עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by תרנגול,

לאחר התקנת .NET FRAMEWORK כדי שתוכנה מסוימת תוכל לפעול, כמובן ממיקרוסופט עצמה, התווסף לי USER נוסף של ה .NET, בלוח הבקרה אני לא יכול להסיר אותו רק להפוך אותו ל OFF , אני כמובן לא צריך את ה USER הזה, אם מאתחלים א המחשב אין צורך להזין ססמה והוא עולה ישר למשתמש הרגיל ללא כל בעיה, אבל אם יוצאים ממצב של STANDBY אז צריך ללחוץ על המשתמש הרגיל, סתם טרחה מעצבנת. העברתי את החשבון הזה ל OFF וזה לא ממש עוזר. האם יש פתרון מלבד הסרת כל ה .NET FRAME WORK ? תודה אילן

2. היי.. קודם צריך לציין שמדובר במחשב חדש. התקנתי vista על הדיסק הקשיח החדש שקניתי, ובבית היה לי דיסק קשיח חדש נוסף(250) שאותו חיברתי למחשב לאחר כמה ימים, לאחר התנסות עם vista. כשניסיתי להתקין את xp על הדיסק של ה250 הוא עשה רק את השלב הראשון כלומר העביר קבצים מהדיסק של ההתקנה לדיסק הקשיח. לאחר מכן כשהוא מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם שיש בעיה והוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של xp (החלק השני) והוא גם לא מצליח להפעיל את הוויסטה כלומר הוא גם פוגע בקבצים של וויסטה ודופק את המערכת. בשביל לתקן את זה השתמשתי בדיסק של וויסטה ותקנתי את הבעיה. אני עדיין לא מצליח להתקין את xp על הדיסק הקשיח של ה-250. הוא גם לא נותן לי לעשות אתחול לדיסק הקשיח. אני יודע שיש הרבה מדריכים שמסבירים אי…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x64. הקצאתי למחיצה של ויסטה 34GB. אחרי התקנה נקייה, ויסטה תפס בערך 12GB. אחרי התקנה של כל התוכנות במחשב, המחיצה של ויסטה תפסה בערך 20GB. עכשיו, פתאום אני שם לב שהמחיצה של ויסטה צבועה באדום, ונשאר לי שם רק 1.33GB. Windows תופס 21.9GB. Program Files תופס 762MB. Program Files (x86) תופס 3.02GB. Users תופס 2.19GB. pagefile.sys תופס 2GB. hiberfil.sys תופס 3.99GB - בשביל מה אני צריך את הקובץ הזה? אני לא משתמש לא ב-Hibernate ולא ב-Sleep (ביטלתי את השימוש בהם בכל מקום שמצאתי). איך אני נפטר מה-4GB האלה שהוא תופס? יש בתיקייה של Windows איזשהו זבל שאני יכול למחוק (לא סרביסים מיותרים, אלא temp)?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

האם בכלל צריך או כדאי להשתמש בתוכנה כזאת ואם כבר אז באיזו? מה התוכנה הכי טובה לויסטה 64ביט? תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. יש לי ויסטה בכונן C 40 GB יש לי בפנים 20 GB בשימוש ורשום לי שנשאר לי עוד 10 פנויים איך זה יכול להיות בדקתי קבציים נסתרים זה עדיין 20 GB היה לי לפני XP לאן ה10 GB יכלו להעלם?

6. כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by matan5165,

אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by Axel Foley,

התקנתי SP3 בשני מחשבים שונים עם שתי מערכות הפעלה מקוריות ולאחר ההתקנה הופיעה בשני המחשבים חלון של התקנת חומרה חדשה. במנהל ההתקנים הופיע high definition audio למרות שבביוס בטלתי את האפשרות. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by liordavid,

ווינדוס ויסטה לא נמצא לי ב-TOOLBARS - קראתי על זה ב-HELP והוא טוען שלא מותקנת לי המקלדת... אני לא יכול להחליף בין מקלדות - SHIFT+ALT גם אחרי רסטרט. האופציה היחידה היא לשנות את הגדרת המקלת DEFAULT כל פעם בין עברית לאנגלית.. יש מצב שביטלתי משהו ב- MSCONFIG ?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  10. Started by jackhammer,

אחותי הלכה לקנות מחשב נייד היא שאלה את המוכר אם יש להם משהו עם XP כי היא לא רוצה ויסטה הוא אמר לה שאין כבר מחשבים עם XP והגרסא של הויסטה שבאה עם המחשבים (HOME BASIC) נועלת את המחשב ברגע שמנסים "לחזור" לXP לי זה נראה הזוי לגמרי אבל בגלל שלא הייתי שם אני לא יודע אם אחותי לא הבינה טוב או שבאמת ויסטה נועלת משהו בHDD שלא נותן להתקין XP

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  11. שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  12. Started by danielk9,

היי וערב טוב!!!! רכשתי לא מזמן מחשב חדש מסוג HP שכולל ויסטה... וברצוני להתקין XP חוקי שיש לי... אבל אי אפשר יש לכם מושג למה?? הבנתי שזה משהו שמקורוסופט אני טועה או לא?? הבנתי גם שבנוסף קיים פיתרון!! אנה עזרו לי :'(

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי. כבר יש לי בערך שבועיים בעיה. רק עכשיו תפסתי את עצמי כמו אידיוט לכתוב פה הודעה עם בקשה לעזרה. אני מדליק את המחשב, הכל סבבה. משתמש כמה שעות, פתאום, כשאני עושה איזה פעולה שטיפה אולי מכבידה (פותח פוטושופ אייטיונס דפדפן מדיה פלייר ופלאשגט והכל איטי ואז אני סוגר נניח אייטיונס פתאום כל התוכניות "דפדפן AVANT BROWESR היה חייב להיסגר, WINDOWS ינסה למצוא לך פתרון" - משהו כזה ואז מופיעה השגיאה שאני מראה בתמונה בהמשך), נכבות תוכנית או שתיים ואז מופיעה הודעה: ההודעה נסגרת, המחשב ממשיך לפעול רגיל חוץ מדבר אחד מעצבן - אין סרגל שפה, ואי אפשר להחליף שפה. לא בעזרת ALT+SHIFT ושאר הטריקים. ניסיתי גם להיכנס להגדרות שפה בלוח בקרה ולהחזיר אך זה לא עובד - בכל אפשרות שניסיתי ובדקתי בגוגל …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by asafmoraz,

שלום לכולם. קיבלתי סוף סוף אתמול את מחשב המדיה סנטר שלי שהזמנתי עם חלקים לפי דרישתי, יצרתי מערך RAID 0 משתי דיסקים קשיחים SATA של 500 גיגה כל אחד ויצא לי 980 גיגה של מקום התחלתי בהתקנת VISTA 64BIT שדרך אגב הותקנה כבר מספר פעמים במחשבים אחרים והכל היה בסדר גמור. ההתקנה עברה חלק אבל כאשר הוינדוס רצה לעלות בפעם הראשונה הוא הגיע לשולחן העבודה ונפל, עשה RESTART ולאחר מכן כאשר הוא התחיל להיטען מחדש הוא פשוט נתקע איפה שכתוב WINDOWS VISTA ורץ הפס הירוק (בזמן הטעינה). ניסתי מספר דברים אך ללא הועיל, מהגדרות ב BIOS ועד להוצאת חומרה פיזית מהמחשב, אין כלום פשוט לא עזר כלום. בתור ניסיון התקנתי את ה ויסטה 32 ביט והפלא ופלא, הכל עובד טוב, מוזר לא ? משהו לא נותן לויסטה 64 ביט לעלות, אני …

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by liloli,

אהלן אנשים. היום ניסיתי להתקין ברוב טיפשותי נרו 8, הוא התחיל את ההתקנה ביקש לכבות את המחשב, ועשה הפעלה מחדש. כשהוא חזר לויסטה הופיע לי חלון קטן ליד השעון אם סימן אדום עגול אם קו באמצע. הוא אמר איזה משהוא לגבי זה שוינדוס לא יכול להמשיך בהתקנת הנרו וצריך לסדר איזה משהו נראה לי קשור למנל החלונות הקופצים. לחצתי על זה נכנסיתי לתיקייה שאין לי מושג מהיא אבל אני כמעט בטוח שהיה רשום למעלה נרו בקיצור הלכתי ללשונית הראשונה וסימנתי (הורדתי את הסימון יותר נכון) שלא יטען קבצי מערכת בכניסה לוינדוס ועוד משהו לגבי השולחן עבודה ואופציה השלישית לא היה ניתן לשנותה זה היה משהו לגבי ההפעלה (startup). ביצע הפעלה מחדש ומסתבר שכנראה ביטלתי טעינת קבצים של הוינדוס ומאז הוא עולה לי ללא גרפיקה (זאת א…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  16. ראיתי משהו כותב פה בפורום הכין שהוא כי ל-VISTA 64 אין הגבלת זיכרון, האם זה אומר שאם אני אשים 8GB זיכרון המחשב יטוס לי בתוכנות מסוימות? האם מערכת ההפעלה תעשה שימוש מלא בכל נפח הזיכרון RAM??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אהלן, קודם כל יש לציין שאני נוב גמור בVISTA. אני משתמש בה כ3 שבועות, ועדין לא מצליח להתרגל אליה אחרי 7 שנות XP. ראיתי כמה תמונות של שולחן העבודה בVISTA של אנשים שונים, ויש להם מן פס לבן עם אייקונים של תוכנות. תהיתי אם תוכלו לומר לי כיצד אוכל לגרום לזה להופיע גם אצלי. דוגמאות לפס: http://img104.imageshack.us/my.php?image=20698635lu2.png http://img98.imageshack.us/my.php?image=picture006gp8.jpg (המסך רק בחלק קטן מהתמונה, אבל רואים בבירור את הפס). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. Started by waizman,

היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by idan79,

וויסטה 64 ביט אני מקבל את השגיאה הנל למרות שהתקייה מכילה סהכ 18 g ויש עו כ 450 G פנויים על הכונן לא ברור לי למה? יש בוויסטה הגדרה לקיבולת התקייה? תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2008 בשעה 13:15:26 נראה לי שהבנתיתקיית היוזר שלי נמצאת בכונן ההתקנה של הוויסטה.....והיא זו שמילאה את קצה המחיצה כיצד קובעים שתקיה זו תנותב למחיצה הגדולה והריקה? [להעתיק למחיצה הריקה ולמחוק?] תודה

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by lancealot,

שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הבעיה שיש לי התקנתי XP SP2 המחשב שלי חדש לגמרי (INTEL DUO CORE, 4 GB RAM, כרטיס מסך ATI 4850, דיסק קשיח של WD 500GB, לוח אם GIGABYTE אחד החדישים) בכל אופן כשאני מדליק את המחשב אז עולה לי הביוס ומייד אחריו "המסך השחור" של XP. הבעייה מתחילה שמייד לאחר מכן המסך הופך לשחור והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. (זה קרה לי כמה פעמים כבר) בפעם השנייה שהמחשב מתחיל לעלות את הXP הוא עולה בסדר ונותן לי הודעה שהייתה שגיאה חמורה. למישהו יש רעיונות או טיפים איך אפשר להתגבר על העניין? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Windows XP SP3 אני נכנס ל "Folder Options" ומשנה את הסימון ל-"Show hidden files and folders" ולחוץ apply. אבל זה בעצם לא מבצע את הפעולה.... ובפעם הבאה שאני אכנס ל Folder Options אז הבחירה תחזור לקדמותה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. הנה יש תמונה מצורפת... ככה הוא מציג לי תמונות וסרטים פשוט........ תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by 1qaz2wsx,

כרגע אני עובד על דיסק אחד של 160 ג'יגה שמחולק ככה- 120 ג'יגה לתוכנות ו 30 למערכת הפעלה (ויסטה) דיסק 200 ג'יגה שעליו נמצאת כל המוסיקה סרטים וכו'... אני רוצה להחליף את שניהם לדיסק אחד של 500 ג'יגה ( SAMSUNG 502IG, כבר יש לי) בטעות, מתי שהתקנתי את הווינדוס, הדיסק 200 היה מחובר כ DISK 0 וה 160 היה כ DISK1. ובגלל זה חלק מקבצי המערכת נמצאים עליו. אני לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. עשיתי GHOST מהדיסק 160 ל 500 , ניסיתי לחבר את ה 500 במקום ה 160 ולהשאיר את ה 200 מחובר: הווינדוס לא עולה, חסר קובץ כלשהו בשם WINLOGON אני חושב (לא בטוח, לא זוכר) אותו דבר קורה גם שאני מחבר רק את ה 160 או רק את ה500. מה אני צריך לעשות כדי להעתיק את מערכת ההפעלה אל ה 500 שאוכל לחבר אותו לבד? ניס…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by galz,

אבא שלי טוען שהוא לחץ לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי\הפעלה. המחשב נכבה, utז הוא הפעיל אותו. מה שקורה מאז זה שהוא נכנס לרגע לחלונות, רואים את התמונת רקע, ואז לפני שכל האייקונים עולים, הוא יוצא החוצה למסך בחירת משתמש. כשבוחרים להכנס למשתמש, הוא כותב שהוא נכנס, וישר כותב שהוא מתנתק, ונשאר במסך הזה. ניסיתי last settings that worked, ניסיתי safe mod. בשניהם הוא יוצא למסך בחירת משתמש. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים