Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה כל פעם משהו אחר וזה קורה כל כמה דקות ואז מפסיק ואז שוב... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 05:53:41, on 21/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe C:\Program Files\CyberLink DVD Solution\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\jusched.exe C:…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי יכול לעזור? מאז זהתקנתי את SP3 הדפסת האימיילים מה Outlook express הפכה להיות קטנה ובלתי קריאה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התנקתי אתמול ווינודס על ההארד דיסק החדש שלי (W.D 80G) אם הקוד FCKGW.... אני בא לעשות עדכון לווינודס והוא אומר שאין עידכונים (וזה לא יכול להיות !) הלכתי להוספה הסרה וראיתי שגם שם אין את הסעיפים של העדכונים (אני יודע, אולי זה עידכן בהתקנה) עכשיו החלפתי את הסריאל לקוד הזה: M74XB-7K8Y4-YT6MY-B6XX4-PWBF4 וזה עדיין אומר שאין מה לעדכן (וזה ממש לא הגיוני !) מה לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב דוס מלא ולא הדוס המובנה שמגיע בווינדוס XP. ניסיתי להפעיל עם דיסקט איתחול של 98 אבל אין אפשרות לדוס שם, יש רק התקנת ווינדוס ועזרה. שאלה נוספת, הם יש אפשרות להגדיל את גודל החלון של הדוס הקיים בווינדוס XP כך שיהיה במסך מלא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi all I installed win xp pro again, checked all heb boxes but there is still no hebrew... i CAN read hebrew, just not write in it. thanks, Zzzz
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מותקן לי במחשב על כונן C ווינדוס על כונן D מותקנות כמה תוכנות והכונן כמעט ריק שאני מוציא את כונן D ווינדוס לא עולה יש הודעה NVIDIA BOOT AGENT מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע גיבוי של מחיצות NTFS ב-GHOST?? הרי בממשק דוס, אין אפשרות לראות מחיצות NTFS לא? ועוד משהו, נאמר שהמחיצה שוקלת יותר מדיסק אחד ( במיוחד אם מדברים על XP ששוקל טונות ביחס למערכות הפעלה קודמות), איך אני מפצל את הגיבוי לכמה דיסקים? תודה לכל המשיבים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איפה אפשר למצוא את הגרסה העדכנית נכון להיום שעובדת טוב... רציתי שאתם תעזרו לי בבחירת סוג ווינדוס 7 חשבתי על פרופסיונל אני משתמש במחשב למשחקים ואינטרנט יש לי מפרט רשום פה למטה מצפה לתשובה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש פאץ שנותן להגדיר מחדש את ההגבלת חיבורים בו זמנית של ה-tcp. האם יש פאץ או פתרון אחר דומה לשחק עם ההגבלה של ה-inbound connections ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לא ידעתי היכן ךפרסם את השאלות חשבתי שכאן זה הכי מתאים שתי בעיות: 1. כשאני לוחץ F8 על מנת לעלות את המחשב במצב בטוח אני לא מקבל את האפשרויות כמו שהיו לי פעם (בקיצור לחיצה על F8 לא מכניסה אותי לתפריט שדרכו אכנס למצב בטוח) 2. יש לי windows xp וכשאני מעלה אותו (זה קרה היום בבוקר, עד אתמול הכל עבד כרגיל) הוא רושם לי את ההודעה הבאה: " יש להפעיל עותק זה של windows באמצעות Microsoft לפני שתצוכל להכנס למערכת האם ברצונך להעיל את windows כעת?" אני בוחר באפשרות כו ואז מופיע לי המסך של הפעלת מוצר של windows (זה עם המפתחות) וישר הוא כותב לי שם את ההודעה הבאה (הוא לא מבקש להתקשר לתמיכה על מנת להפעיל את המוצר או להפעילו דרך האינטרנט) ההודעה היא windows כבר הופעל לחץ אישור ליציאה. כעת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם צריך להתקין כלי להסרת תוכנות זדוניות? והאם כדאי להתקין דפנדר? האם כדאי לבטל את הצגת התקנת ערכות שפה? זה נמצא בעידכונים אופציונליים ואני לא רואה בכך צורך שימשיכו להטריד אותי בכל פעם. איך משנים את שפת הממשק לאנגלית? איך עושים שהחייגן לאינטרנט יעלה אוטמטית עם עליית המחשב? ובכלל איפה אני רואה את כל התוכניות שעולות עם עליית המחשב (ב-XP זה היה תחת הפקודה MSCONFIG, איפה זה ב-7)? ועל איזה אופיס אתם ממליצים (2003, 2007, 2010) ולמה? ועוד דבר: איך עושים שהתצוגה בתיקיות יהיו בסדר יורד לפי שם וגם מאורגנים לפי סוג (type)? אני לא מצליח לעשות את זה. ב-XP זה היה בלי בעיה ועוד שאלה קטנה - איך אני מגיע לאפשרויות תיקיה? אני רוצה לשנות את ההגדה שבמקום לחיצה כפולה אפשר יהיה לפתוח תיקיות ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש והתקנו עליו ווינדוס XP ועכשיו כל פעם שהווינדוס עולה בהתחלה הוא עובד נורא לאט, למשל שמנסים לפתוח את ה"מחשב שלי" מופיע כזה פנס שמחפש ולא רואים שום דבר וגם שלוחצים על מאפיינים כדי לראות את ההגדרות של הכרטיס מסך ושל כל הדברים שנמצאים במאפיינים לוקח לזה הרבה זמן להעלות את זה אבל אחרי כמה דקות המחשב כאילו "משתחרר" ופתאום הוא פועל טוב והכל מהיר. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה של דריברים אולי וניסיתי להוריד דריברים אבל זה לא עוזר. יכול להיות שזאת בעיה של החומרה בכלל? המחשב זה: AMD 2800+ ABIT Nf7-S TWINMOS 512 MB 400 MHz WD 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER Gigacube RADEON 9600XT תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כאן מחשב של מישהי שחסום ע"י סיסמאת administrator, היא אמרה שפרצו לה אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא. בכול אופן האם יש דרך לעקוף סיסמאת administrator ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה הורדתי את המשחק GTA IV ואיך שאני מתחיל לשחק אחרי כמה דקות המשחק נתקע וחייב לעשות ריסטרט למחשב מאחר והמחשב שלי מעולה(E8500 2GBRAM 9800GT) ואין בעייה במפרט המחשב אמרו לי שזה בגלל מערכת ההפעלה ושאני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה אחרת שלא תבינו בדקתי את זה. לחבר שלי יש בדיוק את אותו המחשב יענו אחד לאחד כל החלקים. אצלו זה פועל חלק ואצלי זה נתקע וזה אותה גירסא של משחק מה שבאמת מצדיק את מה שאמרו לי להחליף לגרסא אחרת של xp ורציתי לשאול אתכם אם זה נכון וזה אפשרי שבגלל מערכת ההפעלה (win xp)המשחק לא יעבוד כראוי והאם כדאי לי להחליף מערכת הפעלה והאם לדעתכם זה יפתור את הבעיה תודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יום אחד אני לא מוצא את הכונן פלופפי במחשב שלי.. (יש לי חלונות אקספי) ניסיתי לחבר אותו יותר חזק זה לא עזר.. ניסיתי למחוק אותו ושהווינדאוס יזהה אותו וזה לא הלך.. לא נרהא לי שהוא מקולקל.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור חשבון אדמין עם סיסמה והכל. ובנוסף -חשבון עבור אורח ללא סיסמה אני רוצה גם שבכל הפעלה של המחשב אז אוטומטית זה ייכנס לי לחשבון של האורח ללא מסך פתיחה האם אפשרי? איך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לא בטוח שזה בדיוק המקום, אבל נראה לי הכי מתאים.. יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות, שמסודרים לפי תאריך. מישהו מכיר במקרה תוכנה שיודעת לחלק את הקבצים לתיקיות לפי תאריך היצירה שלהם? (מדובר על תמונות, ועפ"י התאריך אני אדע לשייך אותן למקומות..) המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני פונה עליכם המבינים בנושא, השאלה היא יש לחבר שלי מחשב p3 533mhz משהו כזה יכול להיות שאני טועה כי אני לא ממש מבין במחשבים, לחבר שלי יש מערכת הפעלה xp שעובדת מצויין בלי בעיות, הבעיה היא שהוא רוצה לכבות את המחשב לוחץ התחל > כיבוי המחשב הוינדוס נסגר ונשאר לו רק מסך שחור שרשום שהוא יכול לסגור את המחשב עם הכפתור , השאלה איך עושים שלא יצרך לכבות אותו ידנית אלה שהמחשב יסגור אותו ממתי שהוא עושה התחל > כיבוי ואז המחשב יסגר אוטמתי, נכנסתי אצלו לביוס במחשב אין שום דבר שעושה כיבוי בבקשה עזרו לי בתודה (וסורי על השיגאות כתיב) *יש לי עוד שאלה רצתי להתקין לו גם winxp בעברית יש לי תוכנה mui שעושה עברית אבל ה- winxp שלו שבאנגלית לא מקבל זאת !! למה ?? ואיך אפשר לעשות בעברית אצ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב, יש לי בעיה מאוד מוזרה. פונט שממש קשה לקריאה מופיע לי בחצי ה- Windows. הדבר הראשון שעולה בראש הוא "תצוגה" כמובן ("מאפייני תצוגה" לייתר דיוק) אבל שמה..הכל מסודר כפי שתמיד היה. השאלה היא כמובן..איפה היא הבעייה? אולי אפילו היכן יכולה להיות הבעיה? תודה ושבוע טוב, אלי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול עודכן המחשב בעידכונים אוטומטיים ממייקרוסופט בקשר אבטחה למחשב, דרש כיבוי כדי שהעיכון יכנס לפועל מאז שאני משתמש בעכבר כד לפתוח קובץ או תיקיה מדבר אתי באנגלית למשל במקום "פתח" כותב "Open" וכו' איך אני מחזיר אותו כפי שהיה בעברית. עריכה. מערכת הפעלה וינדוס איקס פי פרו - אס פי 2
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לאחי יש מחשב (לפטופ אם זה משנה) שמותקנת עליו ויסטה32. הוא נתקל בבעיה מאוד מוזרה מספר פעמים ביום: (אני אצוטט אותו) "המחשב פשוט מתחיל לטעון ואז נהיה מסך שחור, התמונה חוזרת ושבו מסך שחור-תמונה-מסך שחור.... אם אני מנסה להזיז את העכבר בזמן שיש תמונה, אז כשהוא מהבהב למסך שחור העכבר חוזר בדיוק לאמצע המסך כך שאני לא יכול להספיק להגיע ללחוץ על משהו. כדי להספיק את זה אני עושה Ctrl-Alt-Del, מופיע המסך של הוויסטה (ואז זה מספיק להבהב), אני מחכה שהמחשב יפסיק לטעון ואז אני עושה CANCEL וזה מסתדר" מותקנים אצלו כל הדרייברים האחרונים של היצרן של המחשב. למישהו יש שמץ של מושג מה לעשות עם זה? נשמח מאוד לעזרה/הצעות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, קניתי מחשב נייד חדש ואני צריך WIN בשבילו, האם קיימת גרסה מיוחדת של WIN 7 בשביל מחשבים ניידים ? או שכל WIN 7 מתאים למחשבים ניידים ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב , אז אחרי הבעייה שהייתה עם הדריבר של כרטיס הקול: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326753.0 אכשיו יש לי בעייה עם הדריבר/תוכנה של המצלמה , המצלמה שלי היא Logitech QuickCam הדריבר מעודכן לדריבר האחרון (לא יצא דריבר חדש מאז שהיתקנתי אותה). בזמן עבודה על המחשב ה Process של הדריבר מתחיל לכחת לי 50% מהמעבד בלי שום סיבה! וזה ממשיך עד שאני לא סוגר אותו (End Process). השם של ה Process הוא COCIManager.exe יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-