Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי. קיבלתי לפטופ מהעבודה ואני לא יכול לכתוב בחלק מהאותיות כי הן מופיעות כמספרים (במקום האות M מופיעה הספרה 0 לדוגמא). יש איזו פקודה כדי לסדר את זה, משהו עם Shift אם אני לא טועה... אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://www.zix.co.il/viewer.php?id=94050888.jpg אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל לרוץ, ואז אחרי המסך הראשוני של הווינדוס ההודעה הזאת מופיע. ניסיתי להיכנס דרך "safe mode" ובפעם הראשונה זה הצליח. הרצתי אנטיווירוס (avg free) והוא מצא לי דיי הרבה ווירוסים (מה שמוזר כי אתמול לא היה אפילו אחד, אבל ניחה...) לטענתו הוא הצליח למחוק את כולם, אז איתחלתי את המחשב ו-ללא שינוי... עכשיו כשאני מנסה להכנס דרך safe mode ההודעה הזאת גם מופיע, אם אני לוחץ cancel\ok יש ציפצוף מציק מהמחשב והיא חוזרת (אני ממש מתחיל לשנוא אותה...). יש למשהוא רעיון? נ.ב למקרה שהתמונה לא מופיע זה מה שכתוב: the instruction at "0x0061026d" referend memory at "0x0061026d" click on ok to terminate the program click on …
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
Microsoft Windows XP Profesional SP2 Corporate Edition :s05:
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
נסיתי הכל לא עוזר patition magic לא עובד בויסטה.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט האם לשדרג את גרסת הווינדוס שלי ל-8.1. האם הגרסא החדשה מציגה שיפורים לעומת קודמתה? תודה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מנסה להתקין NBA 2007, אני נתקל במכתב של ההתקנה שאומר : בשביל להפעיל את המשחק, צריך DIRECTX 9.0C ומעלה . ואכן יש לי. איך פותרים את הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
רק עכשיו זה מתחיל,ווינדוס XP. אולי זה יסתדר אחרי ריסט,לט ניסיתי,בכל אופן רציתי לדעת עם יש אופציה שצריך לסמן\לבטל שבעצם פותחת את המאפיינים בעת ניסיון פתיחת התיקייה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע למה אבל זה פתאום הופיע המחשב נכבה פתאום בלי הודעה מוקדמת ואז נדלק שוב מצ"ב ההודעה שמופיעה אחרי הריסטארט (בכותרת מןפיע קובץ EXE בהודעה DLL) זה פתיר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ברשותי XP32SP3 כשהפעלי היום את המחשב שלי הופיעה לי הודעה שחסר קובץ system32/drivers/Ntfs.sys ושביכולתי לתקן זאת ע"י טעינת דיסק של WINDOWS ולחיצה על r כלומר repear כשהכנסתי את דיסק ה WINDOWS והקבצים החלו להטען לפתע הופיע לי הודעת שגיאה: file setupdd.sys could not be loaded, the error code is 4, setup cannot be continued. אציין שכאשר אני מכניס את אותו דיסק למחשב אחר אזי הודעה זו אינה חוזרת על עצמה אלא תהליך אעינת הקבצים מגיע לסיומו (אני מגיע לפאיט שבו עלי לבחור בין repear לבין install[br]פורסם בתאריך: 2.01.2010 בשעה 23:29:44 הסתדר, כל מה שהיה צריך לעשות היה להוציא את אחד מכרטיס הזכרון
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
פתרתי כבר את הבעיה תודה עריכה:אני אשאל פה עוד שאלה אין צורך לפתוח עוד דיון יש לי וינדוס בעברית איך אני הופך אותו לוינדוס באנגלית
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מחשב DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 2GB RAM Gigabyte GA-P35-DS3L nVIDIA GeForce 8800 GTS אני שוקל להתקין VISTA, כדאי ? אני ארגיש האטה ? אם אני מתקין כבר אז אני להתקין 32BIT ולא 64BIT,נכון?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש את אותם CODEC WIN2000 SP4 בשניהם אני מנסה להריץ דרך BSPLAYER ב-XP עולה. WIN2000PRO לא. פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
כל פעם שמדליקים את המחשב רצים תוכניות אוטומטי לפעמים הם נמצאים ב START\PROGRAMS\STARTUP ולפעמים הם ברגסטרי אז כאן הבעיה שלי אך אני יודע איפה התוכניות שרצות כל פעם בהתחלת הWINDOWS נמצאות הרגסטרי?
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
התקנתי איזו שהיא תוכנה כנראה ומאז אני לא רואה שום ג'אג'ט,עשיתי כמה סריקות ועדיין כלום... כשאני מושך גאג'ט מהרשימה זה מראה לי קילקול כזה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
הורדתי קובץ עדכון לאנטי וירוס "קפרסקי 6" , והוא היה כנראה נגוע בוירוס. האנטי וירוס שלי שמותקן (קפרסקי,אבל לא מתעדכן בגלל רישום בבלק ליסט) קפץ והתריע אבל היה מאוחר מידי... עכשיו אני רואה שנדפק הקובץ explorer.exe. כל כמה דקות כל שולחן העבודה קורס,אין שורת משימות, והכל נסגר. כשאני מפעיל מחדש דרך המנהל משימות, קורס אחרי דקה. גלישה באנטרנט- נתקע החלון ונפתחים חלונות... חפרתי ברשת- עשיתי מה שאמרו לעשות-לא עוזר. התקנתי קפרסקי 7 חדש ומעודכן, 4 תוכנות לרוגלות והפעלתי את כולם ב"מצב בטוח". לא עוזר... מה עושים? תודה
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. האודיו של קובץ AVI יכול להיות MP3 או AAC- בחלונות XP אם הייתי לוחץ על מאפיינים ועל הטאב של פרטים הייתי רואה שכתוב שם שהסוג אודיו הוא MP3 (אם לא היה כתוב איזה סוג אודיו אז הייתי יודע שהוא AAC) אבל בחלונות 7 לא כתוב לי כלום על הסוג אודיו של הקובץ. (לא AAC ולא MP3) יש דרך לבדוק את זה בקלות?
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מישהו יודע למה ? ניסיתי ליצא חודש או שבוע או יום לא משנה מה - תמיד ניתקא לי אחרי 15% מהתהליך והתוכנה(אוטלוק - מפסיקה להגיב!) אני כבר מישתגע - למה!!! ???
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום במחשב שהיתה בו כפי הנראה מע.הפעלה win98 התקנתי win xp כי המערכת לא עלתה בגלל בעיה בדיסק כנראה (המחשב לא שלי ואינני יודע מה היה לפני שהמערכת הפסיקה לעלות). אחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב אני מקבל תפריט בחירה בין 2 OS: win xp ו windows. אם אני לוחץ על windows אני מקבל את הממשק הטקסטואלי של DOS. לחיצה על XP מעלה את ה XP. אני רוצה להתפטר מהתפריט הבלתי נחוץ הזה. האם עלי להכנס ל boot.ini באמצעות מעבד תמלילים ופשוט למחוק את התפריט ? אני חושש לעשות זאת פן המערכת שוב לא תעלה. היכן נמצא ה boot.ini, ב c:\windows ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-