עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tal14,

יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sagi_10,

אני קניתי מחשב חדש (פנטיום 4 64 ביט) איזה וינדוס הכי כדאי להתקין ?? כי אמרו לי שוינדוס 64 ביט הוא לא כל כך טוב ואמרו לי גם שוינדוס אקס פי רגיל יזהה שיש לי 64 ביט אבל לא יתן את הביצועים שיש לוינדוס 64 ביט אז מה עדיף/או עם זה בכלל נכון?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. רכשתי את חלונות 7 עם התקנה של 32 ו 64 התקנתי את ה 32 במחשב וברגע שהכנסתי את הדיסק של ה 64 קיבלתי הודעה שאני לא יכול להתקין אותו באופן רגיל ואני צריך לעשות סוג של boot וכד' האם מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות בדיוק ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by itayizra,

יש לי דיסק של WIN 7 64BIT עם בוט והכל.. ואני רוצה להתקין אותו במקום הויסטה שיש לי שהוא 32BIT כאשר עולה ההתקנה של WIN7 המחשב מראה לי שהוא קולט את הדיסק מתחיל לעשות סריקה ואז הוא כותב את ההודעה הבאה: "Windows had encountered a problem communicating with a device connected to your computer. This error can be caused by unplugging a removable storage device such as an external USB drive while the device is in use, or by faulty hardware such as a hard drive or CD-ROM drive that is failing. Make sure any removable storage is properly connected and then restart your computer מה עליי לעשות ? הכונן CD שלי הוא SATA וגם ההאקד דיסק הוא SATA..

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ac1240,

היה לי WIN 7 על המחשב והתקנתי לאחר מכן את XP (תאימות לתוכנה כלשהי) ולאחר מכן נעלם לי ה DUAL BOOT איך אני מחזיר אותו? תודה

6. Started by Symbore,

יש לי כונן עם משחקים מותקנים שאני צריך לסיים, המשחקים לא מותקנים דרך steam או דומיו ולחלק מהמשחקים אין לי את ההתקנה (הרבה אחיינים בעייתיים). יש דרך לפרמט את חלונות (אשר נמצא בכונן אחר) ושהמשחקים ימשיכו לפעול?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by -Tal-,

יש לי ווינדוס 7 כבר כמה שבועות ושהדלקתי את המחשב הוא העלה ישר את היוזר שלי והמחשב היה מוכן לשימוש. פתאום היום הוא נתן לי אפשרות לבחור את היוזר שלי ורק אז להכנס לדסקטופ .. איפה אני יכול לבטל את זה שהווינדוס 7 פשוט יעלה את היוזר היחידי שקיים מבלי אפשרות לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Boomer,

אם אין לי UPS, אני עדיין אמור להפעיל את Write Caching on the Disk מה-Device Manager? כאילו זה בטוח? מה-Default של ה-XP, מופעל או לא מופעל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Sifo Jen,

hi, i'm writing from a friend's computer that cannot write hebrew although it's and hebrew version of win xp (the interface itself and everthing around it is in hebrew). on the system tray there is no language bar and when i try to add it by pressing right click and toolbars he doesn't exist there either. i've checked in regional settings if hebrew is installed as secondary language and it is. i even checked the mark which says add a shortcut to language bar and it's still aint there, what should i do? thanks!!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by amitbl,

Windows 7 Pro 2 משתמשים - אחד עם סיסמא, השני בלי סיסמא. האם יש אפשרות לדאוג לכך שבעת הפעלת המחשב יבוצע לוגין אוטומטי למשתמש שללא הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת, אם מותקן לי על המחשב שתי מערכות הפעלה על אותו הכונן איך אני יכול למחוק את אחת מהן מבלי לפגוע בשניה כמובן ?? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Inertia,

שלום לכולם. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב והתקנתי שנית את חלונות 2000. מאז כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה שעות אני חוזר וההרד דיסק שלי מלא עד אפס מקום. בדיקה קלה העלתה שבתוך תיקית Temp של windows יש קובץ בגודל כל הכונן שלי... כמובן שמחקתי אותו אך הבעיה חוזרת... סרקתי את המחשב לוירוסים ונמצאו 12 קבצים נגועים... אך גם לאחר שתיקנתי אותם (כלומר שלא אמורים להיות לי וירוסים על המחשב כרגע) הבעיה ממשיכה.... אני לא זוכר את שם הקובץ שנוצר אך אני ארשום אותו בפעם הבאה שאתקל בבעיה. עזרה! :-\ יש למישהו רעיונות עד כה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

חבר שלי דוחק בי לשאול אתכם לעזרה, אני אישית ממליץ לו לשים ויסטה64 שכן אני עובד איתה כבר 4-5 חודשים בלי בעיה אחת אפילו (תפו תפו תפו) !!! " ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אני אנסח לך תהודעה- יש לי (או לחבר שלי אם אתה מתבייש) מחשב חדש, e6300,זכרון 2g . המצב הוא כזה- לא איכפת לי ממראה, לא איכפת לי מאבטחה, איכפת לי רק מתוצאות כמה שיותר חלקות(שזה אומר בלי באגים, בלי יותר מדיי הסתבכויות, בלי driver signing ,בלי התחכמויות,שהכל יעבוד פשוט ישר אחרי הלחיצה,גם אם מלא דברים פתוחים(דבר שאני אמור להיות יכול להרשות לעצמי עם המחשב הזה) מה עדיף, xp או ויסטה? ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ אה וגם שכחתי לציין שזה 64 ביט ‏מתן פינץ‏ (08:33 PM) : ‏ ולשאול אם אני אפסיד אם במקום vista 64 יה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מי יכול לעזור? מאז זהתקנתי את SP3 הדפסת האימיילים מה Outlook express הפכה להיות קטנה ובלתי קריאה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by itayze,

כשאני לוחץ על הכיבוי בחלונות הוא רושם לי שהוא מכבה את המחשב ושום דבר לא זז והוא נשאר דלוק . מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by kobi_sion,

מערכת Windows 7 ultimate 64 bit יש לי שני דיסקים על אחד מהם עשיתי פרטישין עם ARCONICS Disk Director 11 Home ופרמטתי את הפרטישן החמשב עשה ריבוט ולא עולה יותר המחשב מזהה את שני הדיסקים ואת הצורב המורכב אבל לא נותן להמשיך מעבר להודעה NVRAM רושם CMOS ומתחיל את כל התהליך מחדש למחשב ביוס שלamerican Megatrends כדי להוסיף חטא על פשע קראתי באיזו הודעה שצריך לאפס את הביוס נתקתי את המחשב מהחשמל והוצאתי את הסוללת הגיבוי המחשב עלה מחדש ונתקע פחות או יותר באותו מקום המחשב הוא אינטל I5-750 4GIG זיכרון ולוח lanparty P55-t3eh9 מה עושים עכשיו ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rotem_o,

שלום לכולם, עכב תקלה במחשב ואי עליית החלונות עקב מסך כחול החלטתי לפרמט את המערכת. על מנת לגבות את המסמכים החשובים מכונן C חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר. בעת כניסה לתקיית המשתמש E:\Documents and Settings\Rotem קופצת הודעה של אין גישה. האם יש דרך אחרת להגיע למידע? חייב להציל את המסמכים שלי וכן את הקובץ סימניות של ה-Firefox.. תודה מראש!! ____________________________________ נמצא פתרון לבעייה ! http://support.microsoft.com/kb/810881 שאלה נוספת: האם ניתן להפעיל את שחזור המערכת מחוץ לחלונות (שכאמור לא עולים)??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מדובר במחשב לעריכת סאונד עם תוכנת auda city , zarra radio , וממירי אודיו למיניהם. ברור לי שה7נראית טוב יותר אבל איזו מערכת הפעלה תהייה יציבה יותר ויעילה יותר לעניין. בתודה מראש. צריך לקחת בחשבון גם שה auda city ל7 עדיין ב גרסת בטה. לינק להתאמת התוכנה ל win 7 http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Windows_7_OS

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני עומד לקנות מחשב חדש והשאלה איך אני מתקין ווינדוס על מחשב שהוא ריק? יש לי וינדוס xp

23. Started by oren,

שלום, יש לי בעיה - במקום מסך ה-Welcome בו אני רואה את המשתמשים ובוחר למי לעשות Login , אני רואה חלון קטן אפור שבו אני צריך להקליד את השם המשתמש והסיסמא... כמו ב-Win2000... ויש לי XP... רציתי לדעת איך אני מחזיר את מסך ה-Welcome הרגיל. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by or_doc,

אהלן. שמתי לב שבwindows 7 ultimate x64 (לפחות שם) אין את התפריט הזה שהיה בXP. דרך אגב מישהוא יכול להזכיר לי למה היו צריכים את זה? יתכן והתפריט הזה יעיל לפנטיום 2/1 וקודמיו שהתקשו באפקטים גרפים בסיסיים? אני זוכר בימים של Windows 95/98 הייתי מזיז את זה עם היה בעיו במשחקים. ודרך אגב עוד דבר מאד מעצבן בWINDOWS 7 הוא שהאיקון של הרשתות צריך להיכנס למלא תפריטים כדי להגיע למצב הזה בXP שכתב כמה זמן. היתכן וישתנו הזמנים ופעם התפריט הזה היה שימושי למדוד זמן גלישה במודם? נכון שיש גאג'טים אבל זה די מעצבן. ועוד דבר יש אפשרות להחזיר את כפתור העץ הותיק?. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by compman12,

השימושים שלי הם כאלה לשתף קבצים ברשת קווית והזרמתם בין 2 מחשבים הזרמת תכני HD לאותו מחשב ולסטרימר וגיבוי מסמכים מ2 מחשבים. זהו! זהו! זהו! איזה גרסא אני צריך, (מחשב יחסית חלק מעבד sempron 1200 + 1GB RAM) אבל יש מלא כוננים קשיחים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים