסדר ולא נקי, ואיזו גירסה של ויסטה עדיפה, ד"א יש לי 64 bit אני יוכל להתקין גירסה של 32bit

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה עם המעבר בין האנגלית לעברית ולהפך כאשר אני לוחץ ALT+SHIFT זה לא נותן לי לשנות לעברית או לאנגלית ואני תמיד צריך לבחור עם העכבר את סוג השפה שאני רוצה לכתוב הפעלתי מחשב מחדש וזה לא עוזר מישהו יודע איך פותרים???

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. היי, אז ככה יש לי כמה שאלות בקשר להתקנת מערכות ההפעלה XP וויסטה. 1) האם זה נכון שבקטע שצריך ללחוץ F6 כדי להתקין את הדרייברים של הSATA בהתקנת XP אפשרי להשתמש בדיסק און קיי במקום כונן פלופי? 2) אם אני מפרמט מ-XP לויסטה אז אני צריך גם להתקין דרייברים של SATA (ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה)? (התקנה דרך עליית המערכת מהדיסק התקנה...) 3) איך זה יכול להיות שקניתי מחשב חדש (מחשב יחסית פשוט ב-1500 שקל לשימוש באינטרנט ואופיס) והדיסק קשיח היה מחובר דרך SATA וכאשר התקנתי XP לא לחצתי F6 כדי להתקין דרייברים וההתקנה עברה בלי שום בעיה? לעומת זאת במחשב אחר גם כן דיסק קשיח מחובר עם SATA הופיע לי מסך כחול ולא נתן לי להתקין את מערכת ההפעלה? ועוד כמה שאלות שלא קשורות כל כך לשאלות שלמעלה: 4) טכנ…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by oded6188,

יש לי לפטופ שהגיע עם מעבד AMD Turion 64 bit ו 4 ג'יגה RAM המחשב הגיע עם ויסטה אם אני מתקין עליו XP 32 BIT... זה יתפוס את כל ה 4 ג'יגה זיכרון? ויעבוד טוב עם מעבד 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by d1zzy,

אני עתיד לקנות בזמן הקרוב מחשב נייד של Lenovo דגם T61. אני מעוניין במערכת הפעלה ויסטה. על ההום פרימיום אני לא מוכן להסתכל. רוב הדגמים האחרים מגיעים עם Vista Business (מעט מאוד עם אולטימייט, ונראה לי שזה מייקר את המחשב בצורה רצינית). שאלתי היא האם בויסטה ביזנס יש אפשרות לשנות ממשק לעברית, או שהדבר קיים רק בULTIMATE (וENTERPRISE שלא מגיעה עם ניידים של לנובו לפי מה שראיתי)? יש לציין שעם המחשב אני לא מקבל דיסק התקנה של הויסטה (קיימת רק מחיצה נסתרת)... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים