Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לפעמים המחשב מראה לי שיש לי קבצים פגומים ואני צריך להפעיל את כלי השירות Chksdk (הצ'ק דיסק).. אז אני מפעיל אותו והוא סורק ת'מחשב ואחרי כמה זמן המחשב שוב מודיע והוא לא אומר לאיזה קובץ יש את הבעיה! ולפעמים הוא אומר, מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מסתבר ששני שליש מהתוכנות שהשתמשתי בהן בXP לא מתאימות לויסטה, כולל פירוול, אניטיוירוס, נגני מדיה (חוץ מ WINAMP) איפה אני מוצא את התוכנות שמתאימות כבר לויסטה? למה שום נגן וידאו חוץ מהמדיה פלייר לא עובד?ולמה יש תוכנות שמתנהגות כל פעם כאילו זאת הפעם הראשונה אני מפעיל אותן? איך אני עושה קיצור לחייגן, או עושה שהוא יתחבר אוטומטית? למה ההתקנה של של נגן הפלאש לפיירפוקס קורסת? (מיקרוסופט מנסה למנוע שימוש בדפדפנים אחרים? ) משחקים אמורים לרוץ על ויסטה כמו על XP או שהם מושפעים מהמערכת?
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המאמר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79813.0 דובר שם על אפשרות להוסיף SP2 בידי מערכת חוקית של וינדוס ובעבר יצרו לי דיסק עם SP2 הוינדוס שלי ב ע ב ר י ת והוא מבין הראשונים שיצאו ולכן כל פעם אחרי התקנה של הוינדוס עלי להתקין למעלה מ100 עדכונים שונים, דבר שלוקח זמן ר-ב! ברצוני לעדכן את כל ה"אפדייטים" שירדו לי למחשב בדיסק חדש... שכשפעם הבאה כשאתקין את הוינדוס הוא יתקין לי כבר את כל עדכוני האבטחה....אינטרנט אקספלורר 7...מדיה פלייר 11....וכל הדברים החדשים ... קראתי מדריך בנוסף למדריך לעיל על התוכנה nlite אך כדי להשתמש בה צריך את העדכונים לגרסא העברית מה שלא מצאתי להורדה במייקרוסופט.... אם היה לי אפשרות להוריד את כל העדכונים שיש לי במחשב עכש…
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/news/142409 קראתי פה שבתאריך 8.4.2014 מיקרוסופט מפסיקה לתמוך ב-windows xp. לא הבנתי 2 דברים: 1.מה בפועל יקרה בתאריך הזה?כאילו,מה מיקרוסופט מתכוונת לעשות מהיום הזה? 2.מתוך הקישור: "בדרך להפסקת התמיכה במערכת ההפעלה, יופסקו העדכונים ועל חלונות XP ירד המסך." - מה זה אומר שירד המסך על מערכת ההפעלה הזאת?
-
- 28 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב והתקנתי שוב WinXP רק שאני לא זוכר איך ביטלתי פעם את הPreview הזה כשפותחים קבצי תמונות... והתקנתי ACDSee, פשוט כשאני לוחץ Right click ו Open זה עובד, אבל ה Default של ה Double click זה ה Preview המחורבן. :-\
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/window בבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן והתקנתי עליו win xp sp2 את אותו דיסק שהיה מותקן על המחשב הקודם. במחשב הזה יש לי בעייה כשאני מחבר התקנים כמו נגני mp3 diskonkey מצלמות דיגטליות, חלק עובדים בלי בעייה וחלק מקפיצים לי את החלון הכחול של האקס פי.. הwin קורס בעצם והמחשב תקוע עד לאיתחול... הבעייה היא לא בכניסות usb כי ניסיתי מכשירים אחרים על אותן כניסות ולא הייתה שום בעייה, והבעייה היא גם לא במכשיר כי במחשבים אחרים אין בעייה לחבר אותו כנראה הבעייה היא איפשהו בwindows... השאלה היא איפה ואם אפשר לסדר את זה או שצריך להתקין win אחר?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מיקרוסופט שחררה היום את הגרסה הסופית של SP1, והיא זמינה להורדה ללקוחות ה-premier. ללקוחות רגילים הגרסה הזאת תהיה זמינה החל מה-9 לחודש, כמתוכנן. עם זאת, אפשר כבר להוריד את הקובץ מהאתר של מיקרוסופט, ללא שימוש בשם וסיסמה. להנאתכם: http://premierdownload.microsoft.com/download/whistler/SP/SP1/WXP/EN-US/xpsp1_en_x86.exe
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000? Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ומשום מה ה-SP1 לא מופיע בעדכונים של הוינדוס. שאני בוחר להוריד אותו ידנית דרך האתר, אני יכול לבחור מספר שפות אבל אין עברית. האם יש בעיה אם אני מוריד באנגלית למרות שהויסטה בעברית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו Win XP. זאת לא הפעם הראשונה שאני עושה את זה. הכל היה יפה עד שהפעלתי אותו לאחר זמן מה ואחרי מסך הטעינה של ה Win המסך נהיה שחור וה Win לא עלה. ניסתי שוב כמה פעמים, וכלום. הפעלתי את המחשב במצב בטוח והפעלתי מחדש ושוב אותו דבר. רק אחרי שעשיתי שיחזור מערכת ה Win עלה רגיל. אחרי כמה זמן, שכיבתי את המחשב והדלקתי לאחר כמה שעות, שוב אותו דבר והבעיה חזרה עוד כמה פעמים. פירמוט לא פטר את הבעיה. מישהו יכול לעזור? יש סיכוי שזה בגלל שהוצאתי את השקע? תודה.
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
חבר שלי טוען ששמע שמועה על כך שאם מתקינים sp3 ע"ג win xp גם אם לא מפעילים windows update הם מפעלים אוטומטית ונבדקת בדיקת חוקיות. האם יש בסיס לשמועה הנ"ל ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי דסקטופ שמריץ ווינדוז 7 ומכיל תיקיית סרטים. אני מעוניין לשתף את התיקייה עם מחשב מדיה שמריץ ווינדוז 8.1. תחת טאב security הגדרתי גישה ל-everyone (ראו צילום מסך). זה עובד טוב, אבל עדיין בכל פעם שאני מוסיף קובץ לתיקייה, כדי שתהיה לי אפשרות גישה אליו ממחשב המדיה אני צריך ללכת למאפיינים של התיקייה הרלוונטית ולעבור ל: advanced > premissions > change premissions ולסמן את הצ'קבוקס ליד replace all child object premissions... (ראו צילום מסך). יש דרך לתת הרשאות קבועות לכל התיקייה כולל קבצים עתידיים שיוכנסו אליה כך שלא אצטרך לחזור על התהליך בכל פעם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכותרת ^^
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים אשמח אם תוכלו לעזור לי. למרות שיש לי במחשב גם אנטי וירוס מותקן spyboot , windows defender , ad-aware, כולם מותקנים ועובדים אך אני עדיין מקבל הודעה מה-security center (מצב צלום מסך) שאין לי אנטי וירוס מותקן ושהדיפנדר לא עובד. לפעמים גם הפיירוול מפסיק לעבוד לבד. הרצתי את כל התוכנות והמחשב נקי. ניסיתי עוד 2 אנטי וירוס(AVG, AVASt) . וגם איתם הבעיה חוזרת. כשאני מנסה ללחוץ על"TURN ON NOW" בדיפנדר הוא מבקש לעדכן ואז נותן לי את התוצאה הנ"ל. הרצתי HIJACK . אפילו בתמיכה של מיקרוסופט לא ידעו להגיד מה הבעיה. יש לי מה לפחד מווירוס? למרות שהאנטי וירוס מותקן? או מרוגלות על המחשב?[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:19:55 צילום מסך נוסף[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 10:20:…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WINXP HOME ADDITION ויש לי בעיה שהוא אומר לי שאני צריך להפעיל את הווינדוס תוך 30 יום (ACTIVATE WINDOWS) מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להפטר מהדבר הזה, כי הוא מתחיל לספור לי ימים אחורה ועכשיו נשארו לי עוד 12 ימים.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש והתקנתי אותו לבד, אני משאיר אותו פתוח ולא מכבה אותו מדי כמה ימים מערכת ההפעלה נופלת ואני מקבל את הודעת השגיאה הנל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? איך ניתן לפתור אותה?
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, לפטופ עם ויסטה (32bit) חוקית לחלוטין, אחרי מספר שניות של טעינת מערכת ההפעלה, יש מסך כחול (לחלקיק שניה ו-restart. גם ב-safe mode - אותו דבר בדיוק. הוא נעצר בקובץ crcdisk.sys כמו שמופיע פה: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistaapps/thread/8b95be75-dc9f-4de3-b8db-3e1811899ce6 הורדתי Recovery disk לויסטה, צרבתי וניסיתי לעשות boot - והוא אכן עשה, אבל בשלב מסויים פשוט נעצר על מסך שחור עם סמן עכבר (פעיל) ולא התקדם משם. מה עוד יכולה להיות הבעיה? איזה עוד דרכים לפיתרון יש חוץ מלנסות לחפש את הדיסק של הויסטה (בתקווה שהוא בכלל קיים) שהגיע עם המחשב ולהתקין את המערכת מחדש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי WINXP PRO 32, כונן אחד עם 2 מחיצות (C מחיצת מערכת 50GB וD מחיצת מידע עם 450GB). אני רוצה להתקין WIN7 32 מסיבות כאלו ואחרות. הבנתי שלא צריך לפרמט, ואם מתקינים (בוחרים CUSTOM בהתקנה) על הXP, זה דוחף את תיקיית WINDOWS לWINDOWS.OLD. השאלה שלי היא כזו - מה קורה לשאר הקבצים של המחשב? אני יודע שאני אצטרך להתקין תוכנות מחדש, אין לי בעיה עם זה, אבל מה יקרה למידע עצמו? ע"ע שירים/סרטים/כל דבר אחר שלא דורש התקנה מחדש. האם זה ישמר בWINDOWS.OLD? האם זה אני עדיין אראה 2 מחיצות נפרדות ורק C ידחס לWINDOWS.OLD? או האם הוא בכלל יתעלם מD וימחוק אותו? לא מצאתי תשובה ברורה לגבי 2 מחיצות נפרדות, למרות שבגדול הובהר לי שהוא לא אמור לפרמט אלא אם בוחרים שם בפירוש פירמוט. תודה לכל עונה. עריכה …
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-